ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 31 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 451
    Banned
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Υπήρχε κάποτε κι άλλος που δήλωνε "ακριβολόγος" στο forum. Μου τον θυμίζει πολύ ο τρόπος που γράφεις "νέο μέλος".
    Το σχόλιο σου aeolus74 που αποσκοπεί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Υπήρχε κάποτε κι άλλος που δήλωνε "ακριβολόγος" στο forum. Μου τον θυμίζει πολύ ο τρόπος που γράφεις "νέο μέλος".
    χαχαχαχαχα! πες τα να μην τα πω...
    μερικοι ανοιξαν τα ματια τους. νομιζα οτι μονο εγω τα προσεχω αυτα :)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαχα! πες τα να μην τα πω...
    μερικοι ανοιξαν τα ματια τους. νομιζα οτι μονο εγω τα προσεχω αυτα :)
    Καλημέρα Remedy. Νόμιζα ότι δεν σου άρεσε το άρθρο μου, όσα γράφω και εγώ ο ίδιος. Πάλι εδώ σε βρίσκω όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Καλημέρα Remedy. Νόμιζα ότι δεν σου άρεσε το άρθρο μου, όσα γράφω και εγώ ο ίδιος. Πάλι εδώ σε βρίσκω όμως.
    δεν απαντω στο αρθρο σου. απαντω στον αιολο τον οποιο εκτιμω πολυ σαν μελος.
    το αρθρο εχει ενδιαφερονται σημεια, η συμπεριφορα σου,οχι.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν απαντω στο αρθρο σου. απαντω στον αιολο τον οποιο εκτιμω πολυ σαν μελος.
    το αρθρο εχει ενδιαφερονται σημεια, η συμπεριφορα σου,οχι.
    Καλή συνέχεια.

Banned
    αυτο παντως που γραφεις οτι ο ψυχολογος θα διξει ενσυναισθηση για τον ασθενη ειναι μια δικη σου θεωρια που δεν εχει καμια σχεση με το θεμα..
    εχω μιλησει κ με σπουδαστες ψυχολογιας κ με ψυχολογους που ετυχε καπου να τους συναντησω κ ολοι μου ειπαν πανω κατω οτι ο ψυχολογος δεν εχει αισθηματα για τον ασθενη αλλα κανει μια δουλεια αντιστοιχη με του ιατρου..αλλα αν δε πειθει ακομα αυτο σιγουρα,,,, θα σε πεισει αυτο που ειχε πει ο φρουντ. :)
    aρα πριν ενημερωσεις τους θεραπευομενους μαθει αν οτι γραφεις ισχυει η οχι.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο παντως που γραφεις οτι ο ψυχολογος θα διξει ενσυναισθηση για τον ασθενη ειναι μια δικη σου θεωρια που δεν εχει καμια σχεση με το θεμα..
    εχω μιλησει κ με σπουδαστες ψυχολογιας κ με ψυχολογους που ετυχε καπου να τους συναντησω κ ολοι μου ειπαν πανω κατω οτι ο ψυχολογος δεν εχει αισθηματα για τον ασθενη αλλα κανει μια δουλεια αντιστοιχη με του ιατρου..αλλα αν δε πειθει ακομα αυτο σιγουρα,,,, θα σε πεισει αυτο που ειχε πει ο φρουντ. :)
    aρα πριν ενημερωσεις τους θεραπευομενους μαθει αν οτι γραφεις ισχυει η οχι.
    Δεν ισχυρίζομαι πουθενά στο άρθρο μου ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει αισθήματα για τον θεραπευόμενο και η διευκρίνηση έχει ήδη γίνει προς τον χρήστη Ntoubroutza στη σελίδα 5 των σχολίων - έαν καταλαβαίνω σωστά το σημείο στο οποίο αναφέρεσαι. Εάν βρείς το σημείο του άρθρου στο οποίο λέω ότι θα έπρεπε ο θεραπευτής να έχει αισθήματα για τον θεραπευόμενο, μου το στέλνεις αλέξανδρος_77.
    Last edited by M87; 15-01-2016 at 12:34.

Banned
    οκ ακομα κ αν εκανα λαθος κ αυτο πηγενε στο χρηστη Ntoubroutza εξακουθω να εχω την εντυπωση οτι ολο αυτο που περιγραφεις δε σχετιζεται ακριβως με το θεμα αφου δεν εχει να κανει με ηθικη η οχι αλλα με μια λογικη που εχει να κανει με τη θεραπεια που εξαρταται ποσο καλα την ακολουθει ο θεραπευτης.
    απλα μπορει να βαριεμαι να το αναλυσω παραπανω

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οκ ακομα κ αν εκανα λαθος κ αυτο πηγενε στο χρηστη Ntoubroutza εξακουθω να εχω την εντυπωση οτι ολο αυτο που περιγραφεις δε σχετιζεται ακριβως με το θεμα αφου δεν εχει να κανει με ηθικη η οχι αλλα με μια λογικη που εχει να κανει με τη θεραπεια που εξαρταται ποσο καλα την ακολουθει ο θεραπευτης.
    απλα μπορει να βαριεμαι να το αναλυσω παραπανω
    Δεν πειράζει. Καλή συνέχεια.

Senior Member
    M87 οντωσ ο τροποσ σου δεν ειναι καλοσ αλλα αυτα που λεσ τα πιστευω κι εγω αν κ μενα προσωπικα κανεισ δε μ δινει συμβουλεσ κ να μ δωσουν τσαμπα θα πανε εχω ενα συστημα αξιολογησησ λαθοσ προφανωσ κ παω με αυτο αλλα ειναι λαθοσ το ξερω γτ την πατησα απειρεσ φορεσ πλεον ομωσ επειδη το πληρωσα ακριβα δεν ακουω κανεναν κ ο θεοσ ο ιδιοσ να εμφανιστει θα τ πω βλακειεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    M87 οντωσ ο τροποσ σου δεν ειναι καλοσ αλλα αυτα που λεσ τα πιστευω κι εγω αν κ μενα προσωπικα κανεισ δε μ δινει συμβουλεσ κ να μ δωσουν τσαμπα θα πανε εχω ενα συστημα αξιολογησησ λαθοσ προφανωσ κ παω με αυτο αλλα ειναι λαθοσ το ξερω γτ την πατησα απειρεσ φορεσ πλεον ομωσ επειδη το πληρωσα ακριβα δεν ακουω κανεναν κ ο θεοσ ο ιδιοσ να εμφανιστει θα τ πω βλακειεσ
    Δεν μπορώ να έχω άποψη σε ότι αφορά τα προβλήματα τα οποία βίωσες εσύ. Σε ότι αφορά τον τρόπο μου - σωστό ή λάθος - δικαιούσαι της άποψης σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστή ή λάθος.
    Last edited by M87; 15-01-2016 at 16:14.

Senior Member
    Εγω μια γνωμη λεω εσυ μπορει να περασεσ κατι που δικαιολογει μια συμπεριφορα λιγο εκνευριστικη σαν τη δικια σου κ μαλιστα επειδη δε ξερω μπορει αυτο να ειναι κ οτι καλυτερο γινεται δε σε κρινω δηλαδη απλα σ λεω μια αποψη κατα τα αλλα κι εγω τα λεω αυτα που λεσ δε διαφωνω σε αυτα που λεσ σχεδον καθολου δηλαδη συμφωνω σε ολα

Senior Member
    Εγω τα λεω αυτα κ στον γιατρο μου οταν παω κι οποιοσ θελει ασ παει να ρωτησει τα λεω κ μπροστα τ οχι μονο εδω

Senior Member
    Σημερα ειναι η μονη μερα μετα απο τοσο καιρο που δε λεω βλακειεσ αβερτα ωραια φαρμακα αυτα τ λεω κ κανει την παπια κι επισησ τα κουβαληματα ειναι πολυ πιο δυσκολα τι σκατα παω στο γιατρο δε μπορω να καταλαβω

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω μια γνωμη λεω εσυ μπορει να περασεσ κατι που δικαιολογει μια συμπεριφορα λιγο εκνευριστικη σαν τη δικια σου κ μαλιστα επειδη δε ξερω μπορει αυτο να ειναι κ οτι καλυτερο γινεται δε σε κρινω δηλαδη απλα σ λεω μια αποψη κατα τα αλλα κι εγω τα λεω αυτα που λεσ δε διαφωνω σε αυτα που λεσ σχεδον καθολου δηλαδη συμφωνω σε ολα
    Εκνευριστική ή όχι elis δικαιούμαι και εγώ να εκφράζω την άποψη μου.

Page 7 of 31 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast