ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ. ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΕΙΔΙΚΟ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Σε παρακαλω να σκεφτεσαι θετικα. Απο οσα γραφεις εδω, φαινεσαι ενας υπεροχος ανθρωπος. Εισαι εξυπνη, νεα και δυναμικη κοπελα. Οτι και αν σε απασχολει και σε προβληματιζει να μπαινεις εδω και να τα γραφεις. Θα νιωσεις καλυτερα πιστευω. Και οπως ειπαμε το πρωτο και πιο σημαντικο βημα το εχεις ηδη κανει. Σε λιγο καιρο, οταν θα σε δει και ενας γιατρος, θα εισαι πολυ καλυτερα. Πιστεψε με.

Senior Member
    Μπουφο καθε φορα που βλεπω μηνυμα σου νιωθω μια...εκρηξη...θετικοτητας...� �ιλικρινα με βοηθαει παρα πολυ ολο αυτο και κακως δεν ειχα γραφτει νωριτερα σε αυτο το φορουμ.. καμια φορα η λυση και το φως στο τερμα ενος τουνελ μπορει να ερθει απο...εναν "αγνωστο"... που με ολη αυτη τη καταθεση ψυχης που κανουμε ολοι εδω μεσα μονο αγνωστοι δεν ημαστε... να εισαι καλα για τα καλα σου λογια και να ξερεις πως πραγματικα εισαι και εσυ ενας υπεροχος ανθρωπος και το σημαντικοτερο ειναι η δυναμη θετικοτητας που εκπεμπεις στον αλλον οταν του γραφεις! φυσικα και θα τα γραφω ολα εδω! εχω υποχρεωση προς τον εαυτο μου να βρισκομαι καπου που μπορω να μιλαω ανοιχτα για ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρις να κρινομαι και να φοβαμαι τις αντιδρασεις...ενα μεγαλο ευχαριστω ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω για την βοηθεια σου.. ισως ακουγεται χαζο ολο αυτο αλλα για καποιον που εχει φτασει απο αρνητικοτητα σε σημειο πολυ επικινδυνο ειναι πραγματικα..σωτηρια..! και παλι ευχαριστω!

Τι κανεις αλεξανδρα; Πως εισαι σημερα;

Senior Member
    Διαδικτυακε μου φιλε καλησπερα! Χμμ.. Ετσι και ετσι... Ειχα ενα σχετικα δυσκολο σ/κ εφαγα απο τις 7 το απογευμα εως τις 6 το πρωι στο νοσοκομειο περιμενοντας εξετασεις... Θα μπορουσα να πω πως ενταξει...Ειμαι λιγο νταουν αλλα το παλευω... Εσυ πως εισαι?

Banned
    μην το σκεφτεσαι καν...καντηνε για την νονα σου, τωρα που ειναι νωρις! μπαινεις σε καταθλιψαρα επειδη εμεινες ανεργη και απειδη η μανουλα σου ειναι λιγο σκληρη και σε τεμμαχιζει με τον λογο της στο δεπτερολεπτο!!..βγες απο τον βαλτο, πριν χρονισει το πραγμα ..οπως στις δικες μας περιπτωσεις και μετα σε μπουκωσουν στα ψυχοφαρμακα!!

Τις τελευταιες μερες ειμαι πολυ καλυτερα. Το απογευμα θα παω σε μια γιορτη και ετσι θα βγω λιγο εξω. Οι εξετασεις που εκανες βγηκαν καλες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μην το σκεφτεσαι καν...καντηνε για την νονα σου, τωρα που ειναι νωρις! μπαινεις σε καταθλιψαρα επειδη εμεινες ανεργη και απειδη η μανουλα σου ειναι λιγο σκληρη και σε τεμμαχιζει με τον λογο της στο δεπτερολεπτο!!..βγες απο τον βαλτο, πριν χρονισει το πραγμα ..οπως στις δικες μας περιπτωσεις και μετα σε μπουκωσουν στα ψυχοφαρμακα!!
    ρεα μου σε υπερευχαριστω για τον χρονο και την απαντηση σου.. Ναι νομιζω πως εχω ηδη βαδισει αρκετα κοντα στην καταθλιψη και πρεπει να την κανω.Δεν νομιζω ομως οτι μπορω να το ξεπερασω στο ντουκου.. Πρεπει να γινει κατι με τις "κακες σκεψεις" οι οποιες ειναι αρκετες... Καταλαβαινεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mpoufos View Post
    Τις τελευταιες μερες ειμαι πολυ καλυτερα. Το απογευμα θα παω σε μια γιορτη και ετσι θα βγω λιγο εξω. Οι εξετασεις που εκανες βγηκαν καλες;
    Μπουφε, σχετικα δεν βρηκαν ακρη.. Βρηκαν ανεβασμενα λευκα ατυπα και γι αυτο με κρατησαν τοσο.. Να βγεις να ξεσκασεις χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα! Ετσι δυναμικα! Να χαιρεσαι και οποιον εχεις!

Σε ευχαριστω Αλεξανδρα. Και εγω χαιρομαι που οι εξετασεις σου βγηκανε καλες. Τωρα που περασε και αυτο το αγχος που ειχες, δεν νιωθεις καλυτερα; Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που κανεις "κακες σκεψεις" ή ερχονται ξαφνικα;

Senior Member
    Να εισαι καλα! Μερικες φορες ερχονται ξαφνικα αλλες φορες ερχονται μετα απο αγχος.. Συνηθως ετσι οπως καθομαι και ηρεμω...Τσουπ ερχεται...Δεν ξερω..Περισσοτερο ανησυχητικο ειναι που ερχονται ετσι στα καλα καθουμενα που λεμε πιστευω...

Page 2 of 2 FirstFirst 12