ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΒΡΙΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    κριμα που δεν σου εδωσε λεφτα να πας να δεις κανεναν ψυχολογο να βρεις την υγεια σου....
    δυστυχως το επαγγελμα αυτο λυμαινονται πληθος σκιτζηδων, αποδεδειγμενα.
    χωρις ελεγχους απο την πολιτεια για την επαρκεια και την ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ του καθε "θεραπευτη", δινουν αδειες αβερτα, αρκει να παρουσιασεις ενα πτυχιο, απο πανεπιστημιο, μεχρι βοιδοσχολη..

στον ψυχολογο δεν πας για να παρεις μια ερμηνεια του τι σου συμβαινει. στην πραγματικοτητα η ερμηνεια χρειαζεται για τον ιδιο για να δει πως θα δουλεψει. εκει πας για να ΑΛΛΑΞΕΙ αυτο που σου συμβαινει. επρεπε να της πεις οτι ολα αυτα τα ξερεις κι εκει πηγες για θεραπεια και οχι για ερμηνεια.
    η μονη λυση που βλεπω εγω ,ειναι το να απευθυνεται καποιος σε ειδικο που του συνεστησε αξιοπιστος γνωστος/φιλος. ουτε καν σε διαφημισεις η αυτοδιαφημισεις η προτασεις απλων γνωστων.
    απο καποιον που να εμπιστευεσαι την κριση του και την ειλικρινεια του και ει δυνατον, να τον εχει επισκευθει ο ιδιος και να εμεινε ικανοποιημενος απο την αντιμετωπιση.

Senior Member
    Τι να πω ρε παιδιά. .μου είπε να αποδεχτώ τις επιλογές μου! Μα αυτό δε προσπαθούμε όλοι? Και είχε αυτό το συμπονετικο υφος και καλά τίποτα άλλο δεν είδα δεν είχα ξαναπάει δεν έχω ιδεα

Banned
    ναι κοριτσακι μου..εχεις απολυτο δικιο! φυσικα και ολοι το ιδιο προσπαθουμε... το θεμα μας δεν ειναι αυτη ομως το θεμα μας εισαι εσυ.. τι θα κάνεις? θα πας σε αλλον γιατρο? θα συνεχισεις μαζι της?

Senior Member
    Είχα ακούσει άλλους που λέγανε ότι φεύγαν από την ψυχολογο και ένοιωθαν ξαλάφρωμενοι εγώ φευγοντας είπα "μας υποχρεωσες" δε ξέρω θα δω πως θα κυλήσει η βδομάδα και θα δω τι θα κανω

Banned
    βασικα δεν ειναι ολοι ιδιοι μπορει ενα πραγμα να εχει εφαρμογη σε ενα ανθρωπο κ σε αλλο να μην εχει εξαρταται απο το τι χαρακτηρας ειναι καπιος κ ποση διαθεση εχει να προσαρμοστει με τη θεραπεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fleur* View Post
    Τι να πω ρε παιδιά. .μου είπε να αποδεχτώ τις επιλογές μου! Μα αυτό δε προσπαθούμε όλοι? Και είχε αυτό το συμπονετικο υφος και καλά τίποτα άλλο δεν είδα δεν είχα ξαναπάει δεν έχω ιδεα

Καλα τα λεει η ρεμεντυ ............αυτη δεν κανει για ψυχολογος , για ασθενης κανει , σου λεει αυτονοητα πραματα , που μπορει να τα πει κι οποιος εχει μια ιδεα απο ψυχολογια , μην μενεις αδρανης , εργασιοθεραπεια , αποδεξου αυτο που εισαι , εγω σταλεγα καλυτερα , τοχω μαθει το ποιιηματακι ................................αυτο πουχω να πω , ειναι οτι οσο πιεζεσαι να εισαι καλα , εχεις ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα , χαλαρωσε , κι οπως αισθανεσαι , δεν βγαινει κατι με το ζορισμα...............παρα αν εχουν προηγηθει αλλα βηματα , εκει μια πιεσουλα , μπορει να κανει κατι ............

Senior Member
    Η ψυχολόγος που πήγες δεν κάνει για σένα. Το να σου πει τα προφανή ότι δηλαδή πρέπει να βρεις δουλειά και δραστηριότητες τα ήξερες και πριν πας. Χαίρω πολύ. Δεν πήγες για να μάθεις τι πρέπει να κάνεις αλλά ΠΩΣ να το κάνεις. Να σου δώσει δύναμη, να πάρεις λίγο τα πάνω σου και να αρχίσεις να διορθώνεις ό,τι δεν σου αρέσει. Ψάξε για κάποιον άλλο ψυχολόγο και ελπίζω να βρεις σύντομα κάποιον που θα σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι. Καλή επιτυχία και μην το βάζεις κάτω!

Page 3 of 3 FirstFirst 123