Results 16 to 30 of 37
-
15-01-2016, 20:44 #16
Μα το ξερω! Της είπα ότι κουράστηκα να ψάχνω δουλειά και δραστήριο τη τες και μου είπε ότι δεν μας χτυπάνε τη πόρτα! Μα το ξερω! Το πάλεψα πολύ πριν φτάσω εκεί αλλά κουράστηκα! Σα να μου περιέγραφε την κατάσταση μου ήταν με μόνη συμβουλή να αποδεχτώ τις επιλογές μου και να ψάξω για δουλειά!
- 15-01-2016, 20:50 #17
Δεν ξερω για τι ειδους επιλογες σου μιλησε να αποδεχτεις αλλα εχεις σκεφτει οτι ισως να ειναι μια λυση και ισως να βρεις την ακρη σου εαν τις αποδεχτεις στ' αληθεια?
εσυ ξερεις καλυτερα εαν μπορεις να αποδεχτεις αυτες τις επιλογες που εχεις κανει!! και ισως να σου δωσει δυναμη!!δεν γνωριζω το προβλημα σου αλλα ,πιστευεις πως μπορει να γινει κατι τετοιο?
15-01-2016, 20:59 #18
Αυτό είναι το πρόβλημα μου! Ότι θεωρώ ότι οι επιλογές μου με οδήγησα έδω που είμαι τώρα ! Προσπάθησα να δω τα θετικά αλλά επανέρχομαι στα ίδια! Προσπάθησα να τις ωραίο ποίησω αλλά νοιώθω ότι με κοροϊδεύω! Αφού δεν είναι ωραία η ζωή μου πως να τη δω ωραία δε καταλαβαίνω
15-01-2016, 21:04 #19
fleur μην απογοητευεσαι. Σκεψου καλα αυτα που σου ειπε η ψυχολογος. Ισως να εχουν βαση. Σε προηγουμενο post σου, διαβασα οτι ο ανδρας σου ειναι κοντα σου και σε στηριζει. Να συζητας συνεχεια μαζι του, για τις ανησυχιες και το πως νιωθεις. Σιγουρα θα σου κανει καλο. Σκεψου ομως ποια πραγματα σε ευχαριστουν να κανεις...Σου αρεσει να κανεις δουλειες του σπιτιου, θα ηθελες να ασχοληθεις με καποιο χομπι, (ξεκινα γυμναστηριο για παραδειγμα), θελεις να δουλεψεις καπου; εστω για λιγες ωρες και λιγα λεφτα, ισα-ισα για να απασχολησε, να ερχεσαι σε επαφη με αλλους ανθρωπους και να μην κλεινεσαι σπιτι. Μην αγχωνεσαι και μην σε περνει απο κατω. Συζητα οσο μπορεις με τον ανδρα σου και θα δεις πως ολα θα πανε πολυ καλυτερα απο οτι φανταζεσαι.
15-01-2016, 21:20 #20
Fleur τι θα τανε ωραιο να μην ειχεσ προβληματα σιγουρα θα τανε πολυ ωραιο αυτο το θελουμε ολοι αλλα η ζωη λεει αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει με κατι να απασχολησε οχι για κανενα αλλο αλλα για σενα θα σ πω τι κανω εγω για να καταλαβεισ λιγο το σκεπτικο φευγω απο πολη παω σε χωριο εκει δουλευω κανα πενταωρο κ ξαναγυριζω εξαρταται τον καιρο ολα αυτα γτ ξερεισ θα σ πω για να ζω καλα να δουλευει το μυαλο μου γτ αμα κανω πωσ καθομαι σε δυο τρια χρονια δε θα παιρνω τα ποδια μου δεκα χρονια κανω αυτη τη δουλεια λεφτα φυσικα ουτε λογοσ αφου το καταλαβαινω ενα μηνα καθομαι κ μετα για να επανελθω θελω χρονο κ ειμαι τριανταπεντε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-01-2016, 21:23 #21
Εσυ τωρα μπορεισ να φτιαχνεισ τιποτα κοσμηματα γυναικεια απλα βραχιολακια κ τετοια τιποτα κρεμεσ σπιτικεσ κ να τα πουλασ μεσω ιντερνετ θα σ πω πωσ να φτιαξεισ ενα μπλογκ να βαλεισ πεντε φωτογραφιεσ κ ενα κειμενο αμα θεσ πεσ δε γινεται κατι αλλο να ξερεισ αυτεσ ειναι οι επιλογεσ δουλειασ στο σπιτι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-01-2016, 21:25 #22
Εξηγησε της οτι δεν γινεται με τιποτα να ζησεις με αυτες τις επιλογες διοτι δεν μπορεις απλα. Δεν μπορει να σου επιμεινει να τις αποδεχτεις αν δεν μπορεις...Αφου πιστευεις κιολας οτι αυτες οι επιλογες σε εφεραν στην κατασταση που βρισκεσαι τωρα σιγουρα δεν θα μπορεσεις να ζησεις με αυτες... ελπιζω να βρειτε τη χρυση τομη!! και ολα θα πανε καλα!
15-01-2016, 21:58 #23
Σε ευχαριστώ ελις αυτή τη στιγμή δε μπορείς να σκεφτω τι θα κάνω! Ίσως να ξαναδώσω κατατακτηριες θα δω. .Αλεξάνδρα δε ξέρω μπορεί να ήτα να η πρώτη φορά και να ήθελε να μιλήσει, εκ του ασφαλούς όταν θα νοιώθω καλύτερα θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκανα τόσο καιρό. .να ψάχνω λόγους ύπαρξης και νοήματος στη κάθε μέρα τι έκανα κάθε μέρα κάθε λεπτό φρόντιζαν μη γίνει κάτι και "πεσω" απλά τώρα παραιτήθηκα! Θα ξανά προσπαθήσω! Αλλά θα επιστρέψω στον εαυτό μου να ξεκουραστεί λίγο. .από αυτό. .Το μόνο καινούριο που αποκόμισα είναι ότι τις φίλες μου δεν τις θεωρώ πραγματικά φίλες μου κατά τα λεγόμενα της γιατί δεν τους έχω πει τίποτα από όλα αυτά και το παίζω σούπερ ευτυχισμένη! Και η αλήθεια είναι αυτή φοβάμαι ότι θα με κρίνουν και βασικά τώρα δεν έχω και καμιά ορεξη! Αυτά. ..
15-01-2016, 22:05 #24
αγαπητη ουτε εγω εχω μιλησει σε κανεναν απολυτως εκτος απο εδω για αυτο το ψυχολογικο θεμα που εχω! το τελευταιο που μου λειπει τωρα ειναι να με κρινουν και να με στησουν στο τοιχο με ερωτησεις του στυλ τι εγινε γιατι δεν μας μιλησες και μπλα μπλα μπλα μπλα. εδω νιωθω πολυ πιο ομορφα να μιλαω και να εκφραζομαι. ! μην ξαναπεις τη λεξη παραιτηθηκα! απο οτι διαβασα εισαι παντρεμενη και ο ανδρας σου σε στηριζει! δεν ειναι συνηθισμενο αυτο! ξεκουρασου κανε πραγματα που δεν θα σε κουρασουν σωματικα και ψυχικα και εχε θετικη ενεργεια εστω με το ζορι! ελπιζω να βρεις γρηγορα τον εαυτο σου!
15-01-2016, 22:14 #25
Παραιτήθηκα. .έστω προσωρινά γιατί επιτέλους παραδέχτηκα στον εαυτόν μου ότι δεν είμαι καλά και το ζορίζω να είναι! ! Το αποτέλεσμα ? Κλάματα νεύρα κλάματα δύο τρια χρόνια τώρα! Δε ξέρω αν με καταλάβαινετε .. δε ξέρω τι είναι αυτό τώρα. .Με κούρασα. ..γιατί βασανίζομάστε? Γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι και θέλουμε να είμαστε! Ευχαριστώ αεί σιχτιρ! Θα κάτσω εδώ κάτω βαρεθηκα
15-01-2016, 22:22 #26
Μακαρι να ηταν ολα ομορφα για ολους μας... το οτι παραδεχτηκες στον εαυτο σου οτι δεν βρισκεσαι σε μια φαση που εισαι καλα ειναι παρα πολυ σημαντικο, ειναι πραγματικα σημαντικο να γνωριζουμε το προβλημα μας απο το να λεμε εγω ειμαι μια χαρα δεν εχω τιποτα ενω στην ουσια δεν ημαστε. εστω προσωρινα μην πιεζεσαι. τι να πω αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα να αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο και να εκφραζεις το πως νιωθεις χωρις να ζοριζεσαι να πειστεις πως ολα ειναι καλα μεσα σου ενω δεν ειναι καντο! δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που λεω αλλα ισως αν δεν ζοριστεις να νιωσεις καλυτερα! ευχομαι ολα να πανε καλα σε οποια επιλογη κ αν κανεις!
15-01-2016, 23:30 #27
Ακου σε με. καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις. Και εγω εχω πολλες φορες απελπιστεί. Ξερω πως ειναι να βλεπεις πως καθε επιλογη που παιρνεις ειναι λαθος. Ομως μην τα παρατας. Στη ζωη ολοι εχουν προβληματα, δεν υπαρχουν ανθρωποι χωρις προβληματα, μονο στις ταινιες και στα παραμυθια θα δεις!!!
Την ζωη δεν πρεπει να την παρατας, αλλιως θα σε παρατησει και αυτη. Πρεπει να συνεχιζεις και να συνεχιζεις χωρις σταματημο. Αυτο ειναι η ζωη.
16-01-2016, 01:40 #28
εγω αμφιβαλω αν την ενδιεφερε καν το τι θα της απαντησεις αφου μαλον θα ηταν γεματη ραντεβου κ δε θα ειχε χορο για κανενα αλλο.
16-01-2016, 02:59 #29
τι καθησε και σου ειπε???.. φφφφ θεε μου αν ειναι δυνατον..αφου δεν σου ειπε οτι η γη ειναι στρογγυλη πάλι καλα!..δεν σου ειπε τπτ αλλο? να συνεχισετε τις συνεδρειες για παραδειγμα, να βρειτε ποια ειναι τα βαθυτερα αιτια της αρνησης σου, αν εχεις καταθληψη..κτλ κτλ... τιποτα?
16-01-2016, 09:50 #30
φυσικά και μου είπε να συνεχίσω τις συνεδρίες!! ετσι διωχνουμε πελατες?
Σταθηκε στην ιστορια μου πως τα παω με τους γονεις , με πεθερικα, με τονα αντρα μου..κτλ με ρωτησε αν νοιωθω μοναξια, της απαντησα ναι , με ρώτησε αν αισθανομαι εγκλωβισμενη στις επιλογες μου της απαντησα γιααυτο ηρθα και φευγοντας οταν τη ρωτησα τι συμπερασμα εβγαλε...Ειναι οτι δε παταω στα ποδια μου και εξαρτωμαι απο τους γονεις και τον αντρα μου και θα επρεπε να βρω δουλεια... (μαλλον αυτο το συμπερασμα το εβγαλε για τον ευατο της γιατι εγω το ηξερα!) "οι δουλειες και οι σπουδες δε μας χτυπανε τη πορτα ...εμεις τα κυνηγάμε!!" Αυτη ηταν η τελευταια της κουβεντα Χαιρω πολυ!! Ολα αυτα τα ξερω...πριν φτασω εκει ειχα τη δυναμη να βαλω τον ευατο μου απεναντι και να του δωσει συμβουλες..εδωσα κατατακτηριες ανακαινισα το σπιτι οτι περνουσε απο το χερι μου.. Απλά τωρα εξαντληθηκαν αυτα...παλι μαυριλα..το μονο διαφορετικο αυτες τις ημερες ειναι οχι τρομαξει ο αντρας μου!! το βλεπει ξεκαθααρα και εχει συνειδητοποιησει τι μου συμβαινει..εδω και 3 ημερες μιλαμε για βομβαρδισμο αγαπης!! ( φτου φτου μη τον ματιασω) Το αλλο που μου εκανε εντυπωσε οσον αφορα τη ψυχολογο και το σκεφτομουν ολη τη νυχτα ειναι οταν της ειπα οτι θελουμε να κανουμε παιδακι αλλα εχω αμφιβολιες αν ειναι η καταλληλη στιγμη γιατι φοβαμαι οτι θα με καταβαλουν ορμονες, μοναξια, ελλειψη βοηθειας μου απαντησε οτι ναι μεν ενα μωρο ειναι αναστασωση αλλα δεν κανετε λαθος που προσπαθειτε!! αυτα!! παω να στρωσω το κρεβατι γιατι με κραζει η μανα μου!! (τα γνωστα
πφφφ)
Last edited by fleur*; 16-01-2016 at 11:03.