Results 16 to 30 of 41
-
18-01-2016, 06:47 #16
34.
Ειχα αποφασισει να κανω κατι μαζι του....αλλα με ξενερωσαν καποιες συμπεριφορες.
Επίσης εμαθα απο ατομο εμπιστοσυνης ασχημα πράγματα για το παρελθον του..και δεν αναφερομαι μονο στο γαμο του...μιλαω κ μετα το διαζυγιο του...εκανε αλητειες....εχει χωρισει παντρεμενα ζευγάρια.
Εδω ειναι επαρχια.....θα με σχολιασουν ασχημα
- 18-01-2016, 08:05 #17
εγω σε ξαναρωταω, τι ακριβως θες στην ζωη σου? εισαι σε φαση που θες κατι σταθερο και με μελλον ή κατι απλα να περνας καλα και οπου πάει... αν εισαι στην φαση 1. πρεπει να του το ξεκαθαρρισεις... αν σου κανει πεσιμο πιεστικο του λυγουριδη ...δωστου ενα 20 και πες του να παει σε ενα μπουρδ@λο να ξεδωσει χοχοχο... τι διαολο 40 χρονων μαντραχαλος και δεν ξερει πως να προσεγγισει μια γυναικα?...Κ εγω που νομιζα οτι οι αντρες στην επαρχια εχουν καλυτερους τροπους.... τελικα παντου υπαρχουν καφροι!
οσον αφορα τις φημες, μην δινεις σημασια. κανεις δεν μπορει να χωρησει ενα ζευγαρι αν απο μονο του δεν ειναι για χωρισμο.
18-01-2016, 16:05 #18
Ειναι κακο νασαι αφελης γενικως , αλλα αυτο ειναι στην ιδιοσυγκρασια σου , ο πατερας μου , που δεν ' τοχει ' ειναι καχυποπτος εκει που δεν πρεπει , και αφελης εκει που πρεπει ναναι καχυποπτος .....................................δλδ μπαχαλο κριση .......................
18-01-2016, 16:50 #19
Στη φαση 1 βρισκομαι....και του το ξεκαθαρισα....
Οτι Σιγουρα εγω θα θελησω να κανω ενα παιδακι στο μελλον....
Και οσο για τις φημες....λεμε εδω στο χωριο..οπου υπάρχει καπνος, υπαρχει κ φωτια!!!
Επίσης ηδη ειχα πονηρευτει πριν λιγες μερες οταν μου χε πει οτι θα ειχε 2-3 επαγγελματικα ραντεβου....κ.μαλιστα το ενα θα ηταν γυργ στα μεσανυχτα....
Και ομως ακομη κ στην επαρχία δε δισταζουν να κοροιδεψουν. Μετα θα πουνε εγω την προειδοποιησα να προσεχει εμενα, μην πληγωθει. Ηταν αφελης, δεν εφταιγα εγω. Βγαινουν ανετα απο πανω.
Δυο βδομαδες με ξερει....με 2 ραντεβου μονο...κ μερικες επισκεψεις στη δουλειά καθως πηγαινα στη δικη μου, με πιεσε υπερβολικα να παω στο κρεβάτι μαζι του. Παρολο που του ειχα ξεκαθαρισει οτι μ ενδιαφερει μια σταθερη σχεση....
Του χα πει οτι ολα θα γινοντουσαν....στην ωρα τους.
Τιποτα αυτος! Πρωτα λεει γίνεται το σεξ κ μετα ερχεται η επικοινωνια...
Εκει αντιδρουσα εγω.....και για να με καταφερει, τολμησε να με αποκαλεσει ξενερωτη κ οτι πρέπει να γινω γυναίκα. Και αυτος θαψτο καταφερνε....θα μ εφτανε στον εβδομο ουρανο υπερηφανευοταν απ το 2ο ραντεβου κιολας....
Δεν ειμαι καμμια που το παιζει παρθενα.....ηθελα να προχωρησω μαζι του. Δε θα περιμενα να περασουν κ μηνες!
Η συμπεριφορά του με ξενερωσε ομως......
18-01-2016, 21:24 #20
Καλα οτι και αν λέει ο κοσμος και οτι και αν θέλει εχεις δίκιο που ξενέρωσες, ο τύπος έπεσε πολυ χαμηλα και ειναι τέρμα κάφρος. Άκουσε εκεί εισαι ξενέρωτη έλα να μου κάτσεις για να σε κανω εγω γυναικα! Οτι και αν θέλει αυτο ειναι όντως μια απόπειρα ψυχολογικής πιεσης και δείχνει ότι δεν παίζει να σε σεβαστεί ειτε μεινει ειτε φυγει, ειναι κομπλεξικός και ο ίδιος. Σκέψου οτι καταφεύγει στο να σε κάνει να νιώσεις ασχημα και "λίγη" γυναικα για να του αποδείξεις οτι δεν ειναι ετσι με το να του κάτσεις. Εχει και ορο αυτο στην αντιπερα οχθη της λιμνης, "negging". Τραγικό, και φυσικά εισαι καλύτερη απο αυτο και σιγά μη ψαρωνες. Δεν εχει ουτε τη διαθεση ουτε τα μεσα να φερθεί ωραία σε μια γυναικα και να πετύχει κατι όμορφο, ουτε εφημερο ουτε μακροχρόνιο. Και ας λεει οτι θέλει μια σχέση με τα όλα της και μπλα μπλα. Εδώ άλλοι λένε μαλακιες για χρονια, εσυ απο τις πρώτες εβδομάδες αισθάνεσαι άβολα, γιατι το τυραννάς; Μην εθελοτυφλεις εφόσον απο την αρχη σου κάθεται στραβά η κατάσταση, δεν ειναι ο τελευταίος αντρας στον κόσμο. Εγω λεω καλυτερα μακριά...φαινεται απο τις κουβέντες του ασχετα απο τις φήμες. Α και παίζει να σε λεει και αφελή και επειδη θέλεις πρώτα μια επικοινωνία και μετα κρεβάτι. Άλλοι το βλέπουν ετσι άλλοι αλλιώς αλλα δεν εισαι παράλογη, καμια απο τις δυο απόψεις δεν ειναι παράλογη, αλλα θα επρεπε σε λογικά χρονικα πλαίσια έστω να τη σεβαστεί αν έδινε τη παραμικρή δεκάρα για τις επιθυμίες σου.
18-01-2016, 22:35 #21
χαχαχα...πωωω τι κελεπουρακι ειναι αυτο που σου πετυχε!!!... αυτος ειναι για γελια κοπέλα μου δεν ειναι για σχεση! δως του το 20κο να παει να ξεδωσει και στειλτον ή αστον εκει να τρωει τις χυλοπιτες μεχρι να βαρεθει!!
καμια καλυτερη επιλογη εκει εχεις..καποιος αλλος ανθρωπος πιο σοβαρος απο αυτος τον πανηβλακα?
18-01-2016, 23:49 #22
ο ενας βρωμάει! , ο Μιτσος είναι ντροπαλος κι δε κανει τη πρωτη κινηση! , ο Βαγγος είναι απότομος κι αναζητα το σεξ αμεσα! ο φιλος του Βαγγου ο Ανεστης που είναι καλο παιδι αλλα ασχημος!!, αα κι απέναντι από αυτόν είναι ο Κιτσος ! ενας ανδρας ομορφος μεν, κι καλοντυμένος αλλα κι είναι γκομενιάρης μωρε! μετα στο άλλο στενο μενει οΑντωνης της κυρα Μαρικας που εχει όλα τα καλα ,αλλα είναι φτωχος! κι ο φιλος του ο Μανουσος που καλο παιδι μωρε αλλα καμπουριαζει λιγο!!
κι τα χρονια περναν, οι ανδρες αυτοι που είναι προς προσφορα ολο κι λιγοστευουν αφου υπαρχουν εκει εξω κοπελες με αξιοπρεπεια , μετριοφροσυνη κι λιγοτερες απετησεις! ο ηλιος δυει, οι εποχες κυλανε ,οι πρωτοχρονιες ερχοντε κι φευγουν ! κι οι ρυτίδες αυξανουν ! και δυστυχως στην ελληνικη κοινωνια η γυναικια ηλικια για οικογενειακη αποκατασταση - προσωπικα δε συμφωνω με αυτό,η θεσημου είναι πως εχει δικαίωμα η γυναικα να κανει οικογενεια σε αντιστυχη ηλικια με του ανδρα! αλλα μιωψιφω σε σχεση με τους υπολοιπους ελληνες - οπου νομιζουν ότι η γυναικα γρηγορα χανει την ευκερεια για οικογενεια , ( δλδη μια γυναικα στα 40 της είναι μεγαλη για οικογενεια σε σχεσ με έναν ανδρα) ετσι νομιζει η "αγπητη μας ελληνικη παραδοση" ,
Κοριτσια! ο πρυγκιπας απονω στο λευκο αλογο δεν μπορει να καλπασει εξω από τον κοσμο του Μορφεα! δλδη των ονειρων σας! όπως κι ότι εκει εξω υπαρχουν κοπελες που ο θεος τις εκανε αρκετα ομορφες κοπελες που όπως καταλαβαίνουμε ολοι μας δε θα περναγαν από τετοια θεματα του φορουμ ουτε εκ παραδρομης ¨) με αποτελλεσμα να τις κυνηγαν αυτές οι τυποι με τα λευκα αλογα!!
Μακαρι κι ευχομαι από καρδιας να βρειτε έναν ομρφο ανδρα με αρενοπα χαρακτηριστικα, σκληρος αλλα ταυτόχρονα κι αυευσθητος , με κυλιακους! να ακουει Παντελιδη , να είναι ευγενικος στις φυλες σας αλλα κι αλητης στο κρεβατι! να εχει πολλα λεφτα , να είναι αγγαλιτσας αλλα κι που κι που να σας φαζει τις φωνες γτ. εχετε κι το θεμα αυτό με το ότι σας φερνει ηδωνη να είναι λιγακι "βάρβαρος" εε αυτος ο ανδρας μαλον είναι καπως σπανιος.
!
18-01-2016, 23:58 #23
Αυτό που κατάφερες να κολλήσεις σε μια πρόταση τις λέξεις: ευαίσθητος, Παντελίδης (να τα λέμε κι αυτά), κοιλιακούς, ευγενικός και αλήτης στο κρεβάτι, με ξεπερνάει!! Αν είμαστε όντως έτσι, καλά κάνετε και μας τα χώνετε ρε γαμώτο!! Συμφωνώ σε όλα!! :P
19-01-2016, 02:35 #24
[QUOTE=;586811]Αυτό που κατάφερες να κολλήσεις σε μια πρόταση τις λέξεις: ευαίσθητος, Παντελίδης (να τα λέμε κι αυτά), κοιλιακούς, ευγενικός και αλήτης στο κρεβάτι, με ξεπερνάει!! Αν είμαστε όντως έτσι, καλά κάνετε και μας τα χώνετε ρε γαμώτο!! Συμφωνώ σε όλα!! :P[/QUOTE
επ ουδενι σκοπο ειχα να προσβαλω εσενα Gallowdance ! μειτες τους φιλος του κυριου κυριου Παντελιδη!! ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ εάν νοηθηκε κατις τετοιο. Αυτό που θελα να επισημανω στο παραπανω μηνυμαμου είναι οι ολο κι αυξημένες απετησεις οπου αναζητουν οι συγχρονες γυναικες . Ειτε στο φορουμ ειτε "εκεις εξω"
Δε θα ξεχασω - γυρο στα 10 χρονια - σαν ειμουν σε σχεση με μια αξιοπρεπεστατη κι ομρφη κοπελα , αποφασησαμε να κανουμε "συνικεσιο!¨),ναι! χαχα, αληθεια! είχαμε ,από πλευραμου έναν φιλο ,γυρο στα 35 ηταν τωτες, εμφανσιακα μπορει να μην ηταν ψηλος αλλα δεν ηταν ασχημος ανδρας! στη συμπεριφορατου ηταν ντροπαλος, πεταγε κοτσανες αλλα ηταν λογο αμηχανίας απέναντι στην κοπελια, κατά τα αλλα ειχε καλη -χριστιανικη καρδια - , λιγο μαμακας βεβαια αλλα τα μπαλοσαμε καπωςι!¨), ηταν απο καλη οικογενεια της κηφησιας αυτές με αρκετα καλη οικονομικη κατασταση! δικο του σπιτι 850τ.μ. ,εσωτερικη πισινα κι αλλα συνήθεις σε κατικους Κηφησιας.
Από την άλλη, η κοπελα-φιλη - της δικης μου ησαν κοριτσι ευγενεστατο , ντροπαλο μεν αλλα με καλλιεργημενο-μορφομενο μυαλο - με γαλλικα κι πιανο!- χαχα οντως! ¨),οικονομικα ηταν ευκαταστατη κατοικος κι αυτή βοριων προαστειων -βεβαια δεν ειχε τα λεφτα του αλλου αλλα συγουρα δε τα ειχε αναγκη! ( μεγαλη υποθεση στις μερες μας αυτό) ,η κοπελα φενοταν θετικη μαζι του.
. Μαζι με την δικιαμου βαλαμε σκοπο να τους προσφερουμε "θυματα" στο ροζ βελος του Θεου του Ερωτα!¨), να "τριπισει" δυο μοναχικες καρδουλες κανωντας τες μια! Το σχεδιο μας ηταν να βγαινουμε στις αρχες τετραδα, να οθουμε εκαστος τον φιλοτου\φιλη της ,υστερα να τους αφήσουμε να βγουνε δυο τους κι ου το κάθε εξης,! - ενταξι ,ειπαμε δε θα τα ζευγαροναμε όπως κανουν στα σκυλια ετσι?χαχα,, να τους κραταμε τα γεννητικα οργανα κ.α. χαχαχα.
Δυστυχως τα πραματα δεν πηγαν θεμιτα! δυστυχως τα συναισθηματα χρωματος ρωζ "φτερουγισαν" μακρια απο την καρδουλα της κοπελιας, ο δικοςμου τα σκατοσε! κι το λεω αυτό διοτις είμαι της παλιας σχολης ,είμαι μεγαλωμένος απο παππου πειραιωτη χαχαχα, για μενα ευθυνη εχει ο ανδρας αυτος πρεπει να κανει την αρχη! εμεις ειμαστε οι "κυνηγη" εμεις πρεπει να την πεσουμε , να ξεφιλισουμε τα φυλα της καρδουλας μας στηο θυληκο! να του εξηγήσουμε το τι ζητάμε, το ποσο την ποθουμε!! δεν μπορ να φανταστω μια γυναικα να το κανει αυτό!!!
Φταιξιμο όμως φερει κι η κοπελα ,αφου τοσα χρονια που την ζουσα ( ειμουν με τη φιλη της γυρο στα 3 χρονια, κι αυτά τα τρια χρονια δε την θυμαμαι με στντροφο παρα μονο με κκαποιον τυπο που όπως μου ελεγε η δικια μου απλος της εκμεταλλευοταν την σεξουαλικη συντροφια, τη παραμυθιαζε, με υποσχέσεις, ηταν κι αρενοπος, κι η ιστορια γνωστη κι πολύ συνηθησμενη!!!!
.
19-01-2016, 07:10 #25
Xα χα χα! Εεεε...τι 20κο καλε;; του στειλα προχτες....αντε παρατα με βοδι!
Μου χε στειλει οτι ηταν στο σπιτι του μια φιλη του μολις 26 ετων, που της εκοβε κ του πρότεινε να μιυ πει να παρω καμποσα ρουχα να διανυκτερευσω σπιτι του κ την αλλη μερα να παω στη δουλειά για εξοικονομηση βενζινης...!!!
Ναι....εχω κ αλλες δυο επιλογες...ηδη εχω φιλικες σχεσεις για την ωρα....καλα παιδια κ τα δυο..
19-01-2016, 07:20 #26
Δε το σεβαστηκε.....ολα θα κυλουσαν ομαλα....κ η δουλειά θα γινοταν...αλλα μεγαλη ψυχολογικη πιεση...
Αφου με εκνευριζε κ του το δειχνα...μου χτυπαγε πως οι ορμονες μου θελουν αμεσα φτιαξιμο...
Απ την αλλη ελεγε κ ξαναλεγε..πως μολις πηγαινα μαζι του θα κολλουσα!!!! Θα αρχιζα τις ζηλιες..
19-01-2016, 14:36 #27
19-01-2016, 16:10 #28
19-01-2016, 16:24 #29
εγω αλλο δεν καταλαβαινω βρε κριστιν.
σε τοσα μηνυματα μας περιγραφεις εναν τυπο που αφενος σου ξεκαθαρισε οτι εχει βγει απο εναν γαμο και δεν ειναι για πιεσεις, γαμους, παιδια κλπ
αφετερου στα ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ που βγηκατε σου ειπε ενα σωρο καφριλες, σε ειρωνευοταν, σε πιεζε, σε αποδοκιμαζε, εδειχνε να μην σε θεωρει σοβαρο ατομο.
το θεμα ειναι οτι ΕΣΥ,στο ατομο που περιγραφουμε παραπανω, ξεκαθαρισες απ την πρωτη+ δευτερη μερα οτι θελεις μια σχεση σοβαρη με συνεχεια και καπου κοντα γαμους παιδια κλπ (στο περιπου το λεω).
ποιος εχει μεγαλυτερο προβλημα?
ενας τυπος που κανει την πλακα του , στο λεει ξεκαθαρα και σε δουλευει μπροστα στα μουτρα σου, η εσυ που αντι να εχεις προβλημα με το τι ειναι και πως φερεται και να φυγεις μονη σου,στεναχωριεσαι πουδεν θελει κατι σοβαρο μαζι σου?
19-01-2016, 17:45 #30