Results 31 to 41 of 41
-
20-01-2016, 19:45 #31
Ναταλια μ εχεις καλυψει αρκετα..τωρα που ξαναδιαβαζω το post μου...
Πιο χαμηλά δε γινόταν να πεσει....
Χτες εκανε αλλη μια κορυφαία τελευταία βλακεια! Μ ενοχλησε με μνμ...που μου γραφε να του στειλω το νουμερο της φιλης μου! (Ειναι εκεινη η φιλη που ημασταν μαζι τη βραδια που τον κακογνωρισα. Μαζι της ειχε κουβεντιασει αρκετη ωρα, το περασμένο Σαββατο που τον ειχαμε συναντησει παλι στο ιδιο στεκι..και εμενα με εγραφε)
Καταφερε να με τσαντισει το.τομαρι χτες! Εννοείται οτι του απαγορεψα να ενοχλησει τη φιλη μου αν μας ξαναπετυχει κσπου κ.οτι δε θελω να βρω το μπελα μου απ την κοπελα. Ηταν κ.παλι επιμονος...απαιτουσε να δωσω το τηλ της για δουλειά!
Αφου ειδε τον εκνευρισμο μου αρχισε να μ γραφει οτι δειχνω ζηλια!!!
Ειναι απιστευτος.....και σήμερα έστειλε μνμ...δεν απαντησα. Δε μ αφηνει ησυχη...
- 20-01-2016, 20:43 #32
Μια είναι η λύση, αγνόησε τον εντελως. Κάνε φραγή τον αριθμό του κι ασ'τον να τρελαίνεται. Πλέον αφου πήρες χαμπάρι τι ειναι και το έδειξες απλα το ψιλοδιασκεδαζει με το να σου τη σπάει. Και καλα ο τύπος γενικα ειναι χύμα και ρίχνει παντού απελπισμένα άδεια για να πιάσει γεμάτα και να το παίξει σουπερ γκόμενος. Παιδιάστικη όλη η συμπεριφορά και διχνει και ανασφάλεια. Αλλα κι εσυ μην δίνεις τροφή με το να ασχολείσαι η να αντιδράς έστω και αρνητικά, καθε δράση εχει μια αντίδραση οποτε οσο τον κράζεις τοσο θα αντιδρά. Αγνόησε τον ξεχασε τα και θα βαρεθεί γρήγορα, θα βρει αλλη παρέα με κοπέλες να ενοχλεί.
20-01-2016, 20:51 #33
Αυτα ολα γινονται για να υπαρχει ενασ κακοσ κι οι αλλοι να ειναι καλοι μπασ κ γαμησουνε παντα πιανει αυτη η μαλακια συγχαρητηρια κοριτσια την πατησατε κ εσεισ κ μετα εμφανιστηκε ο σωστοσ μπραβο κ σασ πιστευα μονο εγω σασ πιστευα κανενασ αλλοσ χασαμε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-01-2016, 06:48 #34
21-01-2016, 08:11 #35
Έκανε τα ωραία του με σενα και τώρα θέλει να πηδήξει και τη φίλη σου!
Για να επιμένεις να ασχολείσαι μαζί του σημαίνει πως πράγματι είσαι αφελής. Κι εμενα αυτο μου βγαζεις!
Που το ξερεις ότι πράγματι χώρισε με τη γυναίκα του? Μπορεί απλα να την απατά.
Αν θες σταθερή και σοβαρή σχέση γιατι επιμένεις μαζι του?
Αν δεν σε ενδιαφερει ο τύπος απλα τα πράγματα, δεν του απαντας τηλεφωνα και μηνυματα, ακομα καλύτερα τον κάνεις φραγή και στη χειρότερη περίπτωση πας στην αστυνομία ή το λες στον αδελφο/πατερα σου να του δωσει ένα μάθημα.
Ο τύπος επιδιωκει να συνδεθείς μαζί του ώστε να σε έχει στην καβάντζα. Εσύ, φαίνεται πως κατα βαθος τον γουσταρεις, τα τραβαει η ψυχη σου αυτα που κανει, ήδη μπορεί να σκέφτεσαι να ακολουθησει αυτο που εκεινος θελει απο σενα. Αν δεν ισχυουν αυτα θα κανες αυτό που σου λεω αμεσως πριν περί φραγης κλπ.γιάννης
04-02-2016, 07:12 #36
Πηγα προχτες στην εταιρεία κιν τηλ για τη φραγη που μου λες....δε γινοταν ομως γιατι δεν ειναι smartphone το κινητο μου.
Πριν απ.αυτο ομως, τις μερες που προηγήθηκαν ο τυπος ειχε εμφανιστει ξανα. Ειχε ερθει για ποτο στα μερη μου κ εστειλε μνμ να με δει....του χα απαντησει πως δεν επρόκειτο να ρθω...
Τλκ συνεχισε.....ξαναπροτεινε να βρεθουμε με το πρόσχημα να κανουμε μια νεα αρχη....οτι καταλαβε τι άνθρωπος ειμαι. Και οτι αξιζει ν ασχοληθει...πηγα η χαζη.....ξαναδωσα ευκαιρία..φυσικα δεν ενεδωσα στις ορεξεις του. Αν κ αυτη τη φορα δεν.μεπιεσε για κρεβατι κατα ενα περιεργο λογο....
Τολμησε να πει οτι μου δινει κ τριτη!!!! Ευκαιρία! !
Τι το θελα;;;;; τη μεθεπομενη κακοφυγε για Αθηνα κ δεν μπηκε στον κοπο να στειλει ενα μνμ να μ.πει οτι θα φευγε βιαστικα..
Περασα απο το χωρο εργασίας του κ με πληροφορισε η υπαλληλος του. Εμεινα να την κοιταζω σα βλακας οταν με ρωτουσε τι τον.θελω.
Απεφυγα να τις εξηγησω.......
04-02-2016, 07:14 #37
04-02-2016, 11:14 #38
αμαν βρε χριστινα, ωρες ωρες νομιζω οτι μας κανεις πλακα...
τι να την κανεις την φραγη αφου ΜΟΝΗ ΣΟΥ απαντας στα μηνυματα και στα τηλεφωνηματα του και παροτι εχει δειξει ΚΑΙ ΠΕΙ ξεκαθαρα οτι θελει μονο σεξ απο σενα, τις φιλες σου, οτι κατσει κι οποια ναναι, εσυ πηγαινεις ακομα στις συναντησεις? τι περιμενεις? την εκπληξη?
απολυτως αναμενομενη η εξελιξη κ αυτη την φορα δεν φταιει αυτος, εσυ φταις που εξακολουθησες να ασχολεισαι με μια ξεκαθαρη περιπτωση χαβαλε..
04-02-2016, 15:33 #39
Η αφελεια ειναι παντα ελατωμμα για τον αφελη , και προτερημα γιαυτον που τον εκμεταλλευεται ......
04-02-2016, 15:49 #40
Απο ενα σημείο και μετα ειναι χαζομάρα απο μέρους σου που συνεχίζεις να ασχολείσαι. Είπαμε ειναι βλακας, είπαμε θέλετε διαφορετικα πραγματα, είπαμε κάνε φραγή. Δεν μπορεις να κανεις φραγή απλα αγνόησε τον. Αν δεν του έδινες έδαφος δεν θα ασχολούνταν αλλο ουτε εκείνος...αλλα για κάποιο λογο συνεχίζει να σε ξύνει. Δεν πρόκειται να γινει καμια έκπληξη οπως λεει και το μέλος παραπανω, τι ασχολείσαι με κάποιον που προφανέστατα δεν εχει νόημα να ασχολείσαι; Μήπως θέλεις απλα να κολλας σε ηλίθιες καταστάσεις και να τον κράζουμε επειδη φοβάσαι να επιδιώξεις κατι της προκοπής η οτι δεν αξίζεις κατι της προκοπής; Ενω ετσι φαινεται βολικό...ειναι βλακας και σε βασανίζει. Αμ δε...στο χέρι σου ειναι.
04-02-2016, 17:20 #41
και μετα ειναι εκεινη η παλια αραβικη παροιμια, οπου δεν υπαρχει λύση , δεν υπάρχει προβλημα! οκ μπορει να ναι τερμα καφριλα και ταμτακος .αλλα εσενα σου αρεσει, δικαιωμα σου... απολαυσε το οσο μπορεις λοιπον ... ολοι κανουμε λάθη και ολοι τα πληρωσαμε.. σιγα! απλα μην περιμενεις πολλα απο εκεινον και πάρε προφυλάξεις