Είμαι ολομόναχος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 109
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    391
    Γιώργο , (ξέρω οτι ξέρεις πολύ καλά οτι ) ΟΛΑ είναι ΤΕΛΙΚΑ χρόνος ...
    ΟΛΑ ειναι συνάρτηση του ΧΡΟΝΟΥ.
    ΟΛΑ (στο πεδίο που δρούμε και αντιλαμβανόμαστε) εμπεριέχουν αυτή τη διάσταση και αναιρούνται και καταλύονται ... από την \"εκ κατασκευής μας\" ικανότητα να την αντιλαμβανόμαστε \"γραμμικά\" ,\"ανελαστικά\", \"μονοδιάστατα\" ή αν θες απο την \"εκ κατασκευής\" μας ... αδυναμία να τον βιώσουμε \"σχεσιακά\" ... να τον προλάβουμε στη ... γωνία και να τον αναιρέσουμε ...

    Αυτή την υστέριση της \"βιωματικής\" μας ικανότητας σε σχέση με τη νοητική μας δύναμη αντίληψης του χώρου και του χρόνου μόνο κοιτώντας μπροστά , βάζοντας στόχους και ελπίζοντας στις ... \"ανατροπές\" μπορούμε να την παλαίψουμε ....
    Η άλλη εναλλακτική είναι μονόδρομος ... και τέλος ! (καταλαβαίνεις τί ΤΕΛΟΣ εννοω ... \"αντε γειά\" !)

    Σκέψου, αν τα 10 χαμένα χρόνια τώρα πληγώνουν, σε 10 χρόνια μετά, τα 20 μπορεί και να ... σκοτώνουν ... !!!

    Έχεις λοιπόν 10 (τουλάχιστον) χρόνια μπροστά σου για να γειάνεις τις πληγές των προηγούμενων 10 .... και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να πληγωθείς ουτε ένα λεπτό περισσότερο ...
    10 χρόνια \"χαμένα\" όπως λες φτάνουν ...
    ΒΡΕΣ λόγους και στόχους για τα μην είναι χαμένα και τα επόμενα !!!!

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    22
    Originally posted by george7


    χα χα χα

    Τα ξέρεις όλα! Αλλά δεν έχεις καταλάβει πόσο γελοίος είσαι.

    Σε σενάριο καταστροφής, αγαπητέ μου, εγώ είμαι πολύτιμος. Εσύ είσαι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ.


    Αλλά φυσικά δεν πιστεύεις ότι τα σενάρια αυτά έχουν ουσιαστική βάση, γι\'αυτό και λές αυτά που λές. Αλλά δεν έχεις τα κότσια να το παραδεκτείς. Παραδέξου το και παράταμας.

    Δεν κοιτατε να βρειτε καμμια γκομενα μπας να σταματησετε την αναζητηση σχεσης ιντερνετικα κυριε επιστημονα?Τωρα το ζηταει ο οργανισμος σου για επαληθευση του εγω σου.Κοινως σ\'εχει φαει η μαλακια θα λεγα..;)

  3. #33
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    22
    Ψαξε λιγο μεσα σου και ρωτα τον εαυτο σου..
    Τι να φταιει αραγε που δε σου καθεται καμια?
    Οτι δεν εχουν μυαλο πολυ σαν και σενα?
    Εδω,ουτε με χαζη δεν εχεις κανει σχεση..
    Ειναι θεμα χαρακτηρα λες,ή φταιει το οτι εισαι μεγαλη ψωναρα κυριε επιστημονα?
    Οπως και να χει,με το μυαλο που κουβαλας,ισως μετα απο 50 χρονια που θα κανουν γενετικες μεταλλαξεις στα γονιδια των ανθρωπων για να εχουν υψηλο iq,να καταφερεις να βρεις γκομενα στα μετρα σου..Καλη τυχη λοιπον..

    Υ.Γ. Βεβαια,υπαρχει και αλλη μια λυση,γι\'αυτο ριξε μια ματια εδω,μιας και εχεις και λεφτα να διαθεσεις...

    http://www.youtube.com/watch?v=HGfaQCY_bo4

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Αθηνα
    Posts
    1,257
    :o:o:o:o:o
    τι αλλο αποδεικνυει αυτο το βιντεο αν οχι την καταντια του σημερινου αν8ρωπου...
    Dum spiro spero (?)

  5. #35
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Αγρότη δεν είναι καθόλου παράξενο γιατί ως λαός είσασταν 2000 σκλάβοι

    σε Μακεδόνες, Ρωμαίους-Βυζαντινούς, Οθωμανούς, Βρετανούς και τώρα πλέον στις Τράπεζες.

    Αν και οι Ελληνίδες κουβαλάνε το ίδιο μαυλό με σένα. Άστο καλύτερα. Έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ.

    Άσε που μπορεί μιλώντας για μένα να έχεις στο μαυλό σου τον ίδιο σου τον εαυτό. Εγώ λέω ότι είμαι μπροστά στον υπολογιστη αλλά όλη μέρα μου απαντάς. Αρα και εσύ κάπου εδώ γύρω είσαι.

    Και η αποκορύφωση: εγώ δεν είχα δει ποτέ το βίντεο που μας έδωσες να δούμε!

    Εσύ το έβαλες!

    χα χα χα

    Έχεις πολύ μυαλό τελικά.

    Μην σε νοιάζει εγώ μπορεί να αργήσω να βρω γκόμενα, αλλά έσυ ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσεις να φτάσεις εδώ που είμαι, και ποτέ δεν θα αποκτήσεις τα πτυχία και το κύρος μου.

    See ya sucker!!

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    160
    Οι κινεζοι λενε \"ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ\"

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5,668
    Γιωργο,

    καλώς ήρθες.

    Καταλαβαινω απο τα οσα γράφεις πως νιωθεις πολυ απογοητευμενος, πληγωμενος κ μονος. Μπορώ να σου πω ομως δυο κουβέντες κ μια παρατήρηση με καθε καλή διαθεση?

    Προσεξα πως τονίζεις την ιδιαιτεροτητα του χαρακτήρα σου , δλδ την αγάπη σου γι αυτο που κανεις, την ευχαρίστηση που παιρνεις απο εκει. Απο την άλλη πλευρά δεν κάνεις το ιδιο με τις γυναικες που προσεγγισες. Δλδ δεν ανεφερες οτι π.χ. η Μαρία ηταν απορροφημενη στο πτυχιο της, αλλα απλα σε απεφυγε ή σε εφτυσε. Με αλλα λογια, δεν ερμηνευσες τη μη διαθεσιμοτητα μιας κοπελας, με τον τροπο που ερμηνευσες τη δική σου μη διαθεσιμοτητα σε μια κοπελα. Οχι, πώς αν το εκανες αυτο θα επεφτες κ μεσα υποχρεωτικα. Απλα θέλω να πω, πως μπορει να συνετρεχαν κ αλλοι λογοι που απλα εσυ δεν εβλεπες ή δεν ηθελες να δεις. Γιατι ήσουν πολυ συγκεκντρωμενος στο θυμο σου. Η΄ενδεχομενως ειχες φορτωσει απο αλλες περιπτώσεις του παρελθοντος.

    Επισης εχεις μια τάση να λες \"εγω\" σαν κατι το ξεχωριστο κ οι αλλοι/αλλες σαν να αναφερεσαι σε μαζα (αρα υποτιμητικα). Εχεις σκεφτει οτι αυτο που λες εσυ : \"τα πτυχια μου ποτέ δεν θα τα πάρεις...\" ειναι η αλλη πλευρά απο αυτο που έγραψες...τους αντρες που επιδεικνυουν ενα γραμωμμενο κορμι...κι αυτος αν θες (η συγκριση ειν αι ατυχης, αλλα οχι αστοχη) εχει σπαταλησει κοπο να το αποκτησει...κ τί εγινε?αν προσπαθεις να επιβεβαιωθεις απο οτι φέρεις ως αποδεικτικο του τί κ ποσο αξιζεις, νομίζω πως καποιο θεμα εχεις με την αυτοεκτιμηση σου.

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,021
    Μην τα βλεπεις ολα μαυρα...τουλαχιστον κανεις αυτο που θες...αλλοι δεν κανουν αυτο που θελουν για τον α ή β λογο δεν μπορεσαν να κανουν αυτο που θελουν και παλευουν καθε να επιζησουν κανοντας ενα επαγγελμα που δεν ανταποκρινοταν στις προσδοκιες που ειχαν.
    Τα πτυχια δεν νομιζω οτι ειναι και καποιο κυριαρχο προσον σε καποια σχεση...τουλαχιστον εσυ δεν ζητας να εχει πτυχια η συντροφος που θες...αυτη γιατι να ζηταει?...προσον ειναι βεβαια αλλα δεν ξερω τι μπορει να φταιει στην περιπτωση σου.
    Παντως ξερω πολυ κοσμο που ειναι μονος του και δεν μπορει να κανει καποια σχεση ενω δεν τους λειπει ουσιαστικα κατι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

  9. #39
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Αστεροειδής Β162
    Posts
    109
    Γιωργο καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα μην νομιζεις οτι εισαι μονο εσυ ετσι. Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που ειναι ετσι. Νομιζω οτι εχεις βολευτει λιγο σε αυτη την εικονα που εχεις φτιαξει για τον εαυτο σου, μονος, ευαισθητος, εξυπνος, επιτυχημενος, μορφωμενος, σοβαρος...Εισαι ομως και πολυ σκληρος και ξεχνας οτι αυτη την εικονα και τη σταση ζωης την διαλεξες εσυ. Νομιζω πρεπει λιγο να κατεβεις απο το θρονο σου να συναντησεις και τους κοινους θνητους. Να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλλοι ανθρωποι που ειναι ιδιοφυεις, μορφωμενοι ,χωρις να εχουν ουτε ενα πτυχιο και ευαισθητοι. Ολοι θελουμε να ειμαστε μοναδικοι, δεν καταλαβαινω γιατι αναγνωριζεις μονο στον αυτο σου αυτη την ιδιοτητα. Το βρισκω εγωιστικο αυτο. Επισης η επιστημη αγαπητε μου, οχι ετσι οπως την εχουν καταντησει σημερα αλλα οπως αρχικα οριστηκε, ειναι κατι που πρεπει να συμβαδιζει με την φαντασια, αυτο το ειπαν μεχρι και οι μεγαλυτεροι φυσικοι του κοσμου. Για αυτο λοιπον βγαλε στο φως αυτο που εχεις μεσα σου και θα δεις οτι ο ηλιος αρεσει σε ολους. Το σκοταδι φοβουνται οι ανθρωποι.

  10. #40
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    19
    Φίλε George 7 και στις δύο περοπτώσεις θα ανταπέδιδα το χαμόγελο. Έτσι κι αλλιώς δεν προκειται να υπάρξει συνέχεια με έναν τύπο που σπυ χαμογέλασε στο τρένο.

  11. #41
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Originally posted by Drsuza
    Φίλε George 7 και στις δύο περοπτώσεις θα ανταπέδιδα το χαμόγελο. Έτσι κι αλλιώς δεν προκειται να υπάρξει συνέχεια με έναν τύπο που σπυ χαμογέλασε στο τρένο.
    Σε μένα πάντως δεν μου έχει χαμογελάσει καμία.

    Ούτε ένα χαμόγελο.

  12. #42
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Από μικρό παιδί γνώρισα την απόρριψη, το μίσος και ίσως και την ζήλεια των άλλων.

    Προσπάθησα να μπω μέσα στο παιχνίδι αλλά όλοι με έδιωχναν, και με χλεύασαν.

    Υπό αυτές τις συνθήκες ένα πράγμα είχα στο μαυλό μου να μην πάρω μέρος σε τίποτα κοινωνικό. Ναι αρχικά ήταν επιλογή που μου την υπαγόρευσε η ίδια η κοινωνία.

    Ήθελα να είμαι διαφορετικός ακόμα και παράξενος. Αλλά απέτυχα τελικά. Δεν μπόρεσα να διαφοροποιηθώ τόσο πολύ ώστε να αποκτήσω την εξουσία που ήθελα.
    Απέτυχα στους στόχους μου, και ταυτόχρονα τώρα πλέον βλέπω ότι απομακρύνθηκα τόσο πολύ ώστε να μην μπορώ να γυρίσω πίσω.

    Ο καθένας πλάθει την εικόνα που θέλει για τον εαυτό του ακόμα και πλασματική. Και εσείς ακόμα το έχετε κάνει. Όλοι το κάνουν αυτό. Οι άλλοι μπορεί να συμφωνουν μπορεί και να διαφωνούν. Έγω πολύ απλά έπλασα μια εικόνα πολύ περισσότερο μακρυά από την πραγματικότητα από ότι ένας μέσος άνθρωπος.

    Ένω αγαπώ την ζωή και τον κόσμο, ο κόσμος με έκανε να βρίσκομαι σε ένα διαρκή πόλεμο.

    Πρέπει να καταλάβετε ότι εισέπραξα από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου την απόρριψη από όλους: γονείς, ευρύτερο οικογενειακό πειβάλλον, σχολείο, κοινωνία.

    Νομίζω ότι οποιοσδήποτε στην θέση μου το ίδιο θα έκανε. Κλείστικα στον εαυτό μου, διότι μόνο αυτός με καταλαβαίνει.

    Ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα. Βρηκα επιτέλους ένα άτομο, και είναι γυναίκα, για να μπορώ να της μιλήσω για αυτά που αγαπάω χωρίς να με κοροϊδέψει. Αλλά και αυτή βλέπω ότι σιγά σιγά απομακρύνεται. Περιμένω μήνυμα της. Για να δούμε.

  13. #43
    Banned
    Join Date
    May 2004
    Location
    στις στεπες του Καυκασου
    Posts
    10,933
    Νομιζω οτι βγαζεις μια επιθετικοτητα και αυτο ειναι ενα θεμα.
    Πιστευω οτι την ιδια πανω κατω βγαζεις και σε γυναικες που σε συναντουν.

    Φυσικα ειναι πολλες οι παραμετροι του να βρεις μια γυναικα αλλα δεν ξερω να εχει νοημα να τις συζητησουμε,
    τουλαχιστον με το προφιλ που βγαζεις.



    Υγ... αδιαφορω αν εισαι επιστημονας η σκουπιδιαρης, και σε ποσα συνεδρια εχεις παρεις μερος.
    Στο φορουμ αυτο ειμαστε πανω απο ολα ανθρωποι.

  14. #44
    Ερε πολυ γελιο... george... να σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα... εμενα με ξερεις ρε... ειμαι εγω ο τυπος που ηταν παντα ξυπνιος αλλα ποτε αριστος ... αυτος που μιλουσε με ολους ...με νιονια και μαγκες... αυτος που καθοταν εξω απο τις διαλεξεις στο πανεπηστιμιο με την κοπελλαρα αγκαλια και τους φιλους να φωνασκουν... Εχω επισης 3 πτυχια.. 140 iq... εχω γραψει 1 μυθιστορημα .. γραφω το δευτερο ... και ειμαι και 2 χρονακια πιο μικρος απο εσενα.... Και δεν ειμαι τοσο υπεροπτης οσο παρουσιαζομαι... οπως δεν ειμαι και μετριοφρων εκει που δεν πρεπει.. οπως ειπε και ν ναταλια γερμανου η μετριοφροσυνη αποτελει απλη κοροιδια και αποκρυψη πληροφοριων στον απεναντι...θα αρχισω απο τα αρχικα... θα ειμαι αυτος ο φιλος που δεν ειχες ποτε... δεν θα μαθεις απο τις γυναικες απο τι και πως ελκυονται.. θα σου πω ενα μυστικο... δεν ξερουν..!!!
    Θα αρχισουμε λοιπον απο τα πρωτα... εχεις χρονο εσυ τοσα χρονια περιμενες...
    Λοιπον το πακετο πουλαει... τελος... και εσενα σου αρεσει η Αντζελινα ντζολι οσο και εαν δεν θελεις να το παραδεχτεις...και αμα σου καθοτανε δεν θα ελεγες οχι επειδη δεν εχει 3 πτυχια πιστεψε με ... Οποταν ας μου δωσεις τα στοιχεια τα εξωτερικα σου.. υψος, μεση.. μυτη ματι... κτλ.. να δουμε τι φτιαχνετε και τι οχι... Μην νομιζεις... αμα μπορεις να τα βγαζεις περα με τα αστρα .. ευκολο θα ειναι να τα βγαλεις περα με το λουκ... μετα θα πα να αγορασεις το ακου ανθρωπακο του Ραιχ .. να το διαβασεις.. ετσι επειδη μου τον θυμισες...
    Στη συνεχεια θα αρχισουμε με ενα πολυ απλο .. θα κατσεις και θα γραψεις μια αστεια ιστορια.. δεν ειναι αναγκη να ειναι μεγαλη .. μικρη.. φτανει να με κανει να γελασω.... αντε κανε τα αυτα... και τα λεμε στην συνεχεια...

  15. #45
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,456
    Διάβασα το πρώτο ποστ λόγω έλλειψης χρόνου. Μερικά στα γρήγορα. Χάσε κιλά. Αλήθεια σου λέω. Μπορεί να υπάρχουν μερικά κορίτσια που θα τους αρέσεις έτσι αλλά τα περισσότερα δεν νομίζω. Κι άντε να ψάχνεις για το \"ένα\". Από προσωπική εμπειρία. Μια φορά πήγα να κάνω κάτι με μια \"χοντρούλα\". Τώρα πόσα λικά παραπάνω είχε δεν ξέρω. Αλλά φαινόταν chumpy. Την ήξερα καιρό. Μ\' άρεσε το πως σκεφτόταν, τη θεωρώ αξιόλογο άτομο. Αξίες, τρόπος ζωής, συμπεριφοράς κτλ.

    Δίνω λοιπόν το φιλί. Εκεί ρε φίλε που τα χέρια μου άρχιζαν να ταξιδεύουν στο σώμα της ξενέρωσα. Πρώτη και τελευταία φορά που κάνω \"ρίξιμο\" σε εύσωμη. Σε προσωπικότητα, μια χαρά, σε σεξ ντράιβ όμως kill bill.

    Μπορεί έτσι να σε βλέπουν κι εσένα. Αν δεν έχεις κάτι οργανικό, κάνε δίαιτα κι άσε τις δικαιολογίες. Σου εύχομαι καλή δύναμη σ\' αυτό ή εάν δεν το μπορέσεις να βρεις μια κοπελιά που θα της αρέσεις και χοντρούλης.
    Κοίτα απλώς να είσαι ευγενικός, γαλαντόμος, με χιούμορ, μη φοβάσε να \"της την πεις\" να πικάρεις, πάντα όμως με ευγένεια και χιούμορ. Κι αδυνάτησε!

    Μετά όλα μαθαίνονται. Trail and error. Μαζεύεις εμπειρίες, χτίζεις θάρρος και προχωράς.

    Αφού το θες πραγματικά σε βλέπω. Do it!

    Μπορούσες να λύσεις τις εξισώσεις που λύνεις τώρα από την έκτη δημοτικού; Δεν νομίζω...

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •