Results 46 to 60 of 109
Thread: Είμαι ολομόναχος
-
22-01-2008, 22:59 #46
Originally posted by george7
Ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα. Βρηκα επιτέλους ένα άτομο, και είναι γυναίκα, για να μπορώ να της μιλήσω για αυτά που αγαπάω χωρίς να με κοροϊδέψει. Αλλά και αυτή βλέπω ότι σιγά σιγά απομακρύνεται. Περιμένω μήνυμα της. Για να δούμε.
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Έχει διαφορετικά βιώματα. Έχει διαφορετική αντίδραση στα εξωτερικά ερεθίσματα.
Το πρόβλημα που βλέπω στις απαντήσεις κάποιων είναι ότι μιλάνε σαν να έχουν την χρυσή συνταγή της ευτυχίας.
Συνταγή δεν υπάρχει, το σύμπαν υπάρχει από τύχη και μόνο. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση τύχη έχουμε που η γη ακόμα υπάρχει!
Δεν περιμένω να δεχτείτε ότι λέω τυφλά. Ψάξτε και εσείς να δείτε τα πράγματα από την δική μου πλευρά.
Το ξέρω ότι και άλλοι έχουν πτυχία, δημοσιεύσεις, βιβλία (????) κλπ κλπ. Αλλά εμένα αυτό που μου έλλειπε δεν ήταν η γυναίκα για το κρεβάτι αλλά η γυναίκα για το μυαλό!!
Και μην το παίζετε έξυπνοι εσείς που είσασταν με τα πιπίνια έξω από την αίθουσα. Εγώ στην αίθουσα δεν είμουν για να βρω πιπίνια. Εγώ στην αίθουσα είμουν για να μάθω. Και μου άρεσε. Και δεν θα τ\' άλλαζα για τίποτα.
Και αν βγάζω μια επιθετικότητα στα προηγούμενα κείμενα μου δεν είναι για κανένα άλλο λόγο παρά επειδή δέχτηκα και δέχομαι επίθεση. Όχι από τις γυναίκες. Αλλά από όλη την κοινωνία.
Είμουν (και προσπαθώ να είμαι) άνθρωπος με χαμόγελο. Πάντα χαμογελούσα σε όλους. Στο δρόμο, στο Πανεπιστήμιο κλπ. Οι άλλοι δεν μου χαμογελούσαν.
Επίσης είμαι ειλικρινής. Θα πω την γνώμη μου. Το πιστεύω μου και ας κάποιοι παρεξηγηθουν (σχεδόν όλοι δηλαδή). Φταίω εγώ που οι άλλοι έχουν γεμίσει την ζωή τους με ψέματα και όταν τους τα λέω προσβάλονται????
Και για αυτούς που μιλάνε με σεξιστική λογική έχω να πω το εξής. Εγώ το σεξ δεν το βλέπω ατομιστικά όπως εσείς. Δεν βλέπω μόνο τι απόλαυση θα πάρω εγώ αλλά το βλέπω σαν μια συλλογική ερωτική απόλαυση-παιχνίδι που ξεκινάει πριν το κρεβάτι. Ξεκινάει από το βλέμα, το διάλογο, το φιλί, το χάδι, την μουσική. Ο έρωτας λοιπόν απαιτεί 2 άτομα που είναι έτοιμα πρώτα από όλα να δώσουν.
Έρωτας είναι ο ασπασμός των Αγγέλων προς τα άστρα.!!!
- 22-01-2008, 23:02 #47
Και το γαμησάκι καλό είναι.
(Με διάθεση χιούμορ το παραπάνω).
Έμπαινε george! Α ρε τι έχουν να δουν τα ματάκια σου!
23-01-2008, 00:09 #48
Καλα δλδ δεν θα της καθοσουν της Ανζελινα??? Κατσε τωρα με συγχισες ... απλα εισαι στην αρνηση.. αμα δεν θες βοηθεια να μην την ζητας.. και αμα δεν θελεις να μαθεις τις απαντησεις να μην ρωτας τις ερωτησεις...
Και τον εξυπνο και τον ξερολα να τον κανεις εκει που περναει... ακου ποιος μιλαει.. εγω!!!... τελοσπαντων αμα σ απαντησε το κοριτσι μια χαρα... και οσο για τις ταχαμου σεξιστικες τοποθετησεις... μην κανεις τον εξυπνο δεν ειναι θετικες αυτες οι επιστημες... απλα... δεν υπαρχει συγκεκριμενο.. υπαρχει ομως το γενικο πλαισιο και οποιος δεν το βλεπει ειναι γκαβος...
ειναι σαν να μου λες οτι ο νομος ξερογω της επιβιωσης του δαρβινου δεν θελει το πλαισιο της γης για να δουλευει... εις ατοπο επαγωγη.. ετσι το λετε αυτο;;; χεχεχεχε
Τελος παντων την ιστορια την περιμενω.. και τον Ραιχ να τον παρεις... και το εξω αμα δεν γουσταρεις να μην το φτιαξεις.. εσυ χανεις... τα αγαθα κοπης κτωνται... η καπως ετσι.. που να ξερω εγω...
αντε σεεγια
23-01-2008, 00:27 #49
Γεωργιε!
Αφου λοιπον σε ενδιαφερει το τι ψαχνουν οι γυναικες,
θα σου πω...
ΜΥΑΛΟ!
και μυαλο οχι ετσι γενικα και αοριστα, αλλα να τις εξιταρεις και να τις φτιαχνεις,
εχεις τετοιο??
αν οχι φτιαξτο και μην νομιζεις με λιγο κοπο και στυλ (για μερικες και παραμυθα) αρκετες θα ειναι στα ποδια σου.
Μου δινεις την εντυπωση οτι θεωρεις τις γυναικες οτι ειναι κατι σαν εξισωση που αμα κανεις αυτα που εμαθες,
ολα ειναι απλα......
δυστυχως το μυαλο μιας γυναικας ειναι πιο περιπλοκο απο οσα εμαθες.
Και εχεις να κοπιασεις αρκετα αν θες να το κατακτησεις,
οχι τοσο στο να μαθεις οσο στο να γνωρισεις πως γινεται,
αμα μαθεις αυτο τα υπολοιπα ειναι πολυ ευκολα.
23-01-2008, 00:53 #50
Και για αυτούς που μιλάνε με σεξιστική λογική έχω να πω το εξής. Εγώ το σεξ δεν το βλέπω ατομιστικά όπως εσείς. Δεν βλέπω μόνο τι απόλαυση θα πάρω εγώ αλλά το βλέπω σαν μια συλλογική ερωτική απόλαυση-παιχνίδι που ξεκινάει πριν το κρεβάτι. Ξεκινάει από το βλέμα, το διάλογο, το φιλί, το χάδι, την μουσική. Ο έρωτας λοιπόν απαιτεί 2 άτομα που είναι έτοιμα πρώτα από όλα να δώσουν.
Για κοψε για λιγο τις τσοντες σε παρακαλω,η Μαρια Παλαμη δεν μπορει αλλες φιλοσοφιες..
Εισαι πολυ καραγκιοζακος τελικα εκτος απο καραψωναρα του πτυχιου...
Κ\' ο έρωτας είναι ο ασπασμός των Αγγέλων προς τα άστρα.!!!
Με αγαπη ο φιλαρακος σου,
ΑΓΡΟΤΗΣ
23-01-2008, 10:46 #51
Originally posted by mauroaspros
Ερε πολυ γελιο... george... να σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα... εμενα με ξερεις ρε... ειμαι εγω ο τυπος που ηταν παντα ξυπνιος αλλα ποτε αριστος ... αυτος που μιλουσε με ολους ...με νιονια και μαγκες... αυτος που καθοταν εξω απο τις διαλεξεις στο πανεπηστιμιο με την κοπελλαρα αγκαλια και τους φιλους να φωνασκουν... Εχω επισης 3 πτυχια.. 140 iq... εχω γραψει 1 μυθιστορημα .. γραφω το δευτερο ... και ειμαι και 2 χρονακια πιο μικρος απο εσενα.... Και δεν ειμαι τοσο υπεροπτης οσο παρουσιαζομαι... οπως δεν ειμαι και μετριοφρων εκει που δεν πρεπει.. οπως ειπε και ν ναταλια γερμανου η μετριοφροσυνη αποτελει απλη κοροιδια και αποκρυψη πληροφοριων στον απεναντι...θα αρχισω απο τα αρχικα... θα ειμαι αυτος ο φιλος που δεν ειχες ποτε... δεν θα μαθεις απο τις γυναικες απο τι και πως ελκυονται.. θα σου πω ενα μυστικο... δεν ξερουν..!!!
Θα αρχισουμε λοιπον απο τα πρωτα... εχεις χρονο εσυ τοσα χρονια περιμενες...
Λοιπον το πακετο πουλαει... τελος... και εσενα σου αρεσει η Αντζελινα ντζολι οσο και εαν δεν θελεις να το παραδεχτεις...και αμα σου καθοτανε δεν θα ελεγες οχι επειδη δεν εχει 3 πτυχια πιστεψε με ... Οποταν ας μου δωσεις τα στοιχεια τα εξωτερικα σου.. υψος, μεση.. μυτη ματι... κτλ.. να δουμε τι φτιαχνετε και τι οχι... Μην νομιζεις... αμα μπορεις να τα βγαζεις περα με τα αστρα .. ευκολο θα ειναι να τα βγαλεις περα με το λουκ... μετα θα πα να αγορασεις το ακου ανθρωπακο του Ραιχ .. να το διαβασεις.. ετσι επειδη μου τον θυμισες...
Στη συνεχεια θα αρχισουμε με ενα πολυ απλο .. θα κατσεις και θα γραψεις μια αστεια ιστορια.. δεν ειναι αναγκη να ειναι μεγαλη .. μικρη.. φτανει να με κανει να γελασω.... αντε κανε τα αυτα... και τα λεμε στην συνεχεια...
23-01-2008, 10:52 #52
Originally posted by αγροτης
Για κοψε για λιγο τις τσοντες σε παρακαλω,η Μαρια Παλαμη δεν μπορει αλλες φιλοσοφιες..
Εισαι πολυ καραγκιοζακος τελικα εκτος απο καραψωναρα του πτυχιου...
Κ\' ο έρωτας είναι ο ασπασμός των Αγγέλων προς τα άστρα.!!!
Με αγαπη ο φιλαρακος σου,
ΑΓΡΟΤΗΣ
Επόμενος...
23-01-2008, 14:12 #53
E keep smiling, κάποια θα σου το αναταποδώσει κάποια στιγμή!
09-02-2008, 20:54 #54
ο πατέρας μου ακολούθησε κ αυτός το δρόμο προς τη λαμπρή καριέρα του, εδώ και χρόνια έγινε καθηγητής, ο νεότερος έλεγαν... Η μητέρα μου στάθηκε δίπλα του από τότε που ήταν φοιτητές, εμεινε 2 χρόνια μόνη της΄με ένα μικρό παιδί καθώς ο πατέρας μου ήταν σε ένα πανεπιστήμιο στην αμερική (δεν κατάλαβα΄ποτέ τι έκανε εκει)... Η μητέρα μου ήταν απίστευτα δυνατός και αισιόδοξος άνθρωπος... Το αποτέλεσμα τελοσπάντων είναι ότι τώρα λέω κακώς που με γέννησαν, θεωρώ ότι δεν έχω πατέρα κ έχω μια καταθλιπτική μητέρα η οποία τον ελάχιστο έλεύθερο χρόνο που έχει είναι μόνη της, γιατί ο πατέρας μου πάντα θα λείπει σε συνέδρια ή σε \'\'δουλειές\'\'... Δεν έχει κάνει τίποτα γι αυτό το σπίτι πολά χρόνια τώρα... Η\' μάλλον πλήρωνε τα φροντιστήριά μου.. Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι πιστεύω πια οτι οι άνθρωποι που έχουν ερωτευτεί την επιστήμη τους, δεν μπορούν να προσέξουν κ να δώσουν αγάπη σε τίποτα άλλο πια...Είναι ολοκληρωτικά δοσμένοι στη δουλειά τους... Γι\' αυτό καλύτερα να μένουν μόνοι τους ή αν αύτό είναι πολύ σκληρό να βρίσκουν έναν άνθρωπο από το χώρο τους ώστε να μπορούν να μιλάνε κ για κάτι... Οι γονείς μου δεν έχουν πια να πουν τίποτα που να ενδιαφέρει κ τους δύο... Κ τον τέλευταίο καιρό έχω καταλάβει ότι ο πατέρας μου έχει σχέση με κάποια γυναίκα από το πανεπιστήμιο, μάλλον κάποια βοηθό του... Γι αυτό καλύτερα ψάχνε κόσμο από το χώρο σου, να μπορείς να επικοινωνήσεις... Κ οι απορρίψεις που λες ότι είχες μήπως ήταν γι αυτό, επειδή έβλεπαν ότι δεν μπορείς να αγαπήσεις κ να αφιερωθείς σε τίποτα άλλο...?
09-02-2008, 21:03 #55
albatross,
καταλαβαινω απο πολλες αποψεις το τί λες καθώς κ το οικογενειακο περιβάλλον στο οποιο μεγάλωσες.
Θα θελα πολλα να πω, ομως θα περιοριστώ σε ενα: πιστευεις πραγματικά οτι η απουσια επικοινωνίας των γονιών σου προέρχεται μονο και αποκλειστικά στο οτι δεν προέρχονται απο τον ιδιο χώρο?
Η σχέση του πατέρα σου με τη βοηθό θεωρείς οτι εχει να κανει με τα κοινά ενδιαφεροντα?
Τέλος δεν σημαινει οτι οι ανθρωποι που αγαπουν την δουλεια τους οποια κ αν ειναι αυτοι δεν μπορουν να δώσουν αγάπη σε τίποτα άλλο. Κι αν αυτο ισχυει πρώτα απο ολα τους ιδιους αφηνει με κενα.
09-02-2008, 21:37 #56
τώρα γράφτηκα και δεν ξέρω αν είναι σωστό να απαντάω εδώ για δικά μου θέματα.. σορρυ george7 ( αλλά πάρε το ως παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον σου)...
σίγουρα η έλλειψη επικοινωνίας δεν προέρχεται αποκλειστικά από το ότι ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους, απλά πάντα θυμάμαι τη μητέρα μου να ρωτάει \'\'όλα καλά στη δουλειά?\'\' και ο πατέρας μου πάντα απαντούσε ενα \'\'ναι καλά\'\', ενώ ήξερα από τηλεφωνήματα που είχα ακούσει ότι υπαρχει πχ κάποιο πρόβλημα... αλλά βασικά σταμάτησαν να μιλάνε γιατί όταν του μιλούσε η μητέρα μου για διάφορα οικογενειακά εκείνος ποτέ δεν άκουγε, για παράδειγμα μπορεί εκείνη την ώρα να σηκωνόταν να έπαιρνε τηλ τους βοηθούς του γιατί σκέφτηκε μια λύση για το πρόβλημα που είχαν στο εργαστήριο (όλα αυτά πριν την εμφάνιση της άλλης γυναίκας)...
Όσον αφορά τη βοήθό του, φαντάζομαι πως όχι δεν τους ένωσαν μόνο τα κοινά ενδιαφέροντα, απλά από εκεί ξεκίνησαν από ότι έχω καταλάβει από κάτι email που κατά λάθος είδα... Στην αρχή τον μισούσα γι αυτό, τώρα λέω τουλάχιστον ας είναι ένας από τουσ δύο καλά.. (γιατί πρέπει να είναι καλά αν κρίνω από τον τρόπο που της μιλάει στο τηλ νομίζοντας ότι δεν τον ακούω, που ειλικρινά προσπαθώ να μην τον ακούω...!!)
george7 τώρα το είδα ότι πηγαίνει κάτι καλά με κάποια κοπέλα... καλή τύχη...!!
09-02-2008, 23:25 #57
καλε μου το προβλημα το εχεις εσυ και μονον εσυ...Και στο λεει καποια που ακουει μπουζουκοτραγουδα, εχει iq 115 και μολις τωρα θα παρει το πρωτο της πτυχιο και ψαχνει που να παει για το δευτερο...Κακως θεωρεις οτι επειδη εχεις τοσα πτυχια εχεις και κυρος...
με το τροπο σου απομακρυνονται οι παντες...μην εχεις την νοοτροπια :ειμαι μορφωμενος κ γαμαω(οχι με την κυριολεκτικη εννοια τηςς λεξης)...η μορφωση ειναι αλλου....το επιπεδο επισης...δεν το μαθαινεις μεσα απο τα βιβλια κ τις εξισωσεις.Και για να το θεσω πιο σωστα, το μορφωτικο επιπεδο ενος ατομου δεν κρινεται απο τις σπουδες και μονο..Επειδη απο οτι καταλαβα το αντικειμενο με το οποιο ασχολεισαι δεν το κανει ο καθενας σε συγχαιρω που τα κααφερνεις και εχεις φτασει τοσο ψηλα.πιθανον να σε ζηλευουν κιολας... αλλα ξεκαβαλα απο το καλαμι...δεν σε κανει ανωτερο απο κανεναν το αντικειμενο με το οποιο ασχολεισαι..
κ καθε ενας ειναι για να κανει κατι σε αυτη την ζωη...εσυ για να μας σωσεις απο τον αστερισμο που θα συγκρουστει με τη γη, ο καρδιολογος απο τον τυχον εμφραγμα,ο ηλεκτρολογος θα γεφυρωσει η θα βαλει τον ρελε,ο υδραυλικος θα φτιαξει τους σωληνες και ο αγροτης θα σου φτιαξει την πατατα και τα κολοκυθακια που τρως....καθενος λοιπον η δουλεια και ο προορισμος ειναι χρησιμος για τους υπολοιπους απο εμας..μην νομιζεις οτι εσυ εισαι αυτος που κανεις τοσοοοοοοοοο σημαντικη δουλεια,ειναι κ αλλοι....
δωσε σημασια σε αυτο που ολοι δινουμε νομιζω...το μυαλο οπως ειπε κ ο krino παραπανω το οποιο δεν οριζεται απο τoν βαθμο iq και τα πτυχια...ετσι υπεροπτικα που μιλας ντρεπομαι που θα παρω πτυχιο και να με βλεπουν οι αλλοι οπως εγω τωρα...εγωκεντρικο και υπεροπτη επειδη σπουδασες και εγινες επιστημων...
Ειναι κριμα νεος ανθρωπος να νομιζεις οτι μπορεις να υποτιμας τους υπολοιπους......Ψαξε μεσα σου και μην κρινεις τους αλλους απο τον δεικτη νοημοσυνης,αριθμο πτυχιων,ιδια μουσικα γουστα κ δεν ξερω και εγω τι αλλο....δεν ζητας να προσλαβεις υπαλληλο που να διαθετει τα ταδε προσοντα....ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΑ αναζητας....κοιτα γυρω σου.....θα βρεις μονο οταν ανοιξεις τα δικα σου ματια...
να εισαι καλα και ευχομαι να τελειωσει συντομα αυτη κατασταση στη ζωη σου
10-02-2008, 08:11 #58
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!
ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.
ΑΝΙΚΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.\"ΚΑΘΑΡΟΙ\",ΑΣΙΜΒΙΒ ΑΣΤΟΙ,ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ,
ΤΕΛΕΙΟΘΗΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ \"ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ\".
ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ...ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ....
ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ.
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ.
ΤΙΣ ΑΠΟΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕς ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΩΣ ΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ, ΜΗ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ.
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΠΩΣ ΕΣΘΑΝΟΝΤΑΙ...(ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΗ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ¨?ΟΛΟΙ ΜΕΣ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΕΙΝΑΙ.ΛΑΘΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΗΔΕΝ)
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΕΝΑΣ ΚΟΡΟϊΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.
Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΥΣΤΕΨΕ ΜΕ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ(ΑΠΟ ΕΓΩίΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ).
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ(ΖΩΗ) ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΙΣΕΒΡΕΤΟΥς ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ .ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ .
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕς ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΕΝΟς ΛΙΜΑΝΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΗΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥς ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΕ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΦΑΚΑ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ.
10-02-2008, 14:57 #59
George7, αρχικά απ\' αυτά που έγραφες μου κέντρισες το ενδιαφέρον και κέρδισες την συμπάθεια μου. Έπειτα, απ\' τα λεγόμενά σου κατάλαβα ότι στην περίπτωση σου δεν ισχύει αυτό που λένε, πως δε γίνεται να βρεις κάποιον να σε αγαπήσει αν δεν αγαπήσεις εσύ πρώτα τον εαυτό σου αλλά ότι ίσως τελικά, αγαπάς τόσο πολύ τον εαυτό σου που δεν έχεις θέση για κανέναν άλλον..
06-04-2008, 00:03 #60
George....
Έχω να σε ρωτήσω δυο πράγματα, αν και αμφιβάλω ότι θα μου απαντήσεις μιας και το ποστ είναι παλιό και γω καινούργια.
1. Ο λόγος που μπήκες ήταν για να βρεις...γυναίκα;
2. Επιτρέπεται σε έναν \"επιστήμονα\", ορθογραφικά λάθη δημοτικού;
Εφαρμογές
29-06-2025, 19:43 in Σχέσεις και Επικοινωνία