Results 61 to 75 of 109
Thread: Είμαι ολομόναχος
-
07-04-2008, 00:52 #61
μπα δεν βλεπω να απανταει ο φιλος μας.......παντως εχεις παρατηρικοτητα...εγω δεν προσεξα κανενα ορθογρ.λαθος....
- 07-04-2008, 01:06 #62
Έχω τουλάχιστον 20 και μου έκανε εντύπωση που δεν το πρόσεξε κανείς.
Χωρεύουμε με Ω!!! Υδονή με Υ!!!
Ούτε αλλοδαποί!
07-04-2008, 03:14 #63
παντως περα απ τα ορθογραφικα, το θεμα ειναι ενδεικτικο της μοναξιας που υπαρχει μεταξυ πολλων ανθρωπων. Απ αυτα που διαβασα στην αρχη τον συμπαθησα, αλλα μετα μου φυγε η συμπαθεια οταν τον ειδα να κατηγορει και να χλευαζει ολους τους υπολοιπους. η πλακα ειναι οτι φασκει και αντιφασκει, δηλαδη τη μια λεει οτι φταιει αυτος για την μοναξια του και οι λαθος επιλογες του κι οτι αν ηταν να επιλεξει ξανα δε θα κανε τα ιδια λαθη, κι απο την αλλη το ακριβως αντιθετο οτι χαιρεται για τις επιστημοονικες γνωσεις του κι αυτος ειναι εξυπνος και οι υπολοιποι μη επιστημονες ειναι κουτορνιθια κι απλα εμεις δεν ειμαστε σε θεση να το αντιληφθουμε.
φιλε αμα το διαβασεις το θεμα που δημιουργησες ξανα (γιατι βλεπω εχεις χαθει) η ζωη ειναι θεμα βελτιστοποιησης, δεν γινεται να εισαι και γαματος επιστημονας με 800 πτυχια και να εισαι γαματος με τις γυναικες, δυστυχως πρεπει να επιλεγεις καθε χρονικη στιγμη με τι θα ασχολεισαι. Δεν ειναι θεμα σωστου ή λαθους, το θεμα ειναι τι θες εσυ. Απ οτι καταλαβα η επιστημη ειναι κατι που σ αρεσει παρα πολυ και εχεις μαθει πολλα, αλλα το προβλημα ειναι οτι ισως παραασχοληθηκες μ αυτην, και το θεμα δεν ειναι τι εκανες μεχρι τωρα αλλα τι κανεις απο δω και περα. Συμφωνω οτι ο σκοπος της ζωης δεν ειναι να επιδυκνυεις με ποσες γυναικες πηγες και να καυχιεσσαι για το ποσα καλα περνας, ομως απ την αλλη και το να περνας καλα ειναι απαραιτητο.
Και να θυμασαι οτι με το να κατηγοροεις τους αλλους για ηλιθιοτητα αντιπαραθετωντας τις επιστημονικες σου γνωσεις και το IQ σου μονο και μονο για να αντισταθμισεις τη θλιψη που σε εχει καταβαλει και να δικαιολογησεις τα απωθημενα σου, δεν λυνεις το προβλημα. Κανεις δε σε αμφισβητησε για τη σπουδαιοτητα της επιστημης που ξερεις, ολοι σε κρινανε γιατι προσπαθεις να λυσεις το προβλημα σου καλυπτοντας το πισω απο τον εγωισμο σου ωστε να μη σε ποναει. Το προβλημα θα το λυσεις μονο οταν δεις σε τι υστερεις και αφιερωσεις χρονο πανω σ αυτο ωστε να μην υστερεις, κι οχι πειθωντας σε οτι δεν υστερεις κι απλα οι γυρω σου εχουν λανθασμενη αντιληψη. Και το καλυτερο που χεις να κανεις, περα απ το να μετριασεις κατα πολυ τον εγωισμο σου, ειναι να επικεντρωθεις στα επομενα χρονια της ζωης σου κι οχι να χωλοσκας για τα χρονια που περασαν.
07-04-2008, 13:04 #64
Εγώ τα ορθογραφικά τα επεσήμανα, γιατί ένας άνθρωπος που διατείνεται ότι έχει φτάσει σε επίπεδο διδακτορικού δεν δικαιολογείται να κάνει τέτοια λάθη.
Από εκεί όμως, ξεκινούν πολλά θέματα. Ένα από αυτά είναι η ειλικρίνεια ανάμεσα μας, εδώ που υποτίθεται πως μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε απόψεις και συναισθήματα που αφορούν στην ψυχή μας και όχι για να κάνουμε επίδειξη, να βγάλουμε τα μαθητικά απωθημένα μας, ή να βρούμε σύντροφο...
07-04-2008, 19:21 #65
Αγαπητέ φίλε...
Αγαπητε φίλε .Διαβασε την ιστορία μου.Να εχεις πιστη στον εαυτο σου .Εχουμε τρομερη δυναμη μεσα μας.Το καταλαβα τους τελευταιους μηνες.
Μεχρι τα 23 μου λιγο πριν παω φανταρος ημουν ενας ανθρωπος ο οποιος δεν καθοταν με τιποτα στο σπιτι του.Δουλευα , σπουδαζα , καθε σαββατοκυριακο εφευγα ,και γενικα δεν μπορουσε τιποτα και κανενας να με κανει καλα.Εβλεπα τις γυναικες σαν κατι παροδικο με το οποιο θα περασω για λίγο καιρό καλα.Ειχα κάνει 3-4 μικρες σχεσεις και αρκετες ελευθερες.Ημουν γενικα πολυ ανετος .
Ξαφνικα ομως ολα αυτα γύρισαν τούμπα μετα απο καποια περιστατικα.Απολυθηκα απο φανταρος και ξεκινησα δουλεια.Πηγα να κάνω 2 σχεσεις με κοπέλες οι οποίες είχαν δείξει ενδιαφερον προς το ατομο μου αλλα εφαγα χυλόπιτα.Δεν ξερω γιατι.Οποτε αρχισα απο τοτε να κλεινομαι στον εαυτο μου και να μη θελω να ξαναπροσπαθησω .Εδωσα βαρος στην δουλεια μου , στα οικονομικα μου και γενικα στον να εξυπηρετω τους αλλους για να ειναι ευχαριστημενοι με το ατομο μου.Περασαν κοντά στα 4 χρόνια μεχρι την στιγμη που γνωρισα την Ανθη.
Σαν ανθρωπος ειχα αρκετα προβληματα τα τελευταια χρονια.Οικονομικα , σπιτι , δουλεια .Αυτον τον ανθρωπο λες και μου τον εστειλε ο Θεός.Ειχε παρομοια προβληματα με εμενα , κλεινοταν επι μερες στον εαυτο της και γενικα απο την στιγμη που με εμπιστευτηκε και αρχισε να μου λεει καποια πραγματα κατάλαβα οτι ο σκοπος μου στην ζωη είναι να κάνω αυτον τον ανθρωπο ευτυχισμενο.
Μετα από 1 μήνα γνωριμιας αποφασισουμε να ξεκινησουμε μια σχεση παιρνοντας ο καθενας τα ρισκα του.Είμαστε κοντα 2 1/2 μήνες μαζί και ειμαι πολυ ευτυχισμενος.Έχω γυρισει στον παλιο καλό μου εαυτο με την μόνη διαφορά ότι αυτη την κοπέλα δεν την βλεπω σαν κατι που θα περασω την ωρα μου.Είναι ενας ανθρωπος τον οποιο τον αγαπω και με αγαπαει και εχει δωσει ο ενας στον αλλο παρα πολλά.
Βλεπω πια την δουλεια , την οικογενεια , το σπιτι , τα λεφτα με αλλο ματι.Καταλαβα επιτελους μετα απο πολλα χρονια οτι τα πιο σημαντικα πραγματα στην ζωή ειναι η υγεια , ψυχικη και σωματικη και να εχεις καποιον ανθρωπο για τον οποιο θα εδινες τα παντα και θα τρελαινοσουν αν παθαινε κατι.Ετσι νιωθω και ετσι νιωθει.
Μπορει να ειμαι 29 και να ειναι 30 αλλα οταν ειμαστε μαζι φερομαστε ο ενας στον αλλο σαν 18χρονα τα οποια ζουν τον πρωτο τους ερωτα.Ειναι πραγματικα πολυ ωραιο συναισθημα και χαιρομαι που εστω και αργά γνωρισα για πρωτη φορα την αληθινη αγαπη.
Μπορει να ειναι νωρις αλλα θα εδινα την ζωη μου για παρτυ της.Απο την στιγμη που μου ειπε οτι με αγαπαει λες και γυρισε ο κοσμος τουμπα.Δεν ειχα νιωσει ποτε ετσι στην ζωη μου
Την αγαπαω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο και δεν με ενδιαφερει τιποτα.
Οι καιροι ειναι δυσκολοι και πονηροι.Αλλα αυτος ο ανθρωπος ειναι ιδανικος.Της εδωσα παρα πολλα αυτους τους μηνες που ειμαστε μαζι και θα μπορουσε να το εκμεταλλευτει.Δεν το εκανε ομως.Και χαιρομαι πολυ για αυτο γιατι μπορω να δωσω περισσοτερα στο μελλον.
Σ\'αγαπω πολύ μωρο μου....
07-04-2008, 19:55 #66
Μανώλη...
Λίγο άσχετο δεν είναι όλο ατο με την ιστορία του ανθρώπου?
Μπορεί να κατάλαβα λάθος, αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ μακριά η ιστορία σου από τη δική του.
Γιατί δεν άνοιξες ένα δικό σου ποστ?
07-04-2008, 20:06 #67
που το ειδες το ασχετο? ενταξει δεν ειναι κι ολοιδιες, αλλα ο μανωλης θελει να πει οτι κλειστηκε κι αυτος για χρονια στον εαυτο του χωρις να θελει να κανει σχεση και βλεποντας τις γυναικες σαν μι ασχολια, αλλα παρ ολες τις σκεψεις του, τις αντιληψεις του και το χρονο που περασε χωρις να εχει σχεση τελικα βρηκε το αλλο του μισο.
07-04-2008, 20:11 #68
Μάλλον δεν διάβασες αυτά που έλεγε ο george στην αρχή.
Ο άνθρωπος είχε πέσει θύμα χλευασμού απ τους γύρω του, πίστευε ότι τον κοροιδεύουν ακόμη και στο τραίνο γιατί έχει περίεργο πρόσωπο και πολλά κιλά.
Που την είδες την ομοιότητα με τον Μανώλη;
07-04-2008, 20:40 #69
ο george ειπε ΚΑΙ αυτο που ειπες, οτι τον χλευαζαν και για αυτο δεν ειχε αυτοπεποιθηση να την πεσει σε καμια, αλλα κατα τ αλλα οπως κι ο μανωλης εμεινε μονος του χωρις κοπελα για αρκετο καιρο (και ισως μενει ακομα). Το οτι και οι δυο εμειναν μονοι τους και δεν την επεφταν σε καμια, ο καθενας για τους δικους του λογους, ειναι η ομοιοτητα στις δυο ιστοριες. Δεν ειπα οτι ειναι και ολοιδιες, αλλα σ αυτο που ειπα μοιαζουν. Αλλο το ιδιο και αλλο το ομοιο.
08-04-2008, 10:12 #70
ΜΑΝΩΛΗ28, είσαι λιγάκι τρόμπας...
Άσχετο το θέμα σου .... πήγαινε ζήσε την αγάπη σου αλλά διηγήσου την εκεί που κολλάει ...
08-04-2008, 18:38 #71
a edw eisai pali mori peiragmeni.... oust paliovroma....
08-04-2008, 18:55 #72
Originally posted by ShowMeHowToLive
ΜΑΝΩΛΗ28, είσαι λιγάκι τρόμπας...
Άσχετο το θέμα σου .... πήγαινε ζήσε την αγάπη σου αλλά διηγήσου την εκεί που κολλάει ...
Ειχα κλειστει για χρονια στον εαυτο μου και εφτανε μια στιγμη για να με βγαλει απο το καβουκι μου.Αυτο ειναι το νοημα της ιστοριας αν θες να καταλαβεις
Ορισμενοι το καταλαβαν και αλλοι οχι.
09-04-2008, 12:09 #73
Originally posted by Phil_85
a edw eisai pali mori peiragmeni.... oust paliovroma....
Phill...
Όταν κλείσεις τα πέντε να μας το πεις να σου κάνουμε γενέθλια....
09-04-2008, 12:17 #74
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΓΑ Ε; ;)
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
09-04-2008, 12:28 #75
ΜΑΝΤΗΕΣ...έστειλα mail...
Άμα διαβάζω π@@@ς τι θες να κάνω;
Ένα μικρό γρομπαλακι στον λαιμό δεξιά κάτω από το σαγόνι
26-06-2025, 12:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή