Είμαι ολομόναχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 109
    Junior Member
    Originally posted by Φοίβη
    Ποιά είναι τα στάνταρ σου, Γιώργο?
    Μια φυσιολογική καθημερινή γυναίκα. Εκεί που δίνω σημασία είναι στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Κάτι που είναι λίγο πολύ απροσδιόριστο. Αν μου αρέσει μου αρέσει. Ακόμα και κοντή και παχιά.

Το πρόβλημα μάλλον είναι σε μένα τον Mr.Bean....

Senior Member
    Πιστεύεις δηλαδή οτι φταίει μόνο η εξωτερική σου εμφάνιση? Γι\'αυτό σε απορρίπτουν?
    Μάκια...

Junior Member
    Πιστεύεις δηλαδή οτι φταίει μόνο η εξωτερική σου εμφάνιση? Γι\'αυτό σε απορρίπτουν?
    Πιστεύω πως ναι. Ορισμένες από αυτές που με έχουν γνωρίσει τα τελευταία χρόνια (στην δουλειά) έχουν να το λένε για το πόσο καλός άνθρωπος είμαι, πόσο τους βοηθάω κλπ.

Ειδικά με την Χριστίνα, είχαμε (και έχουμε) μια πολύ στενή συναδελφική σχέση. Κάποτε είχαμε βγει, όλοι μαζί, για καφέ και ποτό. Αλλά όταν είδε ότι το ενδιαφέρον μου γι\'αυτήν (είμουν ερωτευμένος μαζί της) ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό, ενώ έλεγε πόσο καλός είμουν μαζί της, σταδιακά απομακρύνθηκε.

Η πλάκα είναι ότι ψυχολόγος μου προσπαθεί να με πείσει ότι δεν είμαι άσχημος!!

Με μπέρδεψε περισσότερο, γι\'αυτό ρωτάω κάποιες γυναίκες να καταλάβω τι γίνεται τελικά.

Senior Member
    Η καλοσύνη σου και το πόσο βοηθάς τους άλλους δεν σε έχει βοηθήσει ως τώρα να κάνεις μια ερωτική σχέση. Πίστευες και πιστεύεις ακόμα οτι φταίει οτι είσαι άσχημος αλλά ίσως να μην είναι αυτό τελικά η αιτία, μιας που ο ψυχολόγος σου επιμένει οτι δεν είσαι άσχημος.
    Τι ρωτάς όμως? Τι θέλεις να μάθεις?
    Μάκια...

Junior Member
    Η καλοσύνη σου και το πόσο βοηθάς τους άλλους δεν σε έχει βοηθήσει ως τώρα να κάνεις μια ερωτική σχέση. Πίστευες και πιστεύεις ακόμα οτι φταίει οτι είσαι άσχημος αλλά ίσως να μην είναι αυτό τελικά η αιτία, μιας που ο ψυχολόγος σου επιμένει οτι δεν είσαι άσχημος.
    Τι ρωτάς όμως? Τι θέλεις να μάθεις?
    Τι ενδιαφέρει μια γυναίκα, να έχει ή να μην έχει ο άντρας..?

Καλύτερα να προσπαθώ να διατηρώ μια φιλία ή να εκφράζω τα πραγματικά αισθηματά μου??

Senior Member
    Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Έτσι δεν μπορώ να σου απαντήσω τι αρέσει γενικά στις γυναίκες γιατί σε κάθε μια αρέσει κάτι άλλο, κάποιος άλλος.
    Όσο για τη δεύτερη ερώτησή σου, ξέρω οτι είναι σπαστικό αλλά θα σου απαντήσω με ερώτηση: Εσένα σου φτάνει να διατηρείς μια φιλία όταν έχεις και άλλα αισθήματα?
    Μάκια...

Junior Member
    Παντως ο Μr Bean καταφερε και παντρευτηκε ενα μοντελο,αλλα μετα κλειστηκε σε ψυχιατρικη κλινικη λογω ψυχολογικων προβληματων που αντμετωπιζε για την εμφανιση του.Κανενας λεει δεν τον επαιρνε στα σοβαρα!!Ισως η γυναικα που τον παντρευτηκε,να τον πηρε για τα λεφτα του και το καστρο που εχει για σπιτι,ομως μπορει και να τον αγαπησε πραγματικα..Σημασία εχει πως ο ιδιος δεν καταφερε να αντιμετωπισει το προβλημα του,ουτε μεσα απο την επιτυχημενη του καριερα και τη συλλογη απο αληθινες ferrari,ουτε ζωντας με μια καλλονη..Πηγε στους \"ειδικους\"..Εγω θα ελεγα πως εσυ εισαι υπευθυνος και μονο εσυ,για την απομόνωσή σου και ζηλευεις λιγακι το οτι ολοι οι διαφορετικοι απο εσενα τον επιστημονα,κοινοι θνητοι,διασκεδαζουν και ζουν την καθε μερα σαν να ηταν η τελευταια μερα του κοσμου..Ισως δεν τους καιγεται καρφι αν θα εκραγει η γη αυριο-μεθαυριο απο αστεροειδη και αν πραγματι συμβει,τοτε λιγες ωρες πριν,θα μαζευτουν ολοι σε μια παραλια και θα κανουν γλεντι τρικουβερτο,χαζευοντας την ομορφη λαμψη της ουρας του αστεροειδους και αναπολοντας ολες τις ομορφες στιγμες που εζησαν...Εσυ αν δεν μπορεις να κανεις κατι,τι θα σκεφτεσαι τοτε και η συντροφια σου πια θα ναι,ο υπολογιστης ή ο αστεροειδης??Και να ξερεις πως υπαρχουν και ασχημοι χοντροι ανθρωποι που περνουν καλα και ξερεις γιατι?Γιατι εχουν συνειδητοποιησει οτι δεν θα ζησουμε για παντα και οτι δεν θα \'χεις την ευκαιρια να γλεντας για 200 χρονια..Γι\'αυτο και τα χρεωμενα και μιζερα για σενα υπαλληλακια,ξεφαντώνουν και κανουν τη ζωη τους..γιατι ξερουν να ζουν..Δε βαρεθηκες πια το διαβασμα ρε χριστιανε?Που θες να φτασεις?Στο σημειο που εφτασε και ο τυπος απ\'την ταινία \"π(3,14)\"( Πρεπει να την εχεις δει φανταζομαι,μαθηματικος εισαι,αν οχι τοτε πρεπει..)\" Δεν γινοσουν χημικος,να ανακαλυψεις το αρωμα της αγαπης,μηπως μας σωσεις ολους?

Senior Member
    δε ξερω τι απαντησεις περιμενεις εδω. οι αποριες σου ειναι γενικες εως ρητορικες .. βαζεις ολες τις γυναικες σε ενα τσουβαλι και τις κατηγορεις,κρινεις,απαντας .. πως γινεται να σου προκαλει αννοια καποια αλλα να τη ζηλευεις που δε την εχεις? εχεις ειδικευτει πολυ σε αυτο που κανεις , η ζωη ειναι πιο πολλα πραματα νομιζω.. τονιζεις τοσο το ιq και την εξυπναδα σου λες και αμφιβαλλει κανεις γιαυτο.. το ιq τεστ τι το εκανες? να επαληθευτεις ? εσυ ο επιστημονας?
    \"Κοπελιές εγώ θα σας αγαπώ ότι και να μου κάνετε. Δεν πειράζει.\" αυτο το δε πειραζει σιγουρα δε πειραζει? γιατι εμενα μου φαινεται οτι πειραζει..
    \"Τωρα θα μου πείτε, τι τις γράφεις αυτές τις μαλακίες?\" δεν ειναι μαλακιες ..αφου αυτα σε απασχολουν ρε συ καλα κανεις και τα λες
    \"\"Σε πάω ρε φίλε γιατί μοιάζεις σαν καρτούν!\"\" οταν σου ειπαν αυτο, φανταζομαι δεν υπερασπιστικες τον εαυτο σου, αλλα γελασες και συ..
    \"Εδώ που τα λέμε ο υπολογιστής ποτέ δεν με πίκρανε. Ποτέ δεν μου είπε όχι\" πως γινεται να σου πει οχι ενας υπολογιστης ? η επιστημη παιρνει τι θεση της γυναικας, ο υπολογιστης λεει οχι :D πλακα εχουν ολα αυτα αλλα δε φαινονται πολυ πραγματικα.. πολλα υποκαταστατα εχεις δημιουργησει..( μαλλον δεν ειναι παντα καλο να εισαι εξυπνος, εχει και παγιδες.. )
    νομιζω θα μπορουσα να συνεχισω με πολλες παρομοιες αποριες.. νομιζω οτι πρεπει να δουλεψεις με τον ειδικο πολυ, να δωσεις πολυ βαρυτητα, απτην εμπειρια μου με ειδικο βοηθαει πολυ αρκει να το θελεις.
    (ισως ασχετο αλλα του εχεις μιλησει για τι ειδος γονεων ειχες? μηπως μητερα υπερπροστατευτικη και πατερα καπως ανυπαρκτο?)
    φιλικα

Junior Member
    Originally posted by αγροτης
    Παντως ο Μr Bean καταφερε και παντρευτηκε ενα μοντελο,αλλα μετα κλειστηκε σε ψυχιατρικη κλινικη λογω ψυχολογικων προβληματων που αντμετωπιζε για την εμφανιση του.Κανενας λεει δεν τον επαιρνε στα σοβαρα!!Ισως η γυναικα που τον παντρευτηκε,να τον πηρε για τα λεφτα του και το καστρο που εχει για σπιτι,ομως μπορει και να τον αγαπησε πραγματικα..Σημασία εχει πως ο ιδιος δεν καταφερε να αντιμετωπισει το προβλημα του,ουτε μεσα απο την επιτυχημενη του καριερα και τη συλλογη απο αληθινες ferrari,ουτε ζωντας με μια καλλονη..Πηγε στους \"ειδικους\"..Εγω θα ελεγα πως εσυ εισαι υπευθυνος και μονο εσυ,για την απομόνωσή σου και ζηλευεις λιγακι το οτι ολοι οι διαφορετικοι απο εσενα τον επιστημονα,κοινοι θνητοι,διασκεδαζουν και ζουν την καθε μερα σαν να ηταν η τελευταια μερα του κοσμου..Ισως δεν τους καιγεται καρφι αν θα εκραγει η γη αυριο-μεθαυριο απο αστεροειδη και αν πραγματι συμβει,τοτε λιγες ωρες πριν,θα μαζευτουν ολοι σε μια παραλια και θα κανουν γλεντι τρικουβερτο,χαζευοντας την ομορφη λαμψη της ουρας του αστεροειδους και αναπολοντας ολες τις ομορφες στιγμες που εζησαν...Εσυ αν δεν μπορεις να κανεις κατι,τι θα σκεφτεσαι τοτε και η συντροφια σου πια θα ναι,ο υπολογιστης ή ο αστεροειδης??Και να ξερεις πως υπαρχουν και ασχημοι χοντροι ανθρωποι που περνουν καλα και ξερεις γιατι?Γιατι εχουν συνειδητοποιησει οτι δεν θα ζησουμε για παντα και οτι δεν θα \'χεις την ευκαιρια να γλεντας για 200 χρονια..Γι\'αυτο και τα χρεωμενα και μιζερα για σενα υπαλληλακια,ξεφαντώνουν και κανουν τη ζωη τους..γιατι ξερουν να ζουν..Δε βαρεθηκες πια το διαβασμα ρε χριστιανε?Που θες να φτασεις?Στο σημειο που εφτασε και ο τυπος απ\'την ταινία \"π(3,14)\"( Πρεπει να την εχεις δει φανταζομαι,μαθηματικος εισαι,αν οχι τοτε πρεπει..)\" Δεν γινοσουν χημικος,να ανακαλυψεις το αρωμα της αγαπης,μηπως μας σωσεις ολους?
    Την ταινία Π την έχω δει, αλλά είναι μια φούσκα. Δεν έχει να κάνει με τα μαθηματικά αλλά με την αριθμολογία,. Καμία σχέη με την Επιστήμη.

Το μήνυμα σου δείχνει τον τρόπο σκέψης σου. Φανατικά νομίζεις ότι έχεις κάνει τις καλύτερες επιλογές.

Να σου πω κάτι. Αν δεν υπήρχαν άνθρωποι σαν και μένα, και όλοι λειτουργούσαν με την σκέψη σου (της μέγιστης Απαισιοδοξίας) θα είμασταν ακόμα μεσα στις σπηλιές (ή και στα δέντρα) και θα τρώγαμε ωμό κρέας.

Την ώρα που θα κατευθείνεται ο αστεροειδής προς την γή ομάδες ανθρώπων-επιστημώνων θα βάζουν μπρος διάφορα σχέδια σε εφαρμογή
    1) προσπάθεια καταστροφή ή αλλαγής της πορείας του αστεροειδούς
    ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν
    2) προσπάθεια εκκένωσης του πλανήτη (όσο μας παρέχει η τεχνολογία την δυνατότητα για κάτι τέτοιο)
    3) Μεταφορά μέρους του πληθυσμού σε ασφαλές μέρος

Στα σενάρια (2 και 3) θα γίνουν επιλογές. Εσύ που θα είσαι στην παραλία και θα χωρεύεις λυπάμαι αλλά δεν είσαι ένας από αυτούς!

Λέτε ότι ζείτε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Και αυτό το κάνετε με την κρεπάλη. Με τα σόδομα κα τα γόμορα. Μπράβο ωραία σκέψη! Πρέπει να είστα ιδιοφυϊες.

Ευχαριστώ για το μηνυμα σου. Πραγματικά εκεί που είμουν στα down μου και θεωρούσα ότι εφταιγα εγώ σχεδόν αποκλειστικά ήρθες να μου υπενθυμίσεις ποιοι πραγματικά φταίνε.

Ένα θα σου πω. Τα πρόβατα ακολουθούν την αγέλη και τα σκυλιά που γαυγίζουν τα οδηγούν εκεί που θέλουν!

Senior Member
    Γεια σου Γιώργο.
    Απ\' ότι κατάλαβα μέσα απ΄τα λόγια σου, έχεις μεγάλη εμπειρία σε εργαστηριακό-πειραματικό περιβάλλον και έτσι φαντάζομαι κάποιες φορές θάχεις \"πετάξει\" από ικανοποίηση όταν επαληθεύεται κάποιος συλλογισμός σου ή ανακαλύπτεις ξαφνικά μια \"κρυμμένη\" συσχέτιση μεταξύ άσχετων παραμέτρων που όμως σε ξεμπλοκάρουν για να σε πάνε παρακάτω σ΄αυτό που κάνεις ...
    Φαντάζομαι, ξέρεις τι εννοώ μιλώντας για εκείνη την περίεργη αίσθηση ολοκλήρωσης, που σε απογειώνει νοιώθοντας μια πολύ ιδιαίτερη \"ηδονή\" κι ένα κάψιμο μεταξύ στομαχιού-καρδιάς-μυαλού ...
    αυτή την αίσθηση που όλα επικεντρώνονται σε ένα, όλα γίνονται ένα λες κι αγγίζεις την ουτοπία μιας \"θεωρίας των πάντων\" ...
    Μιλάω για κείνες τις στιγμές που μια μαθηματική συνάρτηση παίρνει σχήμα, αποκτά κίνηση και καθώς χαζεύεις τις διαδρομές που διαγράφει βλέπεις να παίρνει εναλλακτικά όλα τα χρώματα της ίριδας και το .. φασματοσκόπιό σου να τρελαίνεται ....
    μετά να κάνεις προβολή της συνάρτησης στους ήχους και μέσα από αρμόνια, στίξη και αντίστιξη όλο αυτό να αγγίζει την \"ποίηση\" της μαθηματικής ολοκλήρωσης και ναχει τόση ομορφιά που σε τρελαίνει ... , που αν δε τη μοιραστείς με κάποιον, δε την \"προσφέρεις\" σε κάποιον δώρο για την ψυχή και το μυαλό ... νοιώθεις μόνος , ανάδελφος και απομονωμένος σε μια ζωή IN VITRO ξεκομμένος όμως από την IN VIVO ζωή την εκτός .... εργαστηρίου !!!

Ξέρω πως σίγουρα έχεις νιώσει με πάθος αυτόν τον \"οργασμό\" αυτή την πληρότητα in vitro ... προσπάθησες όμως αυτή την ποίηση, το χρώμα , τη μουσική των μαθηματικών σου να τη μοιραστείς με μια κοπέλα ?
    Γιατί, για μερικούς ανθρώπους που όλα ξεκινάνε απ΄ το μυαλό (σαν βασική προϋπόθεση για να πάνε και ... πιο κάτω .. !) το καλό το sex (για να τα πούμε ωμά μιας και είναι και το ζητούμενο .. ) ξεκινάει απ΄το ... μυαλό !! και σίγουρα υπάρχουν και αντίστοιχοι άνθρωποι που ψάχνουν κάποιους να τους ... \"π...ξουν\" το μυαλό πρώτα , σαν απαραίτητη προϋπόθεση για να πάνε κι εκείνοι πιο ... κάτω .. !

Άσε τον εαυτό σου ανοιχτό, νοιώσε την ποίηση, τη μουσική και τα χρώματα μέσα σ΄ αυτό που κάνεις και ... μοιράσου τα !!!
    Είσαι ιδιαίτερος άνθρωπος -καλώς ή κακώς- και μόνο ένας ιδιαίτερος άνθρωπος -καλώς ή κακώς- θα μπορούσε να σε καλύψει ...
    Σπάνιο και δύσκολο, το ξέρω ...
    Αλλά όσο κι αν κάνεις .. έκπτωση πάλι μόνος θα νιώθεις κι ανάδελφος ...
    Σίγουρα όμως υπάρχουν κοπέλες \"εκεί έξω\" που νιώθουν το ίδιο με σένα. Το γεγονός μάλιστα ότι ζούμε σε μια \"ανδροκρατική\" κοινωνία -που καλώς ή κακώς αυτό είναι μια πραγματικότητα- οι κοπέλες αυτές όντας έτσι \"διαφορετικές\" -σαν κι εσένα και μη θέλοντας να κάνουν κι αυτές \"εκπτώσεις\" -σαν και σένα αντιμετωπίζουν ίσως μεγαλύτερο από σένα πρόβλημα, γιατί αν σ΄ αυτή την κοινωνία \"καταδικάζεται\" σε μοναξιά και απομόνωση ένας άντρας χαρισματικός και ιδιαίτερος που ΔΕ θέλει να κάνει .. \"εκπτώσεις\" πόσο μάλλον μια κοπέλα που \"τολμάει\" να κάνει το ίδιο, αμφισβητώντας .. άντρες !
    Μην είσαι τόσο \"σκληρός\" με τις γυναίκες ... σκέψου το λίγο κι αυτό ..
    Κι από την άλλη, δε φταις εσύ ... για το iq σου. Το \"πολύ\" πότε δεν είναι κακό άλλωστε ...

* Βελτίωσε λίγο τους δείκτες της ... \"συναισθηματικής\" σου νοημοσύνης ... Δούλεψε πάνω σ΄ αυτό , γιατί οι χαμηλοί της δείκτες ΝΑΙ είναι πρόβλημα ...

Είμαι σίγουρη πως έχεις πολλή \"ομορφιά\" να διαπιστώσεις μέσα σ’ αυτό που κάνεις κι αν βρεις τον τρόπο και τα λόγια να τη μοιραστείς , τότε θα δεις για πότε τα 20 κιλάκια σου τα παραπάνω και το \"cartoon\" look θα γίνουν τόσο μα τόσο ... \"γοητευτικά\" ... που δε θα το πιστεύεις ...

Αυτά ... πολύ φιλικά και
    .... με κατανόηση ;)

Junior Member
    psychangel έχω μείνει άφωνος!

Πραγματικά πέτυχες ακριβώς το πρόβλημα!

Και έχεις ένα τόσο ποιητικό τρόπο γραφής. Το κείμενο σου θαρρείς πως το έγραψε συνάδελφος μου.

Με έχεις συγκινήσει πραγματικά... με έχεις καταλάβει περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλον.

Senior Member
    Originally posted by psychangel
    ......
    Αυτά ... πολύ φιλικά και
    .... με κατανόηση ;)
    ... το παλεύω

Junior Member
    Originally posted by george7

Την ταινία Π την έχω δει, αλλά είναι μια φούσκα. Δεν έχει να κάνει με τα μαθηματικά αλλά με την αριθμολογία,. Καμία σχέη με την Επιστήμη.

Φυσικα και ειναι φουσκα,οχι ομως η ταινια,αλλα η ζωη του τυπου,που μοιαζετε καπως..

Το μήνυμα σου δείχνει τον τρόπο σκέψης σου. Φανατικά νομίζεις ότι έχεις κάνει τις καλύτερες επιλογές.

Βασικα ειμαι αγροτης και καθε μερα που περνα τη ΖΩ φανατικα ευτυχισμένος στη φυση,εδω στο χωριο μου και οχι μεσα σε ενα δωματιο κλεισμενος να μην ξερω τι μου φταιει..

Να σου πω κάτι. Αν δεν υπήρχαν άνθρωποι σαν και μένα, και όλοι λειτουργούσαν με την σκέψη σου (της μέγιστης Απαισιοδοξίας) θα ημασταν ακόμα μεσα στις σπηλιές (ή και στα δέντρα) και θα τρώγαμε ωμό κρέας.

Δεν διαφωνω,ομως το οτι υπηρχαν και υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα,δεν αποτελεσε παντοτε καλο στην ανθρωποτητα,διοτι καποιοι συναδελφοι σου,οδηγησαν τον πλανητη στην υπερθερμανση και γεμισαν τον κοσμο με καρκινο,aids κ.α.,λογω πυρινηκων δοκιμων-απειλων με αποτελεσμα να οδευουμε γοργα προς την καταστροφη..Οι μισοι ανακαλυπτουν τον ιο και δινουν δουλεια στους αλλους μισους για να βρουν το αντιδοτο..Και μετα την πληρωνει ο κοσμακης..

Την ώρα που θα κατευθύνεται ο αστεροειδής προς την γή ομάδες ανθρώπων-επιστημώνων θα βάζουν μπρος διάφορα σχέδια σε εφαρμογή

1) προσπάθεια καταστροφή ή αλλαγής της πορείας του αστεροειδούς ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν

Βλεπω εχεις δει και τον \"Αρμαγεδδών\"

2) προσπάθεια εκκένωσης του πλανήτη (όσο μας παρέχει η τεχνολογία την δυνατότητα για κάτι τέτοιο)

Αυτη την ταινια πρεπει να την εχασα..μου διαφευγει..

3) Μεταφορά μέρους του πληθυσμού σε ασφαλές μέρος

Που θα μας πανε δηλαδη?Μαλλον για την Πούλια,η τον Αυγερινό μας κοβω..

Στα σενάρια (2 και 3) θα γίνουν επιλογές. Εσύ που θα είσαι στην παραλία και θα χωρεύεις λυπάμαι αλλά δεν είσαι ένας από αυτούς!

Ρε επιστημονα,δεν το \'χεις παρει χαμπαρι?Εγω θα χορεύω με τα μωρα στην παραλια και συ θα δουλευεις για μενα..Αλλα οπως και να χει,εγω δε θα θελα να σου παρω την εργολαβια,αφου ειμαι απλως ενας αγροτης..Μονο ΕΣΥ θα εισαι αυτος που θα σωσει τον πλανητη.Οταν θα ρχεται ο αστεροειδης,περιμενε τηλεφωνο απο τη ΝΑSΑ..Ενα φιλαρακι που χει ενα χωραφακι εκει διπλα στις εγκαταστασεις τους και εβαζε πατατες προχθες,μου ειπε οτι ακουσε πως εσενα θα στειλουν στον αστεροειδη να βαλεις τη βομβα..Παει την εχασε τη δουλεια ο Bruce Willis δηλαδη...

Λέτε ότι ζείτε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Και αυτό το κάνετε με την κρεπάλη. Με τα σόδομα κα τα γόμορα. Μπράβο ωραία σκέψη! Πρέπει να είστα ιδιοφυϊες.

Πρεπει να εισαι παρθενος,δεν εξηγείται αλλιως..Εδω κι παππαδες ξεσαλωνουν και συ αναρωτιεσαι για μας?Πάντως IQ test δε μας χρειαστηκε μεχρι στιγμης να πω την αληθεια,οποτε δεν μπορουμε να κανουμε συγκριση ευφυϊας τελικα..

Ευχαριστώ για το μηνυμα σου. Πραγματικά εκεί που είμουν στα down μου και θεωρούσα ότι εφταιγα εγώ σχεδόν αποκλειστικά ήρθες να μου υπενθυμίσεις ποιοι πραγματικά φταίνε.

Παρακαλω,αλλα δεν ημουν εγω που μιλησα για τους πολιτικους..
    Το ξερω,μονο αυτοι φταινε,αλλα καποιος αλλος θα το ανεφερε..

Ένα θα σου πω. Τα πρόβατα ακολουθούν την αγέλη και τα σκυλιά που γαυγίζουν τα οδηγούν εκεί που θέλουν!

και ο τσοπανης με η παρεα του καθονται στην παραλια και τα πινουν κοιταζοντας τον αστεροειδη με την ομορφη ουρα και τα μπουτια της Μαριας που χωρευει ομορφα πανω στη μπαρα..

Junior Member
    psychangel, νομίζεις ότι δεν έχω ψάξει για την γυναίκα που μου ταιριάζει??

Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν βρίσκω καμία.....όχι που να μου αρέσει....αλλά που να με καταλαβαίνει!!

Ενδεχομένως η μόνη που με έχει καταλάβει (σαν ανοικτό βιβλίο) είσαι εσύ!

Εγώ θέλω η γυναίκα που θα με αγαπήσει, να αγαπήσει εμένα. Αυτός που είμαι πραγματικά. Όχι κάποιο τύπο άντρα. Εμένα τον διαφορετικό. Τον παράξενο. Αυτόν που κοιτάει το στερέωμα την νύκτα και βλέπει γεωμετρικούς σχηματισμούς. Που βλέπει γράμματα και αριθμούς στο χαρτί και φαντάζεται σχήματα. Που φιλοσοφεί την κάθε απλή καθημερινη πράξη μας. Αυτόν που αγαπάει την ζωή τόσο όσο αυτοί που λένε ότι θέλουν να ζήσουν κάθε στιγμή της.

Αλλά καταλάβετε επιτέλους, θέλω να την ζήσω με τον δικό μου, προσωπικό τρόπο, και όχι έτσι όπως κάνουν άλλοι.

Αλλά μέχρι τώρα αυτή μου η στάση με οδήγησε στην μοναξιά. Και δυστηχώς οι γυναίκες που έχω συναντήσει δεν μπόρεσαν ποτέ να με καταλάβουν. Είναι πολύ προσγειωμένες.

Αυτό με οδήγησε στην κατάθλιψη. Ακόμα και αυτές που με θέλαν, δεν με γνώρισαν αρκετά καλά. Αν το είχαν κάνει, θα με είχαν παρατήσει. Επομένως το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο.

Φοιτητικά χρόνια δεν έζησα ποτέ. Και τώρα καταλαβαίνω την βλακεία μου. Το άγχος για επιτυχία, οι φιλοδοξίες μου με είχαν απομακρύνει από την καθημερινότητα. Η οικονομική μου άνεση με οδήγησαν να μην έχω ανάγκη εργασίας και επομένως να μην έχω ευρύ κοινωνικό κύκλο. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι για να κοινωνικοποιηθώ και μόνο. Αλλά μάταια. I am too weird.

Αχ πόσο θα ήθελα πίσω την χαμένη 10ετία μου. Να ξαναγίνω 20 χρονών. Να επιστρέψω ως φοιτητής. Και να ΜΗΝ κάνω τα λάθη του παρελθόντος.

Junior Member
    Ρε αγρότη σταμάτα την μπουρδολογία.

Σταμάτα να ξερνάς τα κουτό-χορτα που σου έχουν σερβίρει κάποιοι και τα έχεις φάει. Αυτά που λες τα πιστεύετε εσείς που έχετε φάει το κουτόχορτο ότι είμαστε από πηλό, ότι για όλα φταινε οι επιστήμονες και κάποιοι κακοί Αμερικάνοι πολιτικοί που θέλουν το κακό των ελληναράδων βλάχων.

χα χα χα

Τα ξέρεις όλα! Αλλά δεν έχεις καταλάβει πόσο γελοίος είσαι.

Σε σενάριο καταστροφής, αγαπητέ μου, εγώ είμαι πολύτιμος. Εσύ είσαι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ.

Αλλά φυσικά δεν πιστεύεις ότι τα σενάρια αυτά έχουν ουσιαστική βάση, γι\'αυτό και λές αυτά που λές. Αλλά δεν έχεις τα κότσια να το παραδεκτείς. Παραδέξου το και παράταμας.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast