Είμαι ολομόναχος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 109
    Senior Member
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΒΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Γιατί αμφισβήτησα ποτέ ότι είδες δίκιο;
    Απλά, εγώ δεν πτοούμαι από μεγαλόστομους που πίσω απ΄την ανωνυμία σερβίρουν αυτό που θα ήθελαν να είναι και όχι αυτό που είναι. Για να μη πω ΑΥΤΟ που θέλουν να πιστεέψουν οι άλλοι ότι είναι.

Senior Member
    ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΤΟΟΟΥΜΑΙ; :D
    ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.

ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ.

ΙΣΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Παιδιά, με όλο το σεβασμό, γιατί δεν ανοίγετε ένα ξεχωριστό τόπικ για να συζητήσετε θέματα που αφορούν τη μεταξύ μας επικοινωνία εδώ στο φόρουμ? Είναι ένα θέμα που βρίσκω οτι έχει μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο όμως χάνει τη δύναμή του γιατί ΚΑΙ σπαταλιέται και σκορπίζεται μέσα στα ποστ άλλων ΚΑΙ δημιουργεί \"παράσιτα\" μέσα σε αυτά τα ποστ.
    Μάκια...

Φοίβη...έχεις δίκιο.
    ΜΑΝΤΗΕΣ άνοιξε ποστ να τα πούμε...
    Τελευταίο....
    Δεν υποστήριξα κανένα, κάνεις λάθος. Έλεγα τη γνώμη μου...

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Phill...
    Όταν κλείσεις τα πέντε να μας το πεις να σου κάνουμε γενέθλια....
    εσυ Θεοφανια αν κλεισεις τα 2 πες να σου κανουμε γενεθλια. απ ολα τα ποστ του phill σε πειραξε?

Απλά, εγώ δεν πτοούμαι από μεγαλόστομους που πίσω απ΄την ανωνυμία σερβίρουν αυτό που θα ήθελαν να είναι και όχι αυτό που είναι. Για να μη πω ΑΥΤΟ που θέλουν να πιστεέψουν οι άλλοι ότι είναι.
    σιγα! σιγα τσε γκεβαρα που δεν πτοεισαι! ηρωιδα του φορουμ!

Senior Member
    Originally posted by susperia
    Phill...
    Όταν κλείσεις τα πέντε να μας το πεις να σου κάνουμε γενέθλια....
    εσυ Θεοφανια αν κλεισεις τα 2 πες να σου κανουμε γενεθλια. απ ολα τα ποστ του phill σε πειραξε?

σιγα! σιγα τσε γκεβαρα που δεν πτοεισαι! ηρωιδα του φορουμ!
    Χαλαρώστε βρε παιδιά... Στο κάτω κάτω δεν είχε άδικο σε αυτά που είπε η Θεοφανία... Τόνισε κάποια πράγματα που τα είδαμε ΟΛΟΙ!

Σας άρεσε δηλαδή ο τρόπος που μίλησε ο Phil??????? Για γυρίστε πίσω στην σελίδα.. να ξαναδιαβάσετε αυτά που έγραψε!! Να μην μιλήσω για τα ορθογραφικά λάθη, που πιστεύω όλοι τα είδαμε. Απλά προχώρησε λίγο παραπέρα και καλά εκανε!

susperia....
    Έχεις καμιά μύγα;
    Μάλλον....και τι ώριμη αντιμετώπιση...συγχαρητήρι� �. Πρέπει να είσαι καμιά θεία του Phill και αναστατώθηκες που αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διαπαιδαγώγησης του.
    Τώρα....αν εσύ και κάποιοι άλλοι νομίζετε ότι μπορείτε να φτιάξετε κοπάδια με αρνιά και σας χαλάω τα ....μεγαλεπήβολα σχέδια, πολύ το χαίρομαι γιατί και με το σημερινό με επιβαιβέωσες πλήρως....

Senior Member
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Senior Member
    susperia....
    Έχεις καμιά μύγα;
    Μάλλον....και τι ώριμη αντιμετώπιση...συγχαρητήρι� �. Πρέπει να είσαι καμιά θεία του Phill και αναστατώθηκες που αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διαπαιδαγώγησης του.
    Τώρα....αν εσύ και κάποιοι άλλοι νομίζετε ότι μπορείτε να φτιάξετε κοπάδια με αρνιά και σας χαλάω τα ....μεγαλεπήβολα σχέδια, πολύ το χαίρομαι γιατί και με το σημερινό με επιβαιβέωσες πλήρως....
    μπραβο Θεοφανια! συγχαρητηρια το βρηκες! ειμαι η θεια του phil! τεσπα για να δουμε αν θα αποφυγουμε νεα συραξη κανοντας μια απλη ερωτηση. εσας σας αρεσε το ποστ του showmehowtolive και βρηκατε κακια την απαντηση του phil? ολοι μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ο phil εδωσε τετοια απαντηση στο ετσι κι αλλιως προκλητικο χωρις λογο σχολιο του showmehowtolive αν θυμηθουμε το θεμα του phil \'\'μια νυχτα στο μπαρ\'\' που κλειδωθηκε ολοι ειδαμε γιατι. αλλα εσυ θεοφανια προσπερνας τον προκλητικο τροπο που εγραψε ο showmehowtolive μονο και μονο γιατι συμφωνησε μαζι σου.

Εγώ ήμουν η πρώτη που την είπα στον showmehowtolive και όταν συμφωνούσα με αυτά που έλεγε, (εκτός απ τις βρισιές), του είπα να το κόψει για να μη γ@@@ το φόρουμ και να μιλάμε σαν άνθρωποι.
    Ο phill τι δουλειά είχε τώρα να την πει στον άλλον που αναφερόταν σε άλλο τόπικ σε άλλο μέλος! Ενώ λοιπόν εγώ δεν έβρισα τον phill απλά τον ειρωνεύτηκα για το παιδικό, (για να μη το χοντρύνω), του πράγματος, εσύ έπεσες να με φας γιατί κάπου κάποτε διαφωνησαμε και βρήκες την ευκαιρία....

Senior Member
    Εγώ ήμουν η πρώτη που την είπα στον showmehowtolive και όταν συμφωνούσα με αυτά που έλεγε, (εκτός απ τις βρισιές), του είπα να το κόψει για να μη γ@@@ το φόρουμ και να μιλάμε σαν άνθρωποι.
    που το κανες αυτο και δεν το δα? υπαρχει καποιο ποστ σου στο θεμα που λεει κατι στον εν λογω ατομο? εγω το ποστ του phill ειδα μονο να σχολιαζεις.

Ο phill τι δουλειά είχε τώρα να την πει στον άλλον που αναφερόταν σε άλλο τόπικ σε άλλο μέλος!
    εχει γιατι του γαμ**ε το θεμα \'\'μια νυχτα στο μπαρ\'\' και κλειδωθηκε + το οτι ετσι κι αλλιως ειταν το σχολιο του showme... προκλητικο. δεν ειπα οτι γενικως ο phil εδωσε και την κοσμιοτερη απαντηση που μπορουσε να δωσει, αλλα τουλαχιστον μπορω να δικαιολογησω το γιατι το πε. εσενα αν κλειδωνοταν ενα θεμα εξαιτιας καποιου θα ησουν πιο ψυχραιμη δηλαδη?

Ενώ λοιπόν εγώ δεν έβρισα τον phill απλά τον ειρωνεύτηκα για το παιδικό, (για να μη το χοντρύνω), του πράγματος, εσύ έπεσες να με φας γιατί κάπου κάποτε διαφωνησαμε και βρήκες την ευκαιρία....
    μα το ποστ μου ειναι στο ιδιο υφος με το δικο σου, αρα συμφωνα με τα παραπανω λογια σου απλα ειρωνευτηκα, δεν επεσα να σε φαω! και σιγουρα δεν το πα επειδη διαφωνησαμε. το πα για τους παραπανω λογους. σιγα τη διαφωνια δηλαδη για το αν το ποστ του μανωλη κολλαει στο εν λογω θεμα ή αν δεν κολλαει. απλα οπως γραφεις φαινεται σαν να τη λες στο phil που εν μερει δικαιολογειται και για το showme που δεν δικαιολογειται ουτε λογος!

Επιλεκτική αμνησία έχεις;
    Μιλάω για το ποστ του phill.....Πρώτη εγώ την είπα στον showmehowtolive.
    Κάνε μια βόλτα προς τα εκεί και θα δεις.....

Senior Member
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ;

Υ.Γ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ

Senior Member
    Επιλεκτική αμνησία έχεις;
    Μιλάω για το ποστ του phill.....Πρώτη εγώ την είπα στον showmehowtolive.
    Κάνε μια βόλτα προς τα εκεί και θα δεις.....
    μηπως αγαπητη μου θεοφανια αναφερεσαι στο thread του phil κι οχι στο post???? γιατι το ποστ του phil ειναι στην προηγουμενη σελιδα.

edit: οταν αναφερομσαστε σε ποστ αλλου θεματος, πρεπει να αναφερουμε και ΠΟΙΟ θεμα αγαπητη θεοφανια, γιατι εγω γι ΑΥΤΟ το θεμα μιλαω. θα μυρισω τα νυχια μου να καταλαβω σε πιο θεμα αναφερεσαι? και στο συγκεκριμενο θεμα, δηλαδη στην προηγουμενη σελιδα, δεν ειπες κατι για τον showme, αλλα μονο την ειπες στον phil.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast