Results 76 to 90 of 109
Thread: Είμαι ολομόναχος
-
09-04-2008, 12:47 #76
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΒΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 09-04-2008, 12:51 #77
Γιατί αμφισβήτησα ποτέ ότι είδες δίκιο;
Απλά, εγώ δεν πτοούμαι από μεγαλόστομους που πίσω απ΄την ανωνυμία σερβίρουν αυτό που θα ήθελαν να είναι και όχι αυτό που είναι. Για να μη πω ΑΥΤΟ που θέλουν να πιστεέψουν οι άλλοι ότι είναι.
09-04-2008, 12:58 #78
ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΤΟΟΟΥΜΑΙ; :D
ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ.
ΙΣΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-04-2008, 12:58 #79
Παιδιά, με όλο το σεβασμό, γιατί δεν ανοίγετε ένα ξεχωριστό τόπικ για να συζητήσετε θέματα που αφορούν τη μεταξύ μας επικοινωνία εδώ στο φόρουμ? Είναι ένα θέμα που βρίσκω οτι έχει μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο όμως χάνει τη δύναμή του γιατί ΚΑΙ σπαταλιέται και σκορπίζεται μέσα στα ποστ άλλων ΚΑΙ δημιουργεί \"παράσιτα\" μέσα σε αυτά τα ποστ.
Μάκια...
09-04-2008, 13:03 #80
Φοίβη...έχεις δίκιο.
ΜΑΝΤΗΕΣ άνοιξε ποστ να τα πούμε...
Τελευταίο....
Δεν υποστήριξα κανένα, κάνεις λάθος. Έλεγα τη γνώμη μου...
09-04-2008, 15:50 #81
Originally posted by Θεοφανία
Phill...
Όταν κλείσεις τα πέντε να μας το πεις να σου κάνουμε γενέθλια....
Απλά, εγώ δεν πτοούμαι από μεγαλόστομους που πίσω απ΄την ανωνυμία σερβίρουν αυτό που θα ήθελαν να είναι και όχι αυτό που είναι. Για να μη πω ΑΥΤΟ που θέλουν να πιστεέψουν οι άλλοι ότι είναι.
09-04-2008, 19:06 #82
Originally posted by susperia
Phill...
Όταν κλείσεις τα πέντε να μας το πεις να σου κάνουμε γενέθλια....
Σας άρεσε δηλαδή ο τρόπος που μίλησε ο Phil??????? Για γυρίστε πίσω στην σελίδα.. να ξαναδιαβάσετε αυτά που έγραψε!! Να μην μιλήσω για τα ορθογραφικά λάθη, που πιστεύω όλοι τα είδαμε. Απλά προχώρησε λίγο παραπέρα και καλά εκανε!
09-04-2008, 19:48 #83
susperia....
Έχεις καμιά μύγα;
Μάλλον....και τι ώριμη αντιμετώπιση...συγχαρητήρι� �. Πρέπει να είσαι καμιά θεία του Phill και αναστατώθηκες που αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διαπαιδαγώγησης του.
Τώρα....αν εσύ και κάποιοι άλλοι νομίζετε ότι μπορείτε να φτιάξετε κοπάδια με αρνιά και σας χαλάω τα ....μεγαλεπήβολα σχέδια, πολύ το χαίρομαι γιατί και με το σημερινό με επιβαιβέωσες πλήρως....
09-04-2008, 19:50 #84
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-04-2008, 20:05 #85
susperia....
Έχεις καμιά μύγα;
Μάλλον....και τι ώριμη αντιμετώπιση...συγχαρητήρι� �. Πρέπει να είσαι καμιά θεία του Phill και αναστατώθηκες που αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διαπαιδαγώγησης του.
Τώρα....αν εσύ και κάποιοι άλλοι νομίζετε ότι μπορείτε να φτιάξετε κοπάδια με αρνιά και σας χαλάω τα ....μεγαλεπήβολα σχέδια, πολύ το χαίρομαι γιατί και με το σημερινό με επιβαιβέωσες πλήρως....
09-04-2008, 20:20 #86
Εγώ ήμουν η πρώτη που την είπα στον showmehowtolive και όταν συμφωνούσα με αυτά που έλεγε, (εκτός απ τις βρισιές), του είπα να το κόψει για να μη γ@@@ το φόρουμ και να μιλάμε σαν άνθρωποι.
Ο phill τι δουλειά είχε τώρα να την πει στον άλλον που αναφερόταν σε άλλο τόπικ σε άλλο μέλος! Ενώ λοιπόν εγώ δεν έβρισα τον phill απλά τον ειρωνεύτηκα για το παιδικό, (για να μη το χοντρύνω), του πράγματος, εσύ έπεσες να με φας γιατί κάπου κάποτε διαφωνησαμε και βρήκες την ευκαιρία....
09-04-2008, 20:34 #87
Εγώ ήμουν η πρώτη που την είπα στον showmehowtolive και όταν συμφωνούσα με αυτά που έλεγε, (εκτός απ τις βρισιές), του είπα να το κόψει για να μη γ@@@ το φόρουμ και να μιλάμε σαν άνθρωποι.
Ο phill τι δουλειά είχε τώρα να την πει στον άλλον που αναφερόταν σε άλλο τόπικ σε άλλο μέλος!
Ενώ λοιπόν εγώ δεν έβρισα τον phill απλά τον ειρωνεύτηκα για το παιδικό, (για να μη το χοντρύνω), του πράγματος, εσύ έπεσες να με φας γιατί κάπου κάποτε διαφωνησαμε και βρήκες την ευκαιρία....
09-04-2008, 20:38 #88
Επιλεκτική αμνησία έχεις;
Μιλάω για το ποστ του phill.....Πρώτη εγώ την είπα στον showmehowtolive.
Κάνε μια βόλτα προς τα εκεί και θα δεις.....
09-04-2008, 20:41 #89
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ;
Υ.Γ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
09-04-2008, 20:45 #90
Επιλεκτική αμνησία έχεις;
Μιλάω για το ποστ του phill.....Πρώτη εγώ την είπα στον showmehowtolive.
Κάνε μια βόλτα προς τα εκεί και θα δεις.....
edit: οταν αναφερομσαστε σε ποστ αλλου θεματος, πρεπει να αναφερουμε και ΠΟΙΟ θεμα αγαπητη θεοφανια, γιατι εγω γι ΑΥΤΟ το θεμα μιλαω. θα μυρισω τα νυχια μου να καταλαβω σε πιο θεμα αναφερεσαι? και στο συγκεκριμενο θεμα, δηλαδη στην προηγουμενη σελιδα, δεν ειπες κατι για τον showme, αλλα μονο την ειπες στον phil.
Ψυχοθεραπεία (ξανά;)
04-07-2025, 11:18 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη