Results 91 to 105 of 109
Thread: Είμαι ολομόναχος
-
09-04-2008, 22:29 #91
Λυπάμαι που έθιξα τα τυπολογικά σου αισθήματα....και ευχαριστώ για τη μετάφραση, δεν περνάω όλη μου την ημέρα μαθαίνοντας το φόρουμ. (Έτσι λέγεται, ή κάνω λάθος;)
Ταπεινά συγνώμη.
Ελπίζω τουλάχιστον να συννενοηθήκαμε...
- 10-04-2008, 00:30 #92
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ ήμουν η πρώτη που την είπα στον showmehowtolive και όταν συμφωνούσα με αυτά που έλεγε, (εκτός απ τις βρισιές), του είπα να το κόψει για να μη γ@@@ το φόρουμ και να μιλάμε σαν άνθρωποι.
Να χαρείτε δηλαδή. Οικ προσωπικές σας διαφορές δεν αφορούν το φόρουμ.
ΥΓ. Θεοφανία, χρησιμοποίησα το μήνυμα σου, απευθύνομαι όμως σε πολλούς παραλήπτες.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
10-04-2008, 00:48 #93
Originally posted by Φοίβη
Παιδιά, με όλο το σεβασμό, γιατί δεν ανοίγετε ένα ξεχωριστό τόπικ για να συζητήσετε θέματα που αφορούν τη μεταξύ μας επικοινωνία εδώ στο φόρουμ? Είναι ένα θέμα που βρίσκω οτι έχει μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο όμως χάνει τη δύναμή του γιατί ΚΑΙ σπαταλιέται και σκορπίζεται μέσα στα ποστ άλλων ΚΑΙ δημιουργεί \"παράσιτα\" μέσα σε αυτά τα ποστ.been good, been bad. WILL GO ON
10-04-2008, 03:27 #94
Originally posted by NikosD.
Εγώ ήμουν η πρώτη που την είπα στον showmehowtolive και όταν συμφωνούσα με αυτά που έλεγε, (εκτός απ τις βρισιές), του είπα να το κόψει για να μη γ@@@ το φόρουμ και να μιλάμε σαν άνθρωποι.
Να χαρείτε δηλαδή. Οικ προσωπικές σας διαφορές δεν αφορούν το φόρουμ.
ΥΓ. Θεοφανία, χρησιμοποίησα το μήνυμα σου, απευθύνομαι όμως σε πολλούς παραλήπτες.
Αγαπητέ ΝikosD
Πιστεύω ότι αν εξαιρέσεις κάποιες άσκοπες και ....άβολες τοποθετήσεις, κατά τη γνώμη μου πρέπει κατά βάθος να χαίρεσαι όταν ερχόμαστε σε συγκρουση κάτω από υγειή και καρποφόρο διάλογο....
ΥΓ. Επίσης, πιστεύω ότι επί της ουσίας, πολύ λίγες προσωπικές διαφορές υπάρχουν εδώ....
10-04-2008, 16:37 #95
Λυπάμαι που έθιξα τα τυπολογικά σου αισθήματα....και ευχαριστώ για τη μετάφραση, δεν περνάω όλη μου την ημέρα μαθαίνοντας το φόρουμ. (Έτσι λέγεται, ή κάνω λάθος;)
Ταπεινά συγνώμη.
Ελπίζω τουλάχιστον να συννενοηθήκαμε...
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως περιμενουν καποια ατομα εδω μεσα να κανουν διαλογο οταν δεν μπορουν να παραδεχτουν το πιο απλο λαθακι, οτι μπερδεψαν τη σημασια των λεξεων! αλλα εσυ εκει! να την πεις στον αλλον! μη χασεις και σου πουν μετα οτι εσυ εισαι η αδυναμη που ζητησες συγνωμη! κι εδω που τα λεμε πια συγνωμη? δεν ζητησε κανεις να πει καποιος συγνωμη! απλα να συννενοηθουμε προσπαθουμε!
10-04-2008, 20:24 #96
susperia....
κατηγορείς εμένα ότι κόλλησα σε ένα λάθος και εσύ κόλλησες σε μια λέξη την οποία μάλιστα έκανες και bold μη τυχον και περάσει απαρατήρητο το λάθος μου...
Βαριέμαι πάλι να εξηγώ τα αυτονόητα, οπότε όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....
Υ.Γ. Άσε που φοβάμαι μη με μαλώσεις...
Όσο για σένα phill, μάθε πρώτα να συζητάς στα ελληνικά και όχι στην μητρική σου γλώσσα και μετά πάρε θέση για το τι θα κάνει ο καθένας εδώ μέσα....
10-04-2008, 20:26 #97
Υ.Γ2
Επίσης, αγαπημένη susperia, το επίσης μπολνταρισμένο σου \"πια\", γράφεται...ποια...
Έτσι, για να σε διορθώσω και γω, το δίχρονο κακομαθημένο κάπου
10-04-2008, 20:34 #98
ΦΟΡΤΣΑΤΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
10-04-2008, 20:37 #99
Τι να κάνω; Δεν διαβάζεις;
Μια κουβέντα είπα εδώ μέσα για τα ορθογραφικά του ανθρώπου και έγινε άλλο ένα σίριαλ...................................... ..Βαρέθηκα..............................
10-04-2008, 20:43 #100
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
10-04-2008, 20:47 #101
Ευχαριστώ θείε ΜΑΝΤΗΕ-S...
Θ\' ακολουθήσω κατά γράμμα τη συμβουλή σου...
11-04-2008, 01:27 #102
Λοιπον παιδια εγω προτεινω να μην ξαναασχλοληθουμε με αυτα τα 2(?) ατομα Θεοφανια κ Showmehowtolive δεν εχει κανενα νοημα ,αφου ασχολουνται με αυτο το forum μονο κ μονο για να προκαλουν κ να δημιουργουν φασαριες. Αξια τους δινουμε κ βρισκουν καποιο νοημα στις αχαρες ζωες τους. Βριστε οσο θελετε πειτε οτι μ......κια γουσταρετε καργιες (ενος αυτα τα χαριτωμενα πτηνα)στο τελος ή θα σας πεταξει ο admin ή θα βαρεθειτε με την απαθεια των υπολοιπων για τα \"βαθυστοχαστα\" μηνυματακια σας κ θα την κανετε για αλλου fun park. Αντε γεια κ περαστικα σας.
Susperia sorry απ οτι καταλαβες οτι εκανα λαθος Θεοφανια ηθελα να πω.... .
11-04-2008, 01:46 #103
Υ.Γ. Άσε που φοβάμαι μη με μαλώσεις...
και ειμαι ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ οχι γυναικα!
11-04-2008, 12:41 #104
Συγνώμη susperia....(και δεν ειρωνευομαι)
11-04-2008, 18:46 #105
τεσπα η γνωμη μου ειναι οτι η θεοφανια δεν ειναι κακο ατομο και ισως και γω κακως το παρατραβηξα σε μικροτσακωμο μαζι της, καταντησαμε να τσακωνομαστε για τα ορθογραφικα και ποιος θα την πει σε ποιον!...ελεος! κι ολα αυτα για το αν κολλαει το ποστ του μανωλη στο τοπικ αυτο. τα πραμαατα ειναι απλα, εγω πιστευω οτι κολλαει για τους λογους που εγραψα, κι εσυ Θεοφανια οτι δεν κολλαει για τους δικους σου λογους, κι αυτη ειναι η ουσια, τερμα, δε χρειαζεται να πουμε κατι αλλο, ουτε εγω ουτε εσυ.
το μονο που θελω να πω ειναι οτι ο showme ειναι μεγαλος καραγκιοζης και πρεπει να φαει μεγαλο ban απ τον admin. Αυτα ειχα να πω και το σταματω εδω.
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία