Είμαι ολομόναχος - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 109 of 109
    Junior Member
    Κατσε ρε φιλε...Εσυ δηλαδη οταν εχεισ ενα προβλημα αστροφυσικης μπροστα σου,καθεσαι και γραφεις οτι σου κατεβει για να βρεις την μια και μοναδικη λυση και να νιωσεις την σπανια κ μοναδικη υδονη που νιωθεις οταν τα καταφερεις τελικα?οχι βεβαια...εχεισ δουλεψει πανω σε εκατονταδες αλλα προβληματα και εχεις φαει τα μουτρα σου πανω απο βιβλια,και ετσι τι καταφερες?να αποκτησεισ εμπειρια και τι αλλο?να ξερεισ πλεον απο πριν σε τι θα σε βοηθησουν τα δεδομενα τοθ προβληματος ποια ειναι η ΠΙΘΑΝΗ λυση και επιπλεον καποια κολπα για να ΠΑΛΕΨΕΙΣ την λυση.Ξερω εγο απο αστροφυσικη?οχι.Ξερο απο μαθηματικα?ναι.γιατι?γιατι εχω ασχοληθει με αυτα.εσυ δηλαδη απο τα βιβλια θα βρεισ κοπελα?και αντε το ενα φερνει το αλλο και βρηκες.για αστροφυσικη πρεπει να μιλατε?δηλαδη εγω πρεπει να μιλαω για λογιστικη και χρηματοοικονομια?η για ποσοτικη αναλυση διοικητικων αποφασεων?ελεος...τοσα γραφουν οι εφημεριδες...δεν εχοθν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια ενδιαφεροντα,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι αμορφωτοι,η προβατα.κρατα τις γνωσεις σου για σενα κ αν σε γοθσταρο στιν παρεα μου,θα σε ρωτησω να μου μαθεισ και τιποτα για ολα αυτα.κοινωνικος δεν εισαι,χιουμορ δεν εχεις,να με κανεις να ξεχασω τα προωληματα μου πινοντας ενα ποτο στα\"κωλομπαρα\" οπως τα λες ,να ακουσω μουσικη και να γελασω δεν προκειται,κοιλιακους να πω τουλαχιστον,ειναι επιστημονας\'διαβαζει απιστευτες ωρες...αλλα φροντιζει και τον εαυτο του,δεν εχεις.να με τραβηξεις τουλαχιστον οπτικα ρε φιλε....ουτε αυτο το εχεις προσπαθησει...να με πηδηξεις οπως δεν μπορω να σκεφτω,δεν παιζει...εμπειρια σκατα εχεις στο σεξ και πιστεψε με σιγουρα θα κανει μπαμ...ε τοτε τι να σε κανω?(δεν μιλαω προσωπικα ετσι?να βοηθησω θελω)επειδη εισαι επιστημονας?θα σε θαυμαζω μια χαρα απο την τηλεοραση και απο τις εφημεριδες.και θα σε παραδεχομαι.αλλα...ως εκει...ο αντρας-συντροφος πρεπει να ειναι στο μυαλο μου..και οχι τοσο στην εμφανιση...ΑΝΤΡΑΣ..εσυ εισαι η ΔΟΜΗ.πρεπει να με γαμαει και στο μυαλο με καθε τι.εσυ γαμας στισ γνωσεις.μπραβο σου αλλα...δεν δεν κανουμε κατι καλα και αφηνουμε τα αλλα που υστερουμε να τα παρει ο διαολος...και για να σε σωσω,ακου τι θα κανεις...βγες εξω,παρε ενα ουισκακι..και ακολουθα την φραση που λεει..ακου,βλεπε,σωπα.μην πας να ριξεις γκομενα,ουτε γνωριμια μην προσπαθησεις να κανεις ακομα...επεξεργασου τα δεδομενα.....εισαι στο πρωτο σταδιο ακομα...

Senior Member
    ΛΙΓΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    Originally posted by susperia
    τεσπα η γνωμη μου ειναι οτι η θεοφανια δεν ειναι κακο ατομο και ισως και γω κακως το παρατραβηξα σε μικροτσακωμο μαζι της, καταντησαμε να τσακωνομαστε για τα ορθογραφικα και ποιος θα την πει σε ποιον!...ελεος! κι ολα αυτα για το αν κολλαει το ποστ του μανωλη στο τοπικ αυτο. τα πραμαατα ειναι απλα, εγω πιστευω οτι κολλαει για τους λογους που εγραψα, κι εσυ Θεοφανια οτι δεν κολλαει για τους δικους σου λογους, κι αυτη ειναι η ουσια, τερμα, δε χρειαζεται να πουμε κατι αλλο, ουτε εγω ουτε εσυ.
    το μονο που θελω να πω ειναι οτι ο showme ειναι μεγαλος καραγκιοζης και πρεπει να φαει μεγαλο ban απ τον admin. Αυτα ειχα να πω και το σταματω εδω.
    ΤΣΑ!!!! να \' μαι και εγωωωωω...... :)
    Γιατί με διώχνεις αγαπητέ συν-φορουμιότη?

(Η παρακάτω απάντηση μου δεν είναι απολογία σε εσένα, susperia, και ούτε σε κανένα... είναι απλά μια δηλωσή μου σε όλους οσους με έπιασαν στο στόμα τους τον τελευταίο καιρό....)

λοιπόν.....:
    Ανάλογα με ο,τι διαβάζω , ανταποκρίνομαι και με το ανάλογο ύφος..... δηλαδή : όπου με βλέπεις να τα χώνω σημαίνει για εμένα οτι έτσι πρέπει να γράψω στο ανάλογο άτομο.... άμα ψάξεις και άλλα θέματα θα δεις οτι έχω διαφορετικό τρόπο απάντησης ανάλογα με το τι διαβάζω κάθε φορά...
    και ένα παραδειγματάκι: στο περιβόητο και πολύ ενδιαφέρον θέμα (ειρωνεύομαι τωρα) του Phil_85 (ή _86, δεν θυμάμαι τώρα)
    με τίτλο: \"Μια βραδιά στο μπάρ\" (ή κατι τέτοιο), ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα τα χώσω και έτσι πρέπει να κάνουν ΟΛΟΙ!!.... διαβάστε το θέμα και θα καταλάβετε, όσοι δεν το έχουν διαβάσει!
    Καταλάβατε??? ΜΟΥΦΑ ΘΕΜΑ = ΜΟΥΦΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΩΣΤΟ ΘΕΜΑ=ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο τον ShowMeHowToLive....Και για να σας προλάβω πριν μου αρχίσετε τα \"ποιός θα κρίνει ποιό είναι το \"σωστό\" θέμα κτλ, τονίζω οτι δεν υπάρχουν σωστά ή οχι θέματα απο κανόνα, είναι όπως τα κρίνω ΕΓΩ!

Ευχαριστώ πολύ,
    susperia εισαι τρόμπας και μαλακας!

Παμε παρακάτω.....

Senior Member
    Originally posted by ShowMeHowToLive
    susperia εισαι τρόμπας και μαλακας!
    Παμε παρακάτω.....
    χαχαχαχα! φιλε αν εχω καταφερει και ειμαι μονο αυτα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος! προς θεου δεν υποννοω οτι εσυ εισαι πολυ περισσοτερα!(λεμε τωρα). δεν θα κατσω να ανοιξω κουβεντα μαζι σου γιατι πολυ απλα μ αρεσει το site και δε θα το κανω μπουρ**λο βριζοντας σε, αλλωστε λιγο μετραν αυτα που μου λεει καποιος απο ενα σαιτ, πισω απ την ασφαλεια του pc... καλα οσο για το θεμα του phill, σιγουρα ολοι πηραν το μερος σου! δεν το συζητω!

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678