Σκέφτομαι... - Page 107
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 107 of 116 FirstFirst ... 75797105106107108109 ... LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Χαλλλλλλαρά Why που λένε και τα καρντάσια στην Θεσνικη...η ζωή είναι ωραία...δεν χρειάζεται να δημιουργούμε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν !!! Ζήσε την ζωή έτσι όπως σε έπλασε ο Θεός και μην ζητάς κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι, γιατί θα μπορούσες να είσαι και χειρότερος από ότι είσαι. Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι με την ζωή...και στην τελική σε όποιον αρέσουμε !!!
    Ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη.
    Ναι,το θέμα είναι να αρέσω και εκεί που θέλω........

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κάνω γυμναστήριο από τον Ιούλιο,μήπως και γίνω ωραίος......
    Αλλά πάλι οι παίδαροι κερδίζουν τα βλέμματα!
    Μην μου πτοεισαι, γιατι στη τελικη πριν απο τον ιουλιο εκανες ??? Αν ξεκινας δλδ κατα καποιο τροπο απο το μηδεν θελει υπομονη.
    Πως να στο πω... βρε παιδι μου...
    Και εγω αν βγω με φορμα και κοτσο και διπλα μου ειναι θηλυκο με γοβα και μινι Ε το ματι θα πεσει εκει.
    Αυτο δε σημαινει οτι ειμαι και αδιαφορη.
    Και εσυ θα κανεις την κορμαρα σου... αλλά δεν εχω τροπο να στο βαλω στο μυαλο οτι η ομορφη που θα σε γουσταρει Θα σε γουσταρει για Ο Λ Α σου !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μην μου πτοεισαι, γιατι στη τελικη πριν απο αυτο εκανες ???
    Πως να στο πω... βρε παιδι μου...
    Και εγω αν βγω με φορμα και κοτσο και διπλα μου ειναι θηλυκο με γοβα και μινι Ε το ματι θα πεσει εκει.
    Αυτο δε σημαινει οτι ειμαι και αδιαφορη.
    Και εσυ θα κανεις την κορμαρα σου... αλλά δεν εχω τροπο να στο βαλω στο μυαλο οτι η ομορφη που θα σε γουσταρει Θα σε γουσταρει για Ο Λ Α σου !!!
    Θα μπορούσε όμως μια όμορφη να με γουστάρει για τα όλα μου,δίχως την κορμάρα?
    Α,και το έχω δει λίγο ανταγωνιστικά το θέμα.....

Αυτο θα το καταλαβεις, αν πρωτα μπλεξεις με την ομορφη, κανετε σχεση, και για οποιονδηποτε λογο πες βαλεις 3 κιλα. Αν φυγει πανω σε αυτο τοτε ναι ηθελε την κορμαρα.
    Εμενα προσωπικα δεν μ αρεσουν οι κοιλιακοι.

Εισαι ευφυης, εισαι ανταγωνιστικος και επιμονος ! Οπλα θετικα στη φαρετρα σου αρκει να μην σε πνιγουν οι σκεψεις.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτο θα το καταλαβεις, αν πρωτα μπλεξεις με την ομορφη, κανετε σχεση, και για οποιονδηποτε λογο πες βαλεις 3 κιλα. Αν φυγει πανω σε αυτο τοτε ναι ηθελε την κορμαρα.
    Εμενα προσωπικα δεν μ αρεσουν οι κοιλιακοι.

Εισαι ευφυης, εισαι ανταγωνιστικος και επιμονος ! Οπλα θετικα στη φαρετρα σου αρκει να μην σε πνιγουν οι σκεψεις.
    Λογικά θα υπάρχουν και ωραίες που δεν θα τρελαίνονται για το ωραίο σώμα....
    Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου!
    Όταν εννοώ ανταγωνιστικός,μέχρι θανάτου!Η νίκη είναι ο αυτοσκοπός μου.(βλέπε Ιωαννίδη στο μπάσκετ,αν και βγαίνω με αυτήν την αναφορά offtopic και ενώ είσαι γυναίκα,ανέφερα πρόσωπο από αθλητικά).....

Senior Member
    Ελα Αντιγονη μου θα τα κανουμε λιμπα!

Αχ βρε Why, εισαι περσονα με "δραματικα - υπερβολικα" στοιχεια εκφρασης. Αυτο ειναι ιδιαιτερο και μπορει να γινει και γοητευτικο αλλά μπορει να γινει και κουραστικό.
    Ασε τον θανατο στη θεση του... Εισαι νεουδι, καλα κανεις και σε προσεχεις αλλά μη βιαζεσαι για αποτελεσματα.
    Ο αντρας οπως σου ειπαν και καποιοι ειναι πολυ μεγαλο ατου να βγαζει αυτοπεποιθηση, μπορει να μην ειναι μοντελο και να εχει καποιες μικρο χαριτωμενες λεπτομερειες, λακακι οταν χαμογελα, ματια αεικινητα, ελια κτλ κτλ.
    Ειναι πολλα δεν ειναι ενα.
    Να εχει Αυτοπεποιθηση - Δηλαδη να μην κανει μπαμ οτι θελει μονο να ακουσει ποσο κουκλος ειναι, να μην κραταει σκορ μαμησιου, να μην κραζει !!! Να μην κοιταει καθε κ***λο που περναει απο διπλα του.

Αν τα κανει ολα αυτα και τα κανει μονο με τους φιλους του ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Εμενα τουλαχ. αυτα δεν μου αρεσουν σε καποιον.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αχ βρε Why, εισαι περσονα με "δραματικα - υπερβολικα" στοιχεια εκφρασης. Αυτο ειναι ιδιαιτερο και μπορει να γινει και γοητευτικο αλλά μπορει να γινει και κουραστικό.
    Ασε τον θανατο στη θεση του... Εισαι νεουδι, καλα κανεις και σε προσεχεις αλλά μη βιαζεσαι για αποτελεσματα.
    Ο αντρας οπως σου ειπαν και καποιοι ειναι πολυ μεγαλο ατου να βγαζει αυτοπεποιθηση, μπορει να μην ειναι μοντελο και να εχει καποιες μικρο χαριτωμενες λεπτομερειες, λακακι οταν χαμογελα, ματια αεικινητα, ελια κτλ κτλ.
    Ειναι πολλα δεν ειναι ενα.
    Να εχει Αυτοπεποιθηση - Δηλαδη να μην κανει μπαμ οτι θελει μονο να ακουσει ποσο κουκλος ειναι, να μην κραταει σκορ μαμησιου, να μην κραζει !!! Να μην κοιταει καθε κ***λο που περναει απο διπλα του.

Αν τα κανει ολα αυτα και τα κανει μονο με τους φιλους του ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Εμενα τουλαχ. αυτα δεν μου αρεσουν σε καποιον.
    Σε λίγο θα με πεις και attention whore.

Αχ εσυ, αχ εσυ...
    Εχεις χιουμορ σαρκαστικο, το οποιο το συμπαθω απιστευτα.

Δεν εισαι εσυ παιδι μου, αλλοι κυκλοφορουν ετσι.

Μην τα προσωποποιεις ολα.

Εγω κολλησα εκει που λεει ο μι-θρι-δα τα ανδρικα προτυπα, μπουζουκο, ροκας, νταφου ειναι υλικο για περισυλλογη κουλτουρας :p
    Ασε δε που οι ομπρελες ειναι σουρεαλιστικη παρωδια. Να σαι καλα, με εκανες και γελασα.

Οσον αφορα το ερωτημα σου, οποιος ερωτευτει τον πρωτο καιρο ολα τελεια τα βλεπει... μετα ολα ξινιζουν.

Και αν θυμαμαι καλα, εσυ εχεις θυμο με το γυναικειο φυλο, σωστα ? οτι ειμαστε συμφεροντολογες ψευτρες ?
    Δεν έχω θυμό με κανένα φύλο και ιδίως με το γυναικείο...άλλωστε το έχω ξαναπεί, ότι οι γυναίκες υπάρχουν για να τις αγαπάμε και όχι να τις καταλαβαίνουμε (κλεμμένο από τον Οσκαρ Ουαιλντ )

Ναι, βεβαίως. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στην πραγματικότητα. Μακάρι να είχα εγώ το μπλα μπλα και την αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να κάνω κάτι με κοπέλα. Ειλικρινά Φίλε WhyAlwaysMe?, θα σε βοηθούσα πραγματικά έτσι και ήξερα και είχα τη δυνατότητα. Θα τα κατάφερνες μια χαρά.

Τι εννοείς πάνω σ'αυτό;

Banned
    Ολίγον τι βλαμμένο,ε?
    Φταίω να ανταποδώσω,μαλάκα μου?
    Με κάλυψε με την ανάλυση που σου έκανε η constant curious.Εχω γεννηθεί το 1975 και όπως καταλαβαίνεις κουβαλώ στην πλάτη μου τα διπλάσια χρόνια απο σένα.Στην ηλικία σου είχα τα ίδια μυαλά με σένα και έπρεπε να φτάσω 27 χρονών για να βρεθεί μια 20χρονη φοιτήτρια και να κάνει αυτό που θα λέγαμε "ψυχικό"..Με τον τρόπο που σκέφτεσαι δε θα καταφέρεις τον στόχο σου.Υποθέτω ότι θα με ρωτήσεις αν αυτή η φοιτήτρια ήταν μοντέλο.Οχι δεν ήταν αλλά δε με ένοιαξε κιόλας..Η γνώμη μου είναι να αφήσεις τα γυμναστήρια και να κοιτάξεις να κοινωνικοποιηθείς μέσω φίλων και γνωστών σου.Να δικτυωθείς που λέμε.Δεν έχεις κάποιους φίλους που είναι πιο ομιλητικοί απο σένα; Κάνε δραστηριότητες όπου πάει κόσμος για να περάσει όμορφα και ωραία και όχι για να φτιάξει κορμάρα.Για παράδειγμα γράψου σε ένα χορευτικό σύλλογο ή μια εθελοντική ομάδα και άρχισε να μιλάς με κόσμο.Μάθε να επικοινωνείς με τους γύρω σου.Μόνο έτσι θα πας μπροστά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αχ εσυ, αχ εσυ...
    Εχεις χιουμορ σαρκαστικο, το οποιο το συμπαθω απιστευτα.

Δεν εισαι εσυ παιδι μου, αλλοι κυκλοφορουν ετσι.

Μην τα προσωποποιεις ολα.
    Έχω και χιούμορ,ε? :Ρ

Γιατί δεν νομίζω και όλα τα ζευγάρια να είναι ίδια.
    Ακριβώς έτσι είναι. Εγώ που βγαίνω, βλέπω συνέχεια ετερώνυμα ζευγάρια.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Τελικά τι ισχύει???

Αλλάζουμε για να αρέσουμε πιο πολύ σε εμάς τους ίδιους,ή για να αρέσουμε στους άλλους?
    Εγώ νομίζω πως ισχύει πολύ περισσότερο το δεύτερο.....Σκεφτείτε το και θα δείτε.