Σκέφτομαι... - Page 113
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 113 of 116 FirstFirst ... 1363103111112113114115 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Άστα να πάνε. Τό'χω δει πολλές φορές αυτό.:(
    Και το χειρότερο είναι να αρέσεις σε άσχημες ή μέτριες.....

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και το χειρότερο είναι να αρέσεις σε άσχημες ή μέτριες.....
    Η αλλιώς, να αρέσεις στις μη γούστου/τύπου σου και να μην αρέσεις σ'αυτές του γούστου/τύπου σου, με ότι και να συνεπάγεται και με τα 2. Δηλαδή, άλλους μπορεί να μην τους νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας, άλλα να τον ενοχλεί που του ακολουθεί το κάθε του βήμα για παράδειγμα. Υπάρχουν πολλά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Η αλλιώς, να αρέσεις στις μη γούστου/τύπου σου και να μην αρέσεις σ'αυτές του γούστου/τύπου σου, με ότι και να συνεπάγεται και με τα 2. Δηλαδή, άλλους μπορεί να μην τους νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας, άλλα να τον ενοχλεί που του ακολουθεί το κάθε του βήμα για παράδειγμα. Υπάρχουν πολλά.
    Φίλε,δεν ξέρω πως να ελκύω μια όμορφη....

Φίλε,δεν ξέρω πως να ελκύω μια όμορφη....
    Δεν έχει να κάνει αν κάποια είναι όμορφη, ή μέτρια, κλπ. Έχει να κάνει αν προσελκύεις ερωτικά μια γυναίκα γενικά. Εγώ για παράδειγμα, δεν προσελκύω ερωτικά μια γυναίκα, άλλα όχι λόγω εμφάνισης, άλλα λόγω οτι δεν έχω λέγειν, δεν ξέρω τι να της πω, δεν έχω αυτοπεποίθηση, και γενικά, δεν τό'χω καθόλου με το φλερτ. Έτσι και ήξερα πως να ρίχνω κοπέλες εύκολα, στο ΕΓΓΥΩΜΑΙ ότι θα είχες βρει κοπέλα.

WhyAlwaysMe?, δες κι αυτό το 3λεπτο βίντεο μία:

https://www.youtube.com/watch?v=Ri_rYz9mGiU

Είδες τι άνεση είχε αυτός με την επικοινωνία του και τις καταφέρνει; Ούτε κάνας κούκλος είναι. Εγώ δεν έχω άνεση με τις κοπέλες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    WhyAlwaysMe?, δες κι αυτό το 3λεπτο βίντεο μία:

https://www.youtube.com/watch?v=Ri_rYz9mGiU

Είδες τι άνεση είχε αυτός με την επικοινωνία του και τις καταφέρνει; Ούτε κάνας κούκλος είναι. Εγώ δεν έχω άνεση με τις κοπέλες.
    Κούκλος όχι,αλλά μάλλον με γυμνασμένο σώμα.

Κούκλος όχι,αλλά μάλλον με γυμνασμένο σώμα.
    Δε νομίζω οτι έχει, άλλα και να έχει, δε φαίνεται γιατί είναι ντυμένος. Είδες τι λέγειν έχει; Γι'αυτό το καταφέρνει. Εγώ δυστυχώς δεν έχω το λέγειν του γι'αυτό και φωνάζω ζήτω η μπακουροδυστυχία! Μην κολλάς στην εξωτερική εμφάνιση. Ο φίλος σου που λες σε παραπληροφορεί.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δε νομίζω οτι έχει, άλλα και να έχει, δε φαίνεται γιατί είναι ντυμένος. Είδες τι λέγειν έχει; Γι'αυτό το καταφέρνει. Εγώ δυστυχώς δεν έχω το λέγειν του γι'αυτό και φωνάζω ζήτω η μπακουροδυστυχία! Μην κολλάς στην εξωτερική εμφάνιση. Ο φίλος σου που λες σε παραπληροφορεί.
    Δεν ξέρω φίλε,αυτός στο βίντεο είναι σίγουρα ωραιότερος από εμένα....

Δεν ξέρω φίλε,αυτός στο βίντεο είναι σίγουρα ωραιότερος από εμένα....
    Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Έχει λέγειν, γι'αυτό τα καταφέρνει. Γιατί επειμένει ο φίλος σου τόσο πολύ οτι παίζει τόσο ρόλο η εμφάνιση. Έπρεπε να κάναμε και οι 3 αυτή την συζήτηση απο κοντά. Θα τον είχα διαψεύσει άπειρες φορές.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 17-02-2016 at 01:22.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Έχει λέγειν, γι'αυτό τα καταφέρνει. Γιατί επειμένει ο φίλος σου τόσο πολύ οτι παίζει τόσο ρόλο η εμφάνιση. Έπρεπε να κάναμε και 3 αυτή την συζήτηση απο κοντά. Θα τον είχα διαψεύσει άπειρες φορές.
    Ούτε που ξέρω γιατί......
    Φυσικά αυτό το τσογλάνι δεν είναι κολλητός....Να το ξεκαθαρίσουμε.

Ούτε που ξέρω γιατί......
    Φυσικά αυτό το τσογλάνι δεν είναι κολλητός....Να το ξεκαθαρίσουμε.
    Οκ. Πιο πολύ σαν παρέα θα κάνετε , παρά σαν κανονικός φίλος φαντάζομαι. Όπως και νά'χει, σ'έχει παραπληροφορήσει άγρια αυτός.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οκ. Πιο πολύ σαν παρέα κάνετε φαντάζομαι. Ότι και νά'ναι, σ'έχει παραπληροφορήσει άγρια αυτός.
    Αν ήταν κολλητός,θα με ντρεπόμουν.....

Αν ήταν κολλητός,θα με ντρεπόμουν.....
    Και απλή παρέα που είναι, δε συμπεριφέρεται καλά αυτός απέναντί σου. Παρεπιπτόντως, να μια απόδειξη ακόμα που τον διαψεύδει:

https://www.youtube.com/watch?v=yOgz-65PATM

Και απλή παρέα που είναι, δε συμπεριφέρεται καλά αυτός απέναντί σου. Παρεπιπτόντως, να μια απόδειξη ακόμα που τον διαψεύδει:

https://www.youtube.com/watch?v=yOgz-65PATM
    Αυτός που πρωταγωνιστεί (ο Αστάθιος) χωρίς να θέλω να τον προσβάλω ή να τον υποτιμήσω, δεν είναι κούκλος η κάνας σωματαράς. Τα καταφέρνει γιατί έχει λέγειν και αυτοπεποίθηση, κάποια πράγματα που δεν έχω εγώ.

Member
    Ρε παιδιά τι λέγειν και αηδίες? Και όχι σιγά την εμφάνιση που έχει. Εμένα αν μου την έπεφτε έτσι κάποιος και ειδικά ο συγκεκριμένος θα του έχωνα σφαλιάρα και θα έφευγα!