Σκέφτομαι... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 116 FirstFirst ... 513141516172565115 ... LastLast
Results 211 to 225 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest

Θαυμασμός,ζήλεια ή μήπως μίσος?

Όπως είπα και σε ένα προηγούμενο thread,έχω έναν φίλο που αρέσει σε όλες και εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο του.Αυτός είναι ο ωραίος και εγώ ο χάλιας,σύμφωνα και με κάποιες.
    Εγώ περνώ απαρατήρητος σε σχέση με τις ωραίες,και αυτός το αντίθετο.Θέλω όμως να γίνω σαν αυτόν!Να αρέσω εγώ στις όμορφες!Να λένε εμένα όμορφο και αυτόν άσχημο.
    Θέλω να τον ξεπεράσω και να είμαι εγώ ο καλύτερος!
    Τελικά,τι από τα 3 νιώθω?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    και η ομορφιά είναι υποκειμένική κάποιες φορές..
    έχω φίλο που δεν είναι πλ ομορφος , απλά πραγματα,αλλα έχει αρκετη αυτοπεποίθηση , δεν τον έχει απσχολήσει ποτέ ιδιαίτερα η εμφάνιση του όπως εσένα αλλα κολλάει συνέχεια σε κοπέλες που δεν τις λες καθόλου όμορφες.. κ πραγματικά αυτου του αρέσουν αρκετα ! Και φίλες έχω που τους αρέσουν αγόρια που εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι μαζί τυς όχι μόνο θέμα εμφάνιση αλλα και στιλ γενικότερα, αλλα αυτές τους θεωρούν κάτι πολύ σπουδαίο..
    υπάρχουν ευτυχώς πολλά είδη ανθρώπων με πολλά και διαφορετικά γούστα, οπότε αδικούμε εντελώς τον εαυτο μας με το να θεωρούμε όμορφο ότι μας προβάλλουν στην τηλεόραση κτλ.
    Εμένα ΄προσωπικά οι ανδρες στα περιοδικά δεν μυ λένε τίποτα, γιατί για μένα έιναι κάτι ψευτικο, δεν με ξέρουν δεν τους ξέρω, μπορεί να είναι κ οι χειρότεροι χαρακτήρες,είμαι εντελώς εγκεφαλικός τύπος,όπως και πολλοί άλλοι..
    οπότε μην υποτιμάς τον εαυτό σου εσυ ο ιδιος , είναι κρίμα.
    Τα λεγόμενα κάποιων με έκαναν έτσι....
    Και θέλω να τους εκδικηθώ.....

Senior Member
    Φίλε,

α) Η ομορφιά είναι δευτερεύον χαρακτηριστικό στους άντρες. Σημαντικότερα η αυτοπεποίθηση, το μυαλό, η δουλειά και τα λεφτά. Και η εμπειρία. Απ ότι διάβασα χωλαίνεις σε όλα. Γι αυτό δε σου κάθεται αξιόλογη κοπέλα, όχι γιατί είσαι εμφανισιακά μέτριος.

β) Το σεξ δεν το κάνεις για να εκδικηθείς κάποιους, να βουλώσεις στόματα ή να βγεις απο πάνω. Ούτε για να αποδείξεις ότι μετράς σαν άντρας. Χαλάρωσε.

Banned
    δεν υπάρχει περιπτωση να το καταφερεις... αστο καλυτερα!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν υπάρχει περιπτωση να το καταφερεις... αστο καλυτερα!!
    Tι μου προτείνεις τότε?

Senior Member
    κόμπλεξ έχεις.. δεν υπάρχει κάτι πιο απωθητικό. Και πρόσεχε μην το καταλάβει κ ο φίλος σου και σε κάνει πέρα. άλλο να τον θαυμάζεις κι να θές να του μοιάσεις κι άλλο να θες να είναι αυτός άσχημος. τρέφεις πολύ άσχημα συναισθήματα για τον φίλο σου, είσαι ανταγωνιστικός κι αυτό δεν θα σου βγεί σε καλό. και ποιες είναι αυτές που σου παν ότι είσαι άσχημος ; ήρθαν και σου παν μες στη μούρη σου ότι είσαι άσχημος ; δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή και μην επηρεάζεσαι τόσο εύκολα από το τι λένε οι γύρω σου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    κόμπλεξ έχεις.. δεν υπάρχει κάτι πιο απωθητικό. Και πρόσεχε μην το καταλάβει κ ο φίλος σου και σε κάνει πέρα. άλλο να τον θαυμάζεις κι να θές να του μοιάσεις κι άλλο να θες να είναι αυτός άσχημος. τρέφεις πολύ άσχημα συναισθήματα για τον φίλο σου, είσαι ανταγωνιστικός κι αυτό δεν θα σου βγεί σε καλό. και ποιες είναι αυτές που σου παν ότι είσαι άσχημος ; ήρθαν και σου παν μες στη μούρη σου ότι είσαι άσχημος ; δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή και μην επηρεάζεσαι τόσο εύκολα από το τι λένε οι γύρω σου.
    Του είχα εξηγήσει την όλη φάση και μου είπε να είμαι πιο χαλαρός...
    Μετά από καιρό,σταμάτησε να μιλάει σε αυτές....
    Και μάλλον με το ''άσχημος'',ήμουν υπερβολικός!Εννοούσα να αρέσω εγώ περισσότερο σε κάποια ωραία....

Senior Member
    επισησ καποια στιγμη πρεπει να καταλαβεισ οτι ολεσ τισ κοπελεσ αμα τισ φερθεισ καλα θα σου φερθουν καλα
    και στο κατω κατω αν θεσ να λεγεσαι αντρασ οταν μεγαλωσεισ πρεπει να ακουσεισ μπινελικια και να φασ ξυλο
    αυτα ειναι τα βασικα τωρα αμα εσενα σου πανε δυο χαζομαρεσ δυο κοριτσακια και θεσ να τισ εκδικηθεισ καλωσ
    αλλα μεγαλονωντασ θα σου τυχουν χειροτερα απο αυτο και θα με θυμηθεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    επισησ καποια στιγμη πρεπει να καταλαβεισ οτι ολεσ τισ κοπελεσ αμα τισ φερθεισ καλα θα σου φερθουν καλα
    και στο κατω κατω αν θεσ να λεγεσαι αντρασ οταν μεγαλωσεισ πρεπει να ακουσεισ μπινελικια και να φασ ξυλο
    αυτα ειναι τα βασικα τωρα αμα εσενα σου πανε δυο χαζομαρεσ δυο κοριτσακια και θεσ να τισ εκδικηθεισ καλωσ
    αλλα μεγαλονωντασ θα σου τυχουν χειροτερα απο αυτο και θα με θυμηθεισ
    Ασχολείσαι ακόμη μαζί μου....
    Χμ....

Senior Member
    παρασυρθηκα και διασυρθηκα θα σου βαλω τραγουδακι γιατι ξερεισ τι μου τσακιζει τα νευρα και πασ και τα γραφεισ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    παρασυρθηκα και διασυρθηκα θα σου βαλω τραγουδακι γιατι ξερεισ τι μου τσακιζει τα νευρα και πασ και τα γραφεισ
    Δεν χρειάζεται....

Senior Member

Senior Member
    ε πωσ δε χρειαζεται λεγε τι ακουσ να βαζω τραγουδακια να κανω εξασκηση τισ μουσικεσ μου γνωσεισ

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Tι μου προτείνεις τότε?

Θα προτεινω εγω κατι . Αρχισε να πιστευεις οτι ειναι τα παντα δυνατα , οτι μπορεις να καταφερεις τα παντα , χωρις να φοβασαι την πιθανη αποτυχια , η αποτυχια ειναι μερος του παιχνιδιου . . Πολυς κοσμος αποτυχανει επειδη υποσυνειδητα δεν πιστευει οτι αξιζει να επιτυχει . Ετσι σκεφτομαι εγω , στα προσωπικα μου και σε δουλειες , χωρις ιχνος αλαζονειας , και μουχει βγει σε καλο .