Results 556 to 570 of 1736
Thread: Σκέφτομαι...
-
17-11-2015, 22:40 #556
Οποια ατομα φροντιζουν με τον τροπο τους να σου χαλανε τη διαθεση.Ομως αστα αυτα παρατηρησα οτι χρειαζεσαι συμβουλες απο καποιο ατομο που να εχει γνωση της ψυχολογιας οποτε θα ηθελα να μου πεις τι ειναι αυτο που σε απασχολει να σου πω την καταλληλη συμβουλη.
- 17-11-2015, 22:47 #557WhyAlwaysMe?Guest
Ας ξεκινήσουμε:Εμένα το πρόβλημα μου,είναι το γεγονός πως είμαι παρθένος στα 21(αν είναι δυνατόν),και θεωρώ πως δεν έχω ωραία εμφάνιση,η οποία τραβάει τις ωραίες κοπέλες.
Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο εδώ και 4 μήνες,μήπως και δω καμία προκοπή,αλλά ακόμη τίποτα....Δεν ήμουν ποτέ ο γόης,θεωρώ ότι υπάρχουν χειρότεροι από εμένα,αλλά δεν άρεσα ποτέ σε καμία εμφανίσιμη κοπέλα.Θα ήθελα να κάνω κάτι με μια ωραία κοπέλα(και όταν εννοώ ωραία,εννοώ λιγότερο όμορφη από την θεογκόμενα και καλύτερη από την μέτρια).
Και σήμερα,που πέτυχα έναν γνωστό μου,μιλούσαμε και για γυναίκες.Μιλήσαμε και για μια αντικειμενικά πολύ όμορφη γυναίκα(η οποία είναι και έξυπνη,ευγενική κλπ.),με την οποία μιλάω σε φιλικό επίπεδο.Του λέω σε μια φάση:''Και ποιός δεν θα την ήθελε''.
Και μου απαντά μετά:''Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε μαζί σου'',''Να ρίξεις αρκετά τον πήχη'',''Δεν ξέρεις τι γκόμενα έχω ρίξει εγώ''.
Τον ρωτάω ειρωνικά αν πρέπει να στοχεύω σε ασχημούλες και μου λέει ναι.
Στη συνέχεια του λέω πως η εμφάνιση δεν είναι το παν.(σύμφωνα και με εσάς εδω μέσα)
Μου λέει πως αυτή μετρά πιο πολύ από όλα.
Φρόντισε να μου δώσει την χαριστική βολή.
17-11-2015, 22:48 #558
Κατι σου ειπε καποιο ατομο.Ομως το ζητημα ειναι για ποιο λογο να ασχοληθεις εσυ με κατι που ειπε καποιος που δεν ειναι καν φιλος σου αλλα γνωστος σου;Ποιος ο λογος να μεταβαλλεται ετσι η ψυχολογια που εχεις απο καποιες λεξεις που σου ειπαν;Πες μου σε γενικη βαση ποια ειναι οσα σε απασχολουν να προσπαθησω να σε βοηθησω σε οσα κρινεις.
17-11-2015, 22:51 #559WhyAlwaysMe?GuestΜε πείραξε το στυλάκι που το είπε,η αλαζονεία που έβγαζε....
Αυτό που με απασχολεί,είναι η εμφάνιση μου.Οι φίλοι μου δεν θεωρούν πως είμαι άσχημος(το αντίθετο,ότι είμαι μια χαρά κανονικός),αλλά νιώθω να με χαλάει κάτι.
Και ότι με σιγουριά και αυτοπεποίθηση,μπορώ να πάω με όμορφη κοπέλα/γυναίκα.(ανεξαρτήτως εμφάνισης και δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει.)
17-11-2015, 22:56 #560
Ωραια καταρχην να ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι η εμφανιση ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο.Μια γυναικα που εσυ βλεπεις ωραια μπορει για μενα να ειναι απλα συμπαθητικη και το αντιθετο φυσικα.Το ιδιο ισχυει και στις γυναικες.Οσον αφορα το θεμα του γυμναστηριου καλα κανεις και πας για δυο λογους τονωνεις την αυτοπεποιηθηση σου καπως και ξεφευγει το μυαλο σου απο την καθημερινοτητα σου.Ο γνωστος σου μπορει να τα ριχνει σε ασχημουλες επειδη πιστευει οτι θελει πιο υψηλο ποσοστο επιτυχιας.Ομως κανει μια τρυπα στο νερο.Το ζητημα δεν ειναι η εμφανιση της κοπελας αλλα να την προσεγγισεις να της πεις με ωραιο τροπο οσα αισθανεσαι και αν για οποιονδηποτε λογο δεν θελει να μην πτοηθεις θα εχεις κανει την προσπαθεια σου δεν θα εισαι συνεχως με την αμφιβολια.Εξαλλου και σε σενα μπορει να στην πεσει με τον τροπο της καποια που της αρεσεις και εσυ να μην ενδιαφερεσαι.Συμβαινουν αυτα.Σημασια εχει να αξιοποιεις τις ευκαιριες οταν παρουσιαζονται.Μιλα της πες οσα νοιωθεις ισα ισα θα αισθανθεις οτι κανεις οσα μπορεις.
17-11-2015, 22:58 #561WhyAlwaysMe?GuestΌποια αυτοπεποίθηση τονώθηκε στο ελάχιστο με το γυμναστήριο,κατέρρευσε σε λίγα seconds....
Θεωρείς κακό που θέλω να κάτω κάτι με μια ωραία(όσο αντικειμενικά μπορεί να οριστεί η ομορφιά)?
Και δεν μπορώ να ηρεμήσω από ότι είπε ο άλλος.
Γιατί όμως κάνει τρύπα στο νερό,όπως λες?
17-11-2015, 23:03 #562
21 είσαι μόνο, εχεις όλον τον χρόνο με το μέρος σου να καταφέρεις να κάνεις κάτι και με μια όμορφη , δε σε πήραν τα χρόνια ,ούτε σημαίνει κάτι που δεν μπόρεσες να κάνεις κάτι μεχρι τώρα.
17-11-2015, 23:06 #563
Πιστευω οτι ο γνωστος σου απλα ενδιαφερεται να εχει οσο το δυνατον περισσοτερες κοπελες και στεκεται στην ποσοτητα κοπελιων που θα εχει στο καρνε του και οχι στην ουσια των πραγματων.Ολα τα πραγματα ξεκινανε απο το μυαλο και πως τα βλεπεις εσυ.Οταν εσυ πιστευεις κατι επιρρεαζεις το υποσυνειδητο σου να δει τα πραγματα οπως πιστευεις.Ομως δεν ισχυει ετσι.Εννοειται οτι μπορεις να βρεις μια ωραια κοπελα αυτην η ακομα πιο ωραια απο αυτην.Ο εχθρος σου ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος.Ο τροπος που βλεπεις τον εαυτο σου στον καθρεπτη.Εσυ μπορεις να βλεπεις ενα αδυναμο ατομο ενω καποιος αλλος πολυ πιο αδυναμος απο σενα να βλεπει τον εαυτο του σαν θηριο.Αυτο που κανεις αντανακλαται προς τα εξω.Πρεπει να πιστεψεις περισσοτερο στον εαυτο σου και να παιρνεις το θαρρος να μιλας σε κοπελες που σε ενδιαφερουν.Οσο πιο ωραιες τοσο με μεγαλυτερη ορεξη θα πας.Στην αρχη θα σου φανει δυσκολο θα εισαι μουδιασμενος ομως οσο συνεχιζεις θα πας ολο και πιο ανετα και θα βρεις ακομα και κοπελα 10 φορες πιο ωραια απο αυτη που θες.
17-11-2015, 23:13 #564
17-11-2015, 23:14 #565
17-11-2015, 23:18 #566
την επομενη φορα που θα βγεις για να πας σουπερμαρκετ ή κατι τετοιο και δεις μια που σου αρεσει και κοιταχτιτε μην τραβηξεις το βλεμα απλος χαμογελα,πηγενε με χαμογελο και γενικα να διχνεις οτι εισαι ευχαριστος ανθρωπος και πες "γεια σου τι κανεις??"(να ακους τι σου απανταει,και μην βιαζεσε να μιλησεις δωσε χρονο),μετα πες "κοιτα σε ειδα να περνας και ειπα οτι πρεπει να σε γνωρισω,αλλα το κακο ειναι οτι εχω μια δουλεια και βιαζομαι παρα πολυ,οποτε για να μην αφησουμε τα πραγματα στην τυχη,τι θα ελεγες να μου δωσεις ή να σου δωσω τον αριθμο μου και να βγουμε καποια στιγμη?οχι τιποτα αλλο απλος αμα δεν σου μιλουσα τωρα θα περνουσα καθε μερα απο εδω μπας και σε ξαναπετυχω :p...μπλα μπλα μπλα αμα γελαει και τετοια πες "ναι καλητερα ας αφησουμε το ολο πεσιμο και φλερτ με ηλιθιες ατακες γιατι οπως ειπα βιαζομαι αλλα δεν νομιζω οτι θα ειχε καμια επιτυχια κατι τετοιο με εσενα."αμα δεν εχεις αυτοπεποιθηση το ολο θεμα θα λυξει σε λιγοτερο απο 2 λεπτα.το θεμα δεν ειναι να παρεις νουμερο ουτε να δωσεις,ειναι να δεις τις αντιδρασεις,και εχει και πλακα.κανε εξασκιση γενικα και θα βρεις αυτοπεπιθιση
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
17-11-2015, 23:20 #567
Θα κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεπτη και δεν θα βλεπεις ενα αδυναμο ατομο αλλα ενα ατομο που ειναι αποφασισμενο να πετυχει τα παντα.Στη ζωη τιποτα δεν ειναι αδυνατο υπαρχουν μονο πραγματα που δεν προσπαθησες αρκετα.Θα ξεκινησεις να δινεις νεες ευκαιριες στον εαυτο σου.Να μιλας σε οποια σε ενδιαφερει να βγαινετε μαζι να λες οσα νοιωθεις και ετσι θα βρεις την κοπελα που θα ειναι ωραια ειτε αυτη ειτε ακομα πιο ωραια απο αυτη.Αρκει να πιστεψεις στον εαυτο σου και να περνας ωραια καθε στιγμη.
18-11-2015, 13:18 #568
Ωραία να σου πω τι πιστεύω και να μου πεις πόσο μέσα έπεσα; Για μένα η μόνη διαφορά ανάμεσα στις 13 και στις υπόλοιπες είναι απλά το πόσο περιποιούνται και το πόσο υφάκι έχουν. Δηλαδή αυτές οι 13 θα είναι οι δαπίτισες με την ακριβή τσάντα, το μακιγιάζ κάθε μέρα, γενικά στην τρίχα και το ύφος χιλίων καρδιναλίων. Θα υπάρχουν όμως στην σχολή σου άλλες τόσες που θα είναι στο ίδιο επίπεδο ομορφιάς απλά πιο απλές, πιθανόν δεν θα ασχολούνται τόσο με την εμφάνισή τους. Εσύ όμως από αυτά που περιγράφεις θέλεις να χτυπήσεις τις πρώτες 13. Δλδ όχι απλά αυτές που είναι συμπαθητικές αλλά τις κοπέλες που το παίζουν κιόλας, που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους κλπ. Ε, αν ισχύει αυτό τότε πιστεύω ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις αυτές τις κοπέλες γιατί δεν έχεις να τους προσφέρεις αυτά που θέλουν, δηλαδή να το παίζεις κι εσύ ότι είσαι κάποιος, να έχεις το καλό αυτοκίνητο, το μπρατσωμένο σώμα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και εμπειρίες. Αντί να ψάχνεις πώς θα βρεις την τέλεια γκόμενα εξωτερικά, γιατί δεν αρχίζεις 1) να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με ενδιαφέροντα ώστε να πιστέψεις κι εσύ περισσότερο στον εαυτό σου και έτσι να τραβήξεις το ενδιαφέρον κοριτσιών και 2) να αρχίσεις να μιλάς με κοπέλες που δεν είναι οι 13 δαπίτισσες της σχολής αλλά βλέπονται;
Μια κοπέλα είναι πολύ πιθανό ότι θα κάνει εκπτώσεις στην εμφάνιση του άλλου αν αυτός έχει άλλα χαρίσματα. Εγώ προσωπικά θα ήμουν με έναν άντρα που δεν είναι τόσο ωραίος αλλά 1) είναι πολύ κοινωνικός, 2) είναι ευχάριστος στις παρέες, 3) έχει χιούμορ, 4) έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγμα που δείχνει ότι δεν είναι μαμούχαλος 5) μπορώ να κάνω ενδιαφέρουσες συζητήσεις γιατί έχει πολλές γνώσεις. Με αυτά που γράφεις το δικό σου πρόβλημα είναι ότι δεν χτυπάς τις δαπίτισσες γιατί δεν έχεις λεφτά-αυτόκίνητο-ακριβά ρούχα-αυτοπεποίθηση-ύφακι και τις υπόλοιπες ωραίες γιατί δεν έχεις να τους προσφέρεις όλα αυτά που ανέφερα πιο πάνω δλδ χιούμορ, ωραίες συζητήσεις κλπ. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι το πρόβλημά σου είναι η εμφάνιση! Η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση, στη συνέχεια όλοι θέλουν κάτι παραπάνω για να κάνουν σχέση είτε άντρες είτε γυναίκες. Άρα κοίτα να βελτιώσεις πιο πολύ το μέσα σου παρά το έξω σου αν θέλεις σχέση με κάποια που βλέπεται όπως λες.
18-11-2015, 13:52 #569
Αυτον τον ορο , δαπιτισσα , πρωτη φορα τον ακουω !! το γκουγκλαρα , και παλι δεν πολυκαταλαβα το στυλ !! κυριλλε , που λεγαμε παλια ?
18-11-2015, 14:16 #570
δε του φτανουν οι συμπαθητικεσ που ειναι κοπελαρεσ οχι αυτοσ θελει δαπιτισσεσ ε και μετα φται εγω που του λεω εξυπναδεσ
για να χτυπησεισ δαπιτισσα πρεπει να τα εχεισ ολα αλλιωσ δε γινεται και λεφτα και προσωπικοτητα και καλη δουλεια
και λεφτα η οικογενεια σου και να φερεσαι και αψογα το πολυ να πασ με συμπαθητικη και χαρη θα σου κανει απο οτι σε βλεπω
γιατι οντωσ οι συμπαθητικεσ ειναι κοπελαρεσΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))