Σκέφτομαι... - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 116 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 1736
    Junior Member

σταματήσουν το κάπνισμα

Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Θα ηθελα να εκανα πιο υγιη διατροφη και να εκοβα το τσιγαρο
    σταματήσουν το κάπνισμα, πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τώρα θα σου λεγα για το μέτριο.....Αλλά εσύ που είσαι καλός από εμφάνιση,πας με ωραίες μόνο!
    Φυσικά δεν εννοώ ότι έχω γράψει στον συγκεκριμένο και είναι ειρωνική η απάντηση.Δεν έχω στόχο τις μη εμφανίσιμες.
    Και πρόσεχε λίγο πως μιλάς,θα περάσεις στην σκοτεινή πλευρά και βλέπω να καίγεσαι!
    Όταν λέω εγώ ότι μετρά πιο πολύ η εμφάνιση από όλα είμαι ρηχός.Ενώ εσύ ρε που μου προτείνεις μια μη όμορφη,όχι....
    Υ.Γ.:Θα χαρώ να σε διαψέυσω και εσένα,μαζί με άλλους 4-5!Έχεις πολλά νεύρα όταν γράφεις!Πρόσεχε μη κάνεις κανένα κακό!
    Υ.Γ.:Όταν μιλάω εγώ για αντικειμενικότητα κάποιων μελών.....
    Δεν παω με ωραιες μονο, ειχα κοπελα με γαμψη μυτη, οπως και κοπελα με πιασιματακια, φυσικα βλεποντουσταν και οι δυο και ποιος σου ειπε οτι οι μετριες ειναι μη εμφανισημες? Φυσικα και εισαι ρηχος οταν θελεις καποια που απλα σου φαινεται ωραια στο ματι και τιποτα αλλο και δεν θες καποια που να σε καταλβαινει κλπ. Δεν εχω νευρα και δεν στο ειπα με εμπαθεια και δεν σου ειπα να μην προσεγγισεις καποια τελεια. Στην αρχη κοιτας εμφανιση αλλα ριξε τα στανταρ σου και αρκεσου απλα στο να βλεπεται, υστερα κοιτα τον χαρακτηρα μη θες ντε και καλα να ειναι πανεμορφη αρκεσου στο να βλεπεται και μετα κοιτα τον χαρακτηρα, προσωπικα αν εβγαινα με μια τελεια και δεν γουσταρα τον χαρακτηρα της δεν θα εκανα σχεση σιγα μην ανεχτω το καθε ζωο μονο και μονο επειδη εχει εμφανιση, πριν καποια χρονια τα ειχα με μια πολυ ωραια, ε λοιπον δεν της φερομουν ομορφα επειδη ηταν ωραια αλλα της φερομουν οπως της αξιζε και οταν την χωρισα μετα απο καιρο εκανα κατι με καποια πιο κατω απο αυτην.

Senior Member
    Τι γίνεται Mac?
    Εδώ εγώ σκέφτομαι να διπλασιάσω τις ώρες άσκησης στο γυμναστήριο(μην πω να τις τριπλασιάσω).
    Δεν θα καταφερεις τιποτα εξτρα , 4 φορες / βδομαδα , 1.15 ωρα την φορα φτανει , αν μπορεις παραπανω , πα να πει οτι δεν γυμναζεσαι αρκετα σκληρα , σημασια εχει να κανεις τις σωστες ασκησεις , για αρχαριο , που θελει ογκο και δυναμη , κανε σκουωτ , γυμναζει καμμια 200αρια μυς , η αρσεις θανατου , ολες οι δυσαρεστες ασκησεις , κανουν δουλεια , παγκο , πιεσεις ωμων , μονοζυγο , και φτανουν αυτες , ωστε να φτιαξεις ενα μυικο υποβαθροι, και μετα να κανεις τις επιμερους ασκησεις .................και τρωγε θρεπτικα φαγητα , οχι junk , γυμναζομαι απο το 86 , ξερω το αντικειμενο τελεια .............εχε υπ οψη οτι εχει μεγαλη σημασια να δινεις στους μυς χρονο να αναλαβουν , τοτε μεγαλωνουν , οχι κατα την διαρκεια εκγυμνασης..............υπαρχουν πολλα προγραμματα , αλλα οι βασικες ασκησεις ειναι οι βαριες , μεγαλα βαρη = αποτελεσμα καλο , να βγαζεις 8 επαναληψεις , οχι παραπανω ......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    Αυτο ειπαμε φτιαχνεται.....Διατροφουλα και γυμναστηριο...Τελος ολα θα γινουν...Να εισαι ευτυχισμενος....Ο ευτυχισμενος ανθρωπος ειναι και ομορφος ανθρωπος!
    Πολυ σωστα , ο χαρουμενος ανθρωπος , ειναι ελκυστικος ..............παντα .....

Senior Member
    μαλλον για τις γυναικες ειναι πολυ σπουδαιο πραμα να ειναι ομορφες, γιατι οταν ειναι κοινωνικες παντα τους την πεφτουνδιαφοροι, με τους αντρες δεν συμβαινει κατι τετοιο,
    οι αντρες τις περισσοτερες φορες δεν εχουν καποιο τροπο για να ξερουν αν ειναι η οχι,εκτος ισως εαν εχουν κατι το πολυ ξεχωριστο, που το μαθαινουν απο μικρη ηλικια.

Senior Member
    εχεις ανοιξει τοσα θεματα στο εχουν εξηγησει τοσα ατομα(εσυ λες και εισαι τρολ δεν λες να το καταλαβεις)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Δεν παω με ωραιες μονο, ειχα κοπελα με γαμψη μυτη, οπως και κοπελα με πιασιματακια, φυσικα βλεποντουσταν και οι δυο και ποιος σου ειπε οτι οι μετριες ειναι μη εμφανισημες? Φυσικα και εισαι ρηχος οταν θελεις καποια που απλα σου φαινεται ωραια στο ματι και τιποτα αλλο και δεν θες καποια που να σε καταλβαινει κλπ. Δεν εχω νευρα και δεν στο ειπα με εμπαθεια και δεν σου ειπα να μην προσεγγισεις καποια τελεια. Στην αρχη κοιτας εμφανιση αλλα ριξε τα στανταρ σου και αρκεσου απλα στο να βλεπεται, υστερα κοιτα τον χαρακτηρα μη θες ντε και καλα να ειναι πανεμορφη αρκεσου στο να βλεπεται και μετα κοιτα τον χαρακτηρα, προσωπικα αν εβγαινα με μια τελεια και δεν γουσταρα τον χαρακτηρα της δεν θα εκανα σχεση σιγα μην ανεχτω το καθε ζωο μονο και μονο επειδη εχει εμφανιση, πριν καποια χρονια τα ειχα με μια πολυ ωραια, ε λοιπον δεν της φερομουν ομορφα επειδη ηταν ωραια αλλα της φερομουν οπως της αξιζε και οταν την χωρισα μετα απο καιρο εκανα κατι με καποια πιο κατω απο αυτην.

Ναι,για αυτό τις λένε μέτριες(δηλαδή μη όμορφες).
    Είδες που και εσύ μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι η εμφάνιση μετρά πιο πολύ,καθώς μου προτείνεις μη όμορφες?
    Αλλά ξέχασα,εγώ είμαι ο ρηχός.
    Θα δικαιωθώ μια μέρα,και θα βουλώσω στόματα εδώ μέσα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Μα γιατί το γυρίζεις σε μένα; Δεν έχω εγώ κανένα πρόβλημα με τις σχέσεις μου. Επίσης εγώ δεν θα σου επιβάλλω τη γνώμη μου με ποια να πας σου λέω απλά ότι οι άνθρωποι έχουν πολλές πτυχές και ότι ακόμη και αν πετύχεις το όνειρό σου να είσαι με μια όμορφή, στην πράξη τα πράγματα μάλλον θα είναι πολύ διαφορετικά απ'ότι τα έχεις φανταστεί. Επίσης θα σου πρότεινα να πηγαίνεις σε μέρη που παίζουν τη μουσική που σου αρέσει ή να βρεις δραστηριότητες από τα ενδιαφέροντά σου (τύπου ξέρω γω θεματικά πάρτυ 80's). Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις μια κοπέλα με παρόμοια ενδιαφέροντα με σένα. Αλήθεια πιστεύω ότι αν βρεις μια κοπέλα που σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και είναι γλυκιά και ομορφούλα θα ξεχάσεις τα μοντέλα που έχεις στο μυαλό σου.
    Δίνω ευκαιρίες σε άτομα μη ωραίας εμφάνισης,όσο και εσύ.....

Senior Member
    Ναι,για αυτό τις λένε μέτριες(δηλαδή μη όμορφες).
    Είδες που και εσύ μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι η εμφάνιση μετρά πιο πολύ,καθώς μου προτείνεις μη όμορφες?
    Αλλά ξέχασα,εγώ είμαι ο ρηχός.
    Θα δικαιωθώ μια μέρα,και θα βουλώσω στόματα εδώ μέσα.
    Τις λενε μετριες γιατι κατι κανουν, αλλιως θα τις ελεγαν ασχημες, ναι εσυ εισαι ο ρηχος εγω σου ειπα οτι μετραει ΚΑΙ η εμφανιση ενω εσυ λες οτι μετραει μονο, ας υποθεσουμε οτι θελουν να κανουν κατι μαζι σου 2 κοπελες, μια πολυ ομορφη που ειναι χαζη και δεν εχει καλο χαρακτηρα και μια που βλεπεται αλλα εχει χαρακτηρα και εγγεφαλο τι θα διαλεγες? Θα σου πω εγω την ωραια και χαζη θα διαλεγες, ειδες λοιπον?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τις λενε μετριες γιατι κατι κανουν, αλλιως θα τις ελεγαν ασχημες, ναι εσυ εισαι ο ρηχος εγω σου ειπα οτι μετραει ΚΑΙ η εμφανιση ενω εσυ λες οτι μετραει μονο, ας υποθεσουμε οτι θελουν να κανουν κατι μαζι σου 2 κοπελες, μια πολυ ομορφη που ειναι χαζη και δεν εχει καλο χαρακτηρα και μια που βλεπεται αλλα εχει χαρακτηρα και εγγεφαλο τι θα διαλεγες? Θα σου πω εγω την ωραια και χαζη θα διαλεγες, ειδες λοιπον?
    Το ίδιο θα διάλεγες και εσύ.Είδες που μετρά πιο πολύ από όλα,αφού μου λες να μην πάω με ωραία?
    Και μην εξάπτεσαι.Δεν σου είπε ο Obi Wan ή ο Yoda να είσαι ήρεμος και να μην θυμώνεις εύκολα?
    Υ.Γ.:Μέτρια=μη άσχημη αλλά και μη όμορφη.Άρα βλέπεται με τα 1000 ζόρια.

Senior Member
    Το ίδιο θα διάλεγες και εσύ.Είδες που μετρά πιο πολύ από όλα,αφού μου λες να μην πάω με ωραία?
    Και μην εξάπτεσαι.Δεν σου είπε ο Obi Wan ή ο Yoda να είσαι ήρεμος και να μην θυμώνεις εύκολα?
    Υ.Γ.:Μέτρια=μη άσχημη αλλά και μη όμορφη.Άρα βλέπεται με τα 1000 ζόρια.
    Δεν θα διαλεγα το ιδιο με σενα... Μπορεις να μου στειλεις φωτο καποιας απο το ιντερνετ για να δω τι εννοεις οταν λες μετρια?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν θα διαλεγα το ιδιο με σενα...
    Να μην στοχεύσω ποτέ σε καμία όμορφη,εμπαθή μαθητευόμενε Jedi?

Senior Member
    Να μην στοχεύσω ποτέ σε καμία όμορφη,εμπαθή μαθητευόμενε Jedi?
    Να το κανεις, μη στοχευεις ΜΟΝΟ σε τετοιες, στοχευσε ΚΑΙ σε αλλες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να το κανεις, μη στοχευεις ΜΟΝΟ σε τετοιες, στοχευσε ΚΑΙ σε αλλες.
    Σαν την άσχημη κνίτισσα που με γούσταρε?

Senior Member
    Σαν την άσχημη κνίτισσα που με γούσταρε?
    Πως ειναι η κνιτισα που σε γουσταρε?

Page 84 of 116 FirstFirst ... 3474828384858694 ... LastLast