Results 1,381 to 1,395 of 1736
Thread: Σκέφτομαι...
-
02-02-2016, 22:56 #1381WhyAlwaysMe?Guest
Διάβασα το εξής:
Κάντε γυμναστική
Η γυμναστική κάνει καλό, όχι μόνο στη φυσική κατάσταση και την υγεία, αλλά και στην πέραση που έχεις στο αντίθετο φύλο. Πέρα λοιπόν, από τα προσωπικά και ιδιαίτερα γούστα κάθε γυναίκας, ο μέσος όρος προτιμάει τους γυμνασμένους και καλοσχηματισμένους άντρες.
- 02-02-2016, 23:12 #1382
Ότι και καλά βγαίνεις έξω και πέφτεις πάνω σε τέτοιους! Ρε Why, η ιστορία αυτή κούρασε, να ήσουν χαζός να σε δικαιολογούσα, αλλά να στροφάρεις και να μη δέχεσαι άλλη άποψη...τότε γιατί νοιάζεσαι να μάθεις, εφόσον ποτέ δεν ακούς την αντίθετη γνώμη; Προσωπικά σου έχω πει αρκετές φορές ότι μπορείς (ακόμα και χωρίς αυτό τον σωματότυπο) να είσαι με μια όμορφη κοπέλα! Και η όμορφη κοπέλα, όμως, δε θα ενδιαφερθεί για τους μύες σου και μόνο, αν θέλει σχέση...αλλιώς το πράγμα πάει αλλού... Be yourself !! Μην προσποιείσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι, μάθε τρόπους και εκμεταλλεύσου στο έπακρον όλα σου τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντα για να τραβήξεις την προσοχή της, χωρίς φανφάρες. Αυτά από μένα, όσο ασχολήθηκα ασχολήθηκα!
Εύχομαι ολόψυχα το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!!
02-02-2016, 23:20 #1383WhyAlwaysMe?Guest
03-02-2016, 00:03 #1384
03-02-2016, 00:04 #1385
03-02-2016, 00:04 #1386
03-02-2016, 00:06 #1387
03-02-2016, 00:09 #1388WhyAlwaysMe?Guest
03-02-2016, 00:20 #1389
Εξαρταται .............αμα ειναι καμμια πιτσιρικα , που σαυτες απευθυνεσαι λογω ηλικιας σου , μπορει και τον πρωτο , αλλα αν δεν ειναι κανα χαζο , δεν θα την κρατησει το γυμνασμενο σωμα .............................σε μεγαλυτερες ηλικιες , που δεν απευθυνεσαι , τον δευτερο ..................δεν ξερω τι προσωπικοτητα εχεις , δεν σε γνωριζω αλλωστε , αλλα η προσωπικοτητα ειναι αυτη που κραταει μια σχεση , μπορεινα ελκυσει ενα γυμνασμενο σωμα , αλλα αν δεν εχεις την καταλληλη προσωπικοτητα , δεν θα την κρατησεις ...........................θαλεγα οτι στις σχεσεις , παιζει ενα 20% το καλο σωμα , και ενα 80 % η προσωπικοτης , αναφερομαι στο πως λειτουργουν οι γυναικες , στους αντρες , παιζει ενα 35% η εμφανιση , για μας τους ντρες , και ενα 65% η προσωπικοτης της γυναικας ,και αυτο ειναι οι δικες μου προτιμησεις , οχι ολων , βλεπω στην TV , σε τηλεπαιχνιδια , κατι ζευγαρια , καιλεω , καλα πωε την πηρε αυτος αυτν , αλ΄λα ετσι ειμαι εγω ............
03-02-2016, 01:04 #1390
WhyAlwaysMe?, η προσωπικοτητα, το χιούμορ, το λέγειν, και η αυτοπεποίθηση παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο. Μόνο αυτά τα λίγα ξέρω. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω σ'αυτόν τον τομέα (δεν το λέω ειρωνικά), αλλα δυστυχώς δεν γνωρίζω καν πως, + οτι δεν μπορώ να βοηθήσω ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό. :(
03-02-2016, 01:47 #1391
εν ξερεις λιγα , ολα τα ξερεις , σωστα τα λες , το θεμα ειναι να τα εφαρμοσεις , εγω που τα εφαρμοζω , ειμαι πολυ ευκολος να πιασω κουβεντα , δεν εχω λεγειν , επικοινωνιακος ειμαι , ξερω τι πρεπει να πω και να μην πω , εχω πει και κοτσανες , αλλα σκασιλα μου , να γελασεις , ειχα πει σε μια υπαλληλο σαντουιτσαδικου , πολυ μικροτερη μου , αφου με εξυπηρετησε , ' θα μπορουσατε να με δειτε κατι παραπανω απο φιλο ? ' , κοτσανα ολκης , μου απαντα , ' δεν ξερω , ειμαι μικρη ' ( 20αρα ηταν , αλλα μουρθε ) , α , καλα της λεω , με συγχωρειτε ', και συνεχισα να τρωω το σαντουιτς μου , σε μια αλλη , καθοταν μονη σενα τραπεζι , περασμενη ωρα , everest , ' εχετε διαθεση για κουβεντα ' , ' οχι ευχαριστω ' , εγω , ' ενταξει , δεν πειραζει ' , εχω φαει ακυρα , αλλα δεν πτοουμαι , το πιο ευκολο ειναι στο σουπερμαρκετ , ' α , κι εσεις παιρνετε γαλοπουλα καπνιστη ? ποια μαρκα ειναι η καλυτερη κατ εσας ? ' , εκει πιανεις κουβεντα , κανονικα , η στο ταμειο , ' νομιζω οτι ο Σκλαβενιτης εχει τις πιο καλες τιμες ' ( επικαιρο θεμα ) , ' ναι , κι εγω ετσι πιστευω " , εγω , ' σε σχεση με τον Βασιλοπουλο ' ? εκει παλι αν εχει διαθεση η αλλη , συνεχιζεται η κουβεντα , φαντασια ναχεις , και να εισαι φυσικος , το κανω πολλες φορες , ετσι , για πλακα , μαρεσει να πιανω κουβεντα σε αγνωστες , κι ας τρωω ακυρα ................οπου κι αν παω , θα πιασω κουβεντα , στα ρουχα ας πουμε , ' πως σας φαινεται αυτο , δεσποινις ' , μου λεει , ' να παρω το αλλο χρωμα η αυτο ' ? , γενικα , καταλαβαινεις απο το στυλ που σου μιλαει , αν εχει διαθεση η οχι , θαλεγα , μια στις 20-30 εχει διαθεση , αλλα so what , θα μου πεσει η αυτοπεποιθηση αν φαω ακυρο ? οχι βεβαια , θα μου πεσει η αυτοπεποιθηση μονο αν με αφησει γυναικα , μεσα σε δεσμο , αν και δεν εχει συμβει αυτο ποτε ............
03-02-2016, 02:38 #1392
Δες το καλο!
Αν πεσεις στην θαλασσα δεν θα πνιγεις :Ρ:Ρ
Κοιταξε Why. ξερω πως αυτο που θα σου πω δεν θα το ακουσεις.... σου εχει κολησει πως αν γινεις Σβαρτζενεκερ θα σε κυνηγάν οι γυναικες και οτι σου πω θα παει στο βροντο αλλα θα στο πω με την ελπιδα οτι θα το βαλεις εστω και στο πισω μερος του μυαλου σου....
Οι μονες γυναικες που θελουν αντρα, στυλ τετοιο που θες, ειναι οι ανωριμες (ή οι μετριες που σου ειχα πει και πιο πριν) και αυτο γτ δεν ξερουν απο ανθρωπους. Βλεπουν στις ταινιες τον πρωταγωνιστη που ειναι Ραμπο και ταυτοχρονα ο πιο καλος, πιστος και τελειος συντροφος και νομιζουν πως και στην ζωη τα ιδια ισχυουν. Οταν φανε τα μουτρα τους τοτε αρχιζουν να κοιταζουν κατι αλλο (Δεν θα πω ψυχη και αλλα τετοια γτ αυτά ΠΟΤΕ δεν τα κοιταζουν) και αυτο ειναι το μπλα μπλα. το να την κανεις να κρεμεται απο τα χειλη σου με καθε σου κουβεντα. Προσπαθησε να καλλιεργήσεις αυτο το χαρακτηριστικό οσο ειναι νωρις γτ οταν επιτελους το καταλαβεις απο μονο σου θα ειναι αργα.
Και εγω στην ηλικία σου νομιζα πως αν αδυνάτιζα και γυμναζομουν λιγο οι γυναικες θα με ηθελαν και εκανα πολλα για να αδυνατίσω και τελικα τιποτα δεν αλλαξε. Το μονο που μου εμεινε ειναι μια πικρίλα στο στομα....
Για αυτο αν θες να αδυνατισεις καντο για σενα!!! Αν θες να γυμναστείς καντο για σενα!!!!!! Καμια δεν αξιζει περισσοτερο απο τον ιδιο μας τον εαυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
03-02-2016, 02:41 #1393
03-02-2016, 03:08 #1394
Αυτό είναι το δύκολο, η εφαρμογή, ενώ είναι εύκολο να το λέω. Οι κοτσάνες πού'χω πει εγώ ήταν και πολύ απωθητικές. Βασικά ,ηλ****τητες είχα πει. Γελοιοποιήθηκα και "έφυγα με την ουρά στα σκέλια." Δε μίλαγα για ώρα και ήμουν χάλια.
Να, αυτά δεν μπορώ να τα κάνω. Είμαι λίγο κλειστός και εσωστρεφής. Τα άκυρα που τρώω με πονάνε αφάνταστα γιατί μου θυμίζουν κάθε φορά την μπακουρίτιδά μου κλπ. Απ'την άλλη, έτσι και κάνω κάτι κάποια που θέλω, απλά δε λέγεται το πόσο θα χαρώ και θα το πανηγυρίσω. Σαν να μην υπάρχει αύριο.
Αυτό ναι, το καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά. Γι'αυτό και δεν πιάνω την κουβέντα με κοπέλα. Άμα μου απαντήσει, θα μου απαντάει μονολεκτικά και βιαστικά. Και επειδή ξέρω τι θα ακολουθεί, δεν το κάνω εξαρχής.
Έτσι είναι πείπου με την στατιστική. Ίσως και λιγότερο αυτές τις μέρες λόγω κρίσης, κλπ. Εμένα μου πέφτει η αυτοπεποίθηση όχι τόσο γιατί έφαγα ένα απλό άκυρο, αλλα επειδή μου θυμίζει εκείνη τη στιγμή οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, και το χειρότερο είναι οτι επειβεβαιώνομαι βάσει του αποτελέσματος. Γι'αυτό και έγραψα παραπάνω ότι θα το πανηγύριζα άγρια έτσι και έκανα τίποτα με κοπέλα.
03-02-2016, 08:49 #1395
Nομιζω οτι εχεις πεσει στην παγιδα της αυτο εκπληρουμενης προφητειας , εχεις προδικασει το ( κακο ) αποτελεσμα , και μολις συμβει , λες απο μεσα σου , τοξερα εγω .
Μου θυμιζεις μια κωμωδια που μοιραζε καποιος φυλλαδια η διαφημηστικα , και εβλεπε οτι οι διαβατες μολις τα παιρναν , τα τσαλακωναν και τα πεταγαν , ε , απο καποιο σημειο και μετα , τουςς τα εδινε ηδη τσαλακωμενα !!!! αυτο κανεις , τσαλακωνεις απο πριν το χαρτι ............................