Σκέφτομαι... - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 116 FirstFirst ... 488896979899100108 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 1736
    Senior Member
    Quote Originally Posted by yanat View Post
    Εχω παρατηρησει οτι ειναι φορες που νιωθω εκτρωμα και αλλες που νιωθω ευχαριστημενη. Ο παραγοντας που κανει τη διαφορα ειναι η διαθεση μου. Συνηθως αν περιποιηθω λιγακι νιωθω καλυτερα. Επισης προσπαθω να μη δινω τοση σημασια στην εμφανιση μου οταν νιωθω χαλια. Παλιοτερα δεν ηθελα καν να βγαινω απ το σπιτι. Πλεον λεω οκ, δεν κοιταζομαι αλλο στον καθρεφτη / αν βγω κι ετσι δε θα καταλαβει κανεις οτι ειμαι εξωγηινη κατα βαθος / δε βγαινω για να κατακτησω τον κοσμο με την ομορφια μου αλλα για να κανω δουλειες η να κανω κατι που με ευχαριστει.
    Γιατί δίνουμε τόση σημασία στην ομορφιά άραγε; Εμένα μου αρκεί ένα χαμόγελο και μια ειλικρινή κουβέντα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Γιατί δίνουμε τόση σημασία στην ομορφιά άραγε; Εμένα μου αρκεί ένα χαμόγελο και μια ειλικρινή κουβέντα!
    Γιατί να μην δίνουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ψιτ,καλύτερα να μην σε γουστάρει ερωτικά κανένας,παρά να σε γουστάρει κάποιος μη ωραίος!
    Βλέπε εμένα και την άπλυτη που έλεγα.
    Εξαρτάται, πως τον εννοείς τον "μη ωραίο"; Πχ αυτοί οι τύποι με τους κοιλιακούς που ποστάρεις, δε μου αρέσουν!

Member
    Δεν ξερω :/ στους αλλους δε με ενδιαφερει καθολου η εμφανιση παρα μονο η υγειινη τους οσον αφορα το εξωτερικο.
    βασικα πιστευω οτι βλεπουμε τις ατελειες μας και τις κανουμε ΤΟΣΕΣ γιατι ακριβως ειναι δικες μας.. αν ηταν πανω σε καποιον αλλο δε θα διναμε σημασια πανω απο 2 δευτερολεπτα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εξαρτάται, πως τον εννοείς τον "μη ωραίο"; Πχ αυτοί οι τύποι με τους κοιλιακούς που ποστάρεις, δε μου αρέσουν!
    Έχεις πει ότι δεν είσαι ωραία.Αν ήσουν,πόσο στοίχημα ότι θα σου άρεσαν?
    Και όταν εννοώ μη ωραίο,σκέψου στο αρσενικό,κάτι αντίστοιχο με την κνίτισσα που με γούσταρε.
    Υ.Γ.:Η διατροφολόγος μου είπε πως τελικά δεν είναι σωσίβιο,αλλά δέρμα και ότι οφείλεται στον σωματότυπο μου.....

Senior Member
    Έχεις πει ότι δεν είσαι ωραία.Αν ήσουν,πόσο στοίχημα ότι θα σου άρεσαν?
    Και όταν εννοώ μη ωραίο,σκέψου στο αρσενικό,κάτι αντίστοιχο με την κνίτισσα που με γούσταρε.
    Υ.Γ.:Η διατροφολόγος μου είπε πως τελικά δεν είναι σωσίβιο,αλλά δέρμα και ότι οφείλεται στον σωματότυπο μου.....
    Αν ήμουν ωραία, με αυτό τον χαρακτήρα, τα ίδια θα σου έλεγα! Μπορεί να μην είμαι ωραία, αλλά άσχημα κόμπλεξ με την εμφάνιση και κατ' επέκταση με το πρόβλημά μου δεν έχω...εντάξει, θα ήθελα να είμαι πιο όμορφη με κάποια κιλά κάτω, αλλά δεν είμαι προς το παρόν, αυτό όμως διορθώνεται...Υπάρχουν όμορφες που είναι τίγκα στα κόμπλεξ και είναι δυστυχισμένες (και μόνες κατ'επέκταση), επίσης υπάρχουν πάμπολλα σούργελα που περνιούνται για ωραίες και έχουν τον αέρα της "εγώ είμαι και άλλη δεν είναι". Τέλος, υπάρχουν κάτι θεό**** που κυκλοφορούν με κάτι τύπους "κάτω του μετρίου" και αναρωτιέσαι, μα πως; Συμβαίνει και το αντίστροφο!
    'Ο,τι στοίχημα θες!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν ήμουν ωραία, με αυτό τον χαρακτήρα, τα ίδια θα σου έλεγα! Μπορεί να μην είμαι ωραία, αλλά άσχημα κόμπλεξ με την εμφάνιση και κατ' επέκταση με το πρόβλημά μου δεν έχω...εντάξει, θα ήθελα να είμαι πιο όμορφη με κάποια κιλά κάτω, αλλά δεν είμαι προς το παρόν, αυτό όμως διορθώνεται...Υπάρχουν όμορφες που είναι τίγκα στα κόμπλεξ και είναι δυστυχισμένες (και μόνες κατ'επέκταση), επίσης υπάρχουν πάμπολλα σούργελα που περνιούνται για ωραίες και έχουν τον αέρα της "εγώ είμαι και άλλη δεν είναι". Τέλος, υπάρχουν κάτι θεό**** που κυκλοφορούν με κάτι τύπους "κάτω του μετρίου" και αναρωτιέσαι, μα πως; Συμβαίνει και το αντίστροφο!
    'Ο,τι στοίχημα θες!
    Τα κόμπλεξ που λες,σου εξήγησα πως μου δημιουργήθηκαν.
    Ότι στοίχημα θέλω?Δείξε καμιά φώτο.Ιδιωτικώς αν γίνεται.

Senior Member
    Συμβαινει γτ οι πολυ ωραιεσ βλεπουν αλλα απο τισ αλλεσ γι αυτο συμβαινει αυτο θελουν η σκληρουσ αμα ειναι ασχημοι η καλα παιδια δε βλεπουν εμφανιση οι ωραιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    εγω ξερω παντως οτι δεν υπαρχει μονο ενα ωραιο. μου εχουν αρεσει πολλοι διαφορετικοι τυποι αντρων.

επισης δε μπορω να ακουω τη γνωμη τους για το πως θα πρεπει να ειναι η εμφανιση μου, γιατι αφενος υπαρχουν 243131231 γνωμες και αφετερου αν ακουγα τους περισσοτερους τωρα θα ημουν υπερβαρη (δεν εχω απολυτως τιποτα κατα των υπερβαρων, καποια στιγμη ευχομουν ενας συγκεκριμενος να γυρισει να με κοιταξει... απλα δεν κουβαλαω καλα τα επιπλεον κιλα ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ :/). γι αυτο το λογο οταν κανω γυμναστικη την κανω για μενα.. και κυριως για τη μεση μου (και ταυτοχρονα επωφελουνται κι αλλα μελη του σωματος). το ντυσιμο κλπ παλι για μενα, δεν εχω καθολου σεξυ ρουχα. Και το βαψιμο το κανω απλα επειδη μπορω :Ρ

Senior Member
    Τα κόμπλεξ που λες,σου εξήγησα πως μου δημιουργήθηκαν.
    Ότι στοίχημα θέλω?Δείξε καμιά φώτο.Ιδιωτικώς αν γίνεται.
    Δε θα ποστάρω, όχι γιατί ντρέπομαι, για ευνόητους λόγους όμως...αν θες σου στέλνω, δεν έχω θέμα...:)
    Δε λέω ότι δεν έχεις δίκαιο και εγώ πολλές φορές αισθάνομαι αδικημένη από τους άλλους και το εκφράζω έντονα ή με λάθος τρόπο!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δε θα ποστάρω, όχι γιατί ντρέπομαι, για ευνόητους λόγους όμως...αν θες σου στέλνω, δεν έχω θέμα...:)
    Δε λέω ότι δεν έχεις δίκαιο και εγώ πολλές φορές αισθάνομαι αδικημένη από τους άλλους και το εκφράζω έντονα ή με λάθος τρόπο!
    Αυτό εννοώ,λέγοντας ιδιωτικώς.
    Να στείλεις αν μπορείς.

Senior Member
    Δημοσίως διάβασα, lololol.

Why, νιωθεις καλα να σκεφτεσαι συνεχως τι πιστευουν οι αλλοι για εσενα ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Why, νιωθεις καλα να σκεφτεσαι συνεχως τι πιστευουν οι αλλοι για εσενα ?
    Tι ερώτηση-βόμβα είναι αυτή?

Απάντησε σε εσενα. Πισω απο ολα αυτα που λες εγω θελω να δεις εσενα.
    Θελεις να σε προωθησεις σε αυτον τον κοσμο μονο για το κορμι ? Τοτε ναι μπορεις ευκολα να το κανεις. Οταν νιωσεις οτι αγγιξες τον στοχο σου, διεκδiκησε την επιθυμια σου. Αφου το κανεις αν θες θα μοιραστεις την εμπειρια σου.

Εισαι καλο παιδι. Μιλας αφοριστικα λογω αμυνας. Οταν μιλας απολυτα και αφοριστικα λογικο ειναι να λαβεις αντιλογο.
    Προχωρησε με σαφης στοχους και δες εσενα.

*Φιλικα η CC.
    "Make sure your worst enemy isn't you"