Σκέφτομαι... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 116 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast
Results 76 to 90 of 1736
    Senior Member
    Η Σαρλιζ και η Μεγκαν δεν προλαβαινουν τωρα.. Καμια αλλη?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Η Σαρλιζ και η Μεγκαν δεν προλαβαινουν τωρα.. Καμια αλλη?
    Η Ελένη Λουκά(έλα,δεν μπορείς να πεις.Στα κυβικά μου είναι :Ρ)
    Για πες μου και εσύ κάποια που θεωρείς όμορφη.Έτσι για να δω το γούστο σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Η Ελένη Λουκά(έλα,δεν μπορείς να πεις.Στα κυβικά μου είναι)
    χαχαχαχα !
    Τελος παντων ειμαι σιγουρη οτι εισαι μια χαρα παιδι , απλα εχεις διαστρεβλωμενες πεποιθησεις περι ομορφιας , φανταζομαι και στον ιδιο σου τον εαυτο. Ασε τις σταρ και κοιτα κατι πιο γηινο..Υπαρχουν γλυκυτατα ατομα εκει εξω , ανδρες , γυναικες .. Θα θυσιασεις τωρα την μανουλα για την Σαρλιζ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    χαχαχαχα !
    Τελος παντων ειμαι σιγουρη οτι εισαι μια χαρα παιδι , απλα εχεις διαστρεβλωμενες πεποιθησεις περι ομορφιας , φανταζομαι και στον ιδιο σου τον εαυτο. Ασε τις σταρ και κοιτα κατι πιο γηινο..Υπαρχουν γλυκυτατα ατομα εκει εξω , ανδρες , γυναικες .. Θα θυσιασεις τωρα την μανουλα για την Σαρλιζ?
    Καταρχήν,αν διάβασες το πρώτο μου ποστ,εννοώ όμορφη,αλλά όχι στο επίπεδο της Theron.
    Πίστεψε με,δεν κοιτάω τις θεογκόμενες....
    Μια χαρά παιδί.Και περιγραφή να σου κάνω,δεν θα βοηθήσει σε κάτι....Για ξαναδιάβασε τα προηγούμενα(+τα ''γλυκόλογα'' σου για εμένα).
    Αυτό για την μάνα μου,αν είναι να πετύχω τον στόχο,δηλαδή να πάω με μια ωραία,let it happen!

Senior Member
    Καταρχήν,αν διάβασες το πρώτο μου ποστ,εννοώ όμορφη,αλλά όχι στο επίπεδο της Theron.
    Πίστεψε με,δεν κοιτάω τις θεογκόμενες....
    Μια χαρά παιδί.Και περιγραφή να σου κάνω,δεν θα βοηθήσει σε κάτι....Για ξαναδιάβασε τα προηγούμενα(+τα ''γλυκόλογα'' σου για εμένα).
    Αυτό για την μάνα μου,αν είναι να πετύχω τον στόχο,δηλαδή να πάω με μια ωραία,let it happen!
    Ναι το ειδα γι'αυτο σε ρωτησα να μου παραθεσεις μια γυναικα που θεωρεις ομορφη και ισως πιο γηινη αλλα ειπες για την Σαρλιζ παλι. Αυτα ειχα να σου πω , καλη συνεχεια στην αναζητηση σου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι το ειδα γι'αυτο σε ρωτησα να μου παραθεσεις μια γυναικα που θεωρεις ομορφη και ισως πιο γηινη αλλα ειπες για την Σαρλιζ παλι. Αυτα ειχα να σου πω , καλη συνεχεια στην αναζητηση σου.
    Επώνυμη γυναίκα όμορφη?
    Μυαλό μείον άπειρο,με συγχωρείς...
    Υ.Γ.:Επιθυμία μου είναι,μιας και πάω γυμναστήριο,να κάνω ένα σώμα σαν του Σπαλιάρα ή του David Gandy.Για να τραβήξω και τα βλέμματα των ωραίων...

Senior Member
    Με το μυαλο που κουβαλας φιλε και σαν τον σπαλιαρα να εισαι δυσκολα θα ριξεις γκομενα και αυτο γιατι ειναι εντελως ανωριμος συναισθηματικα και περαν απο κανενα τσολι δεν θα σου κατσει τποτα.Αρχισε λοιπον μαζι με την αναπτυξη των μυων σου να καλλιεργεις και την πνευματικη σου αναπτυξη γιατι ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα ειναι πολυ ανωριμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    Με το μυαλο που κουβαλας φιλε και σαν τον σπαλιαρα να εισαι δυσκολα θα ριξεις γκομενα και αυτο γιατι ειναι εντελως ανωριμος συναισθηματικα και περαν απο κανενα τσολι δεν θα σου κατσει τποτα.Αρχισε λοιπον μαζι με την αναπτυξη των μυων σου να καλλιεργησεις και την πνευματικη σου αναπτυξη γιατι ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα ειναι πολυ ανωριμος.
    Αυτο... !!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτο... !!!
    Εσύ πριν είπες πως σου φαίνομαι μια χαρά παιδί.
    Αν περιέγραφα τον εαυτό μου(όχι ότι θα οδηγούσε σε ασφαλή συμπεράσματα),πόσο στοίχημα θα άλλαζες άποψη?

Senior Member
    Εσύ πριν είπες πως σου φαίνομαι μια χαρά παιδί.
    Αν περιέγραφα τον εαυτό μου(όχι ότι θα οδηγούσε σε ασφαλή συμπεράσματα),πόσο στοίχημα θα άλλαζες άποψη?
    Το πιστευω οτι εισαι μια χαρα παιδι.. Το μυαλο σου και την διαστρεβλωμενη σκεψη σου σχολιαζω απο την πρωτη στιγμη.
    Ειναι δυνατον να σε παρει κανεις στα σοβαρα οταν λες "ας πεθανει και η μανα μου" .. Ενταξει εισαι μικρος αλλα οχι και παιδακι . Αυτα ουτε παιδακια δεν τα λενε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το πιστευω οτι εισαι μια χαρα παιδι.. Το μυαλο σου και την διαστρεβλωμενη σκεψη σου σχολιαζω απο την πρωτη στιγμη.
    Ειναι δυνατον να σε παρει κανεις στα σοβαρα οταν λες "ας πεθανει και η μανα μου" .. Ενταξει εισαι μικρος αλλα οχι και παιδακι . Αυτα ουτε παιδακια δεν τα λενε.
    Αν επιτρέπεται,που στηρίζεις ότι είμαι εντάξει άτομο?Γιατί με έχουν πει άσχημο,και ίσως έχουν δίκιο....
    Συγγνώμη αν σε κουράζω...
    Υ.Γ.:Πως μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα?Απλή απορία....

Senior Member
    Κρατιεμαι για να μην βγαλω χολη, οσοι κοιταν εμφανιση με βαθμολογιες ειναι βλαμενοι αντικειμενικα, ποσο για λυπηση ειστε οταν λετε ''θελω μια πανεμορφη κοπελα'' ''με αριστα το 10 μου βαζω τοσο'' ειστε τοσο ηλιθιοι που μπορειτε να ανοιξετε συζητηση που να κραταει για ωρα με τις παρεες σας γι αυτο το θεμα και να το συζητατε και συχνα, η μονη σας ενοια ειναι η εμφανιση σας, αν εβγαινε ενα τζινι και σας ελεγε τι προτιματε να στε εξυπνοι και ασχημοι η βλαμενοι και ομορφοι θα διαλεγατε το δευτερο, θελετε να εχετε μια ομορφη κοπελα για να σας κοιτανε οι αλλοι στον δρομο και να εχουν τα βλεμματα πανω σας για να νιωσετε οτι αξιζετε, βλαχομυαλοι. Κανετε σαν ντιβες και την βλεπετε κριτες για το ποιος ειναι ωραιος και ποιος ασχημος και καπου μεσα σας το βλεπετε οτι αν ειναι ωραιος καποιος εξωτερικα ειναι και εσωτερικα, αν αραξει στην παρεα σας καποιος ασχημος για τα γουστα σας θα τον εχετε δευτερο.

Οσο για το θεμα σου φιλε εχεις μεινει παρθενος λογω του σκεπτικου σου, αν εισαι στο''5'' κοιτα καποια στο ''5''.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Κρατιεμαι για να μην βγαλω χολη, οσοι κοιταν εμφανιση με βαθμολογιες ειναι βλαμενοι αντικειμενικα, ποσο για λυπηση ειστε οταν λετε ''θελω μια πανεμορφη κοπελα'' ''με αριστα το 10 μου βαζω τοσο'' ειστε τοσο ηλιθιοι που μπορειτε να ανοιξετε συζητηση που να κραταει για ωρα με τις παρεες σας γι αυτο το θεμα και να το συζητατε και συχνα, η μονη σας ενοια ειναι η εμφανιση σας, αν εβγαινε ενα τζινι και σας ελεγε τι προτιματε να στε εξυπνοι και ασχημοι η βλαμενοι και ομορφοι θα διαλεγατε το δευτερο, θελετε να εχετε μια ομορφη κοπελα για να σας κοιτανε οι αλλοι στον δρομο και να εχουν τα βλεμματα πανω σας για να νιωσετε οτι αξιζετε, βλαχομυαλοι. Κανετε σαν ντιβες και την βλεπετε κριτες για το ποιος ειναι ωραιος και ποιος ασχημος και καπου μεσα σας το βλεπετε οτι αν ειναι ωραιος καποιος εξωτερικα ειναι και εσωτερικα, αν αραξει στην παρεα σας καποιος ασχημος για τα γουστα σας θα τον εχετε δευτερο.

Οσο για το θεμα σου φιλε εχεις μεινει παρθενος λογω του σκεπτικου σου, αν εισαι στο''5'' κοιτα καποια στο ''5''.
    Κράξε ελεύθερα,κάθε γνώμη δεκτή...
    Τι στο διάολο,δημοκρατία και ελευθερία λόγου έχουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post

Μαζι σου....

Senior Member
    Επειδη η προσεγγιση του θεματος ειναι γελοια θα πω κατι στον φιλο.Ειχα κοπελες του 8,εχει τυχει να κανω κατι με κοπελα του 9,αλλα η μονη που αγαπησα και αγαπω ακομα ειναι του 5 με 6.Αυτα ειναι μαλακιες φιλε.Κοιτα να ξεπερασεις τα στερεοτυπα της τηλεορασης.Μαιντανος θα καταντησεις αν συνεχισεις να σκεφτεσαι ετσι.

Page 6 of 116 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast