Σκέφτομαι... - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 116 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 331 to 345 of 1736
    Banned
    χα να εδώ και μερικες μερες σκέφτομαι να ανοιξω θεμα με αιτιολογηση και συμπερασμα ότι ολοι οι θρησκοι ανεξαρτητου θρησκείας είναι ψυχικα ασθενεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    χα να εδώ και μερικες μερες σκέφτομαι να ανοιξω θεμα με αιτιολογηση και συμπερασμα ότι ολοι οι θρησκοι ανεξαρτητου θρησκείας είναι ψυχικα ασθενεις
    οχι οχι οχι αστο καλητερα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    .... γιατι ρε λεγκ..εμενα μου ακουγεται ενδιαφερον!!.. ναι νουμακ ανοιξε θρεντ κανεις δεν προκειτε να σε βρισει. και αν τολμησει και κανεις... εδω ειμαστε!! ;)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Μαρούλι View Post
    Θα σου δώσω μια συμβουλή που θα την έδινα σε φίλο:

Προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου, για να μην πανε κι αλλα χρόνια από την ζωή σου, πεταμένα.
    Μεχρι όμως να το επιτύχεις αυτό, δεν έχεις δικαίωμα να φέρεσαι σκάρτα σε κοπέλες που δε σε ενδιαφέρουν. Καλύτερα να μείνεις μόνος προς το παρόν ώστε να πήξει το μυαλό σου, παρά να πληγώνεις αθώα άτομα. Ακομα κ μια χοντρή κοπέλα η η κνιτισσα που λες, αξίζουν να αγαπηθουν. Αν εσύ δε μπορείς, ασ τις ήσυχες. Είναι πιο τίμιο.

Νομοτελειακά θα ρίξεις τις απαιτήσεις σου. Νομοτελειακά.
    Θα τις ρίξω στον πάτο.....
    Αφού με όμορφες δεν....

Whyalways me? μην το παρεις σαν προσβολη (δεν εχω διαθεση να σε προσβαλω) καλοπροαιρετα το λεω αλλα αφου εισαι παρθενος και το θεωρεις ''προβλημα'' γιατι δεν πας σε εναν οικο ανοχης?

Senior Member
    Εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση οπως κ εγω. Οτιδηποτε κι αν υπάρχει καλυτερο απ σενα μια ζωη θ σ παιδευει σημερα ειναι η ομορφια αυριο κτ αλλο. Ψαξου κ αγαπησε τον εαυτο σου για να σε αγαπησουν κ οθ υπολοιποι!!!!

Senior Member
    εγω παλι σε παρακαλαω να γραψεισ κατι ομορφο και θα σου πω το μυστικο
    πωσ να ριξεισ οποια γυναικα θελεισ ειναι πανευκολο και το κανω απο το δημοτικο
    γι αυτο γραψε μου κατι ομορφο και θα σου πω κατι καλο και σε παρακαλαω και παλι δεν το κανεισ
    παντωσ στην ηλικια σου οι γυναικεσ για να σου κατσουνε αρκει να τισ πεισ καλημερα με ωραιο τροπο
    απεναντιασ εσυ νομιζεισ τα δικα σου και σε παρακαλαω και παλι δεν καταλαβαινεισ
    σκοποσ ειναι να ωφεληθεισ απο τη συζητηση κι οχι να λεμε χαζομαρεσ
    γραψε κατι ομορφο δικο σου απο το κεφαλι σου βγαλμενο αυτο ειναι το μυστικο και πιανει απο το δημοτικο σε πληροφορω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    φιλοσοσφησε γινε θεωρητικοσ γινε πρακτικοσ γινε οτι θελεισ μονο γραψε πεντε γραμμεσ με κατι ομορφο
    στο ειπα με ολουσ τουσ τροπουσ για να εχεισ οποια γκομενα θελεισ πιστεψε με αυτο ειναι το μυστικο

Senior Member

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Θα τις ρίξω στον πάτο.....
    Αφού με όμορφες δεν....
    Το πιο υγιές που μπορείς να κάνεις, είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είσαι, με τις ατέλειες σου. Πρέπει να αποκτήσεις αυτοσεβασμό.
    Κάποιος που απορρίπτει τον ίδιο τον εαυτό του, δεν είναι σε θέση να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Και μην ακούς τις ανοησίες περί οίκου ανοχής: δεν είναι κομμάτι κρέας η γυναίκα. Μπορείς και καλύτερα.

Φαίνεσαι έξυπνο παιδί, από τον τρόπο που απαντάς και εκφράζεσαι. Κατά τη γνώμη μου έχεις χτισει μια ψεύτικη, φανταστική εικόνα για την πραγματικότητα. Πέτα στα σκουπίδια τα περιοδικά με τα μοντέλα και εστίασε στον αληθινό κόσμο. Δεν είναι όλοι εκεί έξω Σπαλιαρες και Νομικού. Στην ουσία αυτό που μετράει είναι να σπουδάσεις να δουλέψεις και να κάνεις σωστές παρέες κ σχέσεις. Ο κόσμος που θαυμάζεις είναι αρρωστημένος κόσμος. Αν εσύ έχεις γρίπη αυτοί έχουν καρκίνο.

Εκτίμησε εσένα και ότι έχεις καταφέρει. Μην χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, γιατί θα ποδοπατηθεις- κι αυτό είναι βέβαιο.
    Σούζη, τρως !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το πιο υγιές που μπορείς να κάνεις, είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είσαι, με τις ατέλειες σου. Πρέπει να αποκτήσεις αυτοσεβασμό.
    Κάποιος που απορρίπτει τον ίδιο τον εαυτό του, δεν είναι σε θέση να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Και μην ακούς τις ανοησίες περί οίκου ανοχής: δεν είναι κομμάτι κρέας η γυναίκα. Μπορείς και καλύτερα.

Φαίνεσαι έξυπνο παιδί, από τον τρόπο που απαντάς και εκφράζεσαι. Κατά τη γνώμη μου έχεις χτισει μια ψεύτικη, φανταστική εικόνα για την πραγματικότητα. Πέτα στα σκουπίδια τα περιοδικά με τα μοντέλα και εστίασε στον αληθινό κόσμο. Δεν είναι όλοι εκεί έξω Σπαλιαρες και Νομικού. Στην ουσία αυτό που μετράει είναι να σπουδάσεις να δουλέψεις και να κάνεις σωστές παρέες κ σχέσεις. Ο κόσμος που θαυμάζεις είναι αρρωστημένος κόσμος. Αν εσύ έχεις γρίπη αυτοί έχουν καρκίνο.

Εκτίμησε εσένα και ότι έχεις καταφέρει. Μην χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, γιατί θα ποδοπατηθεις- κι αυτό είναι βέβαιο.
    Θέλω επίσης να ξέρεις,πως δεν είναι καθόλου ωραίο να σε συγκρίνουν με κάποιον φίλο σου από άποψη εμφάνισης,επειδή εσύ δεν είσαι ωραίος και ο άλλος καίει καρδιές.
    Κάτι τέτοιο γαμάει ψυχολογίες!

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe?
    Quote Originally Posted by Μαρούλι
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe?
    Την είδα την απάντηση σου...
    Το θέμα είναι ότι μου αρέσει να βλέπεται σε κάποιον βαθμό ή άλλη(ούτε θεογκόμενα,αλλά ούτε μπάζο ή μέτρια.Εμφανίσιμη,πως το λένε).
    Και πόσο θεωρείς ότι πρέπει να ρίξω τις απαιτήσεις μου?
    Το θέμα δεν είναι τι θέλουμε εμείς, αλλά ποιος θέλει εμάς.
    Κι εγώ θέλω το Ρουβά, αλλά ο Ρουβάς δεν θέλει εμένα! Χα χα..

Ξεκίνησε από αυτές που ανταποκρίνονται στο ενδιαφέρον σου. Όσες σε φτυνουν ξεχνα τις.
    Δεν είσαι υποχρεωμένος ξέρεις να τα φτιάξεις με ένα μπαζο! Μην πληγωνεις τα κορίτσια που ΔΕΝ σ αρέσουν.

Μείνε μόνος όσο χρειαστεί. Δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις κάθε μέρα. Είναι σπάνιο να ερωτευτείς. Είναι φυσιολογικό να φας και να ρίξεις χυλοπιτα. Μην κολλας σε μονόπλευρα αισθήματα. Κοίτα να βρεις κάτι αμοιβαίο.

Εαν δεν με θέλει τότε κάποια ωραία,η μοναστική ζωή είναι μονόδρομος.

Καλέ μου, στη ζωή πρέπει να είναι κανείς ευέλικτος. Αν όλοι διεκδικούσαμε τους καλλονούς και τις καλλονές, θα είχε μειωθεί αισθητά ο πληθυσμός του κόσμου!!
    Είσαι 21 ετών και έχεις το χρονικό περιθώριο να μείνεις μόνος, ψάχνοντας. Όμως ξοδεύεις τη ζωή σου στη μοναξιά και θα το μετανιώσεις σε βάθος χρόνου.

Θέλω επίσης να ξέρεις,πως δεν είναι καθόλου ωραίο να σε συγκρίνουν με κάποιον φίλο σου από άποψη εμφάνισης,επειδή εσύ δεν είσαι ωραίος και ο άλλος καίει καρδιές.
    Κάτι τέτοιο γαμάει ψυχολογίες!

Το ότι ο κόσμος είναι άδικος, είναι γνωστό. Άλλος υπερτερεί σε πλούτο, άλλος σε ομορφιά, άλλος σε γνώση. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονιδιά σου,
    μπορεις μόνο την συμπεριφορά σου. Το δεύτερο θα κάνει την ευτυχία για σένα εφικτή, 100%. Ξεπέρασέ το. Δεν είσαι ο πρώτος ή ο τελευταίος.
    Σούζη, τρως !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλέ μου, στη ζωή πρέπει να είναι κανείς ευέλικτος. Αν όλοι διεκδικούσαμε τους καλλονούς και τις καλλονές, θα είχε μειωθεί αισθητά ο πληθυσμός του κόσμου!!
    Είσαι 21 ετών και έχεις το χρονικό περιθώριο να μείνεις μόνος, ψάχνοντας. Όμως ξοδεύεις τη ζωή σου στη μοναξιά και θα το μετανιώσεις σε βάθος χρόνου.

Το ότι ο κόσμος είναι άδικος, είναι γνωστό. Άλλος υπερτερεί σε πλούτο, άλλος σε ομορφιά, άλλος σε γνώση. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονιδιά σου,
    μπορεις μόνο την συμπεριφορά σου. Το δεύτερο θα κάνει την ευτυχία για σένα εφικτή, 100%. Ξεπέρασέ το. Δεν είσαι ο πρώτος ή ο τελευταίος.
    Πρώτον,γιατί πόσταρες δημοσίως ένα προσωπικό μου μήνυμα?
    Δεύτερον,δεν μιλάω για τις καλλονές,αλλά για αυτές που έχουν μια σχετικά καλή εμφάνιση(όχι μέτριες).Εσύ τι μου προτείνεις?Μια μέτρια?Γιατί είναι σαν να μου λες,πως λόγω εμφάνισης,πρέπει να στοχεύσω εκεί......
    Τρίτον,το γεγονός πως υστερώ σε ομορφιά,δεν νομίζω να μου απαγορεύει να προσεγγίσω μια ωραία.Εκτός αν πρέπει να τις αφήσουμε όλες για τους ωραίους και δη στον ομορφονιό φίλο.Θα έρθει πάντως η μέρα που θα τον νικήσω και θα αντιστραφούν οι ρόλοι....

Senior Member
    τελικα εσυ εισαι καλυτερα απο ολουσ μασ εδω μεσα και επειδη εισαι καλα
    θα σε παρακαλουσα αν μπορεισ να κουλαρεισ λιγο για να μπορεσουμε να συνενοηθουμε αν θελεισ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τελικα εσυ εισαι καλυτερα απο ολουσ μασ εδω μεσα και επειδη εισαι καλα
    θα σε παρακαλουσα αν μπορεισ να κουλαρεισ λιγο για να μπορεσουμε να συνενοηθουμε αν θελεισ
    Cool είμαι φτωχομπινέ....

Page 23 of 116 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast