Σκέφτομαι... - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 116 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast
Results 361 to 375 of 1736
    Ρε whyalwaysme? δεν ξερω αν το'χεις καταλαβει αλλα εδω ειναι φορουμ με ανθρωπους που εχουν περασει πολυ σοβαρα πραγματα βιασμους, ξυλοδαρμους ,ψυχολογικη κακοποιηση , ναρκωτικες ουσιες επισης το φορουμ ειναι για ανθρωπους που ειναι ψυχικα ασθενεις και εσυ καθεσαι και κανεις σαν κακομαθημενο γιατι δεν εχεις περαση στης γκομενες.Γιατι δεν μπαινεις στο φορουμ του mens health η του cosmopolitan? εκει θα βρεις ανθρωπους ιδιους με εσενα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Ρε whyalwaysme? δεν ξερω αν το'χεις καταλαβει αλλα εδω ειναι φορουμ με ανθρωπους που εχουν περασει πολυ σοβαρα πραγματα βιασμους, ξυλοδαρμους ,ψυχολογικη κακοποιηση , ναρκωτικες ουσιες επισης το φορουμ ειναι για ανθρωπους που ειναι ψυχικα ασθενεις και εσυ καθεσαι και κανεις σαν κακομαθημενο γιατι δεν εχεις περαση στης γκομενες.Γιατι δεν μπαινεις στο φορουμ του mens health η του cosmopolitan? εκει θα βρεις ανθρωπους ιδιους με εσενα.
    Για να μου πουν ότι δεν έχω στον ήλιο μοίρα,λόγω εμφάνισης?
    Και ότι με ωραία,ποτέ των ποτών?

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Θα θεωρούσες ρεαλιστικό να πάω με μια άσχημη ή μέτρια?Στην 3η παράγραφο,διαπιστώνω πως η εμφάνιση μετρά αρκετά....
    Στην τελευταία σου παράγραφο,είναι σαν να μου λες ότι πρέπει να ρίξω υπερβολικά τον πήχη.
    Μη ρεαλιστικό,εννοείς τον στόχο μου να πάω με ωραία?
    Ναι, το θεωρώ ρεαλιστικό να φλερτάρεις κοπέλες "στα κυβικά σου", όπως λέει η έκφραση.
    Σε σοκάρει αυτό; Νομίζεις ότι το λέω από κακία ή για να σε πληγώσω;

Είναι ρεαλιστικό οι ωραίες να θέλουν ωραίους, όπως εσύ θέλεις ωραίες. Όλοι θέλουν το ωραίο, ωστόσο κυρίως οι ωραίοι έχουν το προνόμιο να διαλέγουν.
    Οι υπόλοιποι, δοκιμάζουν την τύχη τους, και συνηθέστερα, ρίχνουν τον πήχυ. (Εφόσον μετράς το αξιαγάπητο των ανθρώπων με τον πήχυ.)

Εσύ επιμένεις να τρέχεις πίσω από την "ωραία" και να απορρίπτεσαι, με βάση τις μέχρι τώρα εμπειρίες σου. Και δεν σκέφτεσαι ότι, όσες πιθανότητες έχει η παχουλή κνίτισσα μαζί σου, άλλες τόσες έχεις εσύ με την ομορφονιά.

Και ναι, θεωρώ μη ρεαλιστικό στόχο το να εκδικηθείς τον ωραίο φίλο σου με το να γίνεις πιο ωραίος από αυτόν. Αυτές είναι σκέψεις εφήβων. Όταν ήμουν στο Λύκειο, όλες, μα όλες οι κοπέλες του σχολείου ήθελαν τον όμορφο του σχολείου. Οι ενήλικοι άνθρωποι διεκδικούν το καλύτερο δυνατό, όχι το καλύτερο αδύνατο. Επικέντρωσε την ενέργειά σου σε κάτι που θα σε ωφελήσει περισσότερο, από το να γίνεις τροπαιούχος εραστής μιας "ωραίας". Θα είναι προς όφελός σου.
    Σούζη, τρως !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Μαρούλι View Post
    Ναι, το θεωρώ ρεαλιστικό να φλερτάρεις κοπέλες "στα κυβικά σου", όπως λέει η έκφραση.
    Σε σοκάρει αυτό; Νομίζεις ότι το λέω από κακία ή για να σε πληγώσω;

Είναι ρεαλιστικό οι ωραίες να θέλουν ωραίους, όπως εσύ θέλεις ωραίες. Όλοι θέλουν το ωραίο, ωστόσο κυρίως οι ωραίοι έχουν το προνόμιο να διαλέγουν.
    Οι υπόλοιποι, δοκιμάζουν την τύχη τους, και συνηθέστερα, ρίχνουν τον πήχυ. (Εφόσον μετράς το αξιαγάπητο των ανθρώπων με τον πήχυ.)

Εσύ επιμένεις να τρέχεις πίσω από την "ωραία" και να απορρίπτεσαι, με βάση τις μέχρι τώρα εμπειρίες σου. Και δεν σκέφτεσαι ότι, όσες πιθανότητες έχει η παχουλή κνίτισσα μαζί σου, άλλες τόσες έχεις εσύ με την ομορφονιά.

Και ναι, θεωρώ μη ρεαλιστικό στόχο το να εκδικηθείς τον ωραίο φίλο σου με το να γίνεις πιο ωραίος από αυτόν. Αυτές είναι σκέψεις εφήβων. Όταν ήμουν στο Λύκειο, όλες, μα όλες οι κοπέλες του σχολείου ήθελαν τον όμορφο του σχολείου. Οι ενήλικοι άνθρωποι διεκδικούν το καλύτερο δυνατό, όχι το καλύτερο αδύνατο. Επικέντρωσε την ενέργειά σου σε κάτι που θα σε ωφελήσει περισσότερο, από το να γίνεις τροπαιούχος εραστής μιας "ωραίας". Θα είναι προς όφελός σου.
    Ωραία τότε,από εδώ και πέρα,μόνο μέτριες ή άσχημες,αφού η εμφάνιση μετράει πιο πολύ από ολα και δεν θα έχω πιθανότητες με κάποια ωραία!
    Ας επικεντρώσω την ενέργεια μου σε μέτριες και άσχημες!
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ Ή ΜΙΑ ΣΠΥΡΙΑΡΑ Ή ΜΙΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΟΦΕΛΗΣΟΥΝ!

Member
    Δυστυχώς πρέπει να είμαστε κυνικοί σε αυτά τα θέματα. Πρέπει να σκληρύνεις και να καταπιείς την αδικία της φύσης.

Είναι ένδειξη ωριμότητας, θα σου πουν οι ψυχολόγοι, να βιώνεις ματαιώσεις και να επιζείς....
    Σούζη, τρως !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    https://parodynews.files.wordpress.c...a_i_asximi.jpg

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δυστυχώς πρέπει να είμαστε κυνικοί σε αυτά τα θέματα. Πρέπει να σκληρύνεις και να καταπιείς την αδικία της φύσης.

Είναι ένδειξη ωριμότητας, θα σου πουν οι ψυχολόγοι, να βιώνεις ματαιώσεις και να επιζείς....
    ΟΚ ΤΟΤΕ!ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ!ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ!

Member
    Δεν ξέρω. Πόσο αξιοπρεπώς χειρίζεται αυτή, την εικόνα της, και πόσο εσύ;
    Σούζη, τρως !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν ξέρω. Πόσο αξιοπρεπώς χειρίζεται αυτή, την εικόνα της, και πόσο εσύ;
    ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΗΧΗ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ,ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΧΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΩ ΩΡΑΙΟΣ

WhyAlwaysMe?
    Guest

Συνειδητοποίησα....

Ότι όλοι πρέπει να κυνηγάμε όσους είναι στα κυβικά μας.....

Member
    Υπάρχουν πιο σοβαρές ήττες σε αυτή τη ζωή ...
    Σούζη, τρως !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Υπάρχουν πιο σοβαρές ήττες σε αυτή τη ζωή ...
    ποτε ξανα ομορφη,αυτο δεν μου ειπες?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κοινώς,οι ωραίοι με τις ωραίες και πάει λέγοντας....

Κατοπιν γεγονοτος ή κουβεντας?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κατοπιν γεγονοτος ή κουβεντας?
    Και από τα 2!

Page 25 of 116 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast