Σκέφτομαι... - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 116 FirstFirst ... 40484950515260100 ... LastLast
Results 736 to 750 of 1736
    Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    εγώ τον φαντάζομαι να δουλεύει στην nike ...και να έχει εκπτώσεις ...
    λαικ που λενε και στο χωριο μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ναι,ασχολούμαι σε κανονικό επίπεδο.
    Οκ. Αρκεί να μην το κάνεις σαν αγγαρεία.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Οκ. Αρκεί να μην το κάνεις σαν αγγαρεία.
    Ποτέ!!!!!!!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σου. Μπορείς να κοροϊδέψεις όποιον θες. Τον εαυτό σου μην κοροϊδέψεις ποτέ.

Το λεω επειδή είπες εσυ ο ίδιος πιο πριν οτι είσαι ντροπαλός με τις γυναίκες και δεν τις μιλάς καθόλου. Αυτό είναι πάρα πολύ βασικό. Όπως και να έχει, και καλύτερο σώμα απ'τον Ρουβά να αποκτήσεις με τη γυμναστική, αν δεν βελτιώσεις το λέγειν σου με τις κοπέλες θα σου διαιωνίζεται αυτό το πρόβλημα. Μην επηρεάζεσαι απ'τα λόγια που σου βάζει ο φίλος σου. Αν ήταν καλοπροαίρετος δε θα σού'λεγε πράγματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες.

Πρέπει πραγματικά να παραδεχτείς στον εαυτό σου αν θα μίλαγες η όχι σε άγνωστες κοπέλες μόλις αποκτήσεις το νέο σώμα που θες.
    Δεν έχω στόχο να κοροϊδέψω κανέναν.
    Απλά ίσως πέρα από ωραία εμφάνιση,θα χρειαστώ και θεϊκό στυλ.
    Για να καταλάβεις τι εννοώ,δες την τηλεοπτική σειρά Suits.Κάτι σαν τον Harvey Specter θα ήθελα να γίνω.

Senior Member
    Τους ωραίους γενικά....
    Και γιατί να μην γίνω και εγώ ωραίος,ώστε να μην με προσέχουν τίποτα χοντρές,άσχημες,αναρχικές,� �πλυτες κνίτισσες?

Δεν ισχυει αυτο , εγω δεν ειμαι ωραιος , κι ομως εχω καλες σχεσεις με το αλλο φυλο .

Δεν έχω στόχο να κοροϊδέψω κανέναν.
    Το ξέρω οτι δεν έχεις σκοπό να κορϊδέψεις κανέναν. Όχι, δεν εννοούσα αυτό. Άλλο ήθελα να σου πω. Εννοώ οτι ο καθένας/καθεμία πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής προς στον εαυτό τους. Ισχύει για όλους/ες αυτό.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 18-12-2015 at 16:04.

Banned
    Να συνεχίσω το προηγούμενο σχόλιο μου:
    Θέλω να φτιάξω ένα τέτοιο σώμα,ώστε να πέσουν όλα τα βλέμματα των ωραίων γυναικών πάνω μου και να δείξουν έτσι κάποιο ενδιαφέρον για εμένα.
    Να λιώνουν για εμένα.
    Για να πω την αλήθεια,γυμναστήριο δεν πηγαίνω για εμένα......
    Κακά τα ψέμματα,η κοιλίτσα είναι γοητεία για κάτι χοντρές και μη όμορφες.Όπως και η προσωπικότητα κλπ.
    Στην περίπτωσή σου οι καταλληλότερες ασκήσεις είναι η ψυχοθεραπεία και η ψυχανάλυση :)

WhyAlwaysMe?
    Guest

Παρθενιά.....

Είναι τελικά πρόβλημα η παρθενιά σε έναν άνθρωπο ή όχι?????
    Υπάρχει κάποια ηλικία που πρέπει κάποιος να ξεπαρθενευτεί????
    Υ.Γ.:Προφανώς και δεν λέω να μείνει κάποιος παρθένος όλη του την ζωή........

Senior Member
    Εγω λεω ο μονο κανονας οτι ειναι οταν κποιος παψει να ειναι παρθενος να παψει επειδη το θελει και οχι επειδη αργησεη επειδη και οι φιλοι του εχουν αρχισει ηδη το αθλημα κλπ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Οχι δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία...
    Μόνο κατάλληλη στιγμή

Senior Member
    κανένα πρόβλημα ! δεν υπάρχει πρέπει σε αυτά. Όποτε το νιώσεις εσύ και βρείς και την κοπέλα που να σε εμπνεει !

Πιστευω πως δεν ειναι λειτουργικο να υπαρχει συγκεκριμενος χρονος για το ποτε ενας ανθρωπος θα αποφασισει να συνευρεθει ερωτικα.
    Αν ακους σχολια υποτιμητικα και ειρωνιες στην σχολη ή σε γνωστους τοτε σημαινει πως δεν γνωριζουν τον σεβασμο της ατομικοτητας.

Σου εφυγε η ιδεα περι ομορφιας ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Και μένα μου προκαλούσε ανασφάλεια παλιότερα επειδή στις αντροπαρέες υπάρχουν πάντα εκείνοι που το παίζουν γαμιάδες.Εγώ πάντα έψαχνα μια κατάλληλη κοπέλα κ όχι απλά να γαμήσω για να το διατυμπανίζω.

Στο ότι καθυστέρησα ευθύνονταν κάποιοι παράγοντες όπως ψυχολογία,κλειστός χαρακτήρας,δεν μιλούσα πολύ.Υπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα ανέκαθεν.Δεν ήμουν κ ο πιο δυνατός άνθρωπος αν κ δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την δύναμη το αν θα έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Στα 25 μου λοιπόν γνώρισα μια κοπέλα που αγάπησα και ένιωσα πολύ άνετος δίπλα της που ούτε φαινόταν η απειρία.Είχαμε χημεία κ φάνηκε από το 1ο φιλί.
    Έτσι δεν μετάνιωσα για την αναμονή.Πιστεύω πως άξιζε.
    Είχαμε 1,5 χρόνο σχέση κ μετά ήρθε η υποτροπή κ τσουπ το οξύ ψυχωσικό.Χωρίσαμε αλλά έχουμε επικοινωνία.
    Πάντως παραμένω ανασφαλής χαχαχα.Τώρα έχω να κάνω σχέση 3 χρόνια.Δεν το επιδιώκω γιατί δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου.Θέλω να ξέρω πως μπορώ να δώσω.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    αφου εκανεσ υποτροπη μαζι τησ ηταν απο ερωτα εγω οποτε ερωτευομαι κανω υποτροπη χαλαρα
    δε πανα παιρνω εβδομηντα φαρμακα δεν πανα εχω φτερα στα ποδια αλλα ταυτοχρονα φρεναρισμα
    γινεται μια εκρηξη στον οργανισμο και τα σηκωνει ολα στον αερα και το νιωθω κατευθειαν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Όχι elis,ήταν από ασυνέπεια και ελάττωση των φαρμάκων από γιατρό που στην ουσία δεν με παρακολουθούσε εντατικά απλά μου συνταγογραφούσε τα φάρμακα κ μου είπε να τα σταματήσουμε κ πίστεψα πως ξέρει τι κάνει.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Page 50 of 116 FirstFirst ... 40484950515260100 ... LastLast