Σκέφτομαι... - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 116 FirstFirst ... 1353616263646573113 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1736
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και ένα ακόμη ερώτημα:
    Θα αλλάζετε την εμφάνιση σας,αν σας το ζητούσε κάποιος?
    Οχι... ο καποιος δεν θα ηταν διπλα μου αν ηθελε να βλεπει κατι αλλο. Παντως αλλαγες δεν ειναι κακο να γινονται , αρκει να το νιωσεις εσυ πρωτα , να το θες και υστερα υπολογιζεις τους αλλους που σαφως παντα τους υπολογιζεις να μην λεμε και ψεματα. Ολοι θελουμε να αρεσουμε αλλα δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους , ειναι ανθρωπινο και φυσιολογικο. Η ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη.. Εμενα ας πουμε με ερεθιζει ακομα και ενα μυαλο , δεν μπορω να πω οτι εχω στανταρ εξωτερικης εμφανισης.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Οχι... ο καποιος δεν θα ηταν διπλα μου αν ηθελε να βλεπει κατι αλλο. Παντως αλλαγες δεν ειναι κακο να γινονται , αρκει να το νιωσεις εσυ πρωτα , να το θες και υστερα υπολογιζεις τους αλλους που σαφως παντα τους υπολογιζεις να μην λεμε και ψεματα. Ολοι θελουμε να αρεσουμε αλλα δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους , ειναι ανθρωπινο και φυσιολογικο. Η ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη.. Εμενα ας πουμε με ερεθιζει ακομα και ενα μυαλο , δεν μπορω να πω οτι εχω στανταρ εξωτερικης εμφανισης.
    Μάλιστα μηνμονιακή....
    Η δική μου οπτική πως σου φαίνεται?Που δεν το κάνω για εμένα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μάλιστα μηνμονιακή....
    Η δική μου οπτική πως σου φαίνεται?Που δεν το κάνω για εμένα?
    Δεν αγαπας εσενα.. Αν λειτουργεις μονο με τα θελω των αλλων . Δυστυχως εχεις κολλησει σε προτυπα , σε καλουπια ομορφιας αν δεν τρολλαρεις! Που μεταξυ μας τωρα...νομιζω τρολλαρεις ασυστολα :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Δεν αγαπας εσενα.. Αν λειτουργεις μονο με τα θελω των αλλων . Δυστυχως εχεις κολλησει σε προτυπα , σε καλουπια ομορφιας αν δεν τρολλαρεις! Που μεταξυ μας τωρα...νομιζω τρολλαρεις ασυστολα :)
    Νομίζεις.....δεν τρολλάρω.....

Banned
    αν ηθελα να τον κανω να νομιζει οτι ετσι του ειμαι πιο οικειος κ πιο συμπαθεις θα την αλαζα αλλα μαλον δεν εχω καπιο λογο να το κανω εφοσον εχω μαθει ολα τα κινηματογραφικα εργα της ζωης μου απ εξω απο τις τοσες πολες φορες που τα εχω δει..
    καπιες φορες ομως η ψευδαισθηση που στα αγγλικα λεγεται illusion μπορει για πολους να εχει περισσοτερη σημασια ακομα κ απο τη πραγματικοτητα..
    το συμπερασμα ειναι οτι οσο κανεις πραγματα επιφανειακα χωρις βαθυτερο νοημα αυτο ελκει πολυ κοσμο να ερθει κοντα σου,,,,

Senior Member
    Νομίζω πως και για τους άλλους να το κάνουμε από μια άποψη πάλι στον εαυτό μας γυρνάει. Δηλαδή . Ξυπνάω το πρωί με ένα μαλλί ζούγκλα , αν δεν χτενιστω λίγο και δεν σουλούπωθω ξέρω γω 1 , 2 , 3 ε θα ξενερώσει λίγο που ξυπνάω σαν να βγήκα απ το Δαφνί. Το κάνω λοιπόν για να του αρέσω γιατί αν του αρέσω θα είμαι χαρούμενη. Οπότε Αποτελεσματικα εγώ θα ειμαι χαρούμενη οπότε εμένα σκέφτομαι!

Senior Member
    Εγω δεν αλλαζω την εμφανιση μου τοσο πολυ , κατι λιγο , την προσαρμοζω αναλογα που θα παω ...

Senior Member
    Να στοχεύεις σε δυο του 5 και μετά να τα προσθέσεις και θα έχεις ένα ωραίο 10!

Senior Member
    αμα τισ προσθεσεισ βγαινει καλυτερο απο ενα δεκα να ξερεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Βρε παιδια τι 7 8 9 λετε? Και που να βρεθουν οι 10 αντρες βα την πεσουν σε μια με 9?? Μαλλον το αντιθετο συμβαινει αφου οι γυναικες ειναι πολυ περισσοτερες!

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Βρε παιδια τι 7 8 9 λετε? Και που να βρεθουν οι 10 αντρες βα την πεσουν σε μια με 9?? Μαλλον το αντιθετο συμβαινει αφου οι γυναικες ειναι πολυ περισσοτερες!
    χαχαχα... ρε τι δραμα ζουνε και αυτα τα εννιαρακια!!... ρε αγορια πειτε μου για να καταλάβω και εγω τι νουμερο ειμαι μια που να ειναι 1 και μια που να ειναι 10...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Να στοχεύεις σε δυο του 5 και μετά να τα προσθέσεις και θα έχεις ένα ωραίο 10!
    Τώρα γελάσαμε.......

Banned
    καλα σου λεει ρε τακ... ακου 2 των 5!!.. παρε 5 των 2 να χεις μπολικες αγορακι μου !!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλα σου λεει ρε τακ... ακου 2 των 5!!.. παρε 5 των 2 να χεις μπολικες αγορακι μου !!!
    Τώρα γελάσαμε περισσότερο.....

Banned
    μα δεν εχω σαφη εικονα για την κλιμακα γιαυτο κανω λαθη..το αριστα ειναι το 10 ή το 1?