Results 1,306 to 1,320 of 1736
Thread: Σκέφτομαι...
-
23-01-2016, 21:48 #1306WhyAlwaysMe?Guest
- 23-01-2016, 21:49 #1307
23-01-2016, 21:53 #1308
23-01-2016, 21:57 #1309WhyAlwaysMe?GuestΑν κάνω ποτέ πλαστική στο πρόσωπο,θέλω να γίνω κάπως έτσι.
https://andrewqgordon.files.wordpres...mbert-copy.jpg
23-01-2016, 21:58 #1310WhyAlwaysMe?Guest
23-01-2016, 22:19 #1311
23-01-2016, 22:23 #1312WhyAlwaysMe?Guest
23-01-2016, 22:27 #1313
24-01-2016, 01:01 #1314
χαχαχα!!"_) η παρομιωση σου είναι θαυμαστη!!χαχαχ,, ωραιος "μαγκ"
Φιλεμου! - εσυ που εχεις ανοιξει το θεμα-, η σεξουαλικη εμπερια είναι κατις λιγο δυαφορετικο από την ερωτικη εμπειρια! το πρωτο το εχουν περασει ολοι οι ανθρωποι εκατιμυρια φορες μεχρι το τελος της ζωης τους. Το δευτερο το παιρναν οι ανθρωποι αλλα σε πολύ λιγοτερο από το πρωτο!
Ερωτα υπαρχουν ανθρωποι που μπορει κι να μην εχουν η να μην κανουν πωτες στην ωη τους! βεβαια κι για να είμαι νοητος, κατά εμενα το "κανω ερωτα" παει να πει ότι κανω σεξ αλλα όχι με ακοπο μοναχα την σαρκικη απολαυση! η εννοια που προσδινω εγω, και αυτή που εχω καταλαβει από οσα εχω διαβασει "κανω ερωτᨨ παει να πει ο συνδιασμος σοματικης ικανοποίησης με την ταυτοζρονη πνευματικη ικανοποιηση, συνδιασμος ηδωνης και χαρας που προερχετε από το συγκεκριμενο προσωπο! προσωπικα ο τροπος που ξεχωρίζω το ένα από το άλλο είναι το "βλεμα στα ματια" στον ερωτα θελω να κοιτω κι να με κοιτα η γυναικα που είμαι μαζι, η ο ανδρας, η η κατσικα η γενικα οποιο άλλο πλασμα ποθει ο καθενας μας ! ¨), είναι λοιπον το να κοιτω τα κι να με κοιτα στα ματια! αφου τα ματια είναι το μονο μερος στο σωμα μας που μπορούμε να αντικρισουμε κι να "δουμε" κατι πιο βαθυ! είναι η πυλη τη ψυχης! απεναντίας όταν κανει καποιος σεξ μπορει να κοιτα ει αλλα πρματα!! χαχα
24-01-2016, 13:21 #1315WhyAlwaysMe?GuestΒρε μια μέρα θα γίνει ο στόχος μου πραγματικότητα,άλλο που κάποιοι θέλετε να με αποτρέψετε!
Γιατί πρέπει να μάθετε μερικοί εδώ μέσα ότι ΚΑΙ ΕΓΩ έχω δικαίωμα να πάω με όμορφη γυναίκα!Μην νομίζετε ότι είστε καλύτεροι από εμένα ή άγιοι!Και αποδεικνύετε έτσι πόσο ρηχοί είστε και εσείς.Γιατί με άτομα διαφορετικής εμφάνισης δεν θα έχετε πάει ποτέ σας!Και μου προτείνετε μη ωραίες,δηλαδή άσχημες και μέτριες λόγω εμφάνισης.Αποδεικνύετε έτσι ότι αυτή μετράει κατά 99%.Μην νομίζετε ότι έχω στόχο να πάω με άσχημες η μέτριες,όσες δηλαδή δεν βλέπονται.Θα το πετύχω μια μέρα αυτό που θέλω.Θα φτιάξω μια σωματαρα,καθώς αυτή αρέσει στις όμορφες,θα βρω χρήματα για πλαστική στο πρόσωπο,θα γίνω ωραίος και τότε είναι σίγουρο ότι θα με προσέχουν οι ωραίες και όχι κάτι μέτριες η άσχημες που μου προτείνετε κάποια μέλη.Αν πήγαινα ποτέ μαζί τους,ας πέθαινα αμέσως μετά.Όσα μέλη το είχατε προτείνει,μάλλον είστε ωραίας εμφάνισης και πάτε μόνο με ωραίους και ωραίες.Last edited by WhyAlwaysMe?; 24-01-2016 at 13:49.
24-01-2016, 14:04 #1316
Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Αντίληψης κατ'αρχας. Δεν σου εχουμε πει ποτε αυτα που γράφεις αλλα βαριέμαι να ξαναλέω τι σου εχω γράψει κατα καιρούς γιατι για άλλη μια φορα δεν θα το καταλάβεις. Η συμβουλή μου παραμένει. Μάθε να ακους τι σου λενε οι άλλοι και οχι να φαντάζεσαι τι νομίζεις οτι σου λενε. Δεν ασχολούμαι αλλο μαζι αου.
24-01-2016, 14:08 #1317WhyAlwaysMe?Guest
25-01-2016, 05:45 #1318
A , το βρηκα , αυτο με ρωτησες , μαλιστα ............λοιποοοοον , η εμφανιση ειναι ικανη να ελξει μια κοπελα , αλλα οχι να την κρατησει , εκτος κι ανειναι πολυ επιφανειακη , δλδ βλημα , η προσωπικοτητα στην οποια περιλαμβανεται η αυτοπεποιθηση , ειναι αυτη που θα κρατησει την κοπελα , θα την κανει να σε ερωτευτει ......................ειδες την αεροσυνοδο που σουστειλα την πρωην μου , την Π.Π. , ε , δεν ειχε αυτοπεποιθηση , πολλες ανασφαλειες , ας ηταν σουπερ-ντουπερ κουκλα , δεν μπορεσε να με κρατησει , τι να την κανω μα κουκλαρα , που με κουραζει με τα συναισθηματικα της , και επειδη δεν μπορουσε να με χειριστει , καμμια δεν μπορει , ουτε κι εγω χειριζομαι γυναικες , με προσεβαλλε κι απο πανω ( οι φιλοι μου απορουν τι κανω μαζι σου !! ) , εκανα οτι δεν καταλαβαινα , δεν μενοιαζε τι μουλεγε , αλλα αυτοεδειχνε κατι γι αυτην , ? ας ηταν καλο παιδι ............. ενω η αλλη , η Ι.Μ , ωραια γυναικα , με οιοδηποτε κριτηριο , πολυ αυτοπεποιθηση , ε , την ερωτευτηκα φυσικα , κι μειναμε 8 χρονια μαζι , ποτε δεν με προσεβαλε , αισθανοταν ανετα με τον εαυτο της ........................αυτο εννοουσα , Γουαι , δεν λεω και ξελεω , αλλα μια εμφανισουλα , νορμαλ , μεχεις δει , σαν την δικη μου , δεν ειμαι ο τυπος που θα με κοιταξει μια κοπελα στον δρομο , δεν γυριζω κεφαλια δλδ , ειναι αρκετη , νομιζω οτι εγινα σαφης ......................υπαρχει και κατι που λεγεται ' γοητεια ' , ' προσωπικη γοητεια ' , αυτο η τοχεις η δεν τοχεις ..........................δεν οριζεται με παραμετρους , ειναι κατι αοριστο....................δεν ξερω αν το εχεις η αν το εχω , τοχω συναντησει αρκετες φορες ομως ........................πιο σημαντικο απ την εμφανιση , ειναι μια αυρα , ενα φευγαλεο ' κατι ' , μια ' ιδεα ' , σχετιζεται με την αυτοπεποιθηση , αλλα δεν πανε παντα μαζι ................ασχετο με την εμφανιση παντως .................εχω συναντησει αντρα , κουκλο , παμπλουτο , αυτοδημιουργητο , γοητευτικοτατο , αλλα τι να το κανεις , εδερνε τις κοπελες του , τωρα εχει πεθανει ...........αλλον αντρα , με τα ιδια πρπ προσοντα, αλλα παρτακια και κακοτροπο , βλεπεις λοιπον οτι υπαρχουν κι αλλοι παραμετροι/μεταβλητες στο τι ψαρια πιανει ο καθενας ................................
Χθες το βραδυ και σμρ , εγραψα τα μεγαλυτερα ποστ μου ever , και θυμηθηκα το '
οι ανθρωποι διαβαζουν οταν ειναι μονοι , και γραφουν για να μην ειναι μονοι ' .....................αρα ειμαι μονος , κατι πρεπει να κανω γι αυτο ...........μιλαω σεμενα......
30-01-2016, 22:38 #1319WhyAlwaysMe?GuestΚάποια άσκηση για θεϊκούς κοιλιακούς και μπράτσα υπάρχει?
Αν πρέπει να πάρω και κάποια σκευάσματα,ακόμη καλύτερα....
30-01-2016, 23:40 #1320
Ξέρω κάποιες θεϊκές ασκήσεις για την εκγύμναση των μυών του προσώπου, δυο πιτόγυρα το πρωί, δυο το απόγευμα και ένα το βράδυ - μη βαρυστομαχιάσεις κιόλας. :p
Μου φαίνεται όταν σου μιλάμε, μας γράφεις! :p