Σκέφτομαι... - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 116 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 1736
    Banned
    [QUOTE=mpoufos;589825]
    Quote Originally Posted by rea View Post

Χαχαχα!! Κλαιωωω. Ρεα μπορεις να μου εξηγησεις πως μπορεις με δυο σου λεξεις να μας κανεις να γελαμε, να μας φτιαχνεις τη διαθεση και να μην μπορεις να βρεις λιγη χαρα στη δικη ΣΟΥ ζωη?
    ελα ντε!!!..
    να σαι καλα ρε μπουφακο μου σε ευχαριστω!!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Nομιζω οτι εχεις πεσει στην παγιδα της αυτο εκπληρουμενης προφητειας , εχεις προδικασει το ( κακο ) αποτελεσμα , και μολις συμβει , λες απο μεσα σου , τοξερα εγω .
    Μου θυμιζεις μια κωμωδια που μοιραζε καποιος φυλλαδια η διαφημηστικα , και εβλεπε οτι οι διαβατες μολις τα παιρναν , τα τσαλακωναν και τα πεταγαν , ε , απο καποιο σημειο και μετα , τουςς τα εδινε ηδη τσαλακωμενα !!!! αυτο κανεις , τσαλακωνεις απο πριν το χαρτι ............................
    Μπορείς να το πεις κι έτσι. Βέβαια, όλο αυτό το απέκτησα εκ των υστέρων. Τον πρώτο καιρό που αποτύγχανα, ναι μεν με πείραζε, άλλα δεν ένιωθα οτι ήταν αναμενόμενο. Τό'παιρνα σαν μια απλή αποτυχία και συνεχίζω. Ήταν αλλιώς. Όμως, όταν οι ήττες μου διαδεχόντουσαν η μια μετά την άλλη, σιγά σιγά άρχισα να σκέφτομαι έτσι. Κάτι δεν πάει καλά εδω πέρα. Και πριν καν περάσει απ'το μυαλό μου να σκέφτομαι έτσι, δεν περίμενα το 2004 (που ουσιαστικά ξεκίνησα πιο δυνατά σ'αυτό το θέμα) ότι θα τα πάω τόοοσο χάλια στον ερωτικό τομέα μέχρι σήμερα. Τώρα έχω και έξτρα μπελάδες. Γι'αυτό και έγραψα παραπάνω οτι έτσι και έκανα κάτι με κοπέλα, θα το πανηγύριζα άγρια. Θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 04-02-2016 at 16:14.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Μπορείς να το πεις κι έτσι. Βέβαια, όλο αυτό το απέκτησα εκ των υστέρων. Τον πρώτο καιρό που αποτύγχανα, ναι μεν με πείραζε, άλλα δεν ένιωθα οτι ήταν αναμενόμενο. Τό'παιρνα σαν μια απλή αποτυχία και συνεχίζω. Ήταν αλλιώς. Όμως, όταν οι ήττες μου διαδεχόντουσαν η μια μετά την άλλη, σιγά σιγά άρχισα να σκέφτομαι έτσι. Κάτι δεν πάει καλά εδω πέρα. Και πριν καν περάσει απ'το μυαλό μου να σκέφτομαι έτσι, δεν περίμενα το 2004 (που ουσιαστικά ξεκίνησα πιο δυνατά σ'αυτό το θέμα) ότι θα τα πάω τόοοσο χάλια στον ερωτικό τομέα μέχρι σήμερα. Τώρα έχω και έξτρα μπελάδες. Γι'αυτό και έγραψα παραπάνω οτι έτσι και έκανα κάτι με κοπέλα, θα το πανηγύριζα άγρια. Θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου.
    Οσο πιο πολυ προσπαθεις και αποτυγχανεις τοσο πιο πολυ απελπιζεσαι. Αυτο ειναι αληθεια :(.
    Τι εννοεις εξτρα μπελαδες? Θες να το μοιραστεις?
    Στο παρτι να με καλεσεις? :Ρ:Ρ

Quote Originally Posted by archangel View Post
    Οσο πιο πολυ προσπαθεις και αποτυγχανεις τοσο πιο πολυ απελπιζεσαι. Αυτο ειναι αληθεια :(.
    Άστα να πάνε! :( Και πολλές ήττες έχω, μερικές είναι πολύ βαριές, και το χειρότερο είναι οτι τις πάω σερί! Πάλι καλά που δεν εκπροσωπώ κάποια ομάδα.

Τι εννοεις εξτρα μπελαδες? Θες να το μοιραστεις?
    Εννοώ οτι έχω πλέον φτάσει στο σημείο "όχι άλλες χυλόπιτες" καταρχάς, βάλε λίγο και την ηλικία μου. Είναι κάτι που το θέλω εδώ πάνω απο 10ετία, το θέλω τώρα, μου εξαντλήθηκε η όποια υπομονή μού'μεινε, κλπ. Φαύλος κύκλος ένα πράμα. Όλες αυτέ οι αποτυχίες αναπόφευκτα θα μου το κάνουν εμμονή.

Στο παρτι να με καλεσεις? :Ρ:Ρ
    Έτσι και γίνει... ;)
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 04-02-2016 at 21:28.

Senior Member
    Άστα να πάνε! :( Και πολλές ήττες έχω, μερικές είναι πολύ βαριές, και το χειρότερο είναι οτι τις πάω σερί! Πάλι καλά που δεν εκπροσωπώ κάποια ομάδα.
    Αν κανουμε ομαδα εγω υπαρχηγος ;Ρ

Εννοώ οτι έχω πλέον φτάσει στο σημείο "όχι άλλες χυλόπιτες" καταρχάς, βάλε λίγο και την ηλικία μου. Είναι κάτι που το θέλω εδώ πάνω απο 10ετία, το θέλω τώρα, μου εξαντλήθηκε η όποια υπομονή μού'μεινε, κλπ. Φαύλος κύκλος ένα πράμα. Όλες αυτέ οι αποτυχίες αναπόφευκτα θα μου το κάνουν εμμονή.
    πες το ψεμματα. Αλλα μην απελπιζεσαι. Μαθαινε απο τα λάθη σου και κανε baby steps που λενε και σιγα σιγα θα γινει.
    μια μερα απο εκει που δεν το περιμενεις θα εμφανιστει μια κοπελα που θα της αρεσεις. Στο λεω εκ πειρας ;)

Έτσι και γίνει... ;)
    Θα γινει και τοτε θα το καψουμε παρεα :):):)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    σωστός!!!!!

rea. Σε αυτο θα παρω το μερος της arntaben. Δεν χρειαζεται να σκοτωμαστε μεταξυ μας. Ολοι εχουμε τα προβληματα μας. Αλλοι μικρα και αλλοι μεγαλα. Αλλα παντα υπαρχουν χειροτερα απο τα δικα μας. Πρεπει οπως ειπες να ειμαστε εκει ο ενας διπλα στον αλλον, σαν μια οικογενεια!!!

why. σταματα να εισαι τοσο εριστικός. Καταλαβαινω πως ενιωσες προσβεβλημενος αλλα οταν ζητας μια συμβουλη, ο αλλος στην δωσει και εσυ εχεις κολησει στης "50 αποχρωσεις του Γκρι" και στο "Twilight" οπου στην ταινια ολες κοιταζουν τους κοιλιακους (που παρεμπιπτόντως οι συγραφεις και τον δυο ειναι κατω του μετριου γυναικες "δλδ οτι σου ειχα πει παλιότερα") ακομα και αν εισαι τερας (βρυκολακας) τοτε ειναι λογικο ο αλλος να σε ειρωνευτει, με την ελπιδα πως ισως ακουσεις σε αυτο....
    Σταματα λοιπον να προσβαλεις τους αλλους γτ οπως κι εσυ εχουν α δικα τους προβληματα αλλα παρολα αυτα ειναι εδω για να σε βοηθησουν και ακου τι σου λενε.
    και αν θες να γυμναστεις καντο αλλα μην το κανεις μονο και μονο για τις γυναικες. Θα πεις τωρα μα στην ταδε σελιδα ενας εγραψε οτι μονο αυτοι που ειναι γυμνασμενοι εχουν γυναικες!!! Λοιπον μπορει ΟΛΟΙ μας να κανουμε λαθος και εκεινη η ερευνα να εχει δικιο. Ωραια ως εδω? Εαν ομως υπαρχει και η παραμικρη πιθανοτητα να κανει αυτός λαθος, γινεις οπως πιστευεις πως πρεπει να γινεις και δεν καταφερεις τιποτα τι θα κανεις? Θα σπαταλήσεις 2-3 χρονια (γτ για να αποκτησεις αυτο το σωμα που θελεις, τοσα θα χρειαστεις) και δεν θα σε θελει καμια και τοτε. Αν θες να κανεις κορμαρα καντο αλλα κανε το οχι για να αρεσεις στις γυναικες αλλα για να αρεσεις στο εαυατό σου!!!!
    Αρχάγγελε,μην μου πεις κιόλας ότι είναι κακό να στοχεύω και να θέλω όμορφες σε εμφάνιση κοπέλες.Γιατί αρκετοί μου εχουν πει μπορώ,ενώ 5-6 "καλόπαιδα" μου είπαν το αντίθετο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Νομίζω το κάνουμε πιο πολύ για τους άλλους!
    Όπως εγώ!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κακά τα ψέμματα είναι πάρα πολύ σημαντική,γιατί όταν γνωρίζεις κάποιον,εκεί στέκεσαι!
    Και αυτή τα καθορίζει όλα!

Senior Member
    Δεν τρώω για μένα, για το χάπι τρώω! :p

Member
    Εχω παρατηρησει οτι ειναι φορες που νιωθω εκτρωμα και αλλες που νιωθω ευχαριστημενη. Ο παραγοντας που κανει τη διαφορα ειναι η διαθεση μου. Συνηθως αν περιποιηθω λιγακι νιωθω καλυτερα. Επισης προσπαθω να μη δινω τοση σημασια στην εμφανιση μου οταν νιωθω χαλια. Παλιοτερα δεν ηθελα καν να βγαινω απ το σπιτι. Πλεον λεω οκ, δεν κοιταζομαι αλλο στον καθρεφτη / αν βγω κι ετσι δε θα καταλαβει κανεις οτι ειμαι εξωγηινη κατα βαθος / δε βγαινω για να κατακτησω τον κοσμο με την ομορφια μου αλλα για να κανω δουλειες η να κανω κατι που με ευχαριστει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αρχάγγελε,μην μου πεις κιόλας ότι είναι κακό να στοχεύω και να θέλω όμορφες σε εμφάνιση κοπέλες.Γιατί αρκετοί μου εχουν πει μπορώ,ενώ 5-6 "καλόπαιδα" μου είπαν το αντίθετο.
    Μπραβο τους λοιπον!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    yanat,είδες που η περιποίηση της εμφάνισης μας κάνει καλύτερα?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Τελείως διαφορετικά δεδομένα.....
    Άστοχη σύγκριση.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Μπραβο τους λοιπον!
    Αφού διαφωνείς μαζί τους.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Ψιτ,καλύτερα να μην σε γουστάρει ερωτικά κανένας,παρά να σε γουστάρει κάποιος μη ωραίος!
    Βλέπε εμένα και την άπλυτη που έλεγα.

Page 97 of 116 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast