Σκέφτομαι... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 116 FirstFirst ... 345671555105 ... LastLast
Results 61 to 75 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    τα διαβασα όλα από την αρχη.. στο εγραψα στο πρωτο ποστ... αυτοπεποιθηση, ωριμοτητα, πειρα...

σιγουρα η εμφανιση μετραει αλλα δεν είναι το πιο σημαντικο.. πρεπει να χτισεις τα παραπανω σιγα σιγα
    Για να πάω με όμορφη,είμαι ικανός να φτάσω στα άκρα.
    Ανταλλάσω τα πάντα για αυτό.Ακόμη και αν χρειαστεί να πεθάνει η μάνα μου για να το πετύχω,ας γίνει έτσι.
    Kαι διερωτώμαι:Πως αποκτάται η αυτοπεποίθηση?

Senior Member
    Θεματοθετη απο λεφτα πως παμε??

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Θεματοθετη απο λεφτα πως παμε??
    Λεφτά δεν υπάρχουν....

Senior Member
    Μπατιρης , ομορφια 5 στα δεκα , μυαλο μειον απειρο.. Μηπως εχεις μεγαλες προσδοκιες τις οποιες δεν μπορεις να τις υποστηριξεις κιολας..? Μην νευριασεις και ευγενικη που ειμαι :P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπατιρης , ομορφια 5 στα δεκα , μυαλο μειον απειρο.. Μηπως εχεις μεγαλες προσδοκιες τις οποιες δεν μπορεις να τις υποστηριξεις κιολας..? Μην νευριασεις και ευγενικη που ειμαι :P
    Για αυτό σου λέω,να πάω με κανένα μπάζο,άντε μια πολύ μέτρια....Αφού η εμφάνιση μετράει πολύ!
    Να υποθέσω είσαι κάποια όμορφη και πας μόνο με ωραίους.Ειδικά άμα έχουν και μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό,πέρα από άλλα προσόντα....

Senior Member
    Δυο μετρα γυναικαρα ειμαι αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.. Ξερω οτι τρολλαρεις αλλα επειδη ενδεχομενως να διαβαζουν καποιοι με θεματα αυτοπεποιθησης (το δικο σου δεν ειναι αυτο) η εμφανιση απο μονη της δεν λεει τιποτα , ουτε στο κρεβατι πεφτεις με ενα κομματι κρεας.
    Δεν ξερω να σου πω ποιο ειναι το μπαζο , ποιο το μετριο , ποιο το σουπερ. Δεν λειτουργω ποτε ετσι , ειμαι καραεγκεφαλικος τυπος και μπορει ενα μετριο ή μπαζο για εσενα/αλλους , να ειναι σουπερ στα δικα μου ματια.
    Αν το προβλημα σου ειναι το σεξ καθαρα δοκιμασε και με κατι πιο μετριο μεγαλειοτατε :P μπορει και μια ταπεινη παχουλουλα να σε κανει να δεις τον ουρανο με τα αστρα , αλλα με αυτα τα μυαλα θα μεινεις να κοιτας τα αστρα παρεα με την Μαρια παλαμη. :rolleyes:

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δυο μετρα γυναικαρα ειμαι αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.. Ξερω οτι τρολλαρεις αλλα επειδη ενδεχομενως να διαβαζουν καποιοι με θεματα αυτοπεποιθησης (το δικο σου δεν ειναι αυτο) η εμφανιση απο μονη της δεν λεει τιποτα , ουτε στο κρεβατι πεφτεις με ενα κομματι κρεας.
    Δεν ξερω να σου πω ποιο ειναι το μπαζο , ποιο το μετριο , ποιο το σουπερ. Δεν λειτουργω ποτε ετσι , ειμαι καραεγκεφαλικος τυπος και μπορει ενα μετριο ή μπαζο για εσενα/αλλους , να ειναι σουπερ στα δικα μου ματια.
    Αν το προβλημα σου ειναι το σεξ καθαρα δοκιμασε και με κατι πιο μετριο μεγαλειοτατε :P μπορει και μια ταπεινη παχουλουλα να σε κανει να δεις τον ουρανο με τα αστρα , αλλα με αυτα τα μυαλα θα μεινεις να κοιτας τα αστρα παρεα με την Μαρια παλαμη. :rolleyes:
    1)Δεν τρολλάρω.
    2)Δεν σε ειρωνεύτηκα στην απάντηση μου,ούτε σε προσέβαλα.
    3)Γιατί να μην έχω εγώ το δικαίωμα σε μια όμορφη?
    4)Πρέπει να έχεις κωλοχαρακτήρα για να απαντάς έτσι.
    5)Είμαι σίγουρος ότι κάτι μέτριο ή ένα μπάζο,ποτέ δεν θα σου φάνηκε σούπερ στα δικά σου μάτια.

Senior Member
    Μεσα επεσες ... ! ;)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μεσα επεσες ... ! ;)
    Έτσι μιλάς σε όσους δεν είναι ωραίοι?
    Νομίζω θα μπορούσες να μου μιλήσεις καλύτερα.Δεν σε κάνει ανώτερη,ούτε η ειρωνεία,ούτε η υποτίμηση στο πρόσωπο μου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έτσι μιλάς σε όσους δεν είναι ωραίοι?
    Νομίζω θα μπορούσες να μου μιλήσεις καλύτερα.Δεν σε κάνει ανώτερη,ούτε η ειρωνεία,ούτε η υποτίμηση στο πρόσωπο μου....
    Σε οσους δεν ειναι ωραιοι στο μυαλο ναι .. Ελα ευγενικη ημουν! Εσυ ο ιδιος υποτιμας τον εαυτο σου με αυτα που λες και ελπιζω οτι δεν τα πιστευεις κιολας :P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε οσους δεν ειναι ωραιοι στο μυαλο ναι .. Ελα ευγενικη ημουν! Εσυ ο ιδιος υποτιμας τον εαυτο σου με αυτα που λες και ελπιζω οτι δεν τα πιστευεις κιολας :P
    Μιας και είσαι πολύ έξυπνη(γιατί εγώ έχω μυαλό μείον άπειρο σύμφωνα με εσένα),για διάβασε κάποια προηγούμενα σχόλια που έγραψα,για να δω τι θα πεις.....
    Είναι για την εμφάνιση μου,αυτά τα σχόλια....

Banned
    ε ο γραπτος λογος παρεξηγείτε δεν μπορεις να καταλάβεις και πολλα από αυτά που γραφει ο άλλος σε ένα φορουμ...

διμετρη ε? χμμ παμε για καφε? :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μιας και είσαι πολύ έξυπνη(γιατί εγώ έχω μυαλό μείον άπειρο σύμφωνα με εσένα και την ευγένεια σου),για διάβασε κάποια προηγούμενα σχόλια που έγραψα,για να δω τι θα πεις.....Δεν είναι πολλά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μιας και είσαι πολύ έξυπνη(γιατί εγώ έχω μυαλό μείον άπειρο σύμφωνα με εσένα),για διάβασε κάποια προηγούμενα σχόλια που έγραψα,για να δω τι θα πεις.....
    Για πες μια γυναικα που σου αρεσει.. που την θεωρεις ομορφη , ετσι να δω το γουστο σου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για πες μια γυναικα που σου αρεσει.. που την θεωρεις ομορφη , ετσι να δω το γουστο σου.
    Έγραψα 2 επώνυμες στο πρώτο μου σχόλιο....
    Όσο για το ''καραεγκεφαλικός'' τύπος,πόσο στοίχημα έχεις ''λιώσει'' για παίδαρους και γόηδες?Και θα τους προτιμούσες χίλιες φορές από καθετί άλλο?

Page 5 of 116 FirstFirst ... 345671555105 ... LastLast