Σκέφτομαι... - Page 71
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 71 of 116 FirstFirst ... 2161697071727381 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    ...........................
    ??????????????????????

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    Συμφωνω με gallowdance ειναι οτι καλυτερο εχεις να κανεις... Καταρχην και να φτιαξεις την υπεροχη κορμαρα αν δεν πιστεψεις στον εαυτο σου και αν δεν το κανεις πρωτα απο ολα για σενα για να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου οτι εφτασες στα επιθυμητα αποτελεσματα, δεν εχει νοημα. Ειναι σωστο να εχεις στοχους. Αλλα να εχεις στοχους που πανω απ ολα θα κανουν σε σενα καλο. Και καποιος πολυ ασχημος να ειναι, αν εχει το λεγιν και αυτοπεποιθηση ριχνει τις καλυτερες γκομενες...Εστιασε στο να τα βρεις με τον εαυτο σου οπως εισαι τωρα...Γιατι και κορμαρα να κανεις δεν θα ειναι για παντα...Μαθε να χρησιμοποιεις τα δυνατα σημεια του χαρακτηρα σου και ασε το σωμα για αργοτερα....Φιλικα
    Mα αν γίνω ωραίος,θα πιστέψω σε εμένα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    ??????????????????????
    Ρώτησε για τη λέξη "διαπίστωση", μάλλον μπέρδεψε τα thread.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Το μυστήριο της ζωής, δεν ξέρω, αλλά είναι άδικο!! Αυτά που έχουμε είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε χάσει ή νομίζουμε ότι έχουμε χάσει... Σ' ευχαριστώ πολύ, εύχομαι να τον χαίρεσαι από εδώ και μπρος, κάθε μέρα σαν να είναι η πρώτη φορά που τον αντικρίζεις! <3
    <3 <3 <3 <3 να εισαι παντα καλα!!! Μακαρι να ειμαστε καθε πρωι ετσι να ξυπναμε με αισιοδοξια...Ξερεις ειναι πολυ σημαντικο καποιος να σου μιλαει τοσο ευγενικα και ομορφα... Να εισαι καλα!Το να δινεις δυναμη σε εναν "ξενο" ειναι πολυ ομορφο!!! Ο Θεος θα στο ανταποδωσει με τα καλυτερα να εισαι σιγουρη!! :*

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Mα αν γίνω ωραίος,θα πιστέψω σε εμένα....
    Πιστεψε σε εσενα..Τοτε θα γινεις "ωραιος"!

Senior Member
    <3 <3 <3 <3 να εισαι παντα καλα!!! Μακαρι να ειμαστε καθε πρωι ετσι να ξυπναμε με αισιοδοξια...Ξερεις ειναι πολυ σημαντικο καποιος να σου μιλαει τοσο ευγενικα και ομορφα... Να εισαι καλα!Το να δινεις δυναμη σε εναν "ξενο" ειναι πολυ ομορφο!!! Ο Θεος θα στο ανταποδωσει με τα καλυτερα να εισαι σιγουρη!! :*
    Τίποτα, κοπέλα μου, να είσαι καλά!! Μακάρι να μας έχει καλά, το ελπίζω ειλικρινά! :)

Senior Member
    Και εσυ κοριτσακι μου!!!!!Πιστευω οτι θα μας βοηθησει...!!!!!Και θα ανεβουμε ξανα πανω!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πιστεψε σε εσενα..Τοτε θα γινεις "ωραιος"!
    Θα μου πεις όμως ότι πολλοί γυμνασμένοι και παίδαροι,πάνε με ωραίες ακόμη και να μην έχουν οι ίδιοι μυαλό ή κάποιο άλλο προσόν.
    Ενώ εκείνες μπορεί να έχουν,αλλά πάνε με αυτούς.

Senior Member
    δωσε μου λιγο να καταλαβω κατι...εσυ θες ωραια γυναικα για μια δυο φορες ή για σχεση για να μπορω να σου απαντησω καταλληλα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    δωσε μου λιγο να καταλαβω κατι...εσυ θες ωραια γυναικα για μια δυο φορες ή για σχεση για να μπορω να σου απαντησω καταλληλα!
    Για σχέση θα προτιμούσα!!

Senior Member
    Ακριβως ενα παραδειγμα τετοιο ηθελα να σου φερω...Εχω ενα φιλο ο οποιος ειναι αυτο που λες εσυ παιδαρας! Μιλαμε ενταξει...Και εχει μια κοπελα διπλα του απλα συμπαθητικη...Και να στο πω και ωμα ασχημη.Δεν παει να περασει απο διπλα του το πιο ωραιο μοντελο...Δεν τον νοιαζει...Εστιασε στην καλη καρδια....Η ομορφια καμια φορα ερχεται δευτερη...Και τριτη....Να δεις...Ο ευτυχισμενος ανθρωπος ειναι ομορφος....Τωρα θα πεις τι λες και εσυ...Απλα λεω την γνωμη μου και τι πιστευω οτι ειναι σωστο!!Φιλικα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ακριβως ενα παραδειγμα τετοιο ηθελα να σου φερω...Εχω ενα φιλο ο οποιος ειναι αυτο που λες εσυ παιδαρας! Μιλαμε ενταξει...Και εχει μια κοπελα διπλα του απλα συμπαθητικη...Και να στο πω και ωμα ασχημη.Δεν παει να περασει απο διπλα του το πιο ωραιο μοντελο...Δεν τον νοιαζει...Εστιασε στην καλη καρδια....Η ομορφια καμια φορα ερχεται δευτερη...Και τριτη....Να δεις...Ο ευτυχισμενος ανθρωπος ειναι ομορφος....Τωρα θα πεις τι λες και εσυ...Απλα λεω την γνωμη μου και τι πιστευω οτι ειναι σωστο!!Φιλικα
    Δηλαδή να μη δώσω καθόλου σημασία στην εμφάνιση?
    Εννοείται η άλλη να είναι ok ως άνθρωπος,αλλά καθόλου σημασία?

Senior Member
    Σε δεχτηκα αγαπητε? Δεν εχω ιδεα αν το εκανα σωστα!! αχαχα!! Βρε θα δωσεις...Αλλα καποια στιγμη θα δεις οτι δεν μετραει και τοσο...Δυστυχως στις μερες μας την οποια ομορφια μπορει να εχουμε την εκμεταλλευομαστε και την θεωρουμε Θεοτητα...Αν εχεις ενα ωραιο σωμα εισαι καποια,αν εχεις μια ωραια μουρη εισαι καποια...Ενω μεσα εισαι σαπια! Με εξαιρεσεις φυσικα...Αλλα κοιτα πχ εισαι ενας κουκλος εχεις κορμαρα εισαι παιδαρας κλπ κλπ εχεις μια θεογκομενα διπλα σου...Το ζευγαρι της χρονιας...Περα απο αυτο ομως τι υπαρχει? Θα εισαι οκ αν ριξεις 10-20-30 θεογκομενες? Υπαρχουν και κοριτσια κουκλες και πολυ ενταξει....Αλλα οι περισσοτερες το παιζουν ντιβες...Εσυ μεσα σου πασχιζεις να βρεις ωραια γκομενα ή μια καλη κοπελα? Δεν σου ειπα να ειναι και κουασιμοδος....Το θεμα ειναι τι θετεις εσυ ως προταιρεοτητα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε δεχτηκα αγαπητε? Δεν εχω ιδεα αν το εκανα σωστα!! αχαχα!! Βρε θα δωσεις...Αλλα καποια στιγμη θα δεις οτι δεν μετραει και τοσο...Δυστυχως στις μερες μας την οποια ομορφια μπορει να εχουμε την εκμεταλλευομαστε και την θεωρουμε Θεοτητα...Αν εχεις ενα ωραιο σωμα εισαι καποια,αν εχεις μια ωραια μουρη εισαι καποια...Ενω μεσα εισαι σαπια! Με εξαιρεσεις φυσικα...Αλλα κοιτα πχ εισαι ενας κουκλος εχεις κορμαρα εισαι παιδαρας κλπ κλπ εχεις μια θεογκομενα διπλα σου...Το ζευγαρι της χρονιας...Περα απο αυτο ομως τι υπαρχει? Θα εισαι οκ αν ριξεις 10-20-30 θεογκομενες? Υπαρχουν και κοριτσια κουκλες και πολυ ενταξει....Αλλα οι περισσοτερες το παιζουν ντιβες...Εσυ μεσα σου πασχιζεις να βρεις ωραια γκομενα ή μια καλη κοπελα? Δεν σου ειπα να ειναι και κουασιμοδος....Το θεμα ειναι τι θετεις εσυ ως προταιρεοτητα!
    Πιστεύεις ότι είναι ελάχιστες οι όμορφες που να είναι και εντάξει άτομα?
    Έναν συνδυασμό ψάχνω.

Senior Member
    Δυστυχως πιστευω οτι ειναι λιγες....Ολες -σχεδον- καβαλανε το καλαμι...Εδω βλεπεις κατι κοριτσια με θεικα κορμια και απο μουρη....αστα...Και ομως η υπεροψια τους και η "μυτη" τους δεν εχουν ορια! Δοκιμασε να γνωρισεις και ομορφες και μετριες! Ισως στις μετριες να βρεις κατι που να ψαχνεις! Ισως να το βρεις στην ομορφη! Μην αποκλειεις ανθρωπους απο εμφανιση...Η ομορφη κατα 80% θα στο παιξει δυσκολη και α και ου και θα σου βγαλει και το λαδι και αμα τις καπνισει μπορει να βγει και μαζι σου....Ειχα φιλη τετοια και εχω δει καταστασεις...ΦΥΣΙΚΑ υπαρχουν και ενταξει κοριτσια δεν το συζηταμε καν αυτο.Δεν σημαινει οτι ολες ειναι ετσι...Αλλα ενα τεραστιο ποσοστο τους εγινε ετσι ενω δεν ηταν...Ειμαστε στο κοσμο που αν δεν εισαι παιδαρος-γκομεναρα δεν βρισκεις δουλεια,γκομενο-α και αλλα πολλα...Δυστυχως... (δεν μιλαω για σενα, στο γενικο συνολο λεω,ε!!!!!)

Page 71 of 116 FirstFirst ... 2161697071727381 ... LastLast