Σκέφτομαι... - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 116 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    To μέτριο-άνω του μετρίου , γενικά ο μέσος όρος έχει καλύτερες πιθανότητες από το εξαιρετικά καλό.
    Σε αυτό έχω κατασταλλάξει εμπειρικά.
    Σε τι έχει καλύτερες πιθανότητες?

Senior Member
    Λοιπόν άκου να σου πω εγώ η (αντικειμενικά) όμορφη. Δεν τα έχω φτιάξει ποτέ με κούκλο με κοιλιακούς φέτες - άντε μία φορά όταν ήμουν πολύ μικρή και τον χώρισα για ένα κοντό χωρίς κοιλιακούς. Και με κοντούς τα είχα και με χοντρούς τα είχα και δε με ενδιέφερε γιατί ήταν πανέξυπνοι και ξέρανε να φερθούν. Στο έχω πει κι εγώ και άλλοι σε όλα τα θέματά σου ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση. Ένας άνθρωπος μέτριας εμφάνισης μπορεί να έχει όποια κοπέλα θέλει αν είναι έξυπνος και ξέρει να φερθεί. Αντί να ασχολείσαι με τη φάτσα σου που στην τελική δεν φτιάχνεται (γιατί και 100 πλαστικές να κάνεις απλά θα παραμορφωθείς αντί να βελτιωθείς) γιατί δεν προσπαθείς να βελτιώσεις τα υπόλοιπα που σου έχουμε πει έτσι για αλλαγή; Πέρα από την σχολή σου έχεις ενδιαφέροντα;

Banned
    Η δική μου θεωρία λέει ότι για τους έξυπνους μπορεί να είναι προνόμιο, για τους βλάκες μπορεί να είναι κατάρα και για κάποιους άλλους μπορεί να είναι το παν ή το τίποτα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Λοιπόν άκου να σου πω εγώ η (αντικειμενικά) όμορφη. Δεν τα έχω φτιάξει ποτέ με κούκλο με κοιλιακούς φέτες - άντε μία φορά όταν ήμουν πολύ μικρή και τον χώρισα για ένα κοντό χωρίς κοιλιακούς. Και με κοντούς τα είχα και με χοντρούς τα είχα και δε με ενδιέφερε γιατί ήταν πανέξυπνοι και ξέρανε να φερθούν. Στο έχω πει κι εγώ και άλλοι σε όλα τα θέματά σου ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση. Ένας άνθρωπος μέτριας εμφάνισης μπορεί να έχει όποια κοπέλα θέλει αν είναι έξυπνος και ξέρει να φερθεί. Αντί να ασχολείσαι με τη φάτσα σου που στην τελική δεν φτιάχνεται (γιατί και 100 πλαστικές να κάνεις απλά θα παραμορφωθείς αντί να βελτιωθείς) γιατί δεν προσπαθείς να βελτιώσεις τα υπόλοιπα που σου έχουμε πει έτσι για αλλαγή; Πέρα από την σχολή σου έχεις ενδιαφέροντα;
    Ενδιαφέρον μου:Να βγαίνω έξω με φίλους,να γυμνάζομαι και να ψάχνω πολύ για το παρελθόν(σε πολιτικό,καλλιτεχνικό,τηλε οπτικό,αθλητικό,μουσικό κλπ. πλαίσιο),να ακούω μουσική που να εκφράζει το είναι μου.
    Αν σου φανούν ξενέρωτα ή οτιδήποτε αρνητικό,καλύτερα να μην απαντήσεις.Μην τσακωνόμαστε.

Senior Member
    Πόσταρε να τραγούδι!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Πόσταρε να τραγούδι!!!
    Για να δω τι θα καταλάβεις....

https://www.youtube.com/watch?v=ntG50eXbBtc

Senior Member
    Ήθελα να δω πως πας από θέμα γούστου... Εντάξει είσαι, πόσα χρόνια είχα να το ακούσω. Είσαι θεός, τέλος!

Senior Member
    Αλλαξε το νικ σου σε ειτιλασ διανυεισ καινουρια περιοδο πλεον υπαρχει περιπτωση να βρεισ γκομενα συνεχισε ετσι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αλλαξε το νικ σου σε ειτιλασ διανυεισ καινουρια περιοδο πλεον υπαρχει περιπτωση να βρεισ γκομενα συνεχισε ετσι
    χαχαχα, elis γέλασα!!!

Senior Member
    Γτ ψεμματα λεω;επιτελουσ ειπε τα ενδιαφεροντα του εκφραστηκε τοσο καιρο αρνητιλα κ μιζερια συγνωμη κι ολα τωρα υπαρχει ελπιδα το πιστευω

Senior Member
    Επισησ ολοι ασχολουμαστε με την υγεια μασ κ ο γουαι με την ομορφια

Senior Member
    Γτ ψεμματα λεω;επιτελουσ ειπε τα ενδιαφεροντα του εκφραστηκε τοσο καιρο αρνητιλα κ μιζερια συγνωμη κι ολα τωρα υπαρχει ελπιδα το πιστευω
    Σε αυτό που λες έχεις δίκαιο! Έχει και ενδιαφέροντα ενδιαφέροντα (πως τα λέω έτσι πάλι!), είναι κρίμα που τα κρατάει κρυφά, ίσως εκεί έγκειται το πρόβλημα τελικά!

Senior Member
    Επισησ ολοι ασχολουμαστε με την υγεια μασ κ ο γουαι με την ομορφια
    Ο καθένας έχει τα δικά του, elis μου. Και εγώ θεωρώ ότι όλα τα άλλα μπροστά στην υγεία είναι πταίσματα, κι αυτή ήταν η αιτία εν μέρει που με εγκατέλειψαν οι φίλοι μου.

Senior Member
    Γκαλοου κι εγω ετσι ειμαι μπροστα στην υγεια ολα τα αλλα ειναι πταισματα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και τα νεφρά μου έδινα για να γίνω ωραίος και να κάνω ως λογική συνέπεια αυτού,σχέση με όμορφη κοπέλα.

Page 79 of 116 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast