Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 40 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 591
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas.L View Post
    35 και πραγματικα ντρεπομαι που το λεω
    τοτε στην ομαδα μας θα εισαι αρχηγος. wjsrp σου πηρε την αρχηγεία :Ρ
    Περα απο την πλακα καταλαβαινω. νιωθεις πως εχεις χασει τα καλυτερα χρονια της ζωής σου, χρονια που αλλοι αντρες την χαιρονται κανοντας σεξ με πολλες γυναικες. Δεν θα σου χρυσώσω το χαπι Κωστα αλλαδεν εχει σημασια εαν πας με 100 γυναικες ή με μια. Σημασια εχει αυτη η μια να ειναι η καλυτερη!!
    Και οσο για το σεξ που εχεις χασει μεχρι εδω θα το κανεις με αυτην την γυναικα αναδρομικα ;).

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Έεετσι!:D
    :cool::cool:

ΧΑΧΑΧΑ!:D Έτσι ακριβώς λοιπόν. Νά'ναι όμως και τιπότα υποσυνείδητος φόβος που να μου κόβει την παροχή σκέψης εκείνη τη στιγμή;
    πολυ πιθανον. Το υποσυνειδητο πολλες φορες κρυβει πολλα για την συμπεριφορα μας.

Κι εγώ με τις άγνωστες "υποψήφιες" όσο και να το προσπαθώ, τζίφος. Δε μου βγαίνει γρι απο μηλιά. Δε σου κρύβω πως στο παρελθόν έχω ζητήσει βοήθεια και απο φίλους στο τι να της γράψω (για περιπτώσεις chat).
    Και εγω. Μια φορα μαλιστα πριν καμια 10ρια χρονια μια κοπελα μου εστειλε μηνυμα στο κινητο κατα λαθος. Ζητησα βοηθεια απο τον αδερφο μου στο τι να της γραψω και οσο μου ελεγε πηγαινε καλα. Οταν ο αδερφος μου πηγε να κοιμηθει (ηταν βραδυ) εγραψα 1 μηνυμα και αυτο ηταν. Δεν μου ξαναεστειλε τιποτα.....

Αν και τωρα εχω καλυτερέψει λιγο.

Senior Member
    Οχι ποτε. Δεν μπορω ντρεπομαι. Εδω τα γραφω ανωνιμα και δεν αντεχω ποσο μαλλον face to face σε καποιο ατομο. Αν τα πω οοολα αυτα που νιωθω σε εναν γιατρο νομιζω να σηκωθει θα παει να φερει το πτυχειο του και θα το καψει μπροστα μου :p
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα. Μη σου πω πως θα του βαλει αλατι και θα το φαει κιολας....χαχαχαχαχαχα
    Κοιτα! ουτε κι εγω εχω παει αλλα λογικα μιλωντας αυτη ειναι η δουλεια του αρα ακουει και πραγματα πολυ χειροτερα απο αυτο πιστεψε με. και βοηθαει να μιλας σε καποιον. Τωρα που αρχισες να μιλας εδω δεν νιωθεις λιγο καλυτερα.
    Εγω πχ πριν βρω αυτη την σελιδα νομιζα πως ημουν ο μονος που εχει αυτο το προβλημα ή αν οχι ο μονος να ημασταν 10 σε ολοκληρο το κοσμο. Μπορω να σου πω πως ενα κομματι μου χαιροταν για αυτο γτ κανενας αλλος δεν υπεφερε (εννοω πως εγω ημουν το χειροτερο ακρο σε αυτο το θεμα και κανενας αλλος δεν ειχε την ατυχεια να βρησκεται σε αυτη την θεση), αλλα ενα αλλο κομματι μου πονουσε που ημουν τοσο μονος στον κοσμο. Τωρα ισχυει το αναποδο. Χαιρομαι που δεν ειμαι μονος αλλα ποναω που υποφερουν και αλλοι μαζι μου.

Banned
    Όχι, όχι. Με παρεξήγησες. Ενοούσα οτι όντως οι γυναίκες δε θέλουν τα λυγούρια.
    τι να πω... και πάλι δεν καταλαβαινω...

Senior Member
    Ακομα ειμαι υπο σκέψεις. Σεξ με μια κοπελα απο ενα μπαρακι. Μου κοβονται τα ποδια μονο μου το σκεφτομαι. Αραγε θα με κανει να νιωσω καλυτερα η χειροτερα?
    Δεν ξερω φιλε μου. Μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα, μπορει και να σε κανει να νιωσεις σκατα.
    Αυτο που ξερω ειναι ενα ομως. Παλια ειχα εναν φιλο ο οποιος επειδη δεν ηθελε σοβαρη σχεση πηγαινε με τετοιες γυναικες συνεχεια. Μια μερα λοιπον τον συναντησα και ηταν χαλια. αφου τον ρωτησα τι εχει μου ειπε "Θα σου πω κατι ρε. Καλυτερα να μην ξαναπηδηξεις (σορυ για την εκφραση) ποτε σου (δεν ηξερε πως ημουν παρθενος) παρα να πηγαινεις με τετοιες" οταν λοιπον το ρωτησα γτ το λεει αυτο μου ειπε πως πηγε σε ενα "σπιτι" και μπηκε στο δωματιο με μια γυναικα για να κανουν σεξ. πριν προλαβει καλα καλα να μπει, το πρωτο πραγμα που του ειπε ηταν "τα λεφτα στο κομοδινο, τωρα" (και ξερεις τι λενε, οποιος πρωτοπληρωνει, κακα.... ξερεις την συνεχεια ;Ρ). Αφου εβαλε τα λεφτα γδυθηκαν και ξεκινησαν... Ηταν λεει πιο στεγνη και απο την ερημο....(δικα του λογια. Εγω προσωπικα τοτε δεν καταλαβα τι εννοουσε). Συνεχισε μονο και μονο γτ την ειχε ηδη πληρωσει. Ελεγε ακομα νευριασμενος "αυτη πηγαινει με 80 χρονους γερους και ειναι πιο σεξουαλικη με αυτους, απο εμενα που είμαι 22;;;"
    Ισως παντως στην αρχη τουλαχιστον να νιωσεις καλυτερα απο τωρα....

Δυστυχώς δεν υπαρχει αλλος χρονος. Πρεπει να αλλαξω απο την στιγμη που δεν υπαρχει συμπαράσταση απο πουθενα δεν εχω αλλη επιλογη. Νιωθω πολυ κουρασμενος απο αλλο αυτο που απ το μυαλο μου περνανε τρελα πραγματα.

Πόσα χρόνια λες αυτή την κουβέντα, θα αλλάξω?
    Αμα οι άλλοι δεν σου δίνουν δυνάμεις τις βρίσκεις εσύ μέσα σου. αλλιως χάθηκες.
    Γιατί δεν εισαι εξω τωρα να πίνεις κανα ποτό?
    γιάννης

Junior Member
    Προσπαθώ να κάνω ένα βήμα κάθε φορά. Πρώτο έβαλα το σεξ :p μετά βλέπουμε. Πάντως βρε παιδιά με κάνατε να νιώσω λίγο καλύτερα ψυχολογικά. Μου δίνεται δύναμη πραγματικά. Σας ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by archangel View Post
    και ξερεις τι λενε, οποιος πρωτοπληρωνει, κακα.... ξερεις την συνεχεια ;Ρ)
    Επειδή κι εγώ μπερδεύτικα, εννοείς οτι όποια κοπέλα απ'αυτές του ζητήσει τα λεφτά μπροστά, κάνει κακό σ** αν κατάλαβα σωτά;

πολυ πιθανον. Το υποσυνειδητο πολλες φορες κρυβει πολλα για την συμπεριφορα μας.
    Όντως, κάτι περίεργα τέτοια τα κάνει.

Και εγω. Μια φορα μαλιστα πριν καμια 10ρια χρονια μια κοπελα μου εστειλε μηνυμα στο κινητο κατα λαθος. Ζητησα βοηθεια απο τον αδερφο μου στο τι να της γραψω και οσο μου ελεγε πηγαινε καλα. Οταν ο αδερφος μου πηγε να κοιμηθει (ηταν βραδυ) εγραψα 1 μηνυμα και αυτο ηταν. Δεν μου ξαναεστειλε τιποτα.....
    Ωπ! Και μένα μού'τυχε κάτι ψιλοπαρόμοιο και είχε το ίδιο τέλος.

Αν και τωρα εχω καλυτερέψει λιγο.
    Εγω απ'την άλλη έμεινα στάσιμος σ'αυτόν τον τομέα (στα μηνύματα) δυστυχώς. Και εξαιτίας απ'αυτό (που δεν ξέρω τι να γράψω), έχασα μια πολύ πιθανή κοπέλα για'μένα το 2006.:(

Quote Originally Posted by rea View Post
    τι να πω... και πάλι δεν καταλαβαινω...
    Και'γω τα ίδια. Βέβαια, η έννοια λιγούρια πρέπει νά'χει μερικές παραπάνω σημασίες. Πως τα εννοείς τα λιγούρια; Μήπως το κατάλαβα λάθος.

τοτε στην ομαδα μας θα εισαι αρχηγος. wjsrp σου πηρε την αρχηγεία :Ρ
    Μπορεί να υποβιβάστηκα σε υπαρχηγό της ομάδας, αλλα και πάλι, τα παράσημά μου είναι πολλά λόγω οτι γίνομαι 31 σε 5 μήνες.;)

@ Kostas.L, πλάκα κάνουμε φυσικά και τα λέμε καλοπροαίρετα. Μην μας παρεξηγείς.;)

Περα απο την πλακα καταλαβαινω. νιωθεις πως εχεις χασει τα καλυτερα χρονια της ζωής σου, χρονια που αλλοι αντρες την χαιρονται κανοντας σεξ με πολλες γυναικες.
    Άστα να πάνε. Τα καλύτερα δε λες τίποτα. Μόνο και μόνο που δεν το κατάφερα στα 20κάτι μου, βγάζω σπίθες.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 06-02-2016 at 03:42.

Senior Member
    Επειδή κι εγώ μπερδεύτικα, εννοείς οτι όποια κοπέλα απ'αυτές του ζητήσει τα λεφτά μπροστά, κάνει κακό σ** αν κατάλαβα σωτά;
    Μια παροιμια ειναι.
    Απλως εκεινος ο φιλος μου δεν απολαυσε το σεξ μαζι της γτ αυτη το μονο που ηθελε απο αυτόν ηταν τα λεφτα. δεν ειχε ορεξη ουτε να παριστάνει πως το ευχαριστιεται.

Senior Member
    Μπορεί να υποβιβάστηκα σε υπαρχηγό της ομάδας, αλλα και πάλι, τα παράσημά μου είναι πολλά λόγω οτι γίνομαι 31 σε 5 μήνες.;)

χαχαχαχαχαχα. πιο πολλα και απο στρατηγο ;)

@ Kostas.L, πλάκα κάνουμε φυσικά και τα λέμε καλοπροαίρετα. Μην μας παρεξηγείς.;)
    μια πλακα σε καθε προβλημα σε βοηθαει να το κανεις πιο υποφερτο.

Άστα να πάνε. Τα καλύτερα δε λες τίποτα. Μόνο και μόνο που δεν το κατάφερα στα 20κάτι μου βγάζω σπίθες.
    και αφρους απο το στομα μην σου πω!!
    Αλλα εχω να πω κατι. Οι γυναικες λενε (και διορθώστε με κοπελιες αν κανω λαθος) πως θελουν αντρες με χιουμορ. Εσυ (δεν θα πω κι εμενα γτ ειμαι μετριοφρων ;Ρ) εχει πολυ χιουμορ. Πως γινεται λοιπον να μην εχεις κοπελα! Τι θελουν πραγματικα;;;;

χαχαχαχαχαχα. πιο πολλα και απο στρατηγο ;)
    Άστα να πάνε. Πραγματικά δεν περίμενα το 2004 (όταν πρωτοξεκίνησα να το ψάχνω πιο έντονα) οτι θα αποκτήσω διαβατήριο στο Μπακουριστάν στο μακρινό μέλλον.

μια πλακα σε καθε προβλημα σε βοηθαει να το κανεις πιο υποφερτο.
    Πολύ σωστός.;)

και αφρους απο το στομα μην σου πω!!
    Κανονικότατα! Μου λένε απ'την παρέα να μη σκάω, άλλα εδώ πού'χω φτάσει έχω γίνει ετοιμόσκαστος.

Αλλα εχω να πω κατι. Οι γυναικες λενε (και διορθώστε με κοπελιες αν κανω λαθος) πως θελουν αντρες με χιουμορ.
    Αυτό, ναι, είναι αλήθεια, και μάλιστα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο.

Εσυ (δεν θα πω κι εμενα γτ ειμαι μετριοφρων ;Ρ) εχει πολυ χιουμορ. Πως γινεται λοιπον να μην εχεις κοπελα! Τι θελουν πραγματικα;;;;
    Α σ'ευχαριστώ!:D Κι όμως, δυστυχώς γίνεται. Βέβαια, εδώ έχουμε να κάνουμε και με το σωστό timing. Πρέπει να είμαι σε συζήτηση που μπορώ να μιλάω έτσι πιο εύκολα κλπ.

Junior Member
    Το να βγαίνω απλά έξω από το σπίτι μου ειμαι τεράστια επιτυχία για μένα ποσο μάλλον να βγαίνω για βραδυ. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε όλοι αυτό αλλά έτσι είναι. Όσο αφορά το θέμα με την συγκεκριμένη κοπέλα το ξέρω ότι έχει πάει με πενήντα χιλιάδες άντρες και το κάνει για τα λεφτά. Αλλά στην περίπτωση μου δεν έχω άλλη επιλογή. Αν περιμένω να με αγαπήσει καμια κοπέλα κανονική θα περάσουν αλλά δέκα χρόνια και τότε κλαφτα. Σήμερα θα είναι η μεγάλη αυτή μερα. Αν πανε όλα καλά θα κάνω κορνίζα το χαρτάκι απτό ημερολόγιο :p

Page 12 of 40 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast