Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 40 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 591
    Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Άστα να πάνε. Πραγματικά δεν περίμενα το 2004 (όταν πρωτοξεκίνησα να το ψάχνω πιο έντονα) οτι θα αποκτήσω διαβατήριο στο Μπακουριστάν στο μακρινό μέλλον.
    χαχαχαχαχαχαχα Για αυτο πηρες και το μετάλλιο μπακουριας, επειδη πηγες να υπηρετησεις στο Μπακουρισταν ;Ρ;Ρ;Ρ

Κανονικότατα! Μου λένε απ'την παρέα να μη σκάω, άλλα εδώ πού'χω φτάσει έχω γίνει ετοιμόσκαστος.

σε νιωθω. αλλα προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι. Και συνεχισε τις προσπαθειες.... για καθε αποτυχια 10 νεες προσπαθειες. που θα παει θα πεσει το καστρο!

Αυτό, ναι, είναι αλήθεια, και μάλιστα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο.
    Α σ'ευχαριστώ!:D Κι όμως, δυστυχώς γίνεται. Βέβαια, εδώ έχουμε να κάνουμε και με το σωστό timing. Πρέπει να είμαι σε συζήτηση που μπορώ να μιλάω έτσι πιο εύκολα κλπ.
    εγω οταν ειμαι ανετος εχω χιουμορ συνεχεια. Οταν παλι εχω αγχος..... ασε το καλυτερα. Και να πω κατι αστειο δεν θα το καταλαβει κανεις!!!!

Banned
    φίλος μη μασάς.όλοι είχαμε άγχος την πρώτη φορά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas.L View Post
    Το να βγαίνω απλά έξω από το σπίτι μου ειμαι τεράστια επιτυχία για μένα ποσο μάλλον να βγαίνω για βραδυ. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε όλοι αυτό αλλά έτσι είναι. Όσο αφορά το θέμα με την συγκεκριμένη κοπέλα το ξέρω ότι έχει πάει με πενήντα χιλιάδες άντρες και το κάνει για τα λεφτά. Αλλά στην περίπτωση μου δεν έχω άλλη επιλογή. Αν περιμένω να με αγαπήσει καμια κοπέλα κανονική θα περάσουν αλλά δέκα χρόνια και τότε κλαφτα. Σήμερα θα είναι η μεγάλη αυτή μερα. Αν πανε όλα καλά θα κάνω κορνίζα το χαρτάκι απτό ημερολόγιο :p
    σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου. και εγω δεν τρελαίνομαι να βγαινω, ειτε μονος ειτε με παρεα. Ομως το κανω.... που και που. Συνήθως αν εχω πολυ καλη παρεα.
    πενηντα χιλιαδες και βαλε μην σου πω. Τελος παντων σου ευχομαι καλο βολη :p. Νομιζω πως καλυτερα να της μιλησεις πριν για το προβλημα σου για να ειναι πιο τρυφερη μαζι σου και να προσεχεις μην την καψουρευτης και πληγωθεις περισσοτερο απο οτι εισαι τωρα.
    :cool:

Quote Originally Posted by archangel View Post
    χαχαχαχαχαχαχα Για αυτο πηρες και το μετάλλιο μπακουριας, επειδη πηγες να υπηρετησεις στο Μπακουρισταν ;Ρ;Ρ;Ρ
    Γι'αυτό ακριβώς το πήρα αυτό το μετάλλιο!:D Είναι μετάλλιο τιμής παρακαλώ.:D Medal of honor: Bakouri Assault!:D

σε νιωθω. αλλα προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι. Και συνεχισε τις προσπαθειες.... για καθε αποτυχια 10 νεες προσπαθειες. που θα παει θα πεσει το καστρο!
    Προσπαθώ ακόμα, κάνω οτι μπορώ, αλλα τίποτα.:( Είναι άφθαρτο αυτό το κ@τ@ρ@μένο κάστρο. Δε λέει να πέσει με τίποτα.

εγω οταν ειμαι ανετος εχω χιουμορ συνεχεια. Οταν παλι εχω αγχος..... ασε το καλυτερα. Και να πω κατι αστειο δεν θα το καταλαβει κανεις!!!!
    Κι έγω λειτουργώ έτσι λίγο πολύ. Όταν είμαι σφιγμένος δεν πολυ μιλάω και να προσπαθήσω να πω κάτι αστείο, θα μου βγει αφιλτράριστο και θα πω αλλα'ντ'άλλων.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 07-02-2016 at 15:36.

Senior Member
    Η απαντηση σε ολα σου τα ερωτηματα ειναι ΝΙΑΟΥ να το θυμασε αυτο ;-)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Η απαντηση σε ολα σου τα ερωτηματα ειναι ΝΙΑΟΥ να το θυμασε αυτο ;-)
    ΧΑΧΑΧΑ!:D Καλά που μου το θύμισες. Οι μόνες άγνωστες γυναίκες που μου συμπεριφέρονται καλά είναι οι θηλυκές... γάτες!;)

Υ.Γ. Δεν το είπα ειρωνικά.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 07-02-2016 at 01:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    φίλος μη μασάς.όλοι είχαμε άγχος την πρώτη φορά.
    Ναι κι εγω ειχα πολυ .................αλλα μετα μουφυγε , και δεν σταματαγα .......

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναι κι εγω ειχα πολυ .................αλλα μετα μουφυγε , και δεν σταματαγα .......
    Όταν πετυχαίνεις, μετά νιώθεις πως σου φεύγει ενα τεράστιο βάρος απο πάνω σου και δεν αγχώνεσαι μετά. Όπως και με την οδήγηση. Μετά, είναι σαν να λειτουργείς αυτόματα.

Senior Member
    Γι'αυτό ακριβώς το πήρα αυτό το μετάλλιο!:D Είναι μετάλλιο τιμής παρακαλώ.:D Medal of honor: Bakouri Assault!:D
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA AXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA πεθαινω!!!!!
    Ειχα σκεφτει το ιδιο πραγμα με την διαφορα Medal of Bakouria. Αλλα το δικο σου ειναι πιο ωραιο. χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Προσπαθώ ακόμα, κάνω οτι μπορώ, αλλα τίποτα.:( Είναι άφθαρτο αυτό το κ@τ@ρ@μένο κάστρο. Δε λέει να πέσει με τίποτα.
    Τιποτα δεν ειναι αφθαρτο στο χρονο. Ειχα δει ενα επεισοδιο στο Doctor who (Ο_ο) οπου υπηρχε ενα τοιχος με το πιο ισχυρο μεταλλο του συμπαντος και ο δοκτορ του βαρουσε μπουνιες επι μερικα δισεκατομμυρια χρονια και το εριξε :Ρ:Ρ. αρα ολα πεφτουν στον χρονο αρκει να κανεις πολλααααααααααααα χρονια προσπαθειες :Ρ:Ρ:Ρ

Κι έγω λειτουργώ έτσι λίγο πολύ. Όταν είμαι σφιγμένος δεν πολυ μιλάω και νν προσπαθήσω να πω κάτι αστείο, θα μου βγει αφιλτράριστο και θα πω αλλα'ντ'άλλων.

ναι ετσι ακριβως.
    Last edited by archangel; 07-02-2016 at 13:49.

Junior Member
    Πάει το πρώτο βήμα έγινε και με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!! Όλα πήγαν τέλεια με την κοπέλα. Ήταν πολύ καλή και τρυφερή απέναντί μου. Είχα τόσο πολύ άγχος που έτρεμα αλλά μετά από λίγο όλα πήγαν ρολόι. Με καθοδήγησε αυτή. Ότι συμβουλές που μου είχαν πει και οι 632.924 τσόντες που είχα δει δεν με βοήθησαν και πολύ :p Πάμε σιγά σιγά για το επόμενο βήμα.

Πάει το πρώτο βήμα έγινε και με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!! Όλα πήγαν τέλεια με την κοπέλα. Ήταν πολύ καλή και τρυφερή απέναντί μου. Είχα τόσο πολύ άγχος που έτρεμα αλλά μετά από λίγο όλα πήγαν ρολόι. Με καθοδήγησε αυτή. Ότι συμβουλές που μου είχαν πει και οι 632.924 τσόντες που είχα δει δεν με βοήθησαν και πολύ :p Πάμε σιγά σιγά για το επόμενο βήμα.
    Έλα ρε φίλε!:D Μπράβο ρε συ! ΩΡΑΙΟΣ!:D Τα συγχαρητίρια μου! Συνέχισε έτσι δυναμικά! Μπορείς και θα τα καταφέρεις όπως το απέδειξες τώρα! Συνέχισε έτσι δυναμικά!:D

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπράβο ρε φίλε.Πόσο είσαι αν επιτρέπεται?
    Ζηλεύω λίγο την ευτυχία σου......Γιατί εγώ είμαι 21 και ακόμη ΔΕΝ......

Member
    ΑΧΟΥΤΟ : )
    (σορρυ μου βγηκε)
    γελασα στο σημειο με τις τσοντες. βασικα ως κοπελα θα σου πω οτι οι τσοντες ειναι φτιαγμενες για αντρες και δεν εχουν καμια σχεση μ αυτο που αρεσει στις γυναικες!
    καλη διασκεδαση απο δω κ περα

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μπράβο ρε φίλε.Πόσο είσαι αν επιτρέπεται?
    Ζηλεύω λίγο την ευτυχία σου......Γιατί εγώ είμαι 21 και ακόμη ΔΕΝ......
    21? Μια χαρά είσαι. Τι να πω και γω στα 35 μου. Πράγματικα μην περιμένεις άλλο. Εγώ περίμενα και σχεδόν μου κατέστρεψε τη ζωή. Μην φτάστε την ηλικία που ειμαι εγώ και δεν έχετε κάνει κάτι οτιδήποτε και να είναι αυτό. Προσπαθώ μερα με τη μέρα να κάνω κάτι διαφορετικό. Άλλες φορές δεν μου βγαίνει άλλες φορές γίνετε κάτι έστω και το παραμικρό. Από τι στιγμή που δεν έχω συμπαράσταση από τους γύρω μου. Θα τα κάνω όλα μόνος μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    21? Μια χαρά είσαι. Τι να πω και γω στα 35 μου. Πράγματικα μην περιμένεις άλλο. Εγώ περίμενα και σχεδόν μου κατέστρεψε τη ζωή. Μην φτάστε την ηλικία που ειμαι εγώ και δεν έχετε κάνει κάτι οτιδήποτε και να είναι αυτό. Προσπαθώ μερα με τη μέρα να κάνω κάτι διαφορετικό. Άλλες φορές δεν μου βγαίνει άλλες φορές γίνετε κάτι έστω και το παραμικρό. Από τι στιγμή που δεν έχω συμπαράσταση από τους γύρω μου. Θα τα κάνω όλα μόνος μου.
    Ξέρεις τι γίνεται φίλε μου?Νιώθω ότι δεν είμαι ωραίος,ενώ φίλοι και γνωστοί μου λένε το αντίθετο.
    Ακόμη και μια διατροφολόγος μου το είπε.Και σίγουρα θέλω να είναι όμορφη η κοπέλα που θα πάω.Κακό είναι?

Page 13 of 40 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast