Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 40 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 591
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Μήπως αυτό είναι ένα πρόβλημα; Αν είχες κάποια συγκεκριμένη, ενώ τώρα δεν είσαι πολύ ψημένος με καμιά και δε σου βγαίνουν τα κατάλληλα λόγια...
    Όχι ακριβώς γιατί έχω περάσει αυτό το στάδιο και ήμουν το ίδιο και τότε.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι , νομιζεις οτι εγω μπορω να πιασω κουβεντα στο ασχετο , στο πουθενα ? οχι βεβαια , ντρεπομαι , στα καλα του καθουμενω , να παω σε μια κοπελα και να της λεω αρες -μαρες ? μονο που δεν μενοχλει που δεν μπορω να το κανω , δεν μεπηρρεαζει , και απειρος δεν ειμαι , ειναι δυσκολο να πιασεις κουβεντα στο ασχετο , πρεπει να υπαρχει ενα κοινι σημειο επαφης , καποιος κοινος γνωστος , καπιο κοινο ενδιαφερον , και δεν ξερω κανενα φιλο μου , παροι εχω εναν πολυ ωραιο αντρα -φιλο , ουτε αυτος μπορει να το κανει , κοινο σημειο επαφης χρειαζεται , και αμα πας προκαλειλημμενος οτι δεν θα βγαλεις κουβεβτα , αυτο και θα συμβει...........................
    Φαντάσου εγώ, πραγματικά αποδίδω το απόλυτα 0. Και πολλές φορές που λέω για άγνωστη κοπέλα, δεν εννοώ απαραίτητα κάποια στο δρόμο, εννοώ κυρίως σε καφετέρια, μπαρ, κλαμπ, παραλία, κλπ. Δε θα έλεγα ότι φταίει τόσο το προκατειλημμένος εδώ. Πιο πολύ ότι δεν ξέρω τι να πω.

Βασικά, δεν έχω καθόλου λογοδιάρροια. Είπα τον σωστό όρο που έψαχνα μετά από καιρό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Φαντάσου εγώ, πραγματικά αποδίδω το απόλυτα 0. Και πολλές φορές που λέω για άγνωστη κοπέλα, δεν εννοώ απαραίτητα κάποια στο δρόμο, εννοώ κυρίως σε καφετέρια, μπαρ, κλαμπ, παραλία, κλπ. Δε θα έλεγα ότι φταίει τόσο το προκατειλημμένος εδώ. Πιο πολύ ότι δεν ξέρω τι να πω.

Βασικά, δεν έχω καθόλου λογοδιάρροια. Είπα τον σωστό όρο που έψαχνα μετά από καιρό.
    Εχω καταλαβει τι σου συμβαινει , λογοδιαρροια δεν εχω με τιποτα , και σε μια αγνωστη κι εγω δεν ξερω τι να πω , και ειμαι ο πιο θαρραλεος απ τους φιλους μου , οντως !! οποτε η μονη λυση , ειναι το κοινο σημειο επαφης , δεν χρειαζεται λογοδιαρροια , αμα με συστησουν σε καποια , κανω αυτην να μιλαει , οχι να μιλαω εγω , την ρωταω πραματα για τον εαυτο της ...................................τι στο δρομο, τι σε μπαρ , παλι εχεις να κανεις με μια αγνωστη , ισως λιγο ποτο .........εμενα με χαλαρωνει , και ειμαι πιο ανετος , οχι να μπερδευω τα λογια μου βεβαια , λιιιγο κρασακι ισως ? σε παραλια , ουτε καν το συζητω .............εγω ειπα , αν δεν βρισκεις κοινο σημιο επαφης , εξασκησου , αλλα λες οτι καθε αποτυχημενη αποπειρα , σε ριχνει ..................... κακως βεβαια , γιατι πας εναντια στις πιθανοτητες , και εισαι σαν ψαρι εξω απ τα νερα του , ε , λογικο δεν ειναι ναποτυχεις ? αμα πηγαινω σενα συγκεκριμενο φαρμακειο , ειναι μια Μαρια , που ξερει απο supplements , και πιανω την κουβεντα κανονικα περι supplements ( για να κανω την δουλεια μου ) , αμα δοκιμαζες κατι σχετικο , που να μην ειναι ξεκαρφωτο ? εκει ξερεις τι να πεις , βρες καποιο αντικειμενο που σενδιαφερει και γνωριζεις , και πιασε κουβεντα γι αυτο στην υπαλληλο , εξασκηση ειναι κι αυτο ..............

Εχω καταλαβει τι σου συμβαινει , λογοδιαρροια δεν εχω με τιποτα , και σε μια αγνωστη κι εγω δεν ξερω τι να πω , και ειμαι ο πιο θαρραλεος απ τους φιλους μου , οντως !! οποτε η μονη λυση , ειναι το κοινο σημειο επαφης , δεν χρειαζεται λογοδιαρροια , αμα με συστησουν σε καποια , κανω αυτην να μιλαει , οχι να μιλαω εγω , την ρωταω πραματα για τον εαυτο της ...................................τι στο δρομο, τι σε μπαρ , παλι εχεις να κανεις με μια αγνωστη , ισως λιγο ποτο .........εμενα με χαλαρωνει , και ειμαι πιο ανετος , οχι να μπερδευω τα λογια μου βεβαια , λιιιγο κρασακι ισως ? σε παραλια , ουτε καν το συζητω .............εγω ειπα , αν δεν βρισκεις κοινο σημιο επαφης , εξασκησου , αλλα λες οτι καθε αποτυχημενη αποπειρα , σε ριχνει ..................... κακως βεβαια , γιατι πας εναντια στις πιθανοτητες , και εισαι σαν ψαρι εξω απ τα νερα του , ε , λογικο δεν ειναι ναποτυχεις ? αμα πηγαινω σενα συγκεκριμενο φαρμακειο , ειναι μια Μαρια , που ξερει απο supplements , και πιανω την κουβεντα κανονικα περι supplements ( για να κανω την δουλεια μου ) , αμα δοκιμαζες κατι σχετικο , που να μην ειναι ξεκαρφωτο ? εκει ξερεις τι να πεις , βρες καποιο αντικειμενο που σενδιαφερει και γνωριζεις , και πιασε κουβεντα γι αυτο στην υπαλληλο , εξασκηση ειναι κι αυτο ..............
    Ούτε θάρρος έχω, ούτε θράσος. Το ποτό με χαλαρώνει μεν, αλλά δε νομίζω να μου φέρει λόγια στο στόμα. Αλλα δεν μπορώ να το κάνω και συνέχεια γιατί θα καταλήξω να καταστρέψω το συκώτι μου με τις τόσες προσπάθειες. Κι αυτό κάτω με την πωλήτρια που λες, ούτε αυτό μπορώ να το κάνω. Δυστυχώς δε μπορεί να μη με ρίχνει η κάθε ήττα. Είναι άρνηση των συναισθημάτων μου. Η κάθε μου ήττα συνεισφέρει στη βαριά κατάθλιψή μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Να σου πω,στο φλερτ ποιός λες από τους 2 μας να τα πηγαίνει καλύτερα?:p

Senior Member
    Ούτε θάρρος έχω, ούτε θράσος. Το ποτό με χαλαρώνει μεν, αλλά δε νομίζω να μου φέρει λόγια στο στόμα. Αλλα δεν μπορώ να το κάνω και συνέχεια γιατί θα καταλήξω να καταστρέψω το συκώτι μου με τις τόσες προσπάθειες. Κι αυτό κάτω με την πωλήτρια που λες, ούτε αυτό μπορώ να το κάνω. Δυστυχώς δε μπορεί να μη με ρίχνει η κάθε ήττα. Είναι άρνηση των συναισθημάτων μου. Η κάθε μου ήττα συνεισφέρει στη βαριά κατάθλιψή μου.
    Τι να πω , βρε wjsrp , αμα δεν μπορεις να μιλησεις στην πωλητρια , που στο κατω κατω , την δουλεια σου κανεις , εγω σηκωνω τα χερια ψηλα ! δεν διαφαινεται καμμια λυση στον οριζοντα , οπως τα παρουσιαζεις , κι εγω ντροπαλος ειμαι , αλλα εσυ εχεις περασει σε αλλο επιπεδο ...................ισως πλεον ενας ψυχολογος να βοηθουσε , δεν τοχω προτεινει ποτε σε κανεναν , ουτε εγω εχω παει ποτε για την κτθλψη , αλλα μηπως βοηθουσε ? δεν θελω να σε ' χειραγωγησω ' , αλλα οτιδηποτε κι αν γραφω , απορριπτεται ..................... ισως μια γυναικα ψυχολογος , νεα σε ηλικια , νοστιμη ? ξερω μια , Αθηνα , δεν ξερω που μενεις , για να σου λυθει η γλωσσα βρε παιδι , αμα σου λυθει , δεν θα σταματας , αυτο στο εγγυωμαι .......... για το ποτο , δεν ειπα να αρχισεις το ποτο , ποτε δεν θαδινα τετοια συμβουλη , αλλα εισαι σενα μπαρ , πιες κατι τις , δεν θα παθει το σηκωτι σου με μια - δυο περιστασιακες χρησεις , ισα ισα για να αισθανθεις πιο ανετα .............................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τι να πω , βρε wjsrp , αμα δεν μπορεις να μιλησεις στην πωλητρια , που στο κατω κατω , την δουλεια σου κανεις , εγω σηκωνω τα χερια ψηλα ! δεν διαφαινεται καμμια λυση στον οριζοντα , οπως τα παρουσιαζεις , κι εγω ντροπαλος ειμαι , αλλα εσυ εχεις περασει σε αλλο επιπεδο ...................ισως πλεον ενας ψυχολογος να βοηθουσε , δεν τοχω προτεινει ποτε σε κανεναν , ουτε εγω εχω παει ποτε για την κτθλψη , αλλα μηπως βοηθουσε ? δεν θελω να σε ' χειραγωγησω ' , αλλα οτιδηποτε κι αν γραφω , απορριπτεται ..................... ισως μια γυναικα ψυχολογος , νεα σε ηλικια , νοστιμη ? ξερω μια , Αθηνα , δεν ξερω που μενεις , για να σου λυθει η γλωσσα βρε παιδι , αμα σου λυθει , δεν θα σταματας , αυτο στο εγγυωμαι .......... για το ποτο , δεν ειπα να αρχισεις το ποτο , ποτε δεν θαδινα τετοια συμβουλη , αλλα εισαι σενα μπαρ , πιες κατι τις , δεν θα παθει το σηκωτι σου με μια - δυο περιστασιακες χρησεις , ισα ισα για να αισθανθεις πιο ανετα .............................
    Αυτό που έβαλα σε έντονα γράμματα,θα το πρότεινες σε εμένα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Να σου πω,στο φλερτ ποιός λες από τους 2 μας να τα πηγαίνει καλύτερα?:p
    Βρε παιδια , ανεπιδεκτοι μαθησεως ειστε , ολοι εχουμε μια υποστηρικτικη σταση απεναντι σας , και τις καλυτερες προθεσεις , το ποιος ειναι σε χειροτερη μοιρα , παιζεται ...............εσυ Γουαι , επιμενεις οτι με την γυμναστικη , θα ' χτυπας ' ωραιες κοπελες , ναι , η εμφανιση παιζει καποιο ρολο , δεν θα το αρνηθω , αλλα ενα 20-25% , το υπολοιπο ειναι η προσωπικοτητα σου , που δεν την γνωριζω βεβαια ..........................και εσυ wjsrp , μην εχεις την εντυπωση οτι οι γυναικες αποστρεφονται τους ντροπαλους , τουναντιον θαλεγα ...................... η συστολη δειχνει ευαισθητο ανθρωπο , πραμα επιθυμητο απο το αλλο φυλο ........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βρε παιδια , ανεπιδεκτοι μαθησεως ειστε , ολοι εχουμε μια υποστηρικτικη σταση απεναντι σας , και τις καλυτερες προθεσεις , το ποιος ειναι σε χειροτερη μοιρα , παιζεται ...............εσυ Γουαι , επιμενεις οτι με την γυμναστικη , θα ' χτυπας ' ωραιες κοπελες , ναι , η εμφανιση παιζει καποιο ρολο , δεν θα το αρνηθω , αλλα ενα 20-25% , το υπολοιπο ειναι η προσωπικοτητα σου , που δεν την γνωριζω βεβαια ..........................και εσυ wjsrp , μην εχεις την εντυπωση οτι οι γυναικες αποστρεφονται τους ντροπαλους , τουναντιον θαλεγα ...................... η συστολη δειχνει ευαισθητο ανθρωπο , πραμα επιθυμητο απο το αλλο φυλο ........
    Ντροπαλός είμαι και εγώ Μακ.....

Senior Member
    Αυτό που έβαλα σε έντονα γράμματα,θα το πρότεινες σε εμένα?

Μμμμ , ξερω γω , βρε Γουαι , εχει εξελιχθει σε εμμονη , η επιθυμια σου για ωραια γυναικα ..................ολοι θελουμε ελκυστικες γυναικες , αλλα οχι με τετοια πρεμουρα ..................... εσυ αποφασισε , σκεψου το , δεν μαρεσει να λεω στους αλλους να πηγαινουν σε γιατρους .................

Senior Member
    Ντροπαλός είμαι και εγώ Μακ.....

Τελικα ολοι ντροπαλοι ειμαστε , αλλα εμενα δεν με εμποδισε αυτο να εχω σχεσεις με ελκυστικες γυναικες , γιατι ειχα ( προ κτθλψεως ) εναν μεγαλο κοινωνικο κυκλο , και γνωριζα κοσμο , δεν πηγα ποτε σε καμμια στο ξεκαρφωτο , γιατι ντρεπομαι .......... και δεν ξερω και κανεναν φιλο μου , που να τοχει κανει ..........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μμμμ , ξερω γω , βρε Γουαι , εχει εξελιχθει σε εμμονη , η επιθυμια σου για ωραια γυναικα ..................ολοι θελουμε ελκυστικες γυναικες , αλλα οχι με τετοια πρεμουρα ..................... εσυ αποφασισε , σκεψου το , δεν μαρεσει να λεω στους αλλους να πηγαινουν σε γιατρους .................
    Καλή ιδέα.
    Τουλάχιστον εσύ είσαι δίκαιος και δεν κάνεις διακρίσεις,σαν άλλους,ανάμεσα σε 2 άτομα που ζητούν το ίδιο πράγμα(ελπίζω πως έπιασες το υπονοούμενο).

Τι να πω , βρε wjsrp , αμα δεν μπορεις να μιλησεις στην πωλητρια , που στο κατω κατω , την δουλεια σου κανεις , εγω σηκωνω τα χερια ψηλα !
    Επειδή τώρα κατάλαβα τι εννοούσες παραπάνω περί κουβέντας με πωλήτρια, για να διευκρινίσω, μπορώ να μιλήσω με πωλήτρια πάνω στο να κάνω τη δουλειά μου, άλλα μόνο μέχρι εκεί εκεί. Ούτε βήμα παραπάνω. Τι εννοώ. Ότι όσο και να μιλάω με κοπέλα πάνω στη δουλειά, π.χ. με σερβιτόρα, που ζητάω την παραγγελία μου, η συζητάμε μόνο τι έχει το μαγαζί από μπύρες, ποτά, φαϊ. κλπ., μέχρι εκεί μπορώ να μιλήσω άνετα. Και για να σε προλάβω, όσο και να το κάνω αυτό, δεν με εξασκεί στο να μιλήσω πιο άνετα με κοπέλα στο φλερτ. Ένα αυτό. Το άλλο είναι ότι όσο άνετα και να μιλήσω σε κοπέλα για τη δουλειά που κάνω εκείνη τη στιγμή, άμα ξεκινήσω να πιάσω άλλη συζήτηση εκτός αυτού, δηλαδή, να της πιάσω απλώς την κουβέντα, ή ακόμα χειρότερα, να κάνω καμάκι, εκεί που μίλαγα νορμάλ, ξαφνικά θα πάθω μουγκίτιδα πάλι.

δεν διαφαινεται καμμια λυση στον οριζοντα , οπως τα παρουσιαζεις , κι εγω ντροπαλος ειμαι , αλλα εσυ εχεις περασει σε αλλο επιπεδο ...................ισως πλεον ενας ψυχολογος να βοηθουσε , δεν τοχω προτεινει ποτε σε κανεναν , ουτε εγω εχω παει ποτε για την κτθλψη , αλλα μηπως βοηθουσε ? δεν θελω να σε ' χειραγωγησω ' , αλλα οτιδηποτε κι αν γραφω , απορριπτεται .....................
    Πραγματικά έχω περάσει σε άλλο επίπεδο. Απλά δεν υπάρχει αυτό που έχω. Είναι περιπτωσάρα. Μού'χει διαλύσει την ψυχολογία αυτό το γκομενικό θέμα + ότι μου προκαλεί άγχος και έντονα εξανθήματα στο δέρμα. Δε θεωρώ λύση τον ψυχολόγο. Το πρόβλημά μου είναι πολύ συγκεκριμένο, που δεν ξέρω να διασταυρώνω λέξη σε υποψήφια κοπέλα.

Στο μόνο μέρος που θα μπορούσε να με βοηθήσει ψυχολόγος είναι το εξής:

Να φέρνω το laptop μου σε κάθε συνεδρία και να μπαίνω σε chat και να μου λέει ο-η ψυχολόγος τι να γράφω στην κοπέλα που μιλάω για να την κάνω να με γουστάρει. Ψυχολόγοι είναι. Ξέρουν τη δουλειά σου τους πως να παίζουν με το μυαλό και την ψυχολογία της γυναίκας (με την καλή έννοια πάντα). Ξέρω, ξέρω, είναι τραβηγμένο και δεν ακούγεται καλά αυτό που λέω, άλλα δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση για την περίπτωσή μου. Είμαι άκρως απελπισμένος και δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή γι'αυτό και καταφεύγω σ'αυτήν τη λύση. Άμα είναι να περιμένω από μένα μόνος μου να κάνω κάτι με κοπέλα (γιατί κοπέλες στον κύκλο δεν έχω), ζήτω που κάηκα και δε θα καταλάβω πότε θα φτάσω 45-50 χρονών χωρίς να έχω κάνει τίποτα με κοπέλα. ΚΑΙ ΑΝ αυτή η βαριά κατάθλιψή μου δε μού'χει κάνει τα χειρότερα μέχρι τότε.

ισως μια γυναικα ψυχολογος , νεα σε ηλικια , νοστιμη ? ξερω μια , Αθηνα , δεν ξερω που μενεις , για να σου λυθει η γλωσσα βρε παιδι,
    Όχι, δυστυχώς αυτό θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στον κόσμο από το να έχεις δίπλα σου κάτι που θέλεις απεγνωσμένα και να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να το αποκτήσεις ποτέ.

αμα σου λυθει , δεν θα σταματας , αυτο στο εγγυωμαι .......... για το ποτο , δεν ειπα να αρχισεις το ποτο , ποτε δεν θαδινα τετοια συμβουλη , αλλα εισαι σενα μπαρ , πιες κατι τις , δεν θα παθει το σηκωτι σου με μια - δυο περιστασιακες χρησεις , ισα ισα για να αισθανθεις πιο ανετα .............................
    Άμα λυθεί, σίγουρα. Άλλα πρέπει να λυθεί πρώτα. Κατάλαβα τι εννοούσες για το ποτό. Σίγουρα με μια 1-2 φορές δε ξεκινήσω το ποτό και δε θα πάθω τίποτα. Εννοούσα ότι αν το κάνω κατά συρροή θα τα πάθω αυτά, δηλαδή ανα εξαναγκαστώ μετά από κάθε ήττα να πίνω βαριά, άλλα να πίνω και για την επόμενη φορά.

και εσυ wjsrp , μην εχεις την εντυπωση οτι οι γυναικες αποστρεφονται τους ντροπαλους , τουναντιον θαλεγα ...................... η συστολη δειχνει ευαισθητο ανθρωπο , πραμα επιθυμητο απο το αλλο φυλο ........
    Δυστυχώς, εγώ δεν τα βλέπω αυτά. Όσες φορές πάω σε καφέ μπαρ με φίλους (φίλες δεν έχω) καμία δε μ'έχει κοιτάξει ποτέ και καταλαβαίνω αν με κρυφοκοιτάζει κάποια η όχι. Ρωτάω και τους φίλους μου πολλές φορές άμα μου φανεί ότι με κοίταζε κάποια.

Banned
    Δυστυχώς, εγώ δεν τα βλέπω αυτά. Όσες φορές πάω σε καφέ μπαρ με φίλους (φίλες δεν έχω) καμία δε μ'έχει κοιτάξει ποτέ και καταλαβαίνω αν με κρυφοκοιτάζει κάποια η όχι. Ρωτάω και τους φίλους μου πολλές φορές άμα μου φανεί ότι με κοίταζε κάποια.
    πολλες φορες στην καταθλιψη μας βλέπουμε συνηθως αυτο που θέλουμε και οχι αυτο που συμβαινει. Αν εισαι πεποισμενος οτι δεν μπορεις να βρεις γυναικα δεν θα βρεις...αυτο ειναι δεδομενο

Page 25 of 40 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast