Results 376 to 390 of 591
-
07-03-2016, 15:44 #376
Λες ότι μιλάς άνετα όταν πρόκειται για δουλειά και για να εξυπηρετηθείς... και μετά βάζεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να κόψεις αυτό που λες και να αρχίσεις να την φλερτάρεις ή να ξεκινάς άλλες συζητήσεις....Μην το κάνεις αυτό λοιπόν αφού δεν μπορείς...Προσπάθησε να αναπτύξεις την κουβέντα αυτή που ήδη κάνεις ...Αν για παράδειγμα ρωτήσεις μια κοπέλα στο δρόμο ''που είναι η τάδε οδός'' μετά δεν χρειάζεται να την ρωτήσεις'' πως σε λένε'' και να μπεις στην διαδικασία του φλερτ και του ''ανοίγω κουβέντα'' και να μουγγαθείς. Ρώτα την πχ αν μπορείς να κόψεις δρόμο χωρίς να βροντοφωνάζεις ότι ''τώρα φλερτάρω'' μένεις στη φάση της εξυπηρέτησης ........το ίδιο και με την πωλήτρια ή την σερβιτόρα κλπ...
- 07-03-2016, 15:50 #377
07-03-2016, 15:52 #378
07-03-2016, 17:15 #379
Πρέπει να είσαι και λίγο πονηρός... όχι ''γεια σας ήρθα να φλερτάρω και να πιάσω κουβέντα''...να είσαι επικοινωνιακός χωρίς να φαίνεται ότι ψάχνεις κοπέλα...στο προηγούμενο παράδειγμα ας πούμε της ζητάς να σε πάει παρακάτω γιατί δεν ξέρεις ας πούμε τους δρόμους, μετά καθώς προχωράτε θα της πεις αν είναι από εκεί και πως και ξέρει τόσο καλά την περιοχή....μετά θα της πεις '' α εγώ πάω σε ένα φίλο μου'' θα σου πει ''εγώ δουλεύω στις 8'' που δουλεύεις κλπ κλπ...... ανθρώπινα αλλά και μουλωχτά :) ......και στο τέλος έρχεται και το πως σε λένε κλπ πιο απλά..... βέβαια πρέπει και η άλλη να είναι θετική ελεύθερη να σε συμπαθήσει κλπ για να σου δώσει το fb κλπ. Η στην καφετέρια ας πούμε δεν θα πας σε μια παρέα κοριτσιών να πεις ''γεια σας ήρθα να φλερτάρω'' ... πήγαινε να καθίσεις κοντά σε κοπέλες και ζήτα αναπτήρα, για σένα η για τον φίλο σου.... ή ρώτα αν επιτρέπεται το κάπνισμα.... πιάσε αφορμή από αυτό να πεις ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται ο νόμος ή πες ότι θες να καπνίσεις και δεν σε αφήνουν....πιάσε μια αφορμή και μίλα για αυτό, χωρίς να φλερτάρεις σώνει και ντε και να μιλάς περί ανέμων και υδάτων.......
07-03-2016, 18:04 #380
Αυτά τα παραπάνω δεν μπορώ να τα κάνω. Δεν μπορώ να ξεκινήσω τη συζήτηση με άγνωστη κοπέλα για οποιονδήποτε λόγο. Με πιάνει μουγκαμάρα. Χρειάζομαι άλλη λύση. Η μόνη λύση που είναι εφικτή την έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. Οτιδήποτε άλλο που συσχετίζεται με το να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα είναι χαμένος κόπος και κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Το ξαναλέω, δεν είναι λύση για εμένα (συγκεκριμένα) το να πιάσω κουβέντα σε άγνωστες κοπέλες. Είναι θάνατος για μένα. Θα φάω τα μούτρα ξανά όπως έχει γίνει δεκάδες, για να μην πω τριψήφιες φορές και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου. Μετα λυπής αρχίζω να διαπιστώνω οτι ίσως πρέπει να αποδεχτώ την ήττα μου. Απέτυχα. Μόνο θαύμα με σώζει.
Last edited by deleted-member17-03-2016; 07-03-2016 at 19:41.
07-03-2016, 23:36 #381
Καταλαβαίνω τι λες γιατί και εγώ είμαι άνθρωπος που ζορίζομαι και πληροφορίες να ζητήσω...απλά ρώτησες και απάντησα. Γενικά θα έλεγα παρ'το αλλιώς...Μην βλέπεις μόνο μια λύση. Γιατί δεν ξεκινάς καμιά δραστηριότητα? Βαριέσαι?Είχα κάτι γνωστούς που πήγαν χορό και ήταν δυο μαντράχαλοι ανάμεσα σε 20 γυναίκες. Δεν ξέρω αν έριξαν καμία ή έπιασαν φιλίες αλλά ποτέ δεν ξέρεις, έκαναν τον χαβαλέ τους .Πάρε ένα φίλο σου και πήγαινε και αν δεν σ΄αρέσει φεύγεις και κάνεις κατι άλλο. το οτιδήποτε....Δεν θα σου εγγυηθεί κανείς ότι έτσι θα βρεις κοπέλα αλλά δοκίμαζε πράγματα και καταστάσεις, μην επαναπαύεσαι μόνο στο να βρεις κάποιον που θα σου λέει τι να γράψεις στο τσατ... και αν δεις βέβαια καμιά πωλήτρια , σερβιτόρα κλπ που σου αρέσει φρόντιζε να πηγαίνεις... και ένα λεπτό να της μιλήσεις για την παραγγελία σου, την επόμενη φορά μπορεί να της μιλήσεις δυο λεπτά.....Κάνε ότι μπορείς ταυτόχρονα...Δεν μπορείς με άγνωστες? Κάνε κάτι άλλο, μην αναλύεις μόνο τι να κάνεις, καν΄το! Νέος είσαι , ισορροπημένος φαίνεσαι, άσε τα θαύματα για αργότερα....
08-03-2016, 01:11 #382
Να αναφερω το παραδειγμα μετην Μαρια , στο φαρμακειο , την στιχομυθια , της ζηταω καποιο supplement , μου δινει καποιο , της λεω , πως κι εχεις ασχοληθει με τα supplements ? αυτη , α , εχω σ[πουδασει διατροφολογος , εγω , γιαυτο εχεις λοιπον τοσες γνωσεις , κανω και μποξ ξερεις , αυτη , κι εγω εκανα κικ -μποξιν , σε επιπεδο πρωταθλητισμου , εγω , τι λες , εχεις παρει και μεταλλια ? αυτη , ναι , αλλα τα παρατησα λογω ελλειψης ελευθερου χρονου , εγω , σου τρωει πολλες ωρες η δουλεια , η το ψιλοβαριςεσαι πλεον το κικ-μποξ ? και η κουβεντα συνεχιζεται στο εσαει , ορεξη ναχεις ...............την δευτερη φορα που την ειδα , ειχαμε μεγαλυτερη οικειοτητα ....................και σε αλλες , πολυ εμφανισιμες στα καλλυντικα , πιανω την κουβεντα για κρεμες αντιρυτιδικες , ασχετα αν σκοπευω να παρω , ευκολο ειναι , όποτε πηγαινω πλεον , εχω φροντισει και συγκρατω τα ονοματα τους , και τις χαιρετω ολες προσωπικα ............και αμα εχω διαθεση , ρωταω και κανα ' πως εισαι σημερα ' ..................βαλε οτι ειναι και πολυ μικρες για μενα , κατω των 30 , δυσκολευει αυτο την κατασταση , μου μιλανε στον πληθυντικο , αλλα αμα δουν οτιι ειμαι φιλικος , γινονται κι αυτες ........
08-03-2016, 01:49 #383
Δε βλέπω ακριβώς μια λύση. Βλέπω ποιες λύσεις είναι προσαρμοσμένες σε εμένα, στα μέτρα μου. Δραστηριότητα όπως; Γενικά ναι, βαριέμαι να σου πω την αλήθεια. Ξεκίνησα λίγο γυμναστήριο, τα παράτησα μετά. Δεν ξέρω για το χορό...
Τότε είμαι χαμένος από χέρι. Αυτή είναι η μόνη ΑΜΕΣΗ λύση που μπορεί να με βοηθήσει. Τα υπόλοιπα άλλα για να γνωρίσω κοπέλα από μέρη είναι ολόκληρες διαδικασίες για κάτι που θέλω εδώ και τώρα. Ξέρω, ξέρω, ανυπόμονος ακούγομαι. Όχι, η πραγματικότητα είναι ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή μου τόσα χρόνια (που παλιά έκανα) που αποτύχαινα και δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν μπορώ. Αυτό το θέμα μ'έχει κουράσει απίστευτα ψυχολογικά.
Όχι, δε γίνεται αυτό. Όπως εξήγησα και παραπάνω, ούτε κι έτσι μπορώ. Έχω πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο να μιλάω με τις υποψήφιες κοπέλες. Δε μου βγαίνει μιλιά καθόλου. Και για να σε προλάβω, όχι δεν μπορώ με τίποτα να δω μια υποψήφια κοπέλα σαν μη υποψήφια. Αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Πιο εύκολα γίνομαι πύραυλος και να πετάξω μέχρι την Αυστραλία παρά αυτό.
Όχι, δεν μπορώ με άγνωστες με τίποτα. Σαν τι να κάνω; Έχω δοκιμάσει ότι περνάει απ'το χέρι μου και απέτυχα παταγωδώς. Και που είμαι νέος, δυστυχώς δε λέει κάτι. Όταν ήμουν 21 χρονών έλεγα μέσα μου ότι είμαι νέος απ'τη μία, και απ'την άλλη ότι θα φτάσω τα 30 και δε θά'χω κάνει τίποτα. Άλλοι μού'λεγαν ότι υπερβάλλω. Νά'μαι λοιπόν σήμερα 30 χρονών και δυστυχώς απόλυτα δικαιωμένος στα προηγούμενης δεκαετίας λεγόμενά μου. Δυστυχώς δεν έχω πολλές επιλογές. Μακάρι να γινόταν θαύμα και να ευημερούσα επιτέλους σ'αυτόν τον τομέα. Κουράστηκα πια πραγματικά. Έχω τρελαθεί στα εξανθήματα απ'το άγχος και κατάθλιψη.
08-03-2016, 02:04 #384WhyAlwaysMe?Guest
08-03-2016, 02:06 #385
Να, όλα αυτά που περιγράφεις δε μπορώ να τα κάνω με τίποτα. Δε μου βγαίνει με τίποτα. Υπάρχει κι ένα άλλο πρόβλημα μ'εμένα. Είμαι ΑΚΡΩΣ απεγνωσμένος (έτσι όπως έγιναν τα πράγματα) και μια υποψήφια κοπέλα (ή κάποια που μ'αρέσει τέλος πάντων) δεν μπορώ να τη δω σαν μη υποψήφια με την καμία. Πιο εύκολα θα βγάλει τρίχες ένας σπανός παρά αυτό. Μ'έχει πνίξει η απελπισία. Επίσης, μια κοπέλα που μ'αρέσει, αυτόματα και αυθόρμητα και με φυσικό τρόπο θα την δω σαν υποψήφια, άσχετα άμα ξέρω εκ των προτέρων μέσα μου ότι οι πιθανότητες μαζί της είναι κάτω απ'το μηδέν.
Αυτά μ'αυτές συγκεκριμένα όχι απλά δεν τα κάνω, άλλα στη σκέψη μόνο με λούζει κρύος ιδρώτας, παγώνει ο σπόνδυλός μου, διαστέλλονται οι κόρες των ματιών μου, και κινδυνεύω και απο ανακοπή καρδιάς.
08-03-2016, 02:07 #386
08-03-2016, 02:16 #387WhyAlwaysMe?GuestΛοιπόν,σήμερα βρήκα το θάρρος(δεν ξέρω πως)και πήγα μίλησα έστω και φιλικά σε κοπέλα που έβρισκα όμορφη και ελκυστική.
Θεωρώ πως ήμουν ήρεμος,όσο γινόταν,και μιλούσαμε σε φιλικό και καλό κλίμα(ιδίως για την σχολή).
Αυτή μου ήταν τελείως άγνωστη και βρήκα την αφορμή να την ρωτήσω για την τάδε αίθουσα....
Δεν ξέρω,αλλά αισθάνθηκα πως έκανα ένα μικρό βήμα.....
08-03-2016, 02:22 #388
Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό, μπράβο. Συνέχισε έτσι. Βεβαίως που έκανες βήμα και τώρα έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες να κάνεις κάτι γνωρίζοντας κοπέλες απ'την σχολή γιατι μετά τη σχολή τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ στις γνωριμίες. Το λέω εκ πείρας. Πως την είδες να σου μιλάει; Εννοώ, την είδες να σου μιλάει με προθυμία; Πως απάνταγε στις ερωτήσεις σου; Σε ρώταγε κι αυτή από μόνη της;
08-03-2016, 02:25 #389WhyAlwaysMe?Guest
08-03-2016, 03:07 #390