Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 40 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 511 to 525 of 591
    Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    οποτε θες.... ειμαι φοβερός μαγειρας. (Ενα ταλεντο που απεκτησα για να αρεσω στις γυναικες:p)
    χαχαχα... σωστος!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Άλλο θέλω να πω τώρα. Τη συγκεκριμένη κουβέντα που κάνεις με τον Why, αν μπορείτε να τη συνεχίσετε στο θέμα του αυτό:

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...�έλα/page20

μιάς και αφορά αυτόν και κυρίως, να μη βγαίνουμε off-topic. Ευχαριστώ.

οκ ρε φιλε. απλως με ρωτησε κατι και του απαντησα.

Senior Member
    Και'γώ δε θέλω να μαλώνω άλλα αν με υποτιμάνε και μου τη λένε, έ δε θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα.
    σε καταλαβαινω. απλως ειμαι σιγουρος πως δεν το ειπε για κακο. απλως ετσι μιλαει αυτη. πολυ χοντροκομμενα. μην πηγαινουμε στα ακρα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα... σωστος!!!

:p;-):p;-):p;-)

Senior Member
    Γράφτηκαν τόσα από το τελευταίο μήνυμά μου που προφανώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα και ας είναι πολλά από αυτά στοχευμένα με υποτιμητικό τρόπο προς εμένα.

Δεν υπάρχει κάτι να ζητήσω συγνώμη, λυπάμαι. Ούτε περιμένω καμία συγνώμη από τον griswol γιατί δεν με ενδιαφέρει η άποψή του και δεν με επηρεάζει. Δεν θα νιώσω ψεύτρα του κερατά επειδή το είπε αυτός, ούτε θα αισθανθώ άσχημα επειδή ο Γουάι έχει πάθει παραλήρημα και μου επιτίθεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί με κύριο επιχείρημα ότι πάω μόνο με όμορφους (συμπέρασμα που έχει βγάλει μόνος του αφού εγώ δεν το έχω πει ποτέ).

Θα σταθώ για άλλη μια φορά στα λεγόμενα του griswol ότι η συμπεριφορά μου ήταν παραβατική. Ποια ακριβώς ήταν η παράβασή μου; Βαρέθηκα να λέμε τα ίδια, να με ρωτάς τα ίδια, όσα γράφονται είναι ένας φαύλος κύκλος. Νομίζεις ότι εγώ φοβάμαι ότι αν διαβάσει η διαχείριση το θέμα θα γίνει κάτι; Λες επί σελίδες σελίδων ότι σε συκοφαντώ ενώ ποτέ δεν το έχω κάνει και είναι ξεκάθαρο. Μετά μου απαγορεύεις να μιλάω, ενώ σου είπα να με μπλοκάρεις αφού αυτά που λέω σε ενοχλούν τόσο και δεν παραβιάζουν κανόνες. Αλλά όχι, το ζήτημά σου δεν είναι να μην διαβάζεις αυτά που λέω, το ζήτημά σου είναι να μου επιβάλεις να μην τα λέω. Με κατηγορείς για εγωισμό όταν η προσπάθεια επιβολής λογοκρισίας μου γίνεται καθαρά για τους δικούς σου εγωιστικούς λόγους. Κουράστηκα με το όλο θέμα. Και κυρίως με την προβολή του δικού σου εγωισμού πάνω μου.

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    :p;-):p;-):p;-)
    αχ! επαθα ζημια με το ψαρονεφρι ριζοτο!!!... παλιανθρωπε!!!! :p

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Γράφτηκαν τόσα από το τελευταίο μήνυμά μου που προφανώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα και ας είναι πολλά από αυτά στοχευμένα με υποτιμητικό τρόπο προς εμένα.

Δεν υπάρχει κάτι να ζητήσω συγνώμη, λυπάμαι. Ούτε περιμένω καμία συγνώμη από τον griswol γιατί δεν με ενδιαφέρει η άποψή του και δεν με επηρεάζει. Δεν θα νιώσω ψεύτρα του κερατά επειδή το είπε αυτός, ούτε θα αισθανθώ άσχημα επειδή ο Γουάι έχει πάθει παραλήρημα και μου επιτίθεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί με κύριο επιχείρημα ότι πάω μόνο με όμορφους (συμπέρασμα που έχει βγάλει μόνος του αφού εγώ δεν το έχω πει ποτέ).

Θα σταθώ για άλλη μια φορά στα λεγόμενα του griswol ότι η συμπεριφορά μου ήταν παραβατική. Ποια ακριβώς ήταν η παράβασή μου; Βαρέθηκα να λέμε τα ίδια, να με ρωτάς τα ίδια, όσα γράφονται είναι ένας φαύλος κύκλος. Νομίζεις ότι εγώ φοβάμαι ότι αν διαβάσει η διαχείριση το θέμα θα γίνει κάτι;
    Ναι ήταν παραβατική και με έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο. Δε γουστάρω να μου μιλάς. Το κατάλαβες. Βλέπω ότι θες να τσακωνόμαστε και συνεχίζεις τις προσβολές μη σέβοντας ούτε εμένα ούτε το υπόλοιπο forum. Θα το δει η διαχείρηση και θα δει αν είμαι τρελός η όχι.

Λες επί σελίδες σελίδων ότι σε συκοφαντώ ενώ ποτέ δεν το έχω κάνει και είναι ξεκάθαρο. Μετά μου απαγορεύεις να μιλάω, ενώ σου είπα να με μπλοκάρεις αφού αυτά που λέω σε ενοχλούν τόσο και δεν παραβιάζουν κανόνες. Αλλά όχι, το ζήτημά σου δεν είναι να μην διαβάζεις αυτά που λέω, το ζήτημά σου είναι να μου επιβάλεις να μην τα λέω. Με κατηγορείς για εγωισμό όταν η προσπάθεια επιβολής λογοκρισίας μου γίνεται καθαρά για τους δικούς σου εγωιστικούς λόγους. Κουράστηκα με το όλο θέμα. Και κυρίως με την προβολή του δικού σου εγωισμού πάνω μου.
    Σου ξαναείπα, ότι τον χαρακτηρισμό που σού'κανα τον παίρνω πίσω. Μόνο αυτό. Σου ζήτησα να μη μιλάς σ'εμένα συγκεκριμένα, όχι να μη μιλάς στο υπόλοιπο forum. Τι δεν καταλαβαίνεις; Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό; Πραγματικά. Και δε σου πρόβαλα κανένα εγωισμό μου. Μην πέφτεις σε συμπεράσματα ενώ δεν ξέρεις και μιλάς. Σου ζήτησα να μη με δυσφημείς. Όταν δεν ξέρεις, μη μιλάς. Βλέπω ότι επιμένεις και με προσβάλεις και κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα! Κοπελιά, έχεις πάρα πολύ μεγάλο κόμπλεξ και συμπεριφέρεσαι απαίσια το λιγότερο και βγάζεις τα απωθημένα σου σε χαμηλών τόνων άντρες που δε σού'χουν κάνει τίποτα στην τελική. Άλλα βέβαια τα κάνεις αυτά γιατί έχεις την ασφάλεια του πίσω απ'το πληκτρολόγιο σου. το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by betelgeuse; 10-03-2016 at 00:51.

Senior Member
    Μου απαγόρευσες να σχολιάζω σε αυτό το θέμα. Ε, λυπάμαι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις. Αν δεν θέλεις να διαβάζεις αυτά που γράφω σου βρήκα λύση αλλά δεν θέλεις να την εφαρμόσεις.

Senior Member
    Που ακριβώς σε προσέβαλα πάλι ρε griswol? Τα θέλεις και τα λες; Άντε σε αφήνω να κάνεις edit το ποστ καμιά δεκαριά φορές μέχρι να καταλήξεις στο τελικό αποτέλεσμα ώστε να ξέρω κι εγώ σε τι πρέπει να απαντήσω ολοκληρωμένα. Καληνύχτα.

Που ακριβώς σε προσέβαλα πάλι ρε griswol? Τα θέλεις και τα λες; Άντε σε αφήνω να κάνεις edit το ποστ καμιά δεκαριά φορές μέχρι να καταλήξεις στο τελικό αποτέλεσμα ώστε να ξέρω κι εγώ σε τι πρέπει να απαντήσω ολοκληρωμένα. Καληνύχτα.
    Βρήκες ακατάλληλο χώρο για να ξεσπάς. Εσύ εδώ εκτονώνεσαι, βγάζεις τα απωθημενα σου από αυτα που έπαθες στη ζωή σου, και το μέγεθος της εκτόνωσής σου δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου λίγα. Βρες κάτι να ασχολείσαι ή δικους σου ανθρωπους που σε ανέχονται και όχι ανθρωπους που επιζητούν πέρα από ένα καλό λόγο ήρεμο και γαλήνιο ύφος κατανόησης και ελπίδας. Εσύ αδυνατείς να προσφέρεις κατι τετοιο. Δικαίωμα λόγου έχεις, δεν εχεις όμως δικαίωμα να βγάζεις τα απωθημένα σου στον καθένα που δεν ξέρεις!

Αμφιβάλλω αν εισαι ευρέως αποδεκτή στην καθημερινή σου ζωή, εκτός κι αν κατα τύχη ο χώρος που ζεις ειναι τέτοιος που υπάρχουν άτομα με παρόμοια με'σένα χαρακτηριστικά ή ανέχονται, καταπίνουν και σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι ζεις αρμονικά μαζί τους.
    Το ύφος σου αποτρέπει αυτούς-ες που θέλουν να ανοιχτούν και να μιλήσουν στο forum. Με τη στάση σου απέναντι μου, χρησιμοποιήσες το topic μου για να με προσβάλεις! Υπάρχει λόγος να ανοίξω ξανά δημόσιο θέμα που με απασχολεί έστω κι αν υπάρχουν καλοπροαίρετοι άνθρωποι στο χώρο;;;
    Αυτούς-ες που δεν μ αρέσει ο τρόπος τους έμαθα στη ζωή μου να μην τους αγνοώ, έμαθα να τους κοιτώ κατάματα και να τους αντιμετωπίζω, ειδικά τέτοιους δεν τους αγνοώ.
    Πέρασαν αρκετά θέματα, όμως στο ύψος των προσβολών αυτών αδυνατούσα να μην απαντήσω. Είπα 1.000 φορές να βάλω νερό στο κρασί μου, όμως το ύψος των προσβολών και ειρωνειών ήταν τετοιο όπου αυτο ήταν αδύνατον. Ξέρω ότι βγαινω πολύ εκτός του ύφους με το όποιο συνηθίσατε να με διαβάζετε, όμως ο κάθε λογικός άνθρωπος με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε. Και λυπούμαι που απευθύνομαι σε τέτοιο ύφος.

Senior Member
    Βρήκες ακατάλληλο χώρο για να ξεσπάς. Εσύ εδώ εκτονώνεσαι, βγάζεις τα απωθημενα σου από αυτα που έπαθες στη ζωή σου, και το μέγεθος της εκτόνωσής σου δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου λίγα. Βρες κάτι να ασχολείσαι ή δικους σου ανθρωπους που σε ανέχονται και όχι ανθρωπους που επιζητούν πέρα από ένα καλό λόγο ήρεμο και γαλήνιο ύφος κατανόησης και ελπίδας. Εσύ αδυνατείς να προσφέρεις κατι τετοιο. Δικαίωμα λόγου έχεις, δεν εχεις όμως δικαίωμα να βγάζεις τα απωθημένα σου στον καθένα που δεν ξέρεις!

Αμφιβάλλω αν εισαι ευρέως αποδεκτή στην καθημερινή σου ζωή, εκτός κι αν κατα τύχη ο χώρος που ζεις ειναι τέτοιος που υπάρχουν άτομα με παρόμοια με'σένα χαρακτηριστικά ή ανέχονται, καταπίνουν και σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι ζεις αρμονικά μαζί τους.
    Το ύφος σου αποτρέπει αυτούς-ες που θέλουν να ανοιχτούν και να μιλήσουν στο forum. Με τη στάση σου απέναντι μου, χρησιμοποιήσες το topic μου για να με προσβάλεις! Υπάρχει λόγος να ανοίξω ξανά δημόσιο θέμα που με απασχολεί έστω κι αν υπάρχουν καλοπροαίρετοι άνθρωποι στο χώρο;;;
    Αυτούς-ες που δεν μ αρέσει ο τρόπος τους έμαθα στη ζωή μου να μην τους αγνοώ, έμαθα να τους κοιτώ κατάματα και να τους αντιμετωπίζω, ειδικά τέτοιους δεν τους αγνοώ.
    Πέρασαν αρκετά θέματα, όμως στο ύψος των προσβολών αυτών αδυνατούσα να μην απαντήσω. Είπα 1.000 φορές να βάλω νερό στο κρασί μου, όμως το ύψος των προσβολών και ειρωνειών ήταν τετοιο όπου αυτο ήταν αδύνατον. Ξέρω ότι βγαινω πολύ εκτός του ύφους με το όποιο συνηθίσατε να με διαβάζετε, όμως ο κάθε λογικός άνθρωπος με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε. Και λυπούμαι που απευθύνομαι σε τέτοιο ύφος.
    Έπεσες μέσα μόνο σε ένα πράγμα. Ναι, το περιβάλλον στο οποίο ζω περιμένει ακριβώς αυτό από εμένα: να λέω ειλικρινά τα κακώς κείμενα που βλέπω. Αυτός έχω μάθει ότι είναι ο μόνος τρόπος που βοηθάει και φέρνει αλλαγή. Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς μάζεψέ τους γιατί θα δεις ένα πρόσωπο που δεν έχεις ξαναδεί. Έχω κι εγώ πλήρη ανάλυση για το πώς έχεις φτάσει ως εδώ αλλά ο λόγος που δεν στην είπα και έμεινα σε αυτές τις λίγες παρατηρήσεις μέχρι τώρα, ήταν γιατί είναι προφανές από τις αντιδράσεις σου ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την κριτική ακόμη κι αν είναι αντικειμενική και με στόχο να δεις μια νέα οπτική αντί να σου χαϊδεύει τα αυτιά. Πρόσεξα πάρα πολύ το χρόνο που έκανα την παρατήρησή μου και το τι είπα για αυτό κόψε την καραμέλα περί παραβατικής και προσβλητικής συμπεριφοράς. Αυτούς που με επίκληση στο συναίσθημα έμαθαν να μου επιβάλλουν να μη λέω την γνώμη μου έμαθα να τους αγνοώ κι εγώ. Δεν μπορείς να μου επιβάλλεις να μην κάνω μια κόσμια παρατήρηση γιατί δεν μπορείς να τη διαχειριστείς. Συνεχίζω όσο συνεχίζεις να λες ότι σε συκοφαντώ, πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ. Αλλά φυσικά δεν μιλάς με στοιχεία. Δεν ξέρω τι άλλο περιμένεις να σου πω. Η θέση μου για το θέμα δεν αλλάζει. Απλά μου επιβάλλεις να γράφω τα ίδια πράγματα όταν το συνεχίζεις, δηλαδή την πάγια θέση μου ότι δεν σε προκάλεσα, δεν σε προσέβαλα και δεν σε συκοφάντησα. Αυτά δεν θα σταματήσω να το λέω, επομένως αν θες μπορούμε να γράφουμε σε αυτό το θέμα αιωνίως αφού δεν βάζεις μία τελεία. Α και κάτι ακόμα. Το ότι εσύ λές ότι δεν βοηθήθηκες από αυτά που λέω δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει εδώ μέσα. Δεν θα μειώσεις εσύ την συνεισφορά μου στο φόρουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Λοιπόν,σήμερα βρήκα το θάρρος(δεν ξέρω πως)και πήγα μίλησα έστω και φιλικά σε κοπέλα που έβρισκα όμορφη και ελκυστική.
    Θεωρώ πως ήμουν ήρεμος,όσο γινόταν,και μιλούσαμε σε φιλικό και καλό κλίμα(ιδίως για την σχολή).
    Αυτή μου ήταν τελείως άγνωστη και βρήκα την αφορμή να την ρωτήσω για την τάδε αίθουσα....
    Δεν ξέρω,αλλά αισθάνθηκα πως έκανα ένα μικρό βήμα.....
    Αγαπητε Γουαι , δεν νομιζεις οτι εκανες ενα μικρο βημα , ΟΝΤΩΣ εκανες ενα βημα , αυτο εννοουσα να κανεις ...................θα ειναι μακρυς ο δρομος μεχρι να ξεπερασεις την φοβια σου , τοχεις βαλει σκοπο ζωης , δεν θαποτυχεις , αλλα το προβλημα ειναι οτι διαγιγνωσκω μια ' φοβια ' προς το πλησιασμα του αλλου φυλου , οχι απλη συστολη , που εχω κι εγω και πολλοι αλλοι , και η φοβια ξεπερνιεται με μικρα βηματακια μονον , οχι με αλματα , οποτε ξαναδικιμασε ξανα , χωρις βιασυνες , αλλα μην το τραιναρεις πολυ , χανεις τα καλυτερα σου χρονια , αν και το αποτελεσμα πιστευω θα σε ανταμειψει .......................αλλωστε ειμαι κατα των ασκοπων σχεσεων , που ξερεις οτι εχουν ' ημερομηνια ληξεως ' , σπαταλας τον χρονο σου , και τον χρονο της αλλης ...........................

Πρακαμπτω τις λογομαχιες , δεν εχουν νοημα , ουτε σκοπο .............. οποτε κοφτε το , ολοι σας , δεν ειναι διαταγη !! παρακληση ειναι ..........

Senior Member
    Βρε παιδια μην τον συνεχιζετε!Melissa σταματα το σε παρακαλω δεν βγαινει πουθενα!

Έπεσες μέσα μόνο σε ένα πράγμα. Ναι, το περιβάλλον στο οποίο ζω περιμένει ακριβώς αυτό από εμένα: να λέω ειλικρινά τα κακώς κείμενα που βλέπω. Αυτός έχω μάθει ότι είναι ο μόνος τρόπος που βοηθάει και φέρνει αλλαγή.
    Ναι, όντως. Φέρνει αλλαγή, προς το χειρότερο και γ@μ@ει την ψυχολογία των αλλωνών, κάνοντάς τους να νιώθουν χειρότερα και να σε απεχθάνονται. Εδώ όντως έχεις δίκιο χωρίς καμία αμφιβολία. Μόνο που εδώ είναι το e-psychology, ένα μέρος που έρχεται κόσμος για βοήθει και ψυχολογική στήριξη, δεν είναι αυτό το περιβάλλον σου εδώ. Το e-psychology το βρήκες, δε σε βρήκε, και δε σου ζήτησε ποτέ να εισάγεις το περιβάλλον σου εδώ μέσα.

Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς μάζεψέ τους γιατί θα δεις ένα πρόσωπο που δεν έχεις ξαναδεί.
    Σιγά ρε που θα μας απειλείσεις κι από πάνω πίσω απ'το πληκτρολόγιο σου. Δε φτάνει που μου έκανες όλα αυτά και μ'έφερες εκτός εαυτού, θες να σου πούμε καλά μας κάνεις και ζητάς και τα ρέστα!

Έχω κι εγώ πλήρη ανάλυση για το πώς έχεις φτάσει ως εδώ αλλά ο λόγος που δεν στην είπα και έμεινα σε αυτές τις λίγες παρατηρήσεις μέχρι τώρα, ήταν γιατί είναι προφανές από τις αντιδράσεις σου ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την κριτική ακόμη κι αν είναι αντικειμενική και με στόχο να δεις μια νέα οπτική αντί να σου χαϊδεύει τα αυτιά.
    Είδες ότι πάλι λες ανακρίβειες και αρνείσαι τα παντα; Όταν λέω ότι δε γουστάρω τον τρόπο σου, δε σημαίνει ότι δε θέλω την κριτική γενικά ή θέλω να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Για να το ξεκαθαρίσω από τώρα, αρνούμαι να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Σημαίνει πολύ συγκεκριμένα ότι δε γουστάρω τον προσωπικό σου τρόπο melissa. Αυτό δεν μπορείς να το διαχωρίσεις; Δεν μπορείς; Δεν το καταλαβαίνει το μυαλό σου; Ή δεν το καταλαβαίνεις καθόλου, ή προσπαθείς να με βγάλεις τρελό ή ψεύτη. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Πρόσεξα πάρα πολύ το χρόνο που έκανα την παρατήρησή μου και το τι είπα για αυτό κόψε την καραμέλα περί παραβατικής και προσβλητικής συμπεριφοράς. Αυτούς που με επίκληση στο συναίσθημα έμαθαν να μου επιβάλλουν να μη λέω την γνώμη μου έμαθα να τους αγνοώ κι εγώ.

Δεν μπορείς να μου επιβάλλεις να μην κάνω μια κόσμια παρατήρηση γιατί δεν μπορείς να τη διαχειριστείς. Συνεχίζω όσο συνεχίζεις να λες ότι σε συκοφαντώ, πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ. Αλλά φυσικά δεν μιλάς με στοιχεία.
    Εσύ κόψε την αναισθησία σου. Εδώ ή λες ψέμματα, ή δεν καταλαβαίνεις. Εγώ μπορώ να δεχτώ μια κόσμια παρατήρηση. Εσύ, μόνο κόσμιες δεν ήταν οι παρατηρήσεις σου, άλλα ήταν με τελείως άκομψο τρόπο, όπως και η υπόλοιπη συμπεριφορά σου. Κόσμια δε σημαίνει μόνο ότι δε φωνάζεις. Εσύ ναι, με έχεις συκοφαντήσει και σου παραθέτω στοιχεία:

1. Στη δημοσίευση #392 γράφεις, "Γιατί πλέον το ζήτημα από τις απαντήσεις του δεν είναι να βρει μια γυναίκα αλλά να βρει μια γυναίκα δίχως κόπο και προσπάθεια. Αυτά δεν γίνονται." Σου απάντησα ότι αυτό είναι συκοφαντικό για εμένα.

2.Δημοσίευση #403, Μου λες οτι λέω γελοίες δικαιολογίες και συνέχισες ειρωνεύοντάς με και να μου τη λες.

3. Δημοσίευση #411, " και "Όχι δεν θα σου χαϊδέψω τα αυτιά, ό,τι έγραψα το πιστεύω και δεν το έγραψα με σκοπό να σε μειώσω όπως εσύ φωνάζεις με υπογραμμίσεις και έντονα γράμματα αλλά γιατί πιστεύω ότι αυτή είναι η αλήθεια για την κατάστασή σου και ίσως κάποτε ανοίξεις τα μάτια σου και τη δεις." "Αν δεν σου αρέσει να σου λένε άλλα από αυτά που θες να ακούσεις είναι δικό σου πρόβλημα και αν ήμουν στη θέση σου θα έψαχνα κατά πόσο αυτή η συμπεριφορά δηλαδή ότι δεν θέλω να ακούω τους άλλους και το τι μου λένε επηρεάζει την πορεία της ζωής μου."
    Λες ξεκάθαρα πράγματα που δε στέκουν για μένα. Βγάζεις βρόμες για μένα.

4. Δημοσίευση #418, Με ειρωνεύεσαι ακόμα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που προσπαθείς να με κάνω να φανώ σαν παρανοϊκός και συμπεριφέρεσαι με φασιστικότατο τρόπο στο να μη σταματάς να μου μιλάς ενώ στο ζητήσει λόγω ότι μ'ενοχλείς πάρα πολύ.

5. Δημοσίευση #421, Συνεχίζεις και με ειρωνεύεσαι και με τον χοντροκομμένο και άκομψο τρόπο σου.

6. Δημοσίευση #432, Αρνείσαι ότι έκανες όλα τα παραπάνω και εδώ με ξανασυκοφαντείς με τη διαφορά ότι τώρα λες ότι εγώ σε συκοφαντώ. Αλήθεια, που είναι τα στοιχεία τα δικά σου; Παρέθεσέ τα και εσύ με τη σειρά σου. Επιμένεις ότι δεν έκανες τίποτα και ότι θα συνεχίσεις έτσι και ας με ενοχλείς, δε σε νοιάζει. Πάνω απ'όλα έτσι είναι είναι ο τρόπος σου. Και τρόπος του δολοφόνου είναι να σκοτώνει. Έτσι είναι ο τρόπος του και σε ποιόν αρέσει.

7. Δημοσίευση #443, Αρνείσαι ότι με προσβάλεις και ενοχλείς με τον τρόπο σου και συνεχίζεις κοροϊδεύοντάς με σε γ' ενικό.

8. Δημοσίευση #445, Δε φτάνει που φταις, άλλα προσπαθείς να βγεις από πάνω και τώρα αρχίζεις να βγάζεις βρόμες για μένα πάλι. Ισχυρίζεσαι ότι εγώ δε σέβομαι το forum. Σοβαρά μιλάς τώρα; Επειδή αντιδράω στον άκομψο τρόπο σου; Στην τελική ενοχλεί κι άλλα μέλη του forum. Δε θα με βγάλεις ψεύτη και τρελό εμένα. Κατάλαβες;

9. Δημοσίευση #459, Ισχυρίζεσαι ότι σε κατηγορώ αβάσιμα και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Το παίζεις θύμα με τρόπο για να με κάνεις να φαίνομαι σαν τρελός και ότι εσύ είσαι αθώα και με λες και ανώριμο.

10. Δημοσίευση #468, Επιμένεις ότι εγώ δε διάβασα τι λες, και φέρεσαι λες και όλα είναι καλά.

11. Δημοσίευση #515, Νομίζεις ότι δεν έκανες τίποτα και ότι η συμπεριφορά σου είναι αποδεκτή και υποτιμάς πάρα πολύ το forum γράφοντας αυτό πού'γραψες: "Νομίζεις ότι εγώ φοβάμαι ότι αν διαβάσει η διαχείριση το θέμα θα γίνει κάτι;" Μόνο και μόνο μ'αυτό που είπες είναι σαν να λες ότι το forum μπορεί να δέχεται αβέρτα τέτοια συμπεριφορές και ας γίνεται μπάχαλο. Το forum δεν είναι έτσι όπως θα το νομίζεις. Μετά λες: "Μετά μου απαγορεύεις να μιλάω" Πάλι βάζεις λόγια στο στόμα μου. Αυτό είναι συκοφαντικό για μένα. Σου ζήτησα πολύ συγκεκριμένα να μη μιλάς σε εμένα προσωπικά, δε σου ζήτησα να μη μιλάς στο forum γενικά. Έχει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά αυτό. Ακόμη και μια αγελάδα μπορεί να καταλάβει αυτή τη διαφορά. Παρόλαυτά, δεν το σεβάστηκες και συνέχισες να μου μιλάς με τον άκομψο τρόπο σου και μου λες ότι δε θα σου επιβάλλω να μην τα λες. Το μόνο που σου επέβαλλα είναι να μην μου μιλάς με τον άκομψο τρόπο σου. Δε σου είπα ότι άμα μου μιλάς κόσμια δε θα στο επέτρεπα. Εσύ, μόνο κόσμια δε μου μίλησες, Άλλα ούτε και στον Why και ίσως (δεν το επιβεβαιώνω) και σε κι άλλα μέλη του forum.

Δεν ξέρω τι άλλο περιμένεις να σου πω. Η θέση μου για το θέμα δεν αλλάζει. Απλά μου επιβάλλεις να γράφω τα ίδια πράγματα όταν το συνεχίζεις, δηλαδή την πάγια θέση μου ότι δεν σε προκάλεσα, δεν σε προσέβαλα και δεν σε συκοφάντησα. Αυτά δεν θα σταματήσω να το λέω, επομένως αν θες μπορούμε να γράφουμε σε αυτό το θέμα αιωνίως αφού δεν βάζεις μία τελεία. Α και κάτι ακόμα. Το ότι εσύ λές ότι δεν βοηθήθηκες από αυτά που λέω δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει εδώ μέσα. Δεν θα μειώσεις εσύ την συνεισφορά μου στο φόρουμ.[/QUOTE]
    Τι πράγμα; Τι σχέση έχει η κριτική προς εμένα με τον τρόπο με τον τρόπο σου; Ο τρόπος ο δικός σου συγκεκριμένα είναι άκομψος και χοντροκομμένος. Πάρ'το χαμπάρι επιτέλους και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω απ'το δάκτυλό σου! Πόσο πιο πασιφανές πρέπει να το κάνω; Ακόμα συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις μετά από όλα αυτά ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; Αν ισχύει το δεύτερο, να ξέρεις ότι δε θα βγάλεις τρελό εμένα. Δε θα σου κάνω τη χάρη.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δώστε τόπο στην οργή.Griswol,προσπάθησε να ηρεμήσεις και μην το συνεχίζεις.Melissa,μην αρχίζεις και εσύ τις απειλές(θα δεις ένα πρόσωπο που δεν έχεις ξαναδεί)και προσπάθησε να μην γράφεις τόσο απότομα τις απόψεις σου,γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί κάποιος να σου μιλήσει έτσι και χειρότερα.........

Page 35 of 40 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast