Results 571 to 585 of 591
-
13-03-2016, 22:28 #571
Έτσι ακριβώς είναι.
Αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Έχω φτάσει στο σημείο μη παρέκει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Το χειρότερο είναι ότι αυτή η "συστολή" που μου δημιουργείται. Ποια συστολή; Αυτή που περιέγραψε πολύ σοφά η φίλη Ρέα σ'ένα άλλο θέμα. Ξέρει για ποιά "συστολή" εννοώ. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα απ'αυτό. Είναι αρκετό για να μου προκαλέσει ζημιά, ακόμη και σωματική.
Είπες τη χρυσή πρόταση. Θέλω να κάνω κάτι που δε θά'ναι καταναγκαστικό έργο. Ναι, γιατί ως τώρα (απ'το 2004) δοκίμασα τα πάντα και απέτυχα. Δεν μπορώ άλλο, έχω κουραστεί αφάνταστα ψυχολογικά μ'αυτό το θέμα και έχω φτάσει στο σημείο νά'μαι μονίμως μίζερος και απισιόδοξος και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε διαδικασίες. Απ'την άλλη, πριν, στις αρχές ήμουν διατιθεμένος να κάνω τον πολύ κόπο γιατί έλεγα μέσα μου το κέρδος θα άξιζε τον κόπο. Εγώ δεν κέρδισα ποτέ και σιχάθηκα τον εαυτό μου σε σημείο θέλω να με βλέπω στον καθρέπτη.
Αυτό κάνω τόσο καιρό. Εκτός αν εννοείς να κάτι να πω περισσότερα κλπ. απ'ότι έχω πει ως τώρα αν κατάλαβα σωστά.
Και όλα τά'χω κάνει, τά'άλλα δεν μπορώ να τα κάνω. Πιο άτυχος (με όλη τη σημασία) στον ερωτικό τομέα απο'μένα δεν παίζει να υπάρχει.
Πολύ καλή ερώτηση. Βασικά, με απασχολεί κυρίως να μπορώ να ελέγξω και να λύσω αυτό το πρόβλημά μου να βρω κοπέλα. Θα ήθελα να είχα λέγειν (κάτι που δεν έχω) για να μπορώ ανα πάσα στιγμή προσεγγίζω κοπέλες είτε από chat, είτε να τις μίλαγα σε μπαράκια, clubάκια γιατί κακά τα ψέματα, έτσι ανεβάζω πιο πολύ τις πιθανότητές μου να βρω κοπέλα (άλλο που δεν μπορώ να το κάνω αυτό με καμία Παναγία). Και ναι, μακάρι να μπορούσα να αποκτήσω κύκλο με κοπέλες. Και τι δε θά'δινα για να αποκτήσω έναν τέτοιο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ θησαυρό.
- 13-03-2016, 22:31 #572
14-03-2016, 00:01 #573
Αμε τι? :p
Θα σου πω κατι που μου εχει πει καποια, "Δεν γινεται να τα εχεις δοκιμασει ολα" Δεν ξερω τι εχεις και τι οχι κανει, εγω εδω καλα καλα δεν ξερω αν τα εχω δοκιμασει εγω, αλλα παντα θα υπαρχει κατι που δεν εκανες.
Και ακομα και αν τα εχεις δοκιμασει ολα ξεχνας 2 σημαντικα πραγματα. αυτο που δοκιμασες σε μια κοπελα και δεν της αρεσε μπορει να αρεσε στην δευτερη που δεν δοκιμασες επειδη απετυχες στην πρωτη. Και δευτερον.... το γ@μημενο το ταιμινγκ. Να βιαστηκες ή να καθυστερησες να κανεις την κινηση σου.
σε νιωθω :(
Τα ορια ειναι για να τα σπαμε.
μην το λες αυτο. υπαρχουν και χειροτερα.
αυτο με τον λέγειν δεν ειναι αλήθεια. μια χαρά μιλας και χιούμορ εχεις και βαρετός δεν είσαι. Σαν και μένα έχεις άγχος και φοβάσαι μην πεις καμια βλακεία ή ακόμα χειρότερα, την κάνεις να βαρεθεί και να ξενερώσει μαζι σου κι ετσι να φοβάσαι να χαλαρώσεις με αποτέλεσμα να κανεις ακριβώς αυτό που φοβάσαι. Αυτό ακριβώς παθαίνω κι εγώ οταν μου αρέσει καποια. Όσο πιο πολύ μου αρεσει τόσο πιο πολύ κολλάω κάνοντας βαρετές συζητήσεις μαζι τους.
14-03-2016, 03:32 #574
Αυτά είναι!:D Κι εγώ έχω γατούλες.
Δοκίμασα όσα μπορούσα και ήταν στο χέρι μου. Το να πλησιάσω μια σε club να της μιλήσω, δεν το κάνω γιατι ξέρω ότι έτσι το δοκιμάσω, τον ήπια. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που αρέσουν στη μία, δεν αρέσουν στην άλλη, κλπ. Αρκεί να μην κάνω καμιά γκάφα (που τό'χω συνιθήσει). Ναίιι! Αυτό με το timing ξαναπέστο. Τά'χω κάνει σκ@τ@ εγώ εκεί άστα να πάνε.
Έτσι είναι, γι'αυτό έχω φτάσει στο σημείο να ψάχνω για άμεσες λύσεις. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Είμαι άκρως απελπισμένος σ'αυτόν τον τομέα και αυτό είναι όχι φάρμακο, άλλα ολόκληρο αναβολικό που ντοπαρίζει την κατάθλιψή μου.
Και πάλι, μέχρι εκεί που μπορώ, γιατί ας πούμε να μιλήσω σε άγνωστη, εκεί ξεχνάω να μιλάω. Πιο εύκολα μιλάω με το στόμα δεμένο με μονωτική ταινία, παρά να μιλήσω σε άγνωστη.
Σαν αποτελέσμα, ναι, υπάρχουν χειρότερα. Αλλά, σαν αίτια, ή αλλιώς, η προοπτική να κάνω κάτι με κοπέλα είναι αυτό που δεν υπάρχει μ'εμένα. Δηλαδή, το κοντέρ σήμερα γράφει 30, και έτσι όπως το πάω τα 40 τα πιάνω για τον χάβαλο.
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!:D Μακάρι να τα εκτιμούσαν αυτά οι υποψήφιες. Βέβαια, λόγω της μουγκίτιδας που παθαίνω όταν είναι μιλήσω σε υποψήφια, δεν μπορώ να τις τα δείξω αυτά τα θετικά που εφαρμόζω εδώ στο forum.
Και βλακεία φοβάμαι μην πω, άλλα όχι τόσο αυτό όσο το γεγονός ότι δε μου βγαίνει μιλιά με τίποτα που ούτε βλακεία δεν ξέρω να πω. Αν είναι να πω βλακεία, θα είναι μια χοντρομ@λ@κί@ με άκυρα πολλά. Χειρότερος από γιωτάς θ'ακουστώ.
14-03-2016, 10:21 #575
:cool:
Κοίτα. Παλιότερα είχα δοκιμάσει να μιλήσω σε κάποιο μπαράκι ή καφετέρια ή ακόμα και σε κέντρο διασκέδασης (γινόταν βάφτιση) με γυναίκα. Ελάχιστες φορές είχα κάποια επιτυχία (δεν έφυγε δλδ τρέχοντας) και ακόμα πιο ελάχιστα άρεσα σε κάποια. Παρόλα αυτα ανακάλυψα από το πείραμα οτι οσο πιο χαλαρός ήμουν τόσο καλύτερα πήγαινα. Για το ταιμινγκ.... δυστυχώς ειναι το πιο σημαντικό στο φλερτ και μεχρι να το μαθεις να το ελέγχεις..... θα δυσκολευτείς να κάνεις κάτι.
δυστυχώς στον έρωτα δεν υπάρχουν άμεσες ή εύκολες λύσεις. μόνο ενας δρόμος υπάρχει και αυτός ειναι δύσκολος αλλά δεν είσαι μόνος. Μην αφήνεις την απελπισία σου να σε σκεπάζει γτ θα πάρεις κάποια λάθος απόφαση που μετα θα μετανιώσεις.
Ίσως όμως έχω κάτι που θα σε βοηθήσει λίγο. Υπάρχει ένα βιβλίο που εχω βρει στο διαδίκτυο που σου λέει πως να μιλάς στα κορίτσια και να ρίχνεις οποια θέλεις. Προσωπικά με βοήθησε ελάχιστα ή και καθόλου, ίσως γτ μερικές λέξεις δεν τις καταλάβαινα, αφου μερικά που δοκιμασα δεν έπιασαν αλλα ισως εσενα σε βοηθησουν περισσότερο. Ξερω πως δεν σου αρέσουν τα βιβλία αλλα μπορεί να σε βοηθησει οπότε θα στο πω. Λεγεται tao of badass.
Δεν σου λέω καλα λογια και κοπλιμέντα. αυτό που βλέπω σου λεω.
Μα ο λόγος που δεν μπόρεις να μιλησεις ειναι αυτός. απο το κωλο αγχός και τον φόβο δεν βγαίνει κουβέντα. Κι εγω τα ιδια εχω. Μου ειναι πιο ευκολο να παλεψω με γυμνα χέρια με εναν δράκο (εαν υπηρχαν) παρά να μιλησω με κοπέλα που μου αρέσει. Τωρα πχ μιλάω με μια κοπελα που μου αρεσει πολυ. και πολλες φορές πιανω τον εαυτό μου να μην μπορω να της μιλησω γτ φοβαμαι να μην πω καμια βλακεία ή κατι που να την κανει να βαρεθει ή να ξενερωσει.
14-03-2016, 16:48 #576WhyAlwaysMe?GuestGriswol,σου ήρθα.
Κατάλαβες για ποιά διάκριση έλεγα στο thread του Mac?
14-03-2016, 16:54 #577
14-03-2016, 16:55 #578WhyAlwaysMe?Guest
14-03-2016, 21:39 #579
Ο λόγος που γίνεται αυτή η διάκριση είναι γιατί ο τρόπος που το είπες ήταν ρηχός. Για αυτό!!!
Δεν θα σου πω γτ το θες αυτό και γτ όχι, αυτά είναι γούστα. Φίλος μου του αρέσουν οι παχουλές και τις υπόλοιπες που δεν είναι 90+ είναι κοκαλιάρες για αυτόν. Κάθε ένας κυνηγάει τις γυναίκες που του αρέσουν, όπως και οι γυναίκες θέλουν τους άντρες που τους αρέσουν.
14-03-2016, 22:42 #580WhyAlwaysMe?Guest
14-03-2016, 23:00 #581
Δεν σε ειπα ρε Why ρηχο. ειπα ακούστηκες ρηχός. Ο τρόπος που το είπες ακούστηκε ρηχός. Εγω καταλαβαίνω πως το είπες και τι εννοούσες αλλα όχι όλοι οι αλλοι.
Ξέρεις αυτό είναι το γελοιο της υπόθεσεις. δεν είναι παχουλός. Κανονικός (1.85 με περίπου 75-80 κιλα, θα σε γελάσω) αν και τωρα που τα εφτιαξε με μια εχει παρει μερικα παραπάνω κιλα (καμια 10ρια)
17-03-2016, 02:50 #582
Το παρών να κλειδωθεί παρακαλώ.
17-03-2016, 16:01 #583
Μην φυγεις Griswol ελα και μην δινεις σημασια σε αυτούς. εμεις σε θελουμε εδω μαζί μας.
Και όποιος θελει να πετάει τις κακίες του γραψε τον εκει που δεν μπαινει μελανι. δεν αξιζει να ασχολεισε μαζί τους.
17-03-2016, 16:08 #584
Ελα griswolπτοσπαθησα να στειλω πμ αλλα εχεις επιλεξει να μην λαμβανεις μν αν χρειαστεις ποτε κατι παρε με τηλ να σου δωσω το email μου
17-03-2016, 16:38 #585
παυλίνα αν σε πάρει δωσε και το μειλ του αρχαγγελου, εχει σκασει ο καημενος!!!