Results 61 to 75 of 591
-
22-01-2016, 00:42 #61
Η αλήθεια είναι πως τα έχω δοκιμάσει όλα και ναι, είναι όντως ευκολότερο για εμένα να μου γνωρίσει κοπέλα κάποιο άτομο παρά να μιλήσω σε άγνωστη. Ατύχησα πάρα πολύ σ'αυτόν τον τομέα. Γι'αυτό και έχω απαγοητευτεί σε ακραίο βαθμό με αποτέλεσμα να πάθω βαριά κατάθλιψη και άλλα 1002. Τώρα, το οτι γνώρισα κάποιες κοπέλες απο φίλους, ήμουν τυχερός ας πούμε και έτυχε να είχαν μια να μου γνωρίσουν. Δηλαδή, δε θα μπορούσα ανα πάσα στιγμη να γνωρίσω κοπέλες μέσω απ'αυτών απο'δω και πέρα. Γενικά, δεν έχω κύκλο με γυναίκες.
Έχω φάει πολλές παραπάνω απο 5 χυλόπιτες, και μάλιστα οι 2 απ'αυτές ήταν ολεθρικές. Η διάθεσή μου συνεχίζει τον κατήφορο και η κατάθλιψή μου συνεχίζει τον ανήφορο.
Το γνωρίζω οτι θα θέλει να περάσει καλά και εννοείται οτι αν είμαι βαρύς και ασήκωτος θα χάσω πανηγυρικά. Να τις πω οτι είμαι κομπλαρισμένος; Πως θα το εκλάβει αυτό; Να την έχω προσεγγίσει φιλικά, και εκ των υστέρων να το φέρω ερωτικά; Δεν το πολύ έπιασα...
Αυτό δεν το γνωρίζω μιάς και δεν τό'χω κάνει ποτέ αυτό. Έχω όμως επιφυλάξεις...
Στην προκειμένη περίπτωση, μπορώ να πω πως ναι, μπορώ να της μιλήσω. Αλλα μου φαίνεται όντως χρονοβόρο, και ψάχνω κοπέλα απεγνωσμένα. Τώρα, αν ήθελε αυτή η συγκεκριμένη κοπέλα που αναφέρεις να έκανε παρέα μαζί μου και να βγαίναμε, δε θά'χα πρόβλημα.
Μακάρι νά'χα έναν τέτοιο τύπο που λες γιατι αυτός θα με ενθάρρυνε, θα με κατατόπιζε, θά'κοβε κίνηση, θα μού'δινε οδηγίες, συμβουλές και όχι μόνο. Γενικά θά'χε τον τρόπο του τέλος πάντων. Οι φίλοι μου απ'την άλλη, δε μιλάνε καθόλου σε άγνωστη κοπέλα όπως κι εγώ, γι'αυτό και δεν μπορούν να με βοηθήσουν. Έτσι και είχα φίλη, η ακόμα καλύτερα, μερικές φίλες, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά η αλήθεια είναι. Οι πιθανότητες μου να βρω κοπέλα θά'χαν ανέβει δραματικά σε σχέση με τώρα.
Έχω κάνει τα πάντα όσο μπορώ και προσπαθώ ακόμα. Ένα κακό με το γυμνασήριο είναι οτι δεν έχουμε κάτι σαν "διάλλειμα" ώστε να κάτσουμε ολοι μαζί κάπου και να μιλάμε. Τον κολλητό της; Εντός γυμναστηρίου;
- 22-01-2016, 02:11 #62
Εγω θα σου προτεινα αν - και μονο αν - εισαι εγκρατης σαν χαρακτηρας και δεν το φοβασαι να δοκιμαζες να βγεις νυχτα σε σχετικα bars οπου κερνας τις κοπελες του μαγαζιου με ανταλλαγμα κουβεντα κλπ. Ισως αυτο σε ελυνε γιατι σε αυτην τη φαση δε χρειαζεται να προσπαθησεις, θα σου μιλανε αυτες. Αλλα δεν θελω να σε καταστρεψω λολ αν δεν εχεις καμια σχεση με αυτα και λοιπα παρελκομενα, αστο. Πρεπει να εισαι πολυ συνειδητοποιημενος για να μην τη πατησεις εκει.
22-01-2016, 04:27 #63
22-01-2016, 12:13 #64
Σχεδόν παντού έχει αλλά αφού κι εσύ δεν το έχεις καθόλου καλύτερα να ξεχάσεις ότι το διάβασες ... δεν μπορώ να στείλω ακόμα pm οπότε δες το λήμμα :p.
22-01-2016, 13:50 #65
Aυτό που λέω γενικότερα είναι ότι θα βοηθούσε να ανοιχτείς λίγο. Μην λες δεν έχω φίλο ''πέφτουλα'' ή δεν έχω γυναίκες στον κύκλο μου. Αυτό συζητάμε τόση ώρα...και τα επαναλαμβάνω....Μπορείς δηλαδή μέσα από το γυμναστήριο ή και από κάπου αλλού να βρεις αυτόν τον ''πέφουλα'' που χρειάζεσαι ή να αποκτήσεις και ένα κύκλο γυναικών. Ξαναλέω ότι αν πλησιάσεις φιλικά μια κοπέλα ή και ένα άντρα μπορεί μέσω αυτών των νέων ανθρώπων στη ζωή σου να γνωρίσεις και γυναίκες που σε ενδιαφέρουν, μέσα από την παρέα δηλαδή... μέσω της φιλικής προσέγγισης. Μην περιμένεις δηλαδή να σου τύχουν γνωριμίες... μπορεί να πρέπει να το κυνηγήσεις. Αυτά τα λέω γιατί μας είπες ότι γενικά δεν έχεις θέμα να πιάνεις κουβέντα με αγνώστους... αν μπορείς να βάλεις και 5 νέους ανθρώπους στη ζωή σου , που θα αυξήσουν και τις πιθανότητες να βρεις κοπέλα γιατί να μην το κάνεις? Πέρα από τα τσατ και το να συνεχίσεις όσο μπορείς να φλερτάρεις. Ότι μπορείς να κάνεις, χρονοβόρο ή όχι , καλό είναι... Δεν έχω να πω κάτι άλλο.....
Τώρα για τα ραντεβού και τις χυλόπιτες, εσύ το αποδίδεις στο ότι δεν έχεις τι να πεις , είσαι κομπλαρισμένος και η άλλη ξενερώνει. Οπότε ξαναλέω ότι αν έχετε γνωριστεί εντός μιας παρέας και μετά προκύψει ένα ραντεβού θα βοηθούσε αυτό. Τώρα για το ποτάκι μπορείς να δοκιμάσεις να πιεις τόσο όσο χρειάζεται...και τέλος εσύ θα κρίνεις αν πρέπει να το πεις στην άλλη ότι είσαι κομπλαρισμένος. Αν στα ραντεβού σου είσαι στη τσίτα και δεν δείχνεις ένας χαλαρός τύπος που το απολαμβάνει και υπάρχει αμηχανία μπορείς να το πεις για να σπάσει ο πάγος. Από τα λεγόμενα σου δείχνεις πολύ επιφυλακτικός στο αν θα πρέπει να πιεις , στο αν θα πρέπει να της πεις ότι είσαι κομπλαρισμένος , στο τι ατάκες θα πεις κλπ. Όλο αυτό μπορεί να σου δημιουργεί και στρες. Ρίσκαρε και λίγο. Αν πηγαίνεις με το σκεπτικό ότι πρέπει πάση θυσία να την κερδίσεις μπορεί να είναι και χειρότερα και να κομπλάρεις περισσότερο και να μην έχεις τι να πεις.
23-01-2016, 15:39 #66
Παρομομοίως κι εγώ. Οτι δεν μπορώ να ανοίξω κουβέντα με άγνωστη στο δρόμο ισχύει το ίδιο μ'εμένα ακόμα. Επίσης πάλι δεν μπορώ να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα σε καφετέρια, μπαρ, κλαμπ, παραλία, και σε άλλα δημόσια μέρη, και φυσικά ούτε θρασύς είμαι κι εγώ. Γενικά, δεν τό'χω με το φλερτ ή καμάκι. Είμαι πολύ στουρνάρι σ'αυτό.
Εκεί είναι που δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω καθόλου να σπάσω τον πάγο.
Εδώ περιπλεκεύει πολύ η κατάσταση για μένα. Καταρχάς, δεν είχα ποτέ φίλες (και ακόμη δεν έχω), δεν έχω γνωριμίες με κοπέλες και δυστυχώς δεν μπορώ με τίποτα να δώ "υποψήφια" κοπέλα σαν μη υποψήφια. Εκεί έχω φτάσει απ'την απελπισία. Πολλές φορές αλλάζω συμπεριφορά ανάλογα με την κοπέλα για να κρύψω οτι κομπλάρω η για να μην πω κάποια ηλιθιότητα, που για να είμαι ειλικρινής, έχω πει σε κοπέλα άθελά μου. Σαν ο φόβος να με κάνει να τα λέω νομίζω.
23-01-2016, 17:41 #67
Νομιζω οτι με την εξασκηση θα βελτιωθεις , αρχισε να κανεις παρεα με κοπελες , να εξοικειωθεις , εγω ετσι αρχισα , εκανα παρεα με κοπελες , πολλες ,χωρις να σκοπευω σε κατι , βεβαια δεν τοκανα επι τουτου , μουβγαινε να κανω παρεα μα το αλλο φυλο , παντα προτιμουσα γυναικες , αλλα ειχα και φιλους , μπολικους , ε , σιγα σιγα , αρχισα να γινομαι ολο και πιο ανετος , και οι σχεσεις ηρθανε σαν φυσικο επακολουθο στη ζωη μου , γυρω στα 22-23 , παντα προτιμουσα τις εμφανισιμες , μεχρι που μουγινε 2η φυση , μου φαινοταν φυσιλογικο να εχω σχεσεις με εμφανισιμες , αλλα στο τελος μουγινε εμμονη , οχι καλο , και κοιταγα αποκλειστικα εμφανισημες , δλδ αυτο περιοριζομουν , ειναι σαν ναχεις απο μικρος γρηγορα αμαξια , αν σου δωσουν ενα μετριο , θα σου κακοφανει ................παντως με τις πολλες συναναστροφες με το αλλο φυλο , αυξηθηκε η αυτοπεποιθηση μου , ειχα βεβαια την βασικη αυτοπεποιθηση , αλλα καμμια σχεση με αυτη που ειχα στα 35 - 40 , αφου διαπιστωσα οτι ειχα περαση και στις ελκυστικες γυναικες , οποτε η αυτοπεποιθηση εχει μια βαση , αλλα οικοδομεις πανω σε αυτην , μετην εξασκηση , ας εχεις αποτυχιες , σημασια εχει η τριβη με το αλλο φυλο .................................................. .......στο καμακι , σε ασχετες , δεν τοχω καθολου ομως , ντρεπομαι πολυ , πρεπει να υπαρχει ενα κοινο σημειο επαφης για να λειτουργησω , ενας γνωστος , ενα σπορ , μια κοινη παρεα , εστω μακρινη , μια ασχετη ανταλλαγη κουβεντας , οπως στο φορουμ , κατι παντως , οχι στο ξεκαρφωτο , εκει δεν ξερω τι να πω..................... αισθανομαι εξω απ τα νερα μου .........αμα κανω την πρωτη κουβεντα ομως , εκει κερδιζω κατα πολυ , ειμαι στο στοιχειο μου , κοτσανα δεν θυμαμαι ναχω πει ................
23-01-2016, 17:47 #68WhyAlwaysMe?Guest
23-01-2016, 17:55 #69
Εμ , αμα σαρεσει η αλλη , λογικο ειναι να κομπλαρεις , αμα δεν σαρεσει , εισαι σουπερ ανετος , τριβη , και εξασκηση χρειαζεται , ειναι σαν αυτους που ντρεπονται να μιλησουν μπροστα σε κοινο , την πρωτη φορα , χανεις τα λογια σου , ουτε ξερεις τι λες , την 20η ομως , εχεις παρει το κολαει , και τα λες ανετα , κανεις δεν γεννηθηκε ανετος , οι συνθηκες σεκανυν , δλδ η εξασκηση , αυτη ειναι η συνταγη για να ξεπερασεις την δειλια , εχω διαβασει ενα βιβλιο ,πως να ξεπερασετε την δειλια , ε , αυτα λεει , καντο , ξανακαντο , ματαξανακαντο , μεχρι να σου γινει 2η φυση ...........
23-01-2016, 17:59 #70WhyAlwaysMe?Guest
23-01-2016, 21:30 #71
http://ecx.images-amazon.com/images/...4,203,200_.jpg
ξεκίνα με κάποιες βασικές έννοιες! :P <3
23-01-2016, 21:35 #72
xa xa xa , gallow , καλο χιουμορ .................Κροποτκιν ε , βαλτου και λιγο απο Μπακουνιν , κι εκλεισε το πραμα .......................
23-01-2016, 21:47 #73
23-01-2016, 21:50 #74
23-01-2016, 21:52 #75WhyAlwaysMe?Guest