Results 121 to 135 of 591
-
04-02-2016, 02:09 #121
Καλωσόρισες Κώστα. πρεπει σιγα σιγα να καταφερεις να βγεις απο το καβουκι σου. Ξερω πως δεν ειναι ευκολο και εγω ακομα ψαχνω τον τροπο. Ισως εκει που πηγες σε βοηθησει να ξεπερασεις λιγο το προβλημα σου.
Προσωπικα δεν θα πηγαινα σε τετοιο μπαρ και να με πληρωναν :Ρ. Ειμαι ρομαντικός σε αυτο το θεμα και θελω να αρεσω στην κοπελα που θα ειμαι μαζι της, αλλα και να μου αρεσει και αυτη.
- 04-02-2016, 02:21 #122
Αυτο δεν ειναι απολυτα αληθεια. πριν κανενα χρονο ειχα μιλησει σε μια κοπελα που οπως και να προσπαθησα να ανοιξω συζήτηση μαζι της μου απαντουσε μονολεκτικα και με το ζορε. Δεν ειχε καθολου ορεξη να μιλησει μαζι μου.
Μολις εκατσε απεναντι μας ενας αλλος νεαρός ομως (ημασταν σε καραβι) και επιασα κουβεντα με αυτόν, αυτη αρχισε να του μιλαει με όρεξη και μαλιστα καταφερε να με βγαλει απο την κουβεντα (δεν με αφηνε να μιλησω καθολου) και δεν σταματησαν μεχρι το ξημερωμα.
Αν δεν εχει διαθεσει δεν σημαινει πως αν ερθει καποιος που της κανει κλικ δεν θα του μιλησει. το αντιθετο μαλιστα. θα μιλησει μονο με αυτον....
04-02-2016, 09:23 #123
04-02-2016, 17:45 #124
@ cube, Ακριβώς αυτό. Αυτή είναι η ξυνίλα που έλεγα παραπάνω. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά της γυνίκας απέναντί μου.
Αυτό τα λέει όλα. Και νά'τανε αυτή και κάτι λίγες μόνο που τα κάνουν αυτά, πάει στο καλό. Άλλα το κάνει η μέση Ελληνίδα αυτό δυστυχώς. Μιλάω απο εμπειρία.
04-02-2016, 17:48 #125
Κάτι που δεν έχω καταλάβει γενικά. Το οτι δεν ξέρω τι να πω σε άγνωστες, και γενικά αυτό το blackout που παθαίνω + την μουγκίτιδα, θα μπορούσε να είναι αυτό αντικοινωνικότητα; Τό'χω απορία...
04-02-2016, 18:18 #126
04-02-2016, 19:03 #127
04-02-2016, 19:11 #128
πιστευω πως θα σε βοηθησει να ξεπερασεις τον φοβο που εχεις. Ισως ομως θα πρεπει να πας και σε καποιον ψυχολογο. Σαν επαγγελματιας θα σε βοηθησει να βρεις την ριζα του κακου.
Για πες μου. ειχες μικρος καποια εμπειρια που σε εκανε να νιωθεις τοσο αβολα με αλλους ανθρωπους?
Και με τους δικου σου ανθρωπους εχεις το ιδιο προβλημα?
04-02-2016, 19:35 #129
:D Κι όμως, μουγκίτιδα κανονικά με πιάνει. Μια αυτοφίμωση ένα πράμα! Μπα, δε θά'λεγα τόσο οτι ντρέπομαι μην πω κάτι λαθος. Πραγματικά δεν ξέρω να πω τίποτα, το παραμικρό. Ούτε λάθος δεν ξέρω να πω. Πιό εύκολα μιλάω Κινέζικα (δεν την ξέρω τη γλώσσα στα αλήθεια) παρά αυτό. Νά'ναι άγχος όντως; Λέγειν δεν έχω πάντως, το παραδέχομαι.
05-02-2016, 00:24 #130
Ίσως να με βοηθήσει δεν ξέρω απλά δοκιμάζω διάφορους τρόπους. Από μικρός θυμάμαι σχεδόν το ίδιο ήμουν ντροπαλός λιγομίλητος και κρυβόμουν κάθε φορά που έβλεπα άνθρωπο. Μετά τα 17-18 άρχισα να γίνομαι χειρότερα. Δεν εχα καμιά ιδιαίτερη εμπειρία απλά σιγά σιγά κλείστηκα στον εαυτό μου. Σε ψυχολόγο δεν θέλω να πάω . Πρώτον ντρέπομαι να τα πω όλα αυτά face to face και δεύτερον δεν θέλω να μου δοσει φάρμακα. Και με τους δικούς μου ανθρώπους έχω πρόβλημα γιατί ενώ ξέρουν την κατάσταση μου δεν με πιστεύουν άλλες φορές με κοροϊδεύουν. Δεν θέλω να είμαι κοντά τους. Έχω 2 φίλους κονονικους χωρίς τα προβλήματα που έχω εγώ αλλά ποτέ δεν τους έχω πει όλοι την αλήθεια για μένα και για αυτά που περνώ.
05-02-2016, 00:38 #131
Να μαντεψω. σε πιανει κρυος ιδρωτας, οτι σκεψη υπαρχει στο κεφαλι σου γινεται ενα κενο, η καρδια σου χτυπαει σαν τρελη, ξεροκαταπινεις και νιωθεις το οποιο θαρρος μαζεψες για να την πλησιασεις εξαφανιζεται. επεσα μεσα?
Λέγειν δεν εχω και εγω. Και ειναι ενα μεγαλο μειον αυτό. αν χαλαρωσω βεβαια ειμαι λιγο καλυτερα αλλα οταν εχω αγχος..... δεν θες να με ξερεις!!!!
Πολλες φορες πιανω τον εαυτό μου παντως που δεν ξερει τι να πει απο φοβο μην τα σκατωσω και ή δεν θα πω τιποτα ή ακομα χειρότερα.... πω!
05-02-2016, 00:59 #132
Και καλα κανεις. Οπως λενε και οι αμερικανοι "in desperate times need desperate measures".
Ειχα παρομιο προβλημα μικρός, μονο με τους συμμαθητές μου ομως. Στο Δημοτικο μολις τους εβλεπα προσπαθουσα να τους αποφυγω ή να κρυφτω. Βεβαια ο λογος ηταν πως με εδερναν.... ολοι, αρα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο.
Προσωπικα δεν εχω παει σε ψυχολογο και δεν ξερω πολλα, αλλα νομιζω πως αν δεν θες να παρεις φαρμακα δεν σε υποχρεώνει. μπορει βεβαια να κανω λαθος.
και εγω ντρεπομουν να μιλησω face to face για το θεμα μου αλλα παρολαυτα τολμησα (και δεν ηταν ευκολο) να μιλησω με μια κοπελα για αυτό. Και με βοηθησε πολυ.
Αυτο δεν ειναι σωστο εκ μερους τους. θα επρεπε να σε στηριζαν περισσοτερο.
Και εγω δεν εχω πει σε φιλους μου τα προβληματα μου. αντιθετα αναγκαζομουν να τους λεω ψεμματα πως ολα πανε μια χαρα. Και πιστεψε με δεν μου αρεσε.... καθολου!!!
Πρωτη φορα το παραδεχτικα εδω και δευτερη στη κοπελα.
Αλλα πιστευω πως πρεπει να βρεις καποιον που να εμπιστευεσαι και να του το πεις απο κοντα. Ισως σε βοηθησει να ξεκολησεις λιγο. Εαν δεν εχεις καποιον τοτε πηγαινε στο ψυχολογο. απο τον νομο δε μπορει να πει σε κανεναν τιποτα εαν φοβασαι μην το διαδώσει.
05-02-2016, 01:18 #133
wjsrp , άλλο το τσατ και άλλο τα ραντεβού... μπορεί στο τσατ να μιλάς με κοπέλες που ούτε αυτές το έχουν και να καταλήγει όλο αυτό σε κάτι χλιαρό....αφού λες δεν φοβάσαι να πεις την άποψή σου... άρα μπορεί να φταίει ότι και η κοπέλα αντίστοιχα δεν ενθαρρύνει την συζήτηση.... αν σου έλεγε πχ ότι καμία Ελληνίδα δεν είναι ξινή να δεις πόσα πράγματα θα είχες να της πεις....τώρα από κοντά σαφώς είναι και πιο δύσκολα και παίζουν ρόλο ένα σωρό παράγοντες.....κοινωνικότητ� �, άγχος, χημεία, ντροπαλότητα κλπ
Για την ξυνίλα ρε παιδιά είπα να μην το παίρνετε προσωπικά, με την έννοια ότι μια γυναίκα ξινή θα απορρίψει κάποιον με αγένεια, άσχετα αν είναι Θεός ή όχι, μια γλυκιά γυναίκα θα απορρίψει ευγενικά και τους δύο. Τώρα οι γυναίκες που θα απορρίψουν με χαμόγελο τον κούκλο αλλά θα έχουν υφάκι με κάποιον άλλον δεν θέλω να σχολιάσω.......μίλησα αποκλειστικά για απόρριψη...
Κosta.L φαίνεται να περνάς πολύ δύσκολα....
05-02-2016, 01:39 #134
Έπεσες μέσα κανονικότατα. Και μιάς και ανέφερα οτι παθαίνω μουγκίτιδα όταν είναι να μιλήσω σε άγνωστη "υποψήφια" για κοπέλα μου, επειδή μια εικόνα είναι 1000 λέξεις, παθάινω αυτό συγκεκριμένα: Δες το απ'το λεπτό 3:25-3:40
https://www.youtube.com/watch?v=4D7cPH7DHgA
Και'γω αγχώνομαι πολλές φορές. Γι'αυτό και δε λέω τίποτα σε άγνωστη κοπέλα.
05-02-2016, 01:47 #135
Γιατί κόπηκε το μήνυμά μου? αντιγράφω το υπόλοιπο...........
κοινωνικότητα, άγχος, χημεία, ντροπαλότητα κλπ
Για την ξυνίλα ρε παιδιά είπα να μην το παίρνετε προσωπικά, με την έννοια ότι μια γυναίκα ξινή θα απορρίψει κάποιον με αγένεια, άσχετα αν είναι Θεός ή όχι, μια γλυκιά γυναίκα θα απορρίψει ευγενικά και τους δύο. Τώρα οι γυναίκες που θα απορρίψουν με χαμόγελο τον κούκλο αλλά θα έχουν υφάκι με κάποιον άλλον δεν θέλω να σχολιάσω.......μίλησα αποκλειστικά για απόρριψη...
Κosta.L φαίνεται να περνάς πολύ δύσκολα....