Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 40 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 591
    Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ξέρεις τι γίνεται φίλε μου?Νιώθω ότι δεν είμαι ωραίος,ενώ φίλοι και γνωστοί μου λένε το αντίθετο.
    Ακόμη και μια διατροφολόγος μου το είπε.Και σίγουρα θέλω να είναι όμορφη η κοπέλα που θα πάω.Κακό είναι?
    Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Με τη μονη διαφορα οτι εμένα μου έλεγαν όλοι ότι ειμαι άσχημος. Δεν φαντάζεσαι τι έχω ακούσει ακόμα και από τους ίδιους μου τους γονείς. Ίσως και να το έλεγαν για το "καλό" μου αλλά εγώ γινόμουν όλο και χειρότερα.Δεν είναι κακό. Και γω θα ήθελα η πρώτη μου φορα να ήταν με μια κοπέλα που θα με αγαπούσε και όχι να πληρώσω τον ερωτα της. Έρωτα επί πληρωμής βρίσκεις πολύ όμορφες κοπέλες αν σε πειράζει μόνο αυτό. Εμένα παντός μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση που πήγα με κοπέλα έστω και με αυτό τον τροπο. Το χαμόγελο που είχα σήμερα το πρωί δεν έσβηνε με τίποτα από το πρόσωπο μου :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas.L View Post
    Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Με τη μονη διαφορα οτι εμένα μου έλεγαν όλοι ότι ειμαι άσχημος. Δεν φαντάζεσαι τι έχω ακούσει ακόμα και από τους ίδιους μου τους γονείς. Ίσως και να το έλεγαν για το "καλό" μου αλλά εγώ γινόμουν όλο και χειρότερα.Δεν είναι κακό. Και γω θα ήθελα η πρώτη μου φορα να ήταν με μια κοπέλα που θα με αγαπούσε και όχι να πληρώσω τον ερωτα της. Έρωτα επί πληρωμής βρίσκεις πολύ όμορφες κοπέλες αν σε πειράζει μόνο αυτό. Εμένα παντός μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση που πήγα με κοπέλα έστω και με αυτό τον τροπο. Το χαμόγελο που είχα σήμερα το πρωί δεν έσβηνε με τίποτα από το πρόσωπο μου :)
    Δεν μίλησα για οίκο ανοχής.

Junior Member
    Δεν μίλησα για οίκο ανοχής.
    Εννοούσες να πας με κοπέλα όμορφη να εχεις κανονική σχέση? Εγώ έγραψα τι έκανα στην περίπτωση μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εννοούσες να πας με κοπέλα όμορφη να εχεις κανονική σχέση? Εγώ έγραψα τι έκανα στην περίπτωση μου.
    Ναι αυτό έλεγα.

Senior Member
    Θα σου έλεγα να ασχοληθείς με το χόμπι πληρωμένος έρωτας.ούτως ή άλλως οι περισσότερες γυναίκες για τα λεφτά και τη σταθερή σου δουλίτσα θα σε θέλουν εκεί έξω όπως και και τους περισσότερους.όποτε μακριά από σχεσεις και δευσμεσεις εκτός και αν ειναι απολύτως ελευθερες

Senior Member
    Πάει το πρώτο βήμα έγινε και με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!! Όλα πήγαν τέλεια με την κοπέλα. Ήταν πολύ καλή και τρυφερή απέναντί μου. Είχα τόσο πολύ άγχος που έτρεμα αλλά μετά από λίγο όλα πήγαν ρολόι. Με καθοδήγησε αυτή. Ότι συμβουλές που μου είχαν πει και οι 632.924 τσόντες που είχα δει δεν με βοήθησαν και πολύ :p Πάμε σιγά σιγά για το επόμενο βήμα.
    Συγχαρητηρια ρε Κωστα και εις ανωρερα :Ρ. Χαιρομαι πολυ για σενα:D. Προχωρα ετσι και στο επομενο βημα οποτε νιωσεις ετοιμος και κανε μας υπερήφανους.
    Αυτο με τις τσοντες μου το εχουν πει κι εμενα. ειναι σαν τις ταινιες περιπετειας. Υπερβολες!!!

wjsrp μολις χασαμε τον αρχηγο απο την ομαδα μας. Αρα ξαναπαίρνεις την αρχηγεία ξανα :Ρ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Συγχαρητηρια ρε Κωστα και εις ανωρερα :Ρ. Χαιρομαι πολυ για σενα:D. Προχωρα ετσι και στο επομενο βημα οποτε νιωσεις ετοιμος και κανε μας υπερήφανους.
    Αυτο με τις τσοντες μου το εχουν πει κι εμενα. ειναι σαν τις ταινιες περιπετειας. Υπερβολες!!!

wjsrp μολις χασαμε τον αρχηγο απο την ομαδα μας. Αρα ξαναπαίρνεις την αρχηγεία ξανα :Ρ
    Εγώ τι ρόλο έχω σε αυτήν την ομάδα?
    Σε ρώτησα κάτι το μεσημέρι.

Senior Member
    Εγώ τι ρόλο έχω σε αυτήν την ομάδα?
    Σε ρώτησα κάτι το μεσημέρι.
    Sorry ρε Why, μολις μπηκα περιμενε να κοιταξω.

Banned
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Θα σου έλεγα να ασχοληθείς με το χόμπι πληρωμένος έρωτας.ούτως ή άλλως οι περισσότερες γυναίκες για τα λεφτά και τη σταθερή σου δουλίτσα θα σε θέλουν εκεί έξω όπως και και τους περισσότερους.όποτε μακριά από σχεσεις και δευσμεσεις εκτός και αν ειναι απολύτως ελευθερες
    WTF????!!!!!

Junior Member
    Υπαρχει καποια απο θεσσαλονικη εδω ?

Banned
    μπραβο και πάλι μπραβο!!!... οχι για το σεξ..αλλα για την υπερβαση!!!...αντιμετωπισες εναν μεγαλο φοβο σου σαν πραγματικος ανδρας!!! αστους ολους να λένε...δεν ξερουν καν τι θα πει ομορφος ανθρωπος!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    WTF????!!!!!
    Όλοι παριστάνουμε τους κινέζους σε κάτι τέτοια.Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.για ποιο άλλο λόγο να θέλει μια σχεση μια γυναίκα?

Quote Originally Posted by chris athens View Post
    ούτως ή άλλως οι περισσότερες γυναίκες για τα λεφτά και τη σταθερή σου δουλίτσα θα σε θέλουν εκεί έξω όπως και και τους περισσότερους.
    Γυναίκα είμαι και δεν έχω σκεφτεί ποτέ έτσι. Και όλες μου οι φίλες το ίδιο. Δε λέω ότι δε συμβαίνουν και αυτά. Αλλά εν έτει 2016, αυτές είναι οι λιγότερες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by zerox View Post
    Γυναίκα είμαι και δεν έχω σκεφτεί ποτέ έτσι. Και όλες μου οι φίλες το ίδιο. Δε λέω ότι δε συμβαίνουν και αυτά. Αλλά εν έτει 2016, αυτές είναι οι λιγότερες.
    καλό το αστείο.σφυραμε αδιαφορα .ειδικά τώρα και με τις καταστάσεις στη χώρα μας οι γυναίκες θα γίνονται όλο και πιο αυθόρμητες αφού πρώτα βγάλουν τα κουμπιουτερακια και υπολογίσουν τα παντα.

Senior Member
    Απορία : εσείς οι άντρες βιάζεστε να χάσετε την παρθενια σας ή τελικά οι γυναίκες έχουν πέσει από νωρίς με τα μουτρα στον ερωτα; :p

Page 14 of 40 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast