Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 40 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 591
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν ειναι ετσι... δεν πιστευουμε όλες στην αυτοπεποιθηση...αλλα πρεπει να διεκδηκητε και λίγο και εσεις... καταλαβαινω ποσο δυσκολο είναι...αλλα και εμεις γουσταρουμε το παραμυθακι ...ετσι μεγαλωσαμε..
    Όχι απλά δύσκολο, πακέτο είναι. Όταν λες παραμυθάκι; Γενικά, δεν ξέρω τι αρέσει στις γυναίκες.

ελα με την αμηχανια σου, με την σιωπή σου, με τον φοβο σου... αλλα ελα ομως τολμησε το..να εκτιμησω και εγω οτι για μενα κανεις την υπέρβαση σου ...αρα μπορω να βασιστω επάνω σου στα δυσκολα...αμα εισαι πιο αδυναμος και απο μενα...παει... το χασαμε το κορμι πατριωτη!
    Να πλησιάσω μια κοπέλα έτσι; Δηλαδή, να της συστηθώ πρώτα, και μετά να μείνω μουγκός αν το κατάλαβα σωστά; Μπορεί να είμαι άχρηστος με το φλερτ, άλλα δεν είμαι αδύναμος γενικά.

Senior Member
    Γιατι δεν δοκιμαζεις μια αλλη πολυ πιο αμεση προσεγγιση? Θα πλησιασεις την κοπελλα και θα της πεις ετσι στην ψυχρα...σ εβλεπα τοσην ωρα και μου αρεσεις πολυ....αυτο τιποτε αλλο και αν ειναι θα σου ανοιξει αυτη κουβεντα...

Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Γιατι δεν δοκιμαζεις μια αλλη πολυ πιο αμεση προσεγγιση? Θα πλησιασεις την κοπελλα και θα της πεις ετσι στην ψυχρα...σ εβλεπα τοσην ωρα και μου αρεσεις πολυ....αυτο τιποτε αλλο και αν ειναι θα σου ανοιξει αυτη κουβεντα...
    Αυτό δεν το κάνω με τίποτα. Δεν έχω θράσος εγώ.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 25-02-2016 at 00:01.

Banned
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Όχι απλά δύσκολο, πακέτο είναι. Όταν λες παραμυθάκι; Γενικά, δεν ξέρω τι αρέσει στις γυναίκες.

Να πλησιάσω μια κοπέλα έτσι; Δηλαδή, να της συστηθώ πρώτα, και μετά να μείνω μουγκός αν το κατάλαβα σωστά; Μπορεί να είμαι άχρηστος με το φλερτ, άλλα δεν είμαι αδύναμος γενικά.
    να ερθεις με τη αληθεια σου... πες εχω τρακ ...πες δεν ξερω τι να πω...πες θελω να μιλησω και δεν μου βγαινουν λόγια..αλλα δειξε μου με την παρουσια σου οτι εισαι εδω για μενα ..οτι αντιμετωπίζεις τον φόβο σου εκεινη την στιγμη για μενα...αυτο δειχνει οτι εισαι δυνατος στα ματια μου... αν σηκωθεις και φυγεις ..αν ενδωσεις στον φόβο σου...τοτε ναι εισαι αδυναμος στα ματια μου...γιατι και εγω φοβαμαι..αλλα ειμαι εκει... φοβαμαι μην με πληγωσεις, μην μου βγεις και εσυ μαλακας ..μην με κοροιδεψεις...μην νιωσω μονο εγω πραγματα για σενα και εσυ τπτ τελικα...φοβαμαι μην δεν σου αρεσω καν ...φοβαμαι μηπως για αυτο δεν σου βγαινει μιλια επειδη ξενερωσες.. κτλ κτλ..πες μου το οτι σου αρεσω ... δεν χρειαζομαστε επιδεξιους επαγγελματιες πεφτουλες... εναν αντρα δυνατο θελουμε γαμωτο!! ( εσυ θα την πληρωσεις τωρα!! χαχαχα)

οι περισσοτερες απο εμας αισθανομαστε περιπλοκες υποθεσεις... θελουμε εναν αντρα που στην προκληση θα σηκωσει τα μανικια και θα δουλεψει με την δυσκολια, δεν θα πιπιλάει το δαχτυλο του στον καναπε. και πιστεψε με ..ειμαστε δυσκολια...ειμαστε προκληση...!!

να ερθεις με τη αληθεια σου... πες εχω τρακ ...πες δεν ξερω τι να πω...πες θελω να μιλησω και δεν μου βγαινουν λόγια..αλλα δειξε μου με την παρουσια σου οτι εισαι εδω για μενα ..οτι αντιμετωπίζεις τον φόβο σου εκεινη την στιγμη για μενα...αυτο δειχνει οτι εισαι δυνατος στα ματια μου... αν σηκωθεις και φυγεις ..αν ενδωσεις στον φόβο σου...τοτε ναι εισαι αδυναμος στα ματια μου...γιατι και εγω φοβαμαι..αλλα ειμαι εκει... φοβαμαι μην με πληγωσεις, μην μου βγεις και εσυ μαλακας ..μην με κοροιδεψεις...μην νιωσω μονο εγω πραγματα για σενα και εσυ τπτ τελικα...φοβαμαι μην δεν σου αρεσω καν ...φοβαμαι μηπως για αυτο δεν σου βγαινει μιλια επειδη ξενερωσες.. κτλ κτλ..πες μου το οτι σου αρεσω ... δεν χρειαζομαστε επιδεξιους επαγγελματιες πεφτουλες... εναν αντρα δυνατο θελουμε γαμωτο!! ( εσυ θα την πληρωσεις τωρα!! χαχαχα)
    Και πως θα τα ξεκινήσω όλα αυτά; Καταρχάς, θα τα κάνω σε chat; Σε bar; Δηλαδή, (πες πως γίνει σε chat στο internet) θα τις στείλω: "Καλησπέρα! Τι κάνεις; Είμαι ο τάδε. Χαίρω πολύ!" Απο κει και πέρα θα της πω κάρι σαν, " Έχω τρακ" με τη μία; Ή μετά απ'αυτά πού'γραψα, θα γράψω μετά κάτι σαν, επειδή έχω τρακ, θα απαντάω μονολεκτικά, δε μου βγαίνει μιλιά, κλπ; Δεν έχω καταλάβει καθόλου βασικά. Ας πάρουμε την περίπτωση του chat. Πιο εύκολα ίσως μιλήσω εκεί (αν μπορέσω και μιλήσω), γιατί σε άγνωστη στο δρόμο, καφετέρια, bar, club παραλία δεν πλησιάζω. Κοροϊδεύω τον εαυτό μου όταν προσπαθώ να το κάνω και στο τέλος πληγώνομαι άσχημα. Αυτό διαπιστώνω μετα λύπης.

Εγώ δε θά'λεγα οτι με κάνει αδύναμο οτι δεν μπορώ να μιλήσω σε άγνωστη γυναίκα υποψήφια.

οι περισσοτερες απο εμας αισθανομαστε περιπλοκες υποθεσεις... θελουμε εναν αντρα που στην προκληση θα σηκωσει τα μανικια και θα δουλεψει με την δυσκολια, δεν θα πιπιλάει το δαχτυλο του στον καναπε. και πιστεψε με ..ειμαστε δυσκολια...ειμαστε προκληση...!!
    Εγώ μαμούχαλος δεν είμαι. Κλειστός, εσωστρεφής, χωρίς λέγειν και αυτοπεποίθηση είμαι δυστυχώς.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 25-02-2016 at 03:37.

Senior Member
    Συμφωνω , Παυλινα , θα πλησιασω , οχι στην μεση του δρομου φυσικα , θα πω οτι μου κατεβει στην κεφαλα , και αμα της αρεσω , καλως , αν οχι , ειχα μια σκασιλα ..............

Banned
    Και πως θα τα ξεκινήσω όλα αυτά; Καταρχάς, θα τα κάνω σε chat; Σε bar; Δηλαδή, (πες πως γίνει σε chat στο internet) θα τις στείλω: "Καλησπέρα! Τι κάνεις; Είμαι ο τάδε. Χαίρω πολύ!" Απο κει και πέρα θα της πω κάρι σαν, " Έχω τρακ" με τη μία; Ή μετά απ'αυτά πού'γραψα, θα γράψω μετά κάτι σαν, επειδή έχω τρακ, θα απαντάω μονολεκτικά, δε μου βγαίνει μιλιά, κλπ; Δεν έχω καταλάβει καθόλου βασικά. Ας πάρουμε την περίπτωση του chat. Πιο εύκολα ίσως μιλήσω εκεί (αν μπορέσω και μιλήσω), γιατί σε άγνωστη στο δρόμο, καφετέρια, bar, club παραλία δεν πλησιάζω. Κοροϊδεύω τον εαυτό μου όταν προσπαθώ να το κάνω και στο τέλος πληγώνομαι άσχημα. Αυτό διαπιστώνω μετα λύπης.

Εγώ δε θά'λεγα οτι με κάνει αδύναμο οτι δεν μπορώ να μιλήσω σε άγνωστη γυναίκα υποψήφια.

Εγώ μαμούχαλος δεν είμαι. Κλειστός, εσωστρεφής, χωρίς λέγειν και αυτοπεποίθηση είμαι δυστυχώς.
    μακάρι να ήξερα την συνταγή... να σου την έλεγα φίλε μου, να μην παιδευεσαι άλλο. δεν ξέρω "ακριβώς" τι πρέπει να κάνεις ούτε στο τσατ ούτε στο μπαρ. Ξέρω πως είναι κάτι που το θες πολύ, το μόνο που σου λέω είναι ότι δεν πρέπει να σταματάς να προσπαθείς μέχρι να το καταφέρεις. Και όταν το καταφέρεις σιγουρα θα δεις ότι τελικά αξιζε τον κόπο.
    Εγώ στα είπα όλα αυτά για να τα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου όταν θα μιλάς με μια γυναίκα..και μεις φοβόμαστε όσο και εσύ...και δεν τσιμπάμε όλες στην δηθενιά και την ποζεριά του σούπερ μπήχτη. Εχεις πολλά καλά στχ πάνω σου και σίγουρα θα βρεθεί η γυναίκα που θα τα εκτιμήσει..αλλά πρεπει να βρίσκονται εκεί έξω για να τα δει και όχι κρυμμενα στην σιωπή.

εννοείτε πως ποτε δεν εννοουσα, ούτε κατα διάνοια ότι είσαι μαμούχαλος... δεν σε ξέρω καν. Μιλούσα γενικά για αυτούς που γνωρίζω εγώ και πολλές γυναίκες που το εχουμε συζητήσει.

θα σου πρότεινα σαν συμβουλή... μιας και είσαι εδώ στο φόρουμ, να μην μένεις μόνο σε αυτά τα θέματα. να μπαίνεις σε άλλα .. και να συμβουλεύεις, να παρηγορεις, να γνωρίζεις και άλλα μέλη ..γυναικες, για να εξοικιωθείς λίγο περισσοτερο στις συζητήσεις , με το άλλο φύλλο. Με χαρα θα σε βοηθήσουμε όλες να πάρεις τον αέρα και έτσι να μπορείς να συζητάς λίγο πιο άνετα εκει έξω.
    επεισης μπορείς να ανοίγεις θέματα γενικού περιεχομένου, που να μπορουν να συμμετεχουν και οι γυναικες και να εξελίσοντες σε συζητήσεις... να σχολιαζεις αυτά που λέμε να παρατηρείς γενικά.
    Ισως βρεις κάτι που να σε ξεκλειδώσει ...

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω , Παυλινα , θα πλησιασω , οχι στην μεση του δρομου φυσικα , θα πω οτι μου κατεβει στην κεφαλα , και αμα της αρεσω , καλως , αν οχι , ειχα μια σκασιλα ..............
    Αυτό εννοώ, που μπορεί να είναι σε μπαρ για παράδειγμα. Δε θα τό'κανα με τίποτα λόγω οτι δεν είναι ο χαρακτήρας μου.

Banned
    το τσατ βασικα ειναι οτι να ναι δηλαδη μπορει να βρεις εκει το πιο σχετικο συνομηλιτη εως το πιο ασχετο..
    η καλυτερη τακτικη για να πλησιασεις καπιον ειναι μια κοινη βολτα καπου ξερω γω πχ σε μια πιτσαρια η σε ενα εξοχικο μερος.
    οι περισσοτεροι συνδεουν το φαι με τη διασκεδαση

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το τσατ βασικα ειναι οτι να ναι δηλαδη μπορει να βρεις εκει το πιο σχετικο συνομηλιτη εως το πιο ασχετο..
    Ίσως ναι. Αλλα στο chat, υπάρχει ένα μικρό πλεονέκτημα, μπορώ νά'χω έναν τριτο να μου λέει τι να γράφω στη κοπέλα, και μετέπειτα στο Skype (αν προχωρήσει μέχρι εκεί).

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η καλυτερη τακτικη για να πλησιασεις καπιον ειναι μια κοινη βολτα καπου ξερω γω πχ σε μια πιτσαρια η σε ενα εξοχικο μερος.
    οι περισσοτεροι συνδεουν το φαι με τη διασκεδαση
    Όσες φορές το επιχείρησα, μιλιά δε μου έβγαινε ποτέ, και κατάλαβα οτι κοροϊδεύω τον εαυτό μου.

Senior Member
    Ειδα το βιντεο σοβαρα τωρα ετσι αισθανεσαι? Ουτε στην λαιμητομο να πηγαινες..A la gilliotine!!(Ροβεσπιερος!!)

Ειδα το βιντεο σοβαρα τωρα ετσι αισθανεσαι? Ουτε στην λαιμητομο να πηγαινες..A la gilliotine!!(Ροβεσπιερος!!)
    Αυτό με τον Neo; Αν εννοείς αυτό, ναι, έτσι ακριβώς αισθάνομαι όταν είναι να μιλήσω σε άγνωστη υποψήφια κοπέλα. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσον καιρό.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 26-02-2016 at 00:53.

Senior Member
    Αυτό εννοώ, που μπορεί να είναι σε μπαρ για παράδειγμα. Δε θα τό'κανα με τίποτα λόγω οτι δεν είναι ο χαρακτήρας μου.
    Ουτε κι εμενα ειναι ο χαρκτηρας μου ετσι , αλλα θα πω οτι μουρθη , οχι για να την πιασω φιλεναδα , για την πλακα μου το κανω , σε δουλεια να βρισκομαστε , μην το παιρνεις σοβαρα κι εσυ , αμολα μια κοτσανα , και περιμενε απορριψη , δεν χαλασε κι κοσμος , αλλα με το πες πες πες , στο τελος , θα παρεις το κολαι ( ετσι γραφεται ? ) και θα αποκτησεις περισσοτερο θαρρος ............................... δεν επηρρεαζεται η αυτοεκτιμηση μου με τετοιου ειδους απορριψεις , εδω , παω να ρωτησω μερα μεσημερι με το σκουτερ για καποιον δρομο , σε πολυσυχναστο μερος , και πολυ συχνα , ουτε γυρνανε να με κοιταξουν , κομπλεξικες ............ ενω μια πιο ελκυστικη , παντα θα μου απαντησει αμα ρωτησω για καποιον δρομο , τοχω παρατηρησει ........................απορριψη ειναι ναχεις δεσμο με καποια , για καιρο , και να σε παρατησει , αυτο δεν ειναι καλο , δεν μουχει συμβει ποτε ομως .............. εξασκησου , ζορισου λιγο στην αρχη , μετα θα συνηθησεις , μην περιμενεις με το καλημερα να βγαλεις κοπελα ,στο ασχετο , ειναι σαν να αρχισεις βαρη , και να βαλεις στην μπαρα 80-100 κιλα , αρχισε με 20-30 , και καποια στιγμη , θα βαλεις κι 100 , αλλα με την εξασκηση παντα , δεν θα σουρθει επιφοιτηση ........... λεγειν ουτε κι εγω εχω , ουτε ετοιμολογος ειμαι , απλα δεν επηρρεαζομαι , δες το σαν χομπυ στην αρχη , οτι παιζεις με τις κοπελες , τις τεσταρεις ........... εδω μια φορα , καθομουν κι ετρωγα ενα σαντουιτς , σενα σκαμπω , και λεω στην κοπελιτσα που μεξυπηρεησε , πιτσιρικα ηταν , νοστιμη , ' θα μπορουσατε να μα δειτε σαν εραστη σας ? ' , κομπλαρε , και μου λεει ,' δεν ξερω , ειμαι μικρη ' , α , καλα , συγγνωμη ' της λεω , και συνεχισα να τρωω το σαντουιτς .............φυσικα δεν περιμενα θετικη απαντηση , μουρθε εκεινη την στιγμη ............. φευγοντας την χαιρετησα κιολας ........

Senior Member
    Αυτό με τον Neo; Αν εννοείς αυτό, ναι, έτσι ακριβώς αισθάνομαι όταν είναι να μιλήσω σε άγνωστη υποψήφια κοπέλα. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσον καιρό.
    Κανε τοτε το αλλο αποδεξου τον φοβο σου αγγαλθασε τον!προχωρα προς την αγνωστη κοπελλα σαν να πηγαινεις προς την γκιλοτινα...και οταν φτασεις αγχωμενος φοβισμενος παραλυμενις απο τρομο....στασου εκει και σκεψου οτι εχεις 2 λεπτα ελευθεριας απο ολα φοβιες παθη ονειρα και μιλα...και μετα ξαναπερπατα προς την γκιλοτινα σου....

Senior Member
    Για τους ντροπαλόυς θα πρότεινα μια έμπειρη ***** κατά προτίμηση δηλωμενη.οτιδήποτε άλλο απλά θα σε βλάψει παρά θα ωφελήσει μεσοπρόθεσμα και μακροπροθεσμα

Page 21 of 40 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast