Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 40 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 591
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Δεν θέλω να σταματήσω να γράφω όσο θεωρώ ότι έχω κάτι να πω. Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που λες. Το να σταματήσω να γράφω θα είναι σαν να παραδέχομαι ότι ναι έκανα όλα αυτά για τα οποία με κατηγορείς, πράγμα που δεν ισχύει. Εξ'ου και οι απαντήσεις μου. Είναι προς υπεράσπισή μου γιατί συνέχεια λες και ξαναλές το ίδιο πράγμα δηλαδή ότι σε έχω κακομεταχειριστεί ενώ ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Σταμάτα τις συκοφαντίες πρώτος και δεν πρόκειται να σε ξαναδιορθώσω.
    Όχι, εσύ σταμάτα τις συκοφαντίες. Λες ψέματα και μου spamάρεις το topic μου και αστα τα σάπια ότι δήθεν θες να με βοηθήσεις. Επιμένεις να γράφεις εδώ γιατί σου έθιξα τον εγωισμό, όχι γιατί θες να με βοηθήσεις. Μην παίζεις με τη νοημοσύνη μου! Δεν είμαι βλάκας ρε! Δε θέλω να ξαναγράψεις στο θέμα μου. Κόφ'το λοιπόν.

Παρακαλώ, να επέμβει η διαχείριση. Ευχαριστώ.

Δεν επιθυμώ το κλείδωμα του τοπικ μου. Έχει σπαμαριστεί πολύ και θα ήθελα να καθαριστεί παρακαλώ.

Banned
    βρε griswol, συγνωμη που επεμβαινω... αλλα και εγω το μονο που βλέπω ειναι οτι ειπε την γνωμη της σε ενα δημοσιο θεμα. Λιγο χοντροκομμενα μεν ..αλλα ειναι η γνώμη της και μεχρι εκει...
    και εγω πολλες φορες ετσι τα λέω οχι με διαθεση συκοφαντίας, εκ των πραγματων δεν γινετε αυτο γιατι δεν γνωριζουμε προσωπικα κανεναν, η ανωνυμια ειναι δεδομενη αρα πως να σε συκοφαντισει?
    γιατι θυμωνεις τοσο? δεν σε εχω ξαναδει ετσι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by griswοl View Post
    Όχι, εσύ σταμάτα τις συκοφαντίες. Λες ψέματα και μου spamάρεις το topic μου και αστα τα σάπια ότι δήθεν θες να με βοηθήσεις. Επιμένεις να γράφεις εδώ γιατί σου έθιξα τον εγωισμό, όχι γιατί θες να με βοηθήσεις. Μην παίζεις με τη νοημοσύνη μου! Δεν είμαι βλάκας ρε! Δε θέλω να ξαναγράψεις στο θέμα μου. Κόφ'το λοιπόν.

Παρακαλώ, να επέμβει η διαχείριση. Ευχαριστώ.

Δεν επιθυμώ το κλείδωμα του τοπικ μου. Έχει σπαμαριστεί πολύ και θα ήθελα να καθαριστεί παρακαλώ.
    Φίλε μου,αυτή μιλά έτσι σε όλους!
    Ρώτα και εμένα....

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Φίλε μου,αυτή μιλά έτσι σε όλους!
    Ρώτα και εμένα....
    Δεν έχει σημασία φίλε Why. Και ο πληρωμένος δολοφόνος με συμβόλαιο δε σκοτώνει τα θύματά του επειδή έχει κάτι προσωπικό μαζί τους. Παραμένει όμως δολοφόνος και σοβαρότατος εγκληματίας.

Δεν στο λέω ειρωνικά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν έχει σημασία φίλε Why. Και ο πληρωμένος δολοφόνος με συμβόλαιο δε σκοτώνει τα θύματά του επειδή έχει κάτι προσωπικό μαζί τους. Παραμένει όμως δολοφόνος και σοβαρότατος εγκληματίας.

Δεν στο λέω ειρωνικά.
    Το ξέρω ότι δεν το λες ειρωνικά.
    Απλά η συγκεκριμένη μιλά σε όλους έτσι.Και σε εμένα εξ αρχής έλεγε τα χειρότερα(να μην πάω με όμορφη,ενώ έχω αναφέρει ότι δεν στοχεύω στην θεογκόμενα,αλλά μη όμορφη κλπ.)....
    Και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη είναι απόλυτα επιφανειακή,πέρα από εριστική και γεμάτη αλαζονεία(για να έρθουμε και στο δικό μου θέμα).....
    Άσχετο,πως άλλαξες όνομα?

Απλά η συγκεκριμένη μιλά σε όλους έτσι.Και σε εμένα εξ αρχής έλεγε τα χειρότερα(να μην πάω με όμορφη,αλλά μη όμορφη κλπ.)....
    Δεν έχει καμία σημασία που τα λέει σε όλους και όχι σ'εμένα προσωπικά. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ένα επίπεδο, δάπεδο για την ακρίβεια που είναι άκρως ανεπιθύμητο σε αυτόν τον χώρο. Πρέπει να μάθει να σέβεται το forum και τους χρήστες αλλιώς να υποστεί κυρώσεις απ'τη διαχείρηση. Έτσι πάει. Και αυτό ισχύει για όλους τους χρήστες άνευ εξαίρεσης. Εδώ είναι site ψυχολογίας και επισκέπτονται άνθρωποι που έχουν ανάγκη από ψυχολογική στήριξη, και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Ήρθαν εδώ με σκοπό και θέλουν να βοηθηθούν και να καλυτερεύσουν, όχι να τους γ@μηθε1 χειρότερα η ψυχολογία όπως έγινε μ'εμένα σήμερα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν έχει καμία σημασία που τα λέει σε όλους και όχι σ'εμένα προσωπικά. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ένα επίπεδο, δάπεδο για την ακρίβεια που είναι άκρως ανεπιθύμητο σε αυτόν τον χόρο. Πρέπει να μάθει να σέβεται το forum και τους χρήστες αλλιώς να υποστεί κυρώσεις απ'τη διαχείρηση. Έτσι πάει. Και αυτό ισχύει για όλους τους χρήστες άνευ εξαίρεσης. Εδώ είναι site ψυχολογίας και επισκέπτονται άνθρωποι που έχουν ανάγκη από ψυχολογική στήριξη, και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Ήρθαν εδώ με σκοπό και θέλουν να βοηθηθούν και να καλυτερεύσουν, όχι να τους γ@μηθε1 χειρότερα η ψυχολογία όπως έγινε μ'εμένα σήμερα.
    Πολύ σωστά τα λες!!!Εδώ ένας μου έβρισε χθες την μάνα και ακόμη δεν του έσβησαν το σχόλιο.....
    Και για το θέμα ψυχολογία,προσπάθησε να ηρεμήσεις.
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Senior Member
    Ρέα μάλλον θυμώνει γιατί ο δικός του εγωισμός θίχτηκε και όχι ο δικός μου όπως αναφέρει. Από τη στιγμή που δεν τον προσέβαλα όμως δυστυχώς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αναφέρω αυτό που πιστεύω, δηλαδή ότι πρέπει να αποβάλλει την αρνητικότητά του στις προτάσεις των άλλων, αφού τόσα χρόνια οι δικές του στρατηγικές δεν απέδωσαν καρπούς. Από κοντά και ο άλλος, που κάνει προσωπικούς χαρακτηρισμούς λες και με ξέρει. Διασκεδάζω πάρα πολύ με αυτό το θέμα. :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρέα μάλλον θυμώνει γιατί ο δικός του εγωισμός θίχτηκε και όχι ο δικός μου όπως αναφέρει. Από τη στιγμή που δεν τον προσέβαλα όμως δυστυχώς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αναφέρω αυτό που πιστεύω, δηλαδή ότι πρέπει να αποβάλλει την αρνητικότητά του στις προτάσεις των άλλων, αφού τόσα χρόνια οι δικές του στρατηγικές δεν απέδωσαν καρπούς. Από κοντά και ο άλλος, που κάνει προσωπικούς χαρακτηρισμούς λες και με ξέρει. Διασκεδάζω πάρα πολύ με αυτό το θέμα. :)
    Έτσι που γράφεις γλωσσοκοπάνα,θες και μπράβο?
    Διασκεδάζεις που γ@μ@ς την ψυχολογία του άλλου?

Senior Member
    Δεν έχει καμία σημασία που τα λέει σε όλους και όχι σ'εμένα προσωπικά. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ένα επίπεδο, δάπεδο για την ακρίβεια που είναι άκρως ανεπιθύμητο σε αυτόν τον χώρο. Πρέπει να μάθει να σέβεται το forum και τους χρήστες αλλιώς να υποστεί κυρώσεις απ'τη διαχείρηση. Έτσι πάει. Και αυτό ισχύει για όλους τους χρήστες άνευ εξαίρεσης. Εδώ είναι site ψυχολογίας και επισκέπτονται άνθρωποι που έχουν ανάγκη από ψυχολογική στήριξη, και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Ήρθαν εδώ με σκοπό και θέλουν να βοηθηθούν και να καλυτερεύσουν, όχι να τους γ@μηθε1 χειρότερα η ψυχολογία όπως έγινε μ'εμένα σήμερα.
    Εσύ πρέπει να μάθεις να σέβεσαι ότι από τη στιγμή που γράφεις σε ένα φόρουμ ο καθένας έχει δικαίωμα να σου πει την άποψή του άσχετα αν αυτή σου αρέσει ή όχι. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Επαναλαμβανόμαστε.

Senior Member
    Έτσι που γράφεις γλωσσοκοπάνα,θες και μπράβο?
    Εξαρτάται. Είσαι ωραίος και γυμνασμένος ή κανένας μέτριος;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εξαρτάται. Είσαι ωραίος και γυμνασμένος ή κανένας μέτριος;
    Και ειρωνείες τσαούσα?
    Γιατί και καλά δίνεις σημασία στην προσωπικότητα,αλλά άμα δεις παίδαρο ή γυμνασμένο,λιώνεις....

Πολύ σωστά τα λες!!!Εδώ ένας μου έβρισε χθες την μάνα και ακόμη δεν του έσβησαν το σχόλιο.....
    Και για το θέμα ψυχολογία,προσπάθησε να ηρεμήσεις.
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα....
    Αυτό είναι σοβαρό παράπτωμα. Κάτω αριστερά στη δημοσίευση, έχει ένα τρίγωνο με θαυμαστικό που είναι η αναφορά κακόβουλης δημοσίευσης. Κάνε κλικ εκεί. Δεν είναι εύκολο να ηρεμήσω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτό είναι σοβαρό παράπτωμα. Κάτω αριστερά στη δημοσίευση, έχει ένα τρίγωνο με θαυμαστικό που είναι η αναφορά κακόβουλης δημοσίευσης. Κάνε κλικ εκεί. Δεν είναι εύκολο να ηρεμήσω.
    Το έκανα από χθες,αλλά ακόμη να σβηστεί......
    Αλλά εγώ είμαι ο κακός του φόρουμ που ζητά κάτι λάθος,έτσι δεν είναι αγαπητέ?

Εσύ πρέπει να μάθεις να σέβεσαι ότι από τη στιγμή που γράφεις σε ένα φόρουμ ο καθένας έχει δικαίωμα να σου πει την άποψή του άσχετα αν αυτή σου αρέσει ή όχι. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Επαναλαμβανόμαστε.
    Για πες μου που ακριβώς δε σε σεβάστηκα ρε! Κόψε τα ψέματα και δείξε μου τη δημοσίευση τώρα που το κάνω εγώ αυτό! Το κάνεις; Άλλο να λες την άποψή σου, και άλλο να λες την άποψή σου με ειρωνίες και να κοροϊδεύεις τον άλλον. Έχει μεγάλη διαφορά! Εσύ κάνεις το δεύτερο, με πρόσβαλλες και με ενόχλησες με τα ειρωνικά, σου είπα κόφτο και εσύ επιμένεις. Τι στο δι@ολο θες μαζί μου ρε; Επειδή σού'θιξα τον εγωισμό; Καλά σού'κανα γιατι με ειρωνεύτικες και επέμενες! Έχεις κάτι μαζί μου;; Παράτα με επιτέλους ρε! Παράτα με! Είσαι άκρως ενοχλητική και spamάρεις το topic μου!

Page 30 of 40 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast