Results 91 to 105 of 591
-
26-01-2016, 00:29 #91
Ναι, το γιατί κάποιοι άντρες φοβούνται να την πέσουν σε άγνωστες δεν πιστεύω ότι είναι ο φόβος της απόρριψης, είναι περισσότερο γιατί φοβάσαι τα μούτρα της άλλης. Αν όλες οι γυναίκες απέρριπταν τον άλλο με ένα χαμόγελο θα ήταν καλύτερα τα πράγματα...αλλά κανείς δεν είναι τέλειος...Για τα τσατ θα σου πω τι νομίζω.....πιστεύω ότι πολλές κοπέλες μπαίνουν για απλή επιβεβαίωση, που όμως μπορεί να οδηγήσει και σε κάτι.... Την εφαρμογή Tinder την ξέρεις? Εσύ τώρα ή της δείχνεις περισσότερο ενδιαφέρον από όσο χρειάζεται ή λιγότερο ή δεν έχεις τι να πεις και βαριέται. Όταν πχ η άλλη σου πει ότι έφαγε μακαρόνια , θα την ρωτήσεις τι μακαρόνια έφαγε.... Δεν πιστεύω ότι πρέπει κανείς να είναι και Αϊνστάιν για να ρίξει κάποια... Επίσης να υπάρχει και αυθορμητισμός... δηλαδή αν η άλλη σου πει κάτι και αργείς να της απαντήσεις γιατί σκέφτεσαι τι να της πεις είναι κακό νομίζω...Τώρα μέσα από την εξάσκηση θα είσαι λογικά και πιο άνετος στις απαντήσεις σου , χωρίς να στύβεις το μυαλό σου να βρεις κάτι να πεις... Όσο και να τα αναλύσεις θεωρητικά, στην πράξη είναι το θέμα τι θα κάνεις....Και πρόσεχε να μη προσπαθείς εσκεμμένα να κάνεις εντύπωση.... Θυμάμαι που κράζαμε κάτι τύπους που από τις πρώτες τους κουβέντες λέγανε ότι πάνε γυμναστήριο...Και όσο μπορείς να της δείχνεις ότι γουστάρεις που μιλάς μαζί της, να την ανεβάζεις... χωρίς να την παρακαλάς βέβαια ....Άντε και καλή τύχη!
- 27-01-2016, 15:49 #92
Οι κοτσάνες που έχω πει εγώ κατα καιρούς σε κοπέλα ήταν μεγάλες. π.χ. Εκεί που με γούσταρε (επιβεβαιωμένα) η κοπέλα που βγήκα ραντεβού τον Σεπτέμβριο 2010, την ξενέρωσα και έφαγα άκυρο μετά. Το κατάφερα κι αυτό.
Εγω είμαι φουλ διατεθειμένος για συνατροφή με κοπέλες, αλλά το πρόβλημα μένει στο οτι δεν ξέρω καμία. Αν και στο να μιλάω με "μη υποψήφια κοπέλα" είναι πολύ πιο εύκολο για μένα σε σχέση με "υποψήφια". Πράγματι, έχουν περιπλακεί πολύ τα πράγματα γενικά, έχουν αποξενωθεί ο κόσμος, κι άλλα 1002. Είμαι σίγουρος οτι παλιά δεν ήταν τόσο βουνό να πλησιάξει κάποιος κοπέλα.
Κι όμως, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ως αδύνατον να βρω φίλη, κυρίως γιατί δεν έχω κάποια κοπέλα στον κύκλο μου παρά στο επικοινωνιακό. Αν αν και είμαι σχετικά επικοινωνιακός γενικά (ανάλογα και τη διάθεση κιόλας). Είμαι λίγο κλειστός, αλλα όχι πολύ όμως.
Κι όμως, έχει φτάσει στο σημείο πλέον να μού'χει γίνει εμμονή λόγω των κακών εμπειριών (με κοπέλες) που μού'τυχαν ως τώρα, και κυρίως οτι νιώθω οτι δεν υπάρχει προοπτική να κάνω κάτι με κοπέλα. Ο κόσμος είναι γεμάτος και άδειος ταυτόχρονα απο κοπέλες. Κατάλαβες πως το λέω. Παλιά δεν ήμουν έτσι. Τα τελευταία χρόνια μου μεγαλοποιήθηκε στο μυαλό εκ των υστέρων. Φαντάσου τώρα, εγω έτσι και έβρισκα κοπέλα που μ'αρέσει πολύ, θα το πανηγύριζα άγρια χωρίς αύριο.
Φίλους ναι, έχω, αν και λίγους, άλλα κανείς τους δεν είναι θαρραλέοι η δε μιλάει με τις κοπέλες. Έτσι και είχα έναν τέτοιο που μιλάει και "κερδίζει", στάνταρ θα ήμουν σε πολύ καλύτερη μοίρα (σ'αυτόν τον τομέα) σε σχέση με τώρα.
Μπορεί να είναι έτσι, αλλά οι επειρίες μου δυστυχώς μού'χουν δείξει άλλα, δηλαδή, έχω φάει και απορρίψεις, και κυρίως την ξυνίλα. Αυτήν την ξυνίλα δεν την αντέχω με τίποτα. Με εξοργίζει αφάνταστα και ταυτόχρονα με βουτάει στην κατάθλιψη.
Επίσης πολύ σημαντικό παίρνοντας το κολάει είναι να το διατηρήσεις, όπως η θετική ενέργεια και αυτό που εκπέμπεις θα παίξει σημαντικό ρόλο. Δε θα μπορούσα να πω πως έχω γενικά πρόβλημα να μιλήσω σε γυναίκα. Στην υποψήφια για κοπέλα μου όμως αλλάζουν τα πράγματα. Βέβαια, δεν ψάχνω την κουκλάρα για να είμαι ειλικρινής. Με την εξωτερική μου εξωτερική μου εμφάνιση δεν έχω θέμα και ούτε μου στάθηκε εμπόδιο για να βρω κοπέλα. Η επαφή με τις γυναίκες είναι σαν την οδήγηση. Όσο πιο τακτικά οδηγείς, τόσο το θυμάσαι και έχεις το κολάει. Άμα για παράδειγμα είχες αυτοκίνητο και οδηγούσες 10 χρόνια ας πούμε, το πούλαγες και δεν οδήγαγες τίποτα, και ξαναοδήγαγες για πρώτη φορά μετά απο τουλάχιστον 5 χρόνια για λίγες φορές, και ξανά μετά απο 5 χρόνια, δε θα θεωρείσαι στην πράξη οτι οδηγάς 10 χρόνια. Στην περίπτωση την δικιά μου, δεν είχα ποτέ ως τώρα γυναίκες φίλες ούτε έκανα παρέα με κορίτσια. Το να ξεκινήσω (μακάρι πραγματικά) να κάνω παρέα με κορίτσια, δε θα είχα πρόβλημα, ούτε θα κολλούσα να τις μιλάω. Εκεί η συζήτηση το φέρει, έχω λέγειν. Βάλε και οτι δεν έχω και κάποια πίεση χρόνου στην προκειμένη περίπτωση.
27-01-2016, 16:40 #93
wjsrp , δεν βλεπω να εχεις καποο προβλημα συγκεκριμενο , ισως οι εποχες εχουν αλλαξει , δεν το ξερω , δεν παω απο την μια στην αλλη πλεον , αλλα και τωρα μου ειναι ευκολο να προσεγγισω μια κοπελα ...............οχι διαφορετικοτερο απο παλια , πρεπει να πω οτι υπαρχει πιο μεγαλη επιφυλακτικοτητα ομως , που δεν υπηρχε παλια , μεχρι να καταλαβουν τι ρολο παιζεις , ο τροπος επαφης ειναι κατι σαν το ποδηλατο , αμα τον μαθεις , δεν τον ξεχνας , και οπωσδηποτε παιζει τον μεγαλυτερο ρολο αυτο που εκπεμπεις , το αντιλαμβανεται αμεσως η αλλη.......................................... δεν μπορεις να προσποιηθεις , αυτο που αισθανεσαι , αυτο βγαινει εξω , μιλαω για εξυπνες κοπελες παντα............
27-01-2016, 22:56 #94
Πολύ σωστά, έτσι είναι. Αυτός ο τρόπος απόρριψψης - ΞΥΝΙΛΑ απεχθάνομαι κι εγώ! Ειναι αρκετό για να πάσω σε ακραία κατάθλιψη και μιζέρια. Αυτός ο τρόπος απόρριψης είναι Ελληνικό φαινόμενο. Σε Αγγλίες και Αμερικές για παράδειγμα δε γίνονται αυτά. Ντάξει, και εκεί έχει σίγουρα τέτοια, άλλα πολύ σπάνια σε σχέση με εδώ. Εκεί τουλάχιστον θα σου μιλήσουν άμα της μιλήσεις, άσχετα άμα δεν κάνει τίποτα μαζί σου. Το λέω εκ πείρας.
Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι μ'αυτές που μπαίνουν για απλή επιβεβαίωση.
Δυστυχώς όχι, τη συγκεκριμένη δεν την ξέρω.
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω τι να πω. Αυτό με καταστρέφει.
Δυστυχώς δεν εξαρτάται απ'την εξυπνάδα κάποιου για να ρίξει κάποια. Δηλαδή, κι ένας που δεν είναι χαζός παλί μπορεί να μη ρίξει γυναίκα.
Δυστυχώς εγώ δεν είμαι αυθόρμητος. Ναι, είναι πάρα πολύ κακό αυτό. Γι'αυτό και έγραψα στον τίτλο του topic αν αυτό που έχω είναι ντροπαλότητα, έλλειψη αυτοπεποίθησης, ή μήπως κάτι παραπάνω για το οποίο πρέπει να γνωρίζω.
Η εξάσκηση σίγουρα θα βοηθήσει, άλλα και πάλι, χρειάζομαι βελτίωση για το τι θα πω. Η μόνη εντύπωση που προσπαθώ να κάνω είναι να της πω κάτι που θα την κάνει να θέλει να μου μιλαει, να συνεχίσει τη συζήτηση μαζί μου, γενικά κάτι που να την προσελκύει. Μακριά απ'τις πρώτες κουβέντες περι γυμναστηρίου, κλπ.
27-01-2016, 23:23 #95
Να πέσεις σε ακραία κατάθλιψη για μια "ξινή";; Βρε συ, τι πράγματα είναι αυτά;;
Τσαγανό και αυτοπεποίθηση θέλει και αν η άλλη ξινίζει από εκεί πάνε και οι άλλες... Δε θα τις προσκυνάμε κιόλας.
Για να μην απορείς πάντως, τη μια έτσι και την άλλη αλλιώς, κοπέλα είμαι. :P
30-01-2016, 02:44 #96
Ίσως δεν διευκρίνησα παραπάνω τι εννοώ με τον όρο. Λέγοντας "ξυνίλα", δεν εννοώ απλώς μια απόρριψη. Εννοώ καταρχάς τον αγενή τρόπο απόρριψης και συμπεριφοράς που δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο σ'αυτή τη χώρα. Επίσης, επειδή έχω φάει άααπειρες απορρίψεις συνολικά, η κάθε απόρριψη παραπάνω που τρώω μου θυμίζει τη μίζερη ερωτική ζωή μου.
Σίγουρα, δε θα προσκυνάω ή θα παρακαλάω. Όσο πιο πολύ όμως βλέπω οτι αποτυγχάνω σ'αυτόν τον τομέα, τόσο πέφτει η αυτοπεποίθησή μου.
30-01-2016, 13:54 #97
Τι εννοείς όταν λες κοτσάνες? Δηλαδή εντοπίζεις συγκεκριμένα λάθη ή το αποδίδεις γενικά σε μια σφιγμένη συμπεριφορά? Για την ξυνίλα, δεν χρειάζεται να το παίρνεις και προσωπικά. Δηλαδή και ο θεός ο ίδιος να της την πέσει , αν η άλλη δεν έχει διάθεση τελείωσε... Αυτό με τις φίλες κλπ αν σου φαίνεται πιο δύσκολο μπορείς να προσεγγίσεις και άντρες ,βάλε καινούργια άτομα στη ζωή σου...Πόσες φορές θα το πούμε? Στο γυμναστήριο, δεν έχει άντρες που θα μπορούσες να κάνεις παρέα? Μπορεί ρε φίλε να κανονίσεις να βγεις για μια μπύρα με κάποιον ο οποίος θα έχει και δυο φίλες ή δύο αδερφές κλπ. Έτσι γίνονται αυτά....
Για τα τσατ είναι καθαρά θέμα τι γράφεις στο πληκτρολόγιο... Τι εννοείς ότι δεν έχεις να πεις τίποτα? Πάνω σε τι? Σε δηλώσεις , σε γεγονότα? Μήπως αυτό που λες ότι θέλω να την κάνω να συνεχίσει να μου μιλάει είναι λάθος? Μήπως δεν ενδιαφέρεσαι για αυτά που λέει , και ρωτάς πράγματα τυπικά, και η άλλη το αντιλαμβάνεται? πχ αν η άλλη σου πει ότι είδε μια ταινία, και εσύ την ρωτάς τι ταινία είδε παρόλο που μπορεί να μην βλέπεις ταινίες για να συνεχίσει να σου μιλάει , για μένα είναι λάθος. Να της πεις την αλήθεια... ότι δεν γουστάρω ταινίες...Είναι μια άποψη. Η αλήθεια πάντα είναι καλύτερη από το να προσποιείσαι κάτι. Ρώτα κάτι μόνο αν σε ενδιαφέρει, έτσι ώστε να έχεις και άποψη. Αυτό το ''την κάνω να μιλάει για τον εαυτό της'' είναι και λίγο μύθος...Πιο σημαντικό είναι να έχεις άποψη και θα την έχεις μόνο αν κάτι σε ενδιαφέρει και να ανοίγεσαι και εσύ ο ίδιος. Αν πχ σου πει ότι έφαγε μακαρόνια και της πεις '' εγώ είμαι νηστικός από το πρωί'' είμαι σίγουρη ότι θα έχει την περιέργεια να μάθει γιατί είσαι νηστικός. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πάνω κάτω.....(Δεν σε ρώτησα αν γνωρίζεις την εφαρμογή, σε προέτρεψα να την ψάξεις αν δεν την ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει...)
30-01-2016, 19:42 #98
Κατάλαβα τι εννοούσες με τον όρο, απλά λέω ότι δε θα πρέπει να σε ρίχνει η αγένεια του άλλου, γιατί δεν είναι δικό σου το πρόβλημα στην τελική. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε άσχημα για τον εαυτό μας επειδή οι άλλοι δεν έχουν παιδεία και τη στοιχειώδη ευγένεια να μας απομακρύνουν "με το γάντι".
Μη φοβάσαι να μιλήσεις, οι "σωστές" γυναίκες δε θέλουν πολλά, έναν ευγενικό λόγο και ένα χαμόγελο...φαντάζομαι...τουλ άχιστον αυτό θα έπρεπε να αναζητάμε. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να συγκεντρώνει όλες τις αρετές, οι μικρές όμως λεπτομέρειες θα τον καταστήσουν ενδιαφέροντα ή μη ενδιαφέροντα. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω, δεν έχω φλερτάρει ποτέ. :p
30-01-2016, 21:18 #99
Συμφωνω με την gallow , δεν χρειαζονται σουπερ ατακες γιανα πλησιασεις μια κοπελα , απλες κουβεντες μονον , αρκει οτι πεις , να το πεις με σχετικη ανεση , οχι με θρασος , ουτε επαρση , ευγενεια και διακριτικοτητα πανω απ ολα , κανα αστειακι , οχι stand up comedy , απλα πραματα , η γενικοτερη σταση σου μετραει , κανε δοκιμες , και μην απογοητευεσαι , δεν θα πετυχεις με την πρωτη , με την 20η , ισως .....................υποψιαζομαι οτι πας πλεον , με δεδομενη την αποτυχια , και οι γυναικες ειναι σαν τους σκυλους ( ωωπ , δεν εννοω τιποτα κακο , γυναικες του φορουμ ! ) , διαισθανονται αν πας φοβισμενος , και αντιδρουν αναλογως .............
30-01-2016, 23:48 #100
Χαίρομαι που δεν είπα βλακεία και δεν τον πήρα στο λαιμό μου. Μιλάω βασιζόμενη στις δικές μου εμπειρίες με ανθρώπους και επειδή δεν το έχω πολύ με τις ερωτικές σχέσεις αναφέρομαι γενικά σε σχέσεις και σε εκείνα τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν σε έναν άνθρωπο: η ειλικρίνεια, η ευγένεια, η διακριτικότητα και το χιούμορ!!Συμφωνούμε σε όλα!!Λίγο πολύ όμως, όλοι τα ίδια δε ζητάμε, ε?
30-01-2016, 23:51 #101
Και η αμεσότητα, ξέχασα να προσθέσω...
31-01-2016, 03:31 #102
Και να υπάρχει όσο γίνεται και χημεία....αλλιώς και τούμπες να κάνουμε δεν...
01-02-2016, 03:40 #103
Νομίζω πως η απάντηση είναι όλα αυτά μαζί που έγραψες στον τίτλο. Πολύ παραπάνω ντροπαλός, λόγω πολλής παραπάνω έλλειψης αυτοπεποίθησης. Οπότε νομίζω πως αν δε δουλέψεις καλά πρώτα το θέμα της αυτοπεποίθησης, θα σου είναι πολύ δύσκολο να πας κατευθείαν στα βαθιά (δηλ. στο πέσιμο). Δεν ξέρω πως είσαι σε άλλους τομείς της ζωής σου. Στη φιλία.. στα επαγγελματικά.. εκεί τι γίνεται? Νιώθεις άγχος και συστολή και σε άλλες περιστάσεις ή μόνο σε αυτή? Το θέμα της ντροπής έρχεται μόνο από την έλλειψη εμπειριών ή έχεις και πιο συγκεκριμένους λόγους (π.χ. κάτι άλλο για τον εαυτό σου ή για τη ζωή σου που θα ντραπείς να αποκαλύψεις ή να δείξεις αν αναπτύξεις μεγαλύτερη οικειότητα με κάποια). Επίσης, δεν κατάλαβα αν τελικά είχες ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία με γυναίκα-ες (ακόμα και επί πληρωμή) ή όχι, μέχρι στιγμής. Και κάτι άλλο.. έγραψες ότι η παρέα σου δεν έχει συναναστροφές με γυναίκες. Εκείνοι πως το βλέπουν, δεν προβληματίζονται? Σαν παρέα βγαίνετε έξω για ποτά, για διασκέδαση, για να γνωρίσετε κόσμο? Συγγνώμη για τις πολλές και προσωπικές ερωτήσεις και εννοείται πως τις κάνω καλοπροαίρετα και αν θέλεις απαντάς. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα για να δω αν μπορώ να βοηθήσω.
01-02-2016, 04:36 #104
Η αυτοπεποίθηση δυστυχώς δεν είναι κάτι που αποκτιέται εν μία νυκτί. Σε άλλες περιπτώσεις είμαι πιο χαλαρός σε σχέση μ'αυτό. Σ'αυτήν συγκεκριμένη την περίπτωση είναι κάτι το ειδικό.
Ναι, έχω ακραία έλλειψη εμπειριών και όχι, δεν έχω άλλους συγκεκριμένους λόγους.
Εμείς σαν παρέα βγαίνουμε για να περάσουμε καλά, όχι για να γνωρίσουμε κόσμο. Απλά εγώ το βλέπω έτσι σαν "ευκαιρία" ή τη μόνη διέξοδο μπας και βρω κοπέλα λόγω οτι δεν ξέρω καμία κοπέλα. Εγώ μόνο με βοήθεια τρίτου θα κάνω κάτι ειδάλλως φτάνω εύκολα 40 χρονών μπακούρης. 30 είμαι τώρα και τά'χω πάρει και έχω στεναχωρηθεί σε αφάνταστο βαθμό μ'αυτό το θέμα.
01-02-2016, 04:48 #105
Πρόβλημα ίσως όχι, απλά είμαι λίγο κλειστός και εσωστρεφής, να πω την αμαρτία μου. Οι εποχές έχουν όντως αλλάξει όπως και οι άνθρωποι και υπάρχει όντως πάρα πολύ επιφυλακτικότητα. Δε μπορείς να φανταστείς. Βάλε και οτι είναι λιγότερο αθώες εποχές σήμερα... Όλα αυτά μ'ευνοούν λιγότερο. Άσχετο, αλλα επειδή δεν έχω ζήσει τις πολύ παλιές εποχές, υπήρχε λιγότερη μπακουρίτιδα στους άντρες τότε σε σχέση με τώρα; Ήταν συνηθισμένο να υπήρχε άντρας 30 χρονών μπακούρης; Εγω ναι, δεν μπορώ εύκολα να προσποιηθώ ή να κρύψω ώστε να ξεγελάσω τις κοπέλες. Θα έλεγα οτι απορρίπτομαι πολύ πρόωρα πριν δείξω τα θετικά μου. Αν μού'διναν αυτές, περισσότερερς ευκαιρίες, τα πράγματα ίσως νά'τανε καλύτερα. Είμαι λίγο μυστήριος (με την καλή έννοια) εγώ.