Κοιλιοπλαστική
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    WhyAlwaysMe?
    Guest

Κοιλιοπλαστική

Την έχει κανείς ακουστά?

Ναι,μετά από μια γέννα χαλαρώνει πολλές φορές το δέρμα της κοιλιάς.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ναι,μετά από μια γέννα χαλαρώνει πολλές φορές το δέρμα της κοιλιάς.
    Κάπου διάβασα ότι χρησιμεύει και για την αφαίρεση του λίπους στην κοιλιά,του σωσιβίου......

Senior Member
    Η κοιλιοπλαστικη δεν ειναι η λιποαναρροφηση , ειναι η αφαιρεση μιας λωριδας δερματος , απο την κοιλια φυσικα , του δερματος που μετα απο χρονια παχυσρκια , αδυνατισε το ατομο , και το δερμα εχει πλεον ' ξεχειλωσει ' , μονο λοιπον για παχυσαρκια , και μεγαλυτερες ηλικιες , που το δερμα χανει την ελαστικοτητα του .......

Senior Member
    Ψαξε για τροφες που βοηθανε για καψιμο λιπους και κανε cardio (διαδρομο, ποδηλατο κλπ) αν τοσο καιρο που γυμναζεσαι δεν κανεις διατροφη μην περιμενεις και πολλα, η διατροφη μετραει στο 70% και η γυμναστικη στο 30% για το σωμα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Ψαξε για τροφες που βοηθανε για καψιμο λιπους και κανε cardio (διαδρομο, ποδηλατο κλπ) αν τοσο καιρο που γυμναζεσαι δεν κανεις διατροφη μην περιμενεις και πολλα, η διατροφη μετραει στο 70% και η γυμναστικη στο 30% για το σωμα.
    Την διατροφή την προσέχω όσο περισσότερο μπορώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Την διατροφή την προσέχω όσο περισσότερο μπορώ.
    Κανεις συγκεκριμενα γευματα που προτεινουν γυμναστες η απλα δεν τρως σουβλακια κλπ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Κανεις συγκεκριμενα γευματα που προτεινουν γυμναστες η απλα δεν τρως σουβλακια κλπ?
    Delivery (σχεδόν) ποτέ,όχι ότι ήμουν fan(η μόνη περίπτωση είναι 1 στις 15,λόγω κάποιου φίλου),πολύ νερό,οπωσδήποτε τρόφιμα σαν την μπανάνα μετά την άσκηση λόγω κάλιου και κρέας(μου το είπε ένας γυμναστής όπως και για την μπανάνα)λόγω πρωτεϊνης.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Delivery (σχεδόν) ποτέ,όχι ότι ήμουν fan(η μόνη περίπτωση είναι 1 στις 15,λόγω κάποιου φίλου),πολύ νερό,οπωσδήποτε τρόφιμα σαν την μπανάνα μετά την άσκηση λόγω κάλιου και κρέας(μου το είπε ένας γυμναστής όπως και για την μπανάνα)λόγω πρωτεϊνης.....
    http://www.bodybuilding.com/fun/find-a-plan.html

Σε ενδιαφερει αυτο εδω? Εδω θα βρεις καλα προγραμματα με διατροφες, σου προτεινει και πρωτεινη μεσα στην μερα αλλα εσυ δες την διατροφη και τις ασκησεις.