Εμφάνιση vs προσωπικότητα/χαρακτήρας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Που δίνετε μεγαλύτερη σημασία?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Εμφάνιση

1 9.09%
  • Προσωπικότητα/Χαρακτήρας

10 90.91%
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Εχω δει ξαι χαλια στην εμφανιση να εχει ανω του μετριου και 50ρηδες χοντρους να εχουν πολυ ωραιες εκει βεβαια μευραει το χρημα
    Πάω να παίξω τζόκερ :Ρ

Senior Member
    Κουκλε τι κερδιζουμε αν απαντησουμε? :Ρ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    Κουκλε τι κερδιζουμε αν απαντησουμε? :Ρ
    Την εκτίμηση μου :Ρ

Senior Member
    Δες και μονος σου προς το παρων κανεις δεν κοιταει εμφανιση...

WhyAlwaysMe, για κάποιο λόγο, μου θυμίζεις δελφίνι.

Senior Member
    εγω εχω να γραψω οτι οι γυναικες κοιτανε την εμφανιση περισσοτερο απο τους αντρες.
    οι γυναικες εχουν περισσοτερα και πιο αυστηρα κριτιρια για την εμφανιση των αντρων..εαν πχ εισαι κοντος ειναι δυσκολο να σε αποδεχτει μια γυναικα ειδικα ψηλη.
    ενω τετοιο προβλημα δεν εχει ποτε καμμια γυναικα στις σχεσεις της με τους αντρες.
    τα ιδια συμβαινουν και αν εισαι ας πουμε φαλακρος απο μικρη ηλικια.ειναι κατι συνηθησμενο ομως ειναι σιγουρο οτι θα εχεις προβλημα...
    η προσωπικοτητα του αντρα τις γυναικες δεν τις απασχολει και τοσο πολυ,βασικα τις ενδιαφερει να αρεσει για διαφορους λογους ο αντρας στις φιλες τους, και να συμφωνισουν και αυτες με την επιλογη τους, οι αντρες δεν καθονται ποτε να ρωτησουν τους φιλους τους για κατι τετοιο. αυτο το τελευταιο κυριως στις μικροτερες ηλικιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    WhyAlwaysMe, για κάποιο λόγο, μου θυμίζεις δελφίνι.
    Για ένα πολύ ξεκάθαρο λόγο. Γιατί έχει κολλήσει η βελόνα.

Senior Member
    why βλεπεις τη ψηφοφορια και εχουμε προσπαθησει επιμονα να αναλυσουμε το θεμα που σε απασχολει, αλλα αυτη τη φορα απλα θα σου θεσω ενα ερωτημα και μην απαντας σε εμενα αλλα προσπαθησε να απαντησεις ειλικρινα στον εαυτο σου: Τι ειναι πιο δυσκολο να πετυχει κανεις, να φτιαξει κορμι η να καλλιεργησει τη προσωπικοτητα του, να αντιμετωπισει τους φοβους του να χτισει χαρακτηρα, να ερθει σε τριβη με τη ζωη και εμπειριες, να μαθει απο τα λαθη του και να ερθει πιο κοντα στην αυτογνωσια; Ζυγισε τι ειναι πιο ευκολο και τι ειναι πιο δυσκολο; Νομιζω μπορεις να απαντησεις και μονος σου τι εχει περισσοτερη αξία. Αν θελεις να σε εκτιμησει καποια που αξιζει για λογους που αξιζουν, ξερεις την απαντηση. Αν θελεις απλα εμπειριες με γυναικες που σου αρεσουν ισως και να αρκει η ευκολη λυση. Και κανεις δεν θα σου πει οτι δεν παιζει κανενα ρολο η ωραια εμφανιση. Φυσικα και ειναι επιθυμητη. Παντως αν θες να στο πω πολυ μπακαλικα γενικα η σειρα προτεραιοτητας για σοβαρες σχεσεις παει ως εξης: 1) Ωραιος και με καλη ενδιαφερουσα προσωπικοτητα 2) με καλη και ενδιαφερουσα προσωπικοτητα 3) απλα ωραιος. Τωρα το τι θεωρει η καθε κοπελα ωραιο η επιθυμητη προσωπικοτητα παιζει πολυ και τα πραγματα ποτε δεν ειναι τοσο ασπρο-μαυρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Για ένα πολύ ξεκάθαρο λόγο. Γιατί έχει κολλήσει η βελόνα.

χα χα χα , ρε συ melissa , ωρες ωρες , εχεις πλακα οπως τα λες , δευτερη φορα που με κανεις να γελασω.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οι πλουσιεσ θελουν ομορφουσ

Εδω elis , συμβαινει το αντιθετο , μπορω να πω απο την πειρα των 54 ετων μου , οι ωραιες γυναικες , σπανια θα πανε με καποιον αφραγκο , ας μην κανει φιγουρα , αρκεινα ξερουν οτι ειναι εξασφαλισμενες .

Senior Member
    Την προσωπικοτητα κοιτανε , σαφεστατα , αμα δε εχεις και μια εμφανισουλα , και χρηματα , εκει the sky is the limit , χτυπας οποια σου γουσταρει.......!!!!! πρεπει νασαι και επικοινωνιακος , για να συμπληρωσεις το πακετο ..........

Senior Member
    Ειναι αναλογα την ηλικια,οι μεγαλυτερες δεν κοιτανε εμφανιση, απο 15-20 κοιτανε εμφανιση το 80% πιστευω.

Senior Member
    Αρα συμφωνουμε οτι ειναι λυκαινεσ ολεσ εμεισ που μαστε παιδακια λειτουργουμε αλλιωσ οχι γτ μασ λενε οτι ειναι προβατα εγω προβατο δε γνωρισα ακομα τι να λεμε τωρα τελοσ παντων κ πανεξυπνεσ γνωρισα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    παιδια ειναι ενα θεμα που απο οποια μερια και να το κοιταξεις υπαρχουν αλλες τοσες που δεν θα δεις.γυναικες ειναι,βρισκεις μια την φερνεις στα μετρα σου,σε φερνει στα μετρα της και περνατε καλα,κραταει οσο ειναι να κρατησει και μετα πας στην επομενη.μην το βλεπετε σαν ταινια που το σωστο timing σε κανει να γνωρισεις μια που εχει ταδε παρελθον και ζειτε το ονειρο και και και και.οι εποχες εχουν αλλαξει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κάποιος ψήφισε εμφάνιση!
    Δεν ήμουν εγώ....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast