ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 68
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    καλη μου οχι δεν εχω...απλα δεν μου εξηγησαν μερικα πραγματα που σχετιζονται και με ενα θεμα στο εντερο απο οτι καταλαβα...υπαρχει μια λοιμωξη που δεν βρισκουν τι ειναι...αν δεν την βρισκουν αυτοι εγω θα την βρω? να βρουν αυτο να ηρεμησω και εγω λιγες μερες ευκαιρια :Ρ
    Αλεξάνδρα πήγαινε αγάπη μου σε ένα γαστρεντερολόγο, αν είναι λοίμωξη στο έντερο και είναι ανεβασμένα τα λευκά σου να σου κάνει εξετάσεις. Στο νοσοκομείο τι σου είπαν?

Senior Member
    Πατα φορουμ να δεισ τισ κατηγοριεσ διαλεξε κατηγορια κ μετα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    Πάντως μια φιλη μου που ήθελε να ησυχάσει δοκίμασε την φυλακή..... Οπότε καλά είσαι ακόμα ....
    χαχαχα οχι οχι ετσι!! ειπαμε!! δεν εχω τρελαθει τοσο! μια χαρα ειμαι:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Αλεξάνδρα πήγαινε αγάπη μου σε ένα γαστρεντερολόγο, αν είναι λοίμωξη στο έντερο και είναι ανεβασμένα τα λευκά σου να σου κάνει εξετάσεις. Στο νοσοκομείο τι σου είπαν?
    ΠΑΠΑ ευχαριστω για την απαντηση σου!! Πιθανων αυτο να ειναι...μου εδωσε ενα σιροπι για το θεμα με το εντερο και να παω σε γαστρεντερολογο μετα απο δεκα ημερες...ομως εχω συνεχως δεκατα για ακομη μια φορα....πφφφ να φανταστεις ειχα δεκατα απο 3-11-15 εως 1-12-15 χωρις να βρισκουν τιποτα απολυτως ουτε σε καλλιεργειες τιποτα....Εκανα οτι εξεταση αιματος υπαρχει μεχρι και για hiv φαντασου και δεν εχω τιποτα.....μονιμα ομως εχω ανεβασμενη αρκετα αλκαλικη φωσφαταση που απο οτι διαβασα συνδεεται με το εντερο! λεω να το ψαξω εκει λιγακι!!

Senior Member
    Αλκαλικη φωσφαταση ειχα 71 , με οριο 60 την εποχη που επινα αλκοολ, δειχνει κουρασμενο σηκωτι , δεν ξερω αν δειχνει κατι αλλο , αλλα ειναι δεικτης σηκωτιου ...........
    Δεν ξανασχοληθηκα με το θεμα , αφου σε τρια χρονια απο τοτε , εκοψα το αλκοολ .......

Τωρα να παω στο νοισοκομειο ετσι για την πλακα μου , το βρισκω εξωφρενικο , πηγα προ τριων μηνων , γιατι επεσα με την μηχανη , και ουρουσα κατακοκκκινα , δλδ αιμα , εκει φυσικα θαμουν χαζος να μην παω , ειχα ρηξη/αιματωμα νεφρου ......................................για να παω στο νοσοκομειο , πρεπει να εχω σοβαροτατη συμπτωματολογια , γενικα δεν ασχολουμαι με νοσοκομεια , μεχουν παει τρεις φορες αναισθητο , απο ατυχηματα με μηχανη.....................την μια φορα πηγα μονος , γιατι παλι απο πτωση μηχανης ( εποχη αλκοολ ) ειχε ξεκολλησει το δερμα απο την γναθο μου , μουκανα πλαστικη , και ειχα αιματωμα στο αλλο νεφρο , το 06 ( τα περιποιηθηκα και τα δυο !! ) , αλλα ολα περασμενα ξεχασμενα .................

Περαστικα Μακ! να προσεχεις με την μηχανη! ειναι μεγαλου κυβισμου?

Senior Member
    ΠΑΠΑ ευχαριστω για την απαντηση σου!! Πιθανων αυτο να ειναι...μου εδωσε ενα σιροπι για το θεμα με το εντερο και να παω σε γαστρεντερολογο μετα απο δεκα ημερες...ομως εχω συνεχως δεκατα για ακομη μια φορα....πφφφ να φανταστεις ειχα δεκατα απο 3-11-15 εως 1-12-15 χωρις να βρισκουν τιποτα απολυτως ουτε σε καλλιεργειες τιποτα....Εκανα οτι εξεταση αιματος υπαρχει μεχρι και για hiv φαντασου και δεν εχω τιποτα.....μονιμα ομως εχω ανεβασμενη αρκετα αλκαλικη φωσφαταση που απο οτι διαβασα συνδεεται με το εντερο! λεω να το ψαξω εκει λιγακι!!
    Μπορεί να είναι από άγχος και stress ,γενικά το έντερο επηρεάζεται και μερικοί υποστηρίζουν ότι συνδέεται με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες. Δεν νομίζω ότι η αλκαλική φωσφάταση έχει σχέση με μονο με το συκώτι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αλκαλικη φωσφαταση ειχα 71 , με οριο 60 την εποχη που επινα αλκοολ, δειχνει κουρασμενο σηκωτι , δεν ξερω αν δειχνει κατι αλλο , αλλα ειναι δεικτης σηκωτιου ...........
    Δεν ξανασχοληθηκα με το θεμα , αφου σε τρια χρονια απο τοτε , εκοψα το αλκοολ .......

Τωρα να παω στο νοισοκομειο ετσι για την πλακα μου , το βρισκω εξωφρενικο , πηγα προ τριων μηνων , γιατι επεσα με την μηχανη , και ουρουσα κατακοκκκινα , δλδ αιμα , εκει φυσικα θαμουν χαζος να μην παω , ειχα ρηξη/αιματωμα νεφρου ......................................για να παω στο νοσοκομειο , πρεπει να εχω σοβαροτατη συμπτωματολογια , γενικα δεν ασχολουμαι με νοσοκομεια , μεχουν παει τρεις φορες αναισθητο , απο ατυχηματα με μηχανη.....................την μια φορα πηγα μονος , γιατι παλι απο πτωση μηχανης ( εποχη αλκοολ ) ειχε ξεκολλησει το δερμα απο την γναθο μου , μουκανα πλαστικη , και ειχα αιματωμα στο αλλο νεφρο , το 06 ( τα περιποιηθηκα και τα δυο !! ) , αλλα ολα περασμενα ξεχασμενα .................
    Αγγελε να προσεχεις με την μηχανη!!Ειναι ατιμες!! Εγω εχω 129 και στις γυναικες ειναι 100-104 το πολυ....Αυτα τα νεφρα! Τα ξεπατωσες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Μπορεί να είναι από άγχος και stress ,γενικά το έντερο επηρεάζεται και μερικοί υποστηρίζουν ότι συνδέεται με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες. Δεν νομίζω ότι η αλκαλική φωσφάταση έχει σχέση με μονο με το συκώτι
    Παπα λες? Γυναικα ή αντρας?:Ρ
    Ναι εγκεφαλικη δυσλειτουργια εχω σιγουρα δεν τιθεται θεμα..χαχα σοβαρα τωρα δεν ξερω τι να πω!! ουτε στα νοσοκομεια δεν ξερουν μου φαινεται :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Περαστικα Μακ! να προσεχεις με την μηχανη! ειναι μεγαλου κυβισμου?

Ασε , μπουλετ , εχω τρεις , 1000 , και 2 1200αρες , κι ενα σκουτερ , ε με το σκουτερ την πατησα ( κατεστραφη !! ολοσχερως ) , 04.00 πμ , , κακος φωτισμος , κουρασμενος , δεν ειδα μια πλατειτσα , που ειχαν τοποθετησει προσφατως , στο εξοχικο μου , στο Πορτο Ραφτη , ειχα να παω κανα χρονο , και επειδη πηγαινω απο το 80 , πηγαινα μηχανικα , που να φανταστω οτι βαλαν πλατειτσα στη μεση του δρομου ..................πηρα καινουριο , με ισχυρα φωτα , το αλλο ειχε ασθενη φωτα , τοχα 11 χρονια , αιωνια η μνημη του..........

Senior Member
    Αγγελε να προσεχεις με την μηχανη!!Ειναι ατιμες!! Εγω εχω 129 και στις γυναικες ειναι 100-104 το πολυ....Αυτα τα νεφρα! Τα ξεπατωσες!
    Πλην της τελευταιας τουμπας , Αλεξανδρα , ολες ηταν υπο την επηρρεια αλκοολ , ειμαι πολυ εμπειρος οδηγος ............................εδω μεσα , στην Αθηνα ειναι επικινδυνα , εξω , οχι ....................ναι τα νεφρα ταχω βαλει στοχο , αλλα αντεχουν τα ατιμα !!! αφου με θυμοντουσαν στο νοσοκομειο , ποσο τυχερος ειχα σταθει , τοτε , τωρα 2η φορα τυχερος , φτανει , πολυ προκαλεσα την τυχη μου !! 129 , πολυ βρε , εδω επινα τοτε 400 λιτρα κρασι/ετος , και ειχα 71 , πολυ εχεις , γιατι τοσο πολυ , παντως ειναι δεικτης ηπατος , μπορει να εχει κουραστει απο φαρμακα , μερικα κουραζουν πολυ το σηκωτι , να παω να μετρηθω κι εγω , αλλα παιρνω γαιδουραγκαθο , σε χαπια ( milk thistle ) αποτοξινωνει το σηκωτιι , αποδεδειγμενα , εχω κολλητο γιατρο ...................παιδικο φιλο ....

Senior Member
    Kαλησπερα!
    εγω εχω μπει εσκεμενα στο δαφνι!

Junior Member
    και τι αποτελεσματα ειχες φιλτατε νικο?
    Αγαπητη Αλεξανδρα,το αποτελεσμα ηταν να μην με δεχθει κανενας μα κανενας ,ολοι τους μου λεγαν οτι δεν μπορουν να με κρατησουν .

Junior Member
    Μαρια να σε ρωτησω ? Για πες μου εαν θες εισαι για το Δαφνι εσυ τελικα εννοω εαν ησουν οκ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nick G View Post
    Μαρια να σε ρωτησω ? Για πες μου εαν θες εισαι για το Δαφνι εσυ τελικα εννοω εαν ησουν οκ ?
    εχω κανει 5 νοσηλειες στο δαφνι!
    τις 2 φορες ημουν καλα!
    αλλα υπηρχαν λογοι που επρεπε να νοσηλευτω...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast