ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Junior Member
    Καλημερα ,ειμαι σχετικα πολυ νεος εδω στο σαιτ αυτο και θα ηθελα να προσπαθησω για επικοινωνια εαν υπαρχει καποια αντιστοιχη κοπελα που να επιθυμει το ιδιο ας απαντησει ,ευχαριστω

Senior Member
    [email protected]
    Στειλε εκει δεν μπορω να σου στειλω πμ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πλην της τελευταιας τουμπας , Αλεξανδρα , ολες ηταν υπο την επηρρεια αλκοολ , ειμαι πολυ εμπειρος οδηγος ............................εδω μεσα , στην Αθηνα ειναι επικινδυνα , εξω , οχι ....................ναι τα νεφρα ταχω βαλει στοχο , αλλα αντεχουν τα ατιμα !!! αφου με θυμοντουσαν στο νοσοκομειο , ποσο τυχερος ειχα σταθει , τοτε , τωρα 2η φορα τυχερος , φτανει , πολυ προκαλεσα την τυχη μου !! 129 , πολυ βρε , εδω επινα τοτε 400 λιτρα κρασι/ετος , και ειχα 71 , πολυ εχεις , γιατι τοσο πολυ , παντως ειναι δεικτης ηπατος , μπορει να εχει κουραστει απο φαρμακα , μερικα κουραζουν πολυ το σηκωτι , να παω να μετρηθω κι εγω , αλλα παιρνω γαιδουραγκαθο , σε χαπια ( milk thistle ) αποτοξινωνει το σηκωτιι , αποδεδειγμενα , εχω κολλητο γιατρο ...................παιδικο φιλο ....
    Δεν ξερω τι θεμα ειναι αυτο..Προπερσυ ειχα κανει παλι εξετασεις και οι τρανσαμινασες ηταν στο Θεο....Και μου λεει ο γιατρος ποσο πινεις βρε κοπελα μου?Νομιζε οτι ημουν αλκοολικη...αχαχαχα κατι παιζει εκει κατω θα το ανακαλυψω!! Παντως να προσεχεις με τη μηχανη ειτε εδω ειτε εξω απο αθηνα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ1967 View Post
    Kαλησπερα!
    εγω εχω μπει εσκεμενα στο δαφνι!
    Μαρια καλησπερα!! Οχι δεν θελω να παω στο δαφνι!! Σε ενα πιο λαιτ βρε παιδι μου οχι τετοιο στυλ :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nick G View Post
    Αγαπητη Αλεξανδρα,το αποτελεσμα ηταν να μην με δεχθει κανενας μα κανενας ,ολοι τους μου λεγαν οτι δεν μπορουν να με κρατησουν .
    Ε αναλογος για πιο λογο πηγες...Αν πηγες και ειπες γεια σας θελω να με κρατησετε λογικο ειναι :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandra. View Post
    Δεν ξερω τι θεμα ειναι αυτο..Προπερσυ ειχα κανει παλι εξετασεις και οι τρανσαμινασες ηταν στο Θεο....Και μου λεει ο γιατρος ποσο πινεις βρε κοπελα μου?Νομιζε οτι ημουν αλκοολικη...αχαχαχα κατι παιζει εκει κατω θα το ανακαλυψω!! Παντως να προσεχεις με τη μηχανη ειτε εδω ειτε εξω απο αθηνα!!

Ειναι παραξενο , εγω τουλαχιστον επινα κι ειχα 71 , σου ειπα , ισως απο φαρμακα , μερικα που δεν τα πιανει το ματι σου , κουραζουν πολυ το σηκωτι , πχ παρακεταμολη ( ντεπον ) , διολου ακακο , το milk thistle το πουλανε στο νετ , αποτελεσματικο , αλλα με τετοιο δεικτη , θα τοψαχνα , και δεν ειμαι αρρωστοφοβικος , πολλα φαρμακα ισως ?

Banned
    εκδρομη σε κανενα μοναστηρι? ..πως εχουν οι αντρες το αγιο ορος..κατι παρεμφερή δεν θα υπάρχει και για γυναικες λογικα... πάντως εγω για ησυχια προς τα εκει θα το εψαχνα...τα νοσοκομεια βρωμανε

Senior Member
    Φαρμακο για ολουσ ζεσταινουμε λιγο νερο μια κουταλια μελι κ ριχνουμε κανελα το ανακατευουμε κ γινεται μαγικοσ ζψμοσ οποιοσ ειναι αλκοολικοσ ασ βαλει κ λιγο ουισκυ η λικερ εγω βαζω τσιπουρο κ λιγο λεμονι αυτα πιστευω πλεον κ ετσι τι βγαζω με τα αφεψηματα οποιοσ εχει ξινιλεσ κανει δουλεια σε μενα κανει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345