Βουλιαζωωω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Εγώ το κόψω. .αλλά δεν ήμουν φανατικη καπνιστρια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Εχει δικιο η Αλεξανδρα το μαλλι δεν ειναι τιποτα.Εκτος αν εχεις καποιο αλλο πιο τρανταχτο παραδειγμα.
    Δε χρειάζονται τρανταχτα ..αν επαναληφθούν μερικές φορές κάποια μικρότερα αρκούν! !

Senior Member
    καλη μου εσυ ξερεις δεν μπορω να παρεμβω αλλο σε αυτο το θεμα...συζητησε το με ηρεμια μην δειχνεις οτι τον κατηγορεις και θ βρειτε μια λυση!! μη σκας!! και οτι γουσταρεις εμεις ειμαστε εδω!

Senior Member
    Ευχαριστώ ....

Fleur συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη.Εχεις καταθλιψη? παιρνεις καποια αγωγη? ρωταω γιατι λες οτι εισαι θολωμενη ξερεις πολλες φορες δεν μηλαμε εμεις αλλα οι φοβιες μας και η καταθλιψη.

Senior Member
    εννοω οτι δεν μπορω να παρεμβω να ρωτησω αλλο!! αλλα πιστευω οταν θα εισαι ηρεμη θα μιλησεις και να λυσεις οτι σε προβληματιζει.... επηρεαζεται και σε σοβαρες αποφασεις?

Senior Member
    Δε παίρνω αγωγή και δε ξέρω τι έχω! !! Είναι θολό γιατί έκλαιγα και σταμάτησα να κλαίω γιατί μου σπάει τα νεύρα το πληκτρολόγιο μου! Δεν έχει χρειαστείο Αλεξάνττα σε σοβαρά αλλά το φοβάμαι

Fleur γλυκια μου ασε το μυαλο σου να ηρεμησει.Τωρα αν εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα εισαι η πρωτη που θα το καταλαβει! οπως ποναει το σωμα ετσι ποναει και η ψυχη και θελει και αυτη τον γιατρο της.Αν βλεπεις οτι πεφτεις σε καταθλιψη πηγαινε σε ειδικο, μην το αφησεις.

Senior Member
    Δε ξέρω ! Ναι πονάω ο αντρας μου λεει ότι δεν έχω τίποτα και περνάω μια φάση! Δε ξέρω ! Είχα κάνει και ποστ..πόσο συχνά πονάνε αυτοί που δεν έχουν κατάθλιψη? Δε ξέρω

Senior Member
    Πηγαινε και στο επομενο ραντεβου να δεις τι γινεται...εχεις συνεχομενα αυτη την ανησυχια και την μαυριλα....δεν γινεται να μην ειναι τιποτα...ταπεινη μου γνωμη παντα

Senior Member
    Δε πήρα τηλέφωνο και φοβαμαι οτι θα μου τη πει και αυτή. .θα σκεφτώ αυριο

Senior Member
    για πιο λογο να στη πει?? μην ακουω τετοια!! να παρεις οπωσδηποτε και αν γινεται σε καποια σχετικα γνωστη-ο ! πρεπει να πας !

Fleur μήπως αυτό με τα μαλλια σε κάνει να αμφιβάλλεις για το κατά πόσο του αρέσεις έτσι όπως είσαι;Έχει μεγάλη σημασία και πως στο λέει...Δηλαδη άλλο να σου λέει"βαψ'τα"κι άλλο άλλο να σου λέει" πιστεύω ότι θα σου πήγαινε μια τέτοια αλλαγή".Ειστε αρκετό καιρό μαζί ώστε να μπορεί να σου πει την άποψη του με ωραίο τρόπο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12