Results 1 to 15 of 18
-
21-01-2016, 14:32 #1
υποχονδριαση κ χειρουργικη επεμβαση πανικος
Καλησπέρα είμαι 28 χρόνων είχα πάθει πρώτη φορά κρίση πανικού πριν 3 χρόνια στο αεροπλάνο και μετά στο σπίτι από μια βδομάδα τελικά το ξεπέρασα χωρίς φάρμακα πέρασα μια περίοδο φόβου μην το ξαναπαθω αλλά τελικά το ξεπερασα.Τα τελευταία τρία χρόνια είχα πάθει φίμωση αλλά δεν έδωσα σημασία γενικώς ξυριζα συνέχεια την περιοχή του πέους και ξαφνικά εβγαλα κάτι καφέ σπιθουρακια πατησα να δω στο ίντερνετ και μ βγάλε καρκίνο επαθα σοκ έκλαιγα ετρεμα δεν μπορούσα να ανασανω νόμιζα οτι έχω καρκίνο ή κονδυλώματα πάω σε δερματολογο μ λέει δεν είναι τίποτα είναι από το ξύρισμα δεν ηρεμω όμως πάω σε άλλον πάλι τίποτα πάω σε ουρολόγο ανδρολογο πάλι τίποτα επίσης προσπαθούσα να φτιαξω την φίμωση μόνος μ φτάνοντας το δέρμα προς τα κάτω το βράδυ που ηρεμω πάω να κοιμηθώ επιτέλους και με τρώει λίγο το πέος το ξυνω και βγάζει λίγο αιματακι πάλι τρελενομαι ξανά ψάχνω στο ίντερνετ και φοβάμαι ότι έχω καρκίνο πάλι τρέχω σε 4 ουρολόγος δερματολόγους και μ λένε μόνο περιτομή και δεν είναι τίποτα να μην ανυσηχω την οποία την έκλεισα για το άλλο Σάββατο επίσης με φρικαρει ότι θα κάνω ράμματα στο πέος και γενικώς αν θα περιέχει μην έχω επιπλοκές όλο διαβάζω στο ιντερνετ μαλακιες εδώ και τρεις μήνες είμαι με ζαναξ δύο 0,25 την ημέρα ο ψυχιατρος μ πε 1μγκ αλλά δεν θέλω να εθιστω γιατί διάβασα κάτι υπερβολικά τρομαχτικές ιστορίες στο ίντερνετ για επιληψίας γενικώς δεν με φοβίζει η κρίση πανικού τώρα και να παθω δεν με νιαζει αλλά φοβάμαι στο χειρουργείο μαζί με τα φάρμακα μην παθω καμία καρδιά επίσης ο ουρολόγος μ πε με τοπική και αν θέλω να πάρω και ηρεμιστικό αλλά τι να μ κλάσεις ρε παιδιά από την άλλη και την μέθη την φοβάμαι μην μείνω και δεν ξαναξυπνησω επίσης τρεμω και το μετά γιατί βλέπω όλα αυτά για την περιτομή κάτι σοκαριστικε ς εικόνες και φοβάμαι μην είμαι εγώ έτσι φοβάμαι μην έχω κάτι σοβαρό και μετά από αυτό το χειρουργείο αλλάξει για πάντα ή ζωή μ και δεν θα το αντεξω επίσης θέλω τουλάχιστον για το μήνα που θα μαι σπίτι αν όλα πάνε καλα να συνεχίσω το ηρεμιστικό αλλά από την άλλη θα πρέπει να παίρνω και αντιβιωση και παυσίπονα όλα αυτά μαζί μήπως με ρίξουν σε κομα μήπως πεθάνω αλλά από την άλλη θα μαι με ένα τραύμα θα πρέπει να ξεκουράζονται και να μαι χαλαρός και εγώ δεν θα μπορώ θα μαι σε υπερέντασης και τρόμο πως θα κοιμαμαι. Τα έχω παρατήσει όλα την δουλειά ενδιαφέροντα μουσική ταξίδια έχω τόσα όνειρα και πράγματα που θέλω να κάνω και νιώθω ότι όλα εξαρτούνται από αυτό πείτε οτιδήποτε επίσης από την στενοχώρια μ δεν τρώω καλά κλαίω καμία φορά και σκέφτομαι γιατί σε μένα από την άλλη θέλω να το παλεψω
- 21-01-2016, 15:43 #2
Γεια σου Cyrax.Πρεπει να ηρεμησεις και να μην κλαις, θα δεις ολα θα πανε καλα.Ο αρραβωνιαστικος μου ειχε φιμωση και εκανε περιτομη με τοπικη αναισθησια και λεει οτι δεν ειναι τιποτα.Σκεψου οτι υπαρχουν ανθρωποι που κανουν χειρουργιο ανοιχτης καρδιας και μετα την επεμβαση ειναι μια χαρα!
21-01-2016, 16:16 #3
Ναι απλά φοβάμαι και δεν ξέρω να το κάνω με τοπική αναισθησία ή με μέθη επίσης αν θα μπορώ να πάρω τα φάρμακα μετά ο γιατρος που θα την κάνω είναι πολύ καλός αλλά δεν μ τα εξήγησε αυτά και του επείγουσα ότι έχω τρομακτικό άγχος και επέμενε με τοπική και να πάρω ένα ηρεμιστικό αν με πιάσει κρίση πανικού εκείνη τι στιγμή λογικά κάτι θα κάνουν επίσης δεν ξέρω αν θα μπορώ να πάρω το ηρεμιστικό μετά είμαι και σε μια φάση τώρα που απλά δεν κάνω τίποτα και σκέφτομαι αυτό όλη μέρα αχ ρε συ σε παρακαλώ ρωτά τον αρραβωνιαστικό σ λεπτομέρειες και πες μ
21-01-2016, 16:50 #4
Μολις τωρα τον ρωτησα ειναι διπλα μου.Μου ειπε οτι ειναι μια απο της πιο ευκολες επεμβασεις που εχει κανει.Γρηγορη και ευκολη.Λεει στην επεμβαση δεν θα εχεις πονο λογω της αναισθησιας αργοτερα θα εχεις κατι μικρα πονακια.Οτι αλλο θες ρωτα με διπλα μου ειναι ο αρραβωνιαστικος μου.
21-01-2016, 17:43 #5
Ρε συ σίγουρα έκανε περιτομή μήπως εκανε βραχύ χαλινο γιατί οι περισσοτεροι τα μπερδεύουν δηλαδή δεν έχει καθόλου πετσακι τα ράμματα δεν τον ποναγαν γιατί αν έκανε περιτομή θα κάνε και ράματα και κάνουν τουλαχιστον δύο βδομάδες να φυγουν και πρίζεται ή περιοχή
21-01-2016, 18:08 #6
Λεει οτι ειχε φυμωση και του εκανε ο γιατρος περιτομη.οχι δεν εχει πετσακι η βαλανος του πεους φαινεται.Εκανε ραματα και τα εβγαλε μετα απο 2 εβδομαδες.Ναι λεει πριζεται η περιοχη αλλα δεν θα πονας η μονη σου ταλαιπωρια θα ειναι να αλαζεις γαζες και να βαζεις καποια φαρμακα που θα σου δωσει ο γιατρος
21-01-2016, 18:33 #7
Αχ με ανακουφησες κάπως να σαι καλά αν όλα πάνε καλα και δεν έχω τίποτα θα μαι τρισευτιχισμενος κ αμέσως θα πάω ταξίδι εξωτερικό επίσης θα κάνω μερική περιτομή με λασερ και κάτι τελευταίο στο σεξ είδε καμία διάφορα? Πάντως μ δωσες κουράγιο ή αλήθεια είναι με τρομάζει και το νοσοκομείο πάντα με αγχωνε πέθανε και ο παππούς μ που τον αγαπαγα παρά πολύ γενικά τρεμω το θάνατο κ μ φοβίζει να μην έχω τον ελεγχο τεσπα σε ευχαριστώ παρά πολύ πάντως
21-01-2016, 18:53 #8
Ολα θα πανε καλα και θα εισαι ευτιχισμενος και ταξιδι θα πας!:) μου ειπε οτι για 2-3 εβδομαδες θα απεχεις απο το σεξ αλλα μετα θα ειναι ολα τελεια λεει.Τα θερμα μου συλληπητηρια για τον παππου σου ειμαι σιγουρη οτι βλεπει και σε προσεχει.Δεν κανει τιποτα οτι θες εδω ειμαστε!
22-01-2016, 13:43 #9
Καλησπέρα.
Εντάξει δεν μιλάμε για ''χειρουργικη επεμβαση'' ακριβώς.Ακούγεται κάπως τρομακτικό για τη συγκεκριμένη μικροεπέμβαση :)
Ηρέμησε,δεν θα πάθεις τίποτα.Σε μισή ώρα το πολύ θα έχεις τελειώσει.Επίσης για ότι απορίες έχεις μετά την επέμβαση ρώτα τον γιατρό και μην ψάχνεις στο ιντερνετ.
Έγραψες για περιτομή με λέιζερ.Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει σε δημόσιο νοσοκομείο.Οπότε αν είσαι σε ιδιωτικό μάλλον γλυτώνεις και την εισαγωγή και την χαρτούρα.
23-01-2016, 04:52 #10
Ναι σε ιδιωτική είναι απλά το θέμα είναι ότι όσο παίρνουν οι μέρες το άγχος μ εκτοξεύεται την έχω αναβάλει μια φορά είδη από το φόβο το θέμα είναι μετά πως θα μπορέσω να μείνω χαλαρός για την επούλωση γιατί από το νοσοκομείο και μετά θα βρίσκομαι σε κατάσταση πανικού και μιλάμε για μεγαλο πανικό όχι αστεία ειλικρινά βρίσκομαι σε τεράστιο αδιέξοδο από την μια δεν θέλω με τίποτα να το κάνω από την άλλη φοβάμαι να το αφήσω κ έτσι αλλά μετά την επέμβαση χρειάζεται χαλάρωση ο οργανισμός και εγώ δεν μπορώ θα μαι σε κατάσταση πανικού μαζί με το πόνο δύσκολα τα πράγματα
23-01-2016, 06:52 #11
Cyrax ηρεμησε γλυκο μου παιδι.Οπως ειπε και η ntoubroutza ειναι μικροεπεμβαση.Μην το αναβαλεις πηγαινε να το κανεις να τελειωνεις και θα σου φυγει μεγαλο βαρος απο την ψυχη σου.Και εγω πρεπει να κανω χειρουργειο ,εχω ενα ινομυωμα στην μητρα μου και εγω φοβαμαι αλλα να σου πω κατι? ωρες ωρες σκεφτομαι αντε να το κανω να τελειωνω με αυτο.
23-01-2016, 07:17 #12
Θα πάω γιατί ειλικρινά βασανιζομαι άσχημα αυτούς τους τρεις μήνες πραγματικά σήμερα πήρα ένα ξαναξ 0,25 και κοιμήθηκα μετά βίας ένα 6ωρο αυτή τη στιγμή τρεμω έχω χάσει όλη μ τη δύναμη βλέπω που όλοι συνεχίζουν τη ζωαρα τους και θέλω ρε γμτ και εγώ να γίνω πάλι έτσι βγαινω βόλτα έξω με την κοπέλα μ και δεν μπορώ να χαρώ τίποτα εκεί που ξεχνιεμαι μ έρχεται πάλι αυτό στο μιαλο θέλω να βρω έναν καλό ψυχίατρο να μιλήσω γτ οι ποιο πολλοί είναι για τα πανηγύρια εσύ βρε bulletproof πως το αντιμετοπιζεις και τι φάρμακα παιρνεις?ΑΧ δεν ξέρω ή επέμβαση είναι οντως απλή απλά επειδή το χω αφήσει καιρό φοβάμαι μην έχω κάτι σοβαρό και μετά ειδικά από την επέμβαση πως θα ηρεμω τον εαυτό μ απελπιζομαι ώρες ώρες έχω πέσει και σε κατάθλιψη έχω χαθεί και από όλους μ τους γνωστούς εκεί που λέω άντε να τελειωνω εκεί ξαπανπεφτω στον τρόμο
23-01-2016, 09:57 #13
Cyrax και εγω φοβαμαι για το χειρουργειο μου αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι επεμβαση ρουτινας.Παντως αν θες να ηρεμησεις πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο που θα σου κανει την επεμβαση ,να σου τα εξηγησει ολα για να ηρεμισεις και οποτε μπορεις πηγαινε και σε εναν ψυχιατρο.Αν μενεις Αθηνα , Θεσσαλονικη η Πατρα θα βρεις πολλους καλους γιατρους.
09-03-2016, 17:23 #14
Έκανα την επέμβαση άυπνος από το άγχος αχχ θεέ μ μ φύγε ένα τεράστιο άγχος ένα βάρος τελικά δεν είναι;ι τίποτα παιδιά κ ή μέθη αχ ότι καλύτερο ένας υπνακος τρομερός bulletproof σου εύχομαι και σένα καλή επιτυχία
11-03-2016, 00:17 #15
Καλή ανάρρωση!