κουράστηκα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Senior Member
    Όπως έλεγε και ο φιλόσοφος στον τοίχο του
    \"η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη αλκοόλ\"
    Πάντως όντως σε βοηθάει το ρημάδι το αλκοόλ να τα δείς λίγο πιο χαλαρά τα πράματα
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    μόλις γύρισα από την γιατρό μου και είμαι λίγο προβληματισμένη.
    αλλάξαμε την αγωγή.αντί για 2 lexotanil των 3 mg,το πρωί,θα παίρνω 1 xanax.έχω διάφορους προβληματισμούς σχετικά με το νέο αυτό χαπι.καταρχάς αν θα με πιάσει(δεδομένου οτι λεξοτανιλ έπερνα 2 και τωρα θα παίρνω μόνο ενα ξαναξ).
    και αν με πιάσει μήπως μου φέρει μεγαλη καταστολή και γενικότερα διάφορες παρενέργειες?

Senior Member
    Όχι ferro το xanax δεν είναι πολύ κατασταλτικό. Απλά να έχεις υπόψιν ότι είναι ότι είναι μία από τις πιο εθιστικές ουσίες.

Senior Member
    ναι το γνωρίζω αυτό δυστυχώς.ας ελπίσουμε ότι μια μέρα δεν θα το χρειάζομαι...πάντως έχω ψιλοαγχωθεί γιατί μια φίλη μου που το έπερνε μου είπε ότι τις πρώτες μέρες είχε ανακατωσούρες στο στομάχι και ταραχη(εσωτερικό τρέμουλο)

Senior Member
    Παιδια να ρωτησω κατι... παιρνω μερικες φορες lexotanil ενα τεταρτακι 3 φορες τη εβδομαδα περιπου (εξαρταται) δημιουργει αυτο εθισμο? ο Γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και να παιρνω καθε μερα ενα τεταρτο δεν εθιζει γιατι ειναι πολυ λιγο.
    Γενικα τα φοβαμαι πολυ τα χαπια πολυ. Tι λετε?

Senior Member
    Originally posted by margo44
    Παιδια να ρωτησω κατι... παιρνω μερικες φορες lexotanil ενα τεταρτακι 3 φορες τη εβδομαδα περιπου (εξαρταται) δημιουργει αυτο εθισμο? ο Γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και να παιρνω καθε μερα ενα τεταρτο δεν εθιζει γιατι ειναι πολυ λιγο.
    Γενικα τα φοβαμαι πολυ τα χαπια πολυ. Tι λετε?
    καλώς την.

το χάπι το παίρνεις κατόπιν αγωγής του γιατρού, ή έτσι ακατάσχετα όταν τα βρίσκεις σκούρα?όντως μου φαίνεται μικρή η ποσότητα, αλλά πάλι μήπως να το ψάξεις λίγο?

Senior Member
    Originally posted by ferro
    αλλάξαμε την αγωγή.αντί για 2 lexotanil των 3 mg,το πρωί,θα παίρνω 1 xanax.έχω διάφορους προβληματισμούς σχετικά με το νέο αυτό χαπι.καταρχάς αν θα με πιάσει(δεδομένου οτι λεξοτανιλ έπερνα 2 και τωρα θα παίρνω μόνο ενα ξαναξ).
    και αν με πιάσει μήπως μου φέρει μεγαλη καταστολή και γενικότερα διάφορες παρενέργειες?
    καλή μου δεν είναι περίεργο να προβληματίζεσαι, αλλά μην αγχώνεσαι.

Σίγουρα το ζαναξ είναι πιο ελαφρύ χάπι από το λεξοτανιλ. Τη δουλειά του όμως την κάνει.

Είναι όντως χάπι που προκαλεί εθισμό αλλά όταν χρησιμοποιείται ανεξέλεγκτα κ για μεγάλο διάστημα. Εφόσον σε παρακολουθεί γιατρός μη φοβάσαι δεν κινδυνεύεις απ\' τα παραπάνω.

Όσο για τις παρενέργειες, το γεγονός ότι τις είχε η φίλη σου δεν σημαίνει ότι θα τις έχεις κ εσύ κατ\'ανάγκη. Αν βέβαια κολλήσει κάτι τέτοιο στο μυαλό σου τότε υπάρχει κίνδυνος να νομίζεις ότι έχεις παρενέργειες μόνο από το άγχος σου.

Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου κ τη νέα αγωγή σου με υπομονή.

Εξάλλου κ παρενέργειες να έχεις κατά πάσα πιθανότητα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υποχωρήσουν.

Αν πάλι όχι μπορείς πάλι ν\'αλλάξεις αγωγή έως ότου βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Κουράγιο πάντως, όλοι περάσαμε το κανάλι....

Senior Member
    Originally posted by ferro
    Εγω που ειχα παρει καποιες φορες το xanax ηταν αποτελεσματικο, στην αρχη που με επιαναν μαζεμενες οι κρισεις, οταν το επερνα δεν με επιαναν και ενιωθα οτι εκαναν δουλεια. Τωρα οσο για τις παρενεργειες, η αληθεια ειναι οτι ειτε το παιρνα ειτε δεν το παιρνα παλι χαλια ενιωθα, οποτε δεν εχω καταλαβει τι προκληθηκε απο το χαπι αυτο και τι οχι.

Παντως επειδη με ανακουφισε για 4-5 μερες που το παιρνα συνεχομενα, φοβηθηκα πολυ τον εθισμο, πιο πολυ σε ψυχολογικο επιπεδο, αφου εβλεπα οτι με αυτο και μονο μπορω να λειτουργησω, και το κοψα. Ακολουθησα για ενα διαστημα την τακτικη οτι θα το παρω μονο σε ωρα αναγκης. Χρειαστηκε να το παρω 1-2 φορες που δεν αντεχα αλλο, και τωρα δεν το παιρνω αρκετο καιρο.

Για το εσωτερικο τρεμουλο που ειχε η φιλη σου τι εννοεις? Εγω το παθαινω και χωρις χαπια. Νιωθω στην αρχη σαν εσωτερικα να τρεμω (χωρις να φαινεται εξωτερικα) και αμα δυναμωσει φαινεται σαν τρεμουλο ακριβως οπως οταν εχεις δυνατη γριπη (χωρις να νιωθω κρυο βεβαια, μονο το τρεμουλο). Αυτο ηταν απ τα πρωτα συμπτωματα που ειχα σε κριση.

Senior Member
    τα αλλάξαμε γιατί είχα δυστυχώς εθιστεί στο λεξοτανίλ και τα 6 mg που έπερνα δεν με έπιαναν πια.μου είπε ότι το xanax είναι πιο αποτελεσματικό για τους πανικούς που με πιάνουν.μου δωσε των 0,5 mg.

Senior Member
    τελικά είμαι αυτοκαταστροφική!!!διαπιστ� �μένο.ενώ ξέρω πόσο με ταράζουν οι φραπέδες,ήπια 3 το πρωί.στην συνέχεια ηρέμησα και πάνω που ήμουν καλούτσικα,χτυπησα πριν λίγο άλλον ένα και τώρα είμαι πάλι χάλια.

Junior Member
    Μάλλον πρέπει να κόψεις τους καφέδες εντελώς, κάθε φορά που πηγαίνω στα επείγοντα με κρίση πανικού (και αφού πρώτα μου κάνουν καρδιογράφημα) με ρωτάνε πόσους καφέδες έχω πιει, όταν τους απαντάω ότι δεν πίνω, με ρωτάνε πόσα τσιγάρα κάπνισα ή αν πήρα ναρκωτικά, όταν τους λέω ότι δεν καπνίζω, ψάχνουν να βρουν γιατί έχω όλα αυτά τα συμπτώματα μέχρι που τους λέω ότι με έχουν ξαναπιάσει και ότι μου έχουν διαγνώσει διαταραχή πανικού. Οπότε ο καφές επηρεάζει πολύ έντονα το νευρικό σύστημα ως γνωστό και καλό είναι να τον αποφεύγεις

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Οταν ημουν φοιτητης μπορουσα να πιω και 3 φραπεδες τη μερα και να είμαι μια χαρα. Αργοτερα αρχισαν να με πειραζουν να παθαινω \"πεταρισματα\" στη καρδια και για ενα διαστημα τους εκοψα τελειως και εγινα καλα. Τωρα πινω 1 φραπε τη μερα και δεν με πειράζει.

ακριβώς το ίδιο.

Senior Member
    παιδια ειμαι χαλια
    παλι κριση πανικου και τρομερη καταθλιψη
    υποφερω
    δεν αντεχω αλλο

Senior Member
    Κουράγιο.Κι εγώ σήμερα χάλια είμαι.Δεν μ\'έπιασε πανικός αλλά έχω τρομερή στεναχώρια και συνέχεια θέλω να κλαίω.

Senior Member
    Κουραγιο σ ολους! φερρο εγω μετα απο μια κριση, εστω κι αν εχω ενα και μοναδικο συμπτωμα, θελω ωρες να συνελθω.
    Dalia εσυ τι εχεις και εισαι θλιμμενη?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast