Results 76 to 90 of 233
-
23-01-2016, 11:13 #76
Επισησ οι γνωσεισ μου ειναι τετοιεσ ωστε μπορω να κανω καποιον επειχηρηματια απο το μηδεν θα τα πω στα παιδια τησ γειτονιασ μου αν οχι σε ολουσ υποτιθεται λιγοι μπορουν να το κανουν αυτο στον κοσμο κ ειναι πανευκολο πλεον
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 23-01-2016, 11:14 #77
Παλια ηταν δυσκολο τωρα ειναι πανευκολο το κανα παλια που ταν δυσκολο τωρα ειναι παιχνιδακι
23-01-2016, 11:18 #78
Το θεμα ειναι αν το θελετε αν το θελετε θα το κανουμε εγω επειχηρηματιασ αγροτησ ειμαι αλλα μπορουμε να αλλαξουμε ολη την οικονομια τησ χωρασ με το ιντερνετ
23-01-2016, 11:29 #79
Το νήμα elis αφορά τις ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ / ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ. Έχουμε καταλήξει στη διερεύνηση μας, ότι ειδικά στην Ελλάδα, η αποστολή των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών είναι όχι για να βγάζει αποθεραπευμένους (τους οποίους δεν τους βλέπουμε πουθενά), αλλά για να παραπλανά τον κόσμο, να τον κρατάει σε ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και να κάνει ΑΦΑΙΜΑΞΗ. Σεβάσου τους κανόνες της ανάρτησης.
23-01-2016, 11:36 #80
το νημα κινηται στα ορια του ανουσιου.
γιατι δε θες να το καταλαβεις οτι αποτελεις εξαιρεση που σε σενα δεν εχουν εφαρμογη οι ψυχολογοι επειδη ετσι το παιρνεις
αν υπαρχει ψυχολογος που θα αντιλαμβανοταν οτι εχεις αυτες τις αποψεις θα παρακαλαει να φυγεις απ αυτον το συντομοτερο.
με το θαψιμο βγαζεις πιο πολυ τη σκοτεινη πλευρα του εαυτου σου κ το ξεφτυλιζεις ελαφρως το ολο θεμα.
αν δεν σε ικανοποιει τιποτα δε φταιει ο ψυχολογος αλλα ο χαρακτηρας σου.
23-01-2016, 11:42 #81
Πες το αυτό στους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουν χάσει χρόνια να πηγαινοέρχονται με την ψευτικη ελπίδα της θεραπείας ενώ ο ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής τους είχε κατά νου μόνο να τους αρμέγει. Και έλα να μου πεις μετά αν έδειξαν κατανόηση ή αν ήταν θυμωμένοι.
Άλλωστε εσύ είσαι "απαθής" και "ουδέτερος" σύμφωνα με όσα δηλώνεις στο ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ. Τι σε κόφτει λοιπόν τι κάνω εγώ;
23-01-2016, 12:07 #82
ειμαι απαθης γιατι μονο με την απαθεια σου περναει.
με αυτη τη τεχνικη που ακολουθεις που ειναι πληρως αντιφατικη θα βγαλεις τη πιστη κ στους ψυχολογους αλλα κ στον εαυτο σου αφου θα τραβανε τα μαλια τους με οσα λες κ μετα θα τη κοπανησουν απ το γραφειο κ μετα θα βαζουν κομπρεσες στο κεφαλι τους σα το εργο με τους φουρτουνακιδες κ βροντακιδες.
οι υπολοιποι ανθρωποι εχουν αλλου ειδους μυαλο κ αλλου ειδους σκεπτικα..
ολα τα επαγγελματα πατανε σε μια λογικη ενω εσυ εμβαθαινεις συναιχως σα να βρισκεσαι σε μια καρεκλα κ μιλας με καπιο φιλο σου
ο ψυχολογος δεν ειναι φιλος σου κανει μια δουλεια αντιστοιχη του ιατρου..
αρα δεν εχει νοημα ολο αυτο που κανεις συνεχεια... πλεον το μαθαμε απ εξω...
23-01-2016, 18:09 #83
24-01-2016, 08:07 #84
ειναι μια συγκεκριμενη ομαδα που εμβαθαινει συνεχεια κ θα μπορουσε να ασχοληθει με αυτα που γραφεις γιατι απλως εχει ειδικες αναγκες κ δυσκολα στεκεται καπου
αρα ολα τα επαγγελματα σχεδον φτιαχτηκαν για να ικανοποιησουν τη πλεοψηφια αγνωοντας τις εξαιρεσεις.
για παραδειγμα οι περισσοτεροι δηλαδη η πλεοψηφια πηγαινουν καπου χωρις να ξερουν απολυτως τιποτα γι αυτο (κ δε τους ενδιαφερει κ ολας να μαθουν) κ στηριζονται μονο σε αυτον που απευθυνονται πχ (υδραυλικος κλπκλπ) κ καθολου στον εαυτο τους αυτοι που εχουν γνωσεις ενω ζητουν απο καπιον ειδικο βοηθεια ειναι μια μειοψηφια απλα.
αυτο προσπαθουσα να σου εξηγισω τοση ωρα οι περισσοτεροι δεν ενδιαφερονται καν για την αληθεια αλλα για να τα βγαλουν περα με το να κουρασουν το μυαλο τους οσο λιγοτερο μπορουν κ πανω σ αυτους προσαρμοστηκαν τα περισσοτερα επαγγελματα.
24-01-2016, 10:03 #85
Παιδακια βρηκα τι εχω επιτελουσ ινομυαλγια ξερει κανει τι χρονο ζωησ εχω το επιπεδο το ξερω τον χρονο δε ξερω
25-01-2016, 11:57 #86
Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Εάν λοιπόν δεν παράγουν ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΥΣ πρέπει να αναρωτηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ τι ΣΚ*** ΠΑΡΑΓΟΥΝ;;;!
Από άποψη δεοντολογίας ο κώδικας τους (Ο Θεός να τον κάνει) δεν περιλαμβάνει πράγματα οφθαλμοφανή τα οποία εγώ π.χ. τα περιλαμβάνω στην ανάρτηση μου. Μη μου πει κανείς ότι όταν έκατσαν να συγγράψουν εκείνο τον "κώδικα" οι φωστήρες εκ των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών ήταν τόσο παρθένοι και ανυποψίαστοι που δεν είχαν υπόψιν τους τι μπορεί να κάνει σε έναν θεραπευόμενο ένας ανήθικος συνάδελφος τους; Οπότε σκοπιμότητα διαπιστώνουμε για την έλλειψη "δεοντολογικού κώδικα". Και αν ακόμα κάποιος παραβίαζε τον κώδιξ τους νομίζεις ότι οι υπόλοιποι θα τους εξωστρακίζανε; Ότι θα παραδέχονταν το λάθος; Πολύ αμφιβάλω.
Πάμε και στο δεύτερο σκέλος. Το νομοθετικό και ειδικά το ποινικό το οποίο στην περίπτωση που κάποιος νιώθει αδικημένος από την μεταχείριση του "ηθικού" (Ο Θεός να τον κάνει είπαμε) ψυχολόγου / ψυχοθεραπευτή, θα μπορούσε να βρει το δίκιο του και να αποζημιωθεί. Ποινές δεν προβλέπονται για καμία εκ των συμπεριφορών των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών γενικότερα. Θα μπορούσαν, αλλά "δεν". Σκοπιμότητα λοιπόν διαπιστώνουμε και εκεί. Εκτός και αν ο νομοθέτης έχει όλους τους άλλους ως πιθανούς "αλήτες" αλλά όχι τους ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές (αυτοί είναι καλά παιδιά). Εάν πάλι τον πας στα δικαστήρια εσύ είσαι "τρελός/ψυχοπαθής/ψυχασθενής" και εκείνος είναι "επιστήμονας!". Καλή τύχη.
Κατά τα άλλα μόνο εγώ διαπιστώνω ότι στις συνεδρίες τους κάνουν μ*******, και ότι η χειραγώγιση πάει σύννεφο, έτσι;
Συμπέρασμα: Στην Ελλάδα η ψυχολογία / ψυχοθεραπεία υπάρχει ΜΟΝΟ για να διαιωνίζει τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και την ΑΦΑΙΜΑΞΗ και όχι για να ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΕΙ. Με αυτές τις διαπιστώσεις (π.χ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;) πρέπει να είσαι τελείως τυφλός προκειμένου να πεις ότι "πάω να συνεχίσω" ή "να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία" ... ή να σου περισσεύουν λεφτά για κάψιμο.
ΛΥΣΗ. Σταματάμε όλοι να τους συντηρούμε και περιμένουμε να δούμε αν θα ξαναστήσουν το παιχνιδάκι τους σωστά και δίκαια, αλλά αυτό στην Ελλάδα προυποθέτει ηγεσία και εδώ έχεις να κάνεις με λαχαναγορίτες. Το μόνο που τους νοιάζει είναι τα μπικικίνια. Το πιθανότερο είναι μόλις αποσύρει ο κόσμος την εμπιστοσύνη του να μείνουμε χωρίς το δεκανίκι τους (το οποίο είναι 1000 φορές καλύτερο γιατί τώρα θα έχουμε να κάνουμε με την πραγματικότητα)... και φυλάς τα λεφτά σου για πιο ΔΙΚΑΙΕΣ εποχές.
Απλά βολεύει πολύ τους ΕΞΩ λιμοκοντόρους που λιμαίνονται το Ελληνικό κράτος να μην υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ στη χώρα μας. Γι' αυτό "κώδικας/νομοθεσία" (Ο Θεός να τα κάνει) είναι σκόπιμα ελλειπή και η πραγματική αποστολή τους είναι Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ αλλά ΌΧΙ Η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.Last edited by M87; 25-01-2016 at 12:37.
25-01-2016, 13:35 #87
καταρχην εχεις μπερδεψει το εμποριο με την επιστημη κατι που δεν ειναι το ιδιο...
εδω δεν ειναι το θεμα αν καπιος ειναι επιστημονας η οχι εφοσον σπουδασε ενα πραγμα αλλα κατα ποσο εχει διαθεση να μοιραστει οσα ξερει με τους αλλους αυτο ειναι που αμφισβητω κ οχι τις γνωσεις του.
ομως υποπτευομαι οτι προσπαθεις μεσω στρατιγηκης να τους πεισεις να κανουν σωστα τη δουλεια τους οπως λες εδωΛΥΣΗ. Σταματάμε όλοι να τους συντηρούμε και περιμένουμε να δούμε αν
με τα δεδομενα του πελατη κ του ψυχολογου σε οσους πετυχαινει αυτη η μεθοδος δηλαδη να τους κανει να νιωθουν πιο οκ θα συνεχισουν να πηγαινουν κ σε οσους δε πετυχαινει ολο αυτο θα πανε μια δυο φορες κ μετα ΚΑΠΟΥΤ
καπως ετσι εχει η πραγματικοτητα....
25-01-2016, 16:23 #88
Αυτό που ηθελημένα αγνοείς και θα εξακολουθήσεις να αγνοείς είναι ότι ο Έλληνας ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής δεν δεσμεύεται ούτε από τα τον ελλειπέστατο "κώδικα δεοντολογίας" τους ο οποίος επιτρέπει να σε γ***** αρκεί αυτό να γίνεται "με σεβασμό", ούτε από την νομοθεσία η οποία δεν προβλέπει ποινές για την παραβατικότητα τους. Σε ένα τόσο καλά στημένο παιχνίδι, ο Έλληνας θεραπευόμενος έχει μόνο ένα χαρτί να παίξει: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ!
Εγώ ρωτάω, αφού κανένας άλλος δεν ρωτάει: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΙ που θα ΕΠΡΕΠΕ να μπορούμε να δούμε να κυκλοφορούν έξω; ΠΟΥΘΕΝΑ. Γιατί δεν τους βλέπουμε; Τους έχουν κρυμμένους να μη τους κάψει ο ήλιος; Όχι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ο ρόλος των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών στην Ελλάδα είναι Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΩΝ.
25-01-2016, 18:49 #89
Εγω ρε παιδια αμα ηταν να παω στο ψυχολογο η να παρω γκατζετακι θα παιρνα γκατζετακι σαφωσ πιο χρησιμο για μενα
25-01-2016, 21:39 #90
εγω αναρωτιεμαι αφου ειχες κρυφο καημο να σπουδασεις νομικη γιατι δε το εκανες
αλλα το αγνοω γιατι αν καπιος τη βρισκει να ειναι μεσα σε αυτη τη κατασταση εμενα γιατι να με νιαζει? εγω δε το παιζω φιλανθρωπος οταν ειμαι ειμαι φιλανθρωπος κ αν οχι αδιαφορω...
αν τον εξυπηρετει ας πηγαινει αν δε τον εξυπηρετει ας κανει οτι νομιζει.
βαζεις χρωμα στη ζωη σου βλεπω παντως...